MacB
|
Za obiske pa vem, sem bil včeraj prvič na obisku. Moja sporočila, da je dobila trakec, pol urce čivala, mela zajtrk zj pa ctg. Js pa doma včeri spucal spalnico, danes kuhinjo. Včeri opral 1 stroj, danes bom še enega. Čakanje doma je tko tko, bi raje šel delat, da se zamotim z mislimi, samo če me kličejo, pol pa ne morš kr it Sicer nisem neki živčen, samo hočem da že mine, da bom vedel, da sta oba ok. Metka, sem že rekel moji, da če bo v sobi z eno k ma dvojčka pa ji ime Metka, naj prec javi Brisača in božička, hvala, se pa zdi, da je dans boljše, je bil vseeno šok, čeprav sva se zavedala da bo zdaj zdaj. Veselje, ko sem mojo peljal na ctg v porodnišnico, sem šel k tašči k blizu doma, pol pa ko mi javila da ostaja notri pa naj pripeljem torbo, mi je rekla, da so povedal naj grem plačat za prisotnost partnerja, kjer sem dobil 2 računa, enega zame enega za potem ko pridem na porod, ker te brez tega ne spustijo. Očitno pač majo tak v LJ. Je pa smešno izpadlo, ko vzame moje podatke pa reče ime priimek in roj datum vaše žene, pa rečem ne vem verjetno jutri ali pojutrišnjem. Se je samo zasmejala, vaše žene gospod. Sem pol šele dojel, aja žene.
|