fracek
|
Hej hej. Anonimna, ja, sem v postopku v Mb. Na maile odgovarjajo zelo azurno, ponavadi v roku dveh ur ze dobim nazaj. Na prve preglede oz. posvete po mojih informacijah ze narocajo, ce si to mislila. Napisi mail. Jaz sem samo enkrat klicala, paje bila misija nemogoce jih dobit, tako da zdaj izkljucno po mailu vse resujem. Cali, tudi sama sem brala o teh krvavitvah po splavu in so nekatere punce tudi pisale, da so imele se dolgo prisoten nosecniski hormon, nekatere so morale zaradi tega na ciscenje. Upam, da se ti stvari uredijo. Jaz bi morala vceraj dobiti M, pa je ni bilo. Imela sem pa tri dni zapored svetlo rjav izcedek, za par kapljic. Danes zjutraj spet nic ne na vlozku, ne na papirju in valjda, da se mi je pokazal zarek upanja, kljub temu, da so mi prsi ze malo uplahnile, samo pika me se malo po maternici. Potem pa sva se spravila z mojim v akcijo in sem zakrvavela. Zdaj pa spet nic na vlozku, samo rahla rjava sled na papirju. Ze hodim na silo lulat, pa preklinjam zraven vse skupaj, naj se ze vlije enkrat, ce misli, pa naj da mir. Zgleda da nam je polna luna malo podaljsala cikle 😣 Poln kufer ze imam vsega. Dve leti ze skoraj buljim v vlozek, ce je kaj prislo. Saj me razumete ... najhujsi je cas, ko pricakujem M, drugace pa kar zleti cas od cikla do cikla.
|