Mariposa08
|
Cali ne vem za Dravlje ali delajo postopke zdej v tej epidemiji. Bom zdej v začetku aprila klicala tja, toliko da vidim, če delajo postopke in da povem, da itak dokler to ne bo malo zajezilo ta virus ne bova mogla v postopek. Jaz na bolniško in dopust ne smem, ker sem v zdravstvu, dela se itak po cele dneve in cele noči. Upam, da se to umiri do junija, da bi vsaj takrat šla, če ne bom mogla še po novo napotnico, jo imam samo do avgusta. Jaz nič ne bom jemala zdaj, pijem vsak dan šumeče tablete magnesol z dodatkom kalcija in vitamina D in pa plivit C tablete , ne zaradi zanositve ampak da me ne bi ta corona virus dobil 🙄Ja, glede zarodkov, če jih bo sploh kej bom rwkla, da kr 2 vstavijo, meni je vseeno, če se ta 2 delita usak na 2 dela, bom pa pač celo nosečnost v bolnici na posteljo priklenjena samo, da bo vse ok. Mah glede tega tveganja, mi je jasno, da je vsaka nosečnost lahko tvegana ali pa brez posebnosti pa če je en otrok ali pa če sta 2 ali več. To kar pa te zdravniki govorijo in paničarijo je pa brez veze. Saj pa tudi naravno lahko ovuliraš tolko pa se jih več oplodi, piješ klomid pa tudi iz 1 lahko nastanejo 3 ali štirje,greš na ivf pa se ena celica deli na 2,3 ali 4 dele, tako da ni garancije. Če bi bila mlajša bi imela enega otroka pa potem še enega in tako naprwj. Tako sem pa že starejša, leta grejo, bi raje videla, da bi imela 2 naenkrat, tudi zato, če zamrznjenčkov ne bi več imela, v postopek več ne bi šla in otroka bi tako imela drug drugega. Nevem moje mišljenje, vsak pa razmišlja drugače 🙂 ne rečem, da bi želela trojčke, ampak če bi do tega prišlo bi dala možnost vsem trem da preživijo in živijo, glede na to, da bo 5 let že odkar se matrava in bo 4 leta od splava že 🙂 težko je ko si želiš otroke oa jih ni, sploh ko si jih želiš več pa še ta 1 nikakor noče pridet, itak bom vesela tudi če bo samo 1 otrok 😊 Sem pa šla k eni pred kratkim, ki obvlada gledanje v kavo, je uganila tudi druge stvari.. Skratka je rekla, da bom letos zanosila ampak ne naravno ampak z umetno, da bom rodila fantka in da bova imela 4 otroke, da bom imela težave pri prvi nosečnosti, da bo rizična, da ostale naj bi zanosila naravno in da bo vse ok. Rekla je da so mi fantki namenjeni, da lahko da bom imela eno punčko ampak težko. Sicer glede spola redko katera lih trofi pravilno ampak mi je spol itak najmanj pomeben. Povedala mi je take stvari za nazaj in trenutno situacijo glede vsega tako v nulo točno, ko da je bila v mojih mislih. Zadela je tudi za umetno, kar oa ni mogka kr vedet, jaz sem bila čist tih, sam poslušala sm. Tako da upam, da se bo vsaj glede otroka uresničilo, da že zanosim letos 🙂
|