Mal_
|
Hej punce, Sparkles, to glede energije te razumem, sploh ker nosiš dvojčke. Že meni je mučno, ne naspim se, čez dan pa vso energijo usmerim k hčerkici. In dopoldne, ko sem sama, ker je ona v vrtcu in fant v službi jaz skoraj preležim. Saj se trudim pa kaj pospravljam, skuham, diplomo pišem, ampak se takooo nekoristno počutim :) Zgaga pa tudi mene muči, ampak ni tako zelo hudo.. na čase zagrabi, ampak mine. Pomaga mi če pijem mrzlo mleko, če je pa res hudo pa vzamem rutacid... Naty, jaz imam 22.9. rok ja. se pravi si kolk pred mano? No meni ni nič delala od morfologije dalje, mogoče bo pa zdaj v četrtek, ko imam pregled. Tako in tako bo treba preverit lego otročka, da vidimo v kakšno obliko poroda se bomo usmerli... Sama si sicer želim naravnega, ampak imam tut tak strah v sebi, da zadnje čase samo še o tem razmišljam ali bom zmogla to... Ojoj pridna si s temi kg, jaz se kar bojim kaj bo tehtnica rekla v četrtek... najbrž je že kakih 20kg viška :( pri prvi mi je šlo tako lepo dol, sem se 20 kg zredila in 30kg shujšala.. upam da bo šlo tokrat tudi tako lepo dol... Pridna tut glede priprav hehe. Jaz se še nisem spravla, NIČ nimam še pripravljeno.. mislim, saj imam vse od tamale še, ampak nimam pa na primer nič oprano, posteljica ni postavljena še, kozmetike nimam nabavljene, torbe ne prirpavljene... me nekak ta diploma mori tolk, rada bi jo čimprej spisala, pred porodom, da se potem ne rabim ubadat s temi članki in prevajanjem... in zato potem nisem skoncentritana, ker me non stop ta čas lovi... Jaa, noge pa tudi meni otekajo, tudi zdaj ko ni vročine... bomo vidli kako bo. Smile, glede srbečice... tudi mene GROZNO daje, kar po celem telesu... ne vem kako si pomagat, počakala bom pač do četrtka in potem povedala ginekologinji za situacijo.. Upam da da preverit žolčne kisline in ostalo.. Probavam tudi z mazanjem z losjonom pred spanjem, pa nič kaj ne nuca... Sem mislila da je pač tako suha koža, pa itak si probaš pomagat z vsem mogočim, ker je res mučno... te drugače daje čez cel dan? mene najbolj zvečer, ko se umirim, ampak opažam tudi čez dan čedalje več teh 'napadov' srbenja... Že imaš izvide morda? Upam da se vse dobro izide, držim pesti! Kar se pa poroda tiče.. po predhodnem CR moramo vidit kako je z otročkom, tako da čakam na UZ, ki bo mogoče že ta četrtek, ampak mislim da bo šele nekje v 36.tednu. Zanima nas bolj kot ne lega, ker je bila prva v medenični... No misel na to, da bi rodila naravno me ress malo straši, hkrati si pa tega ful želim.. ne vem kolk sem kaj vzdržljiva.. Trmasta sem, to že, ampak ne vem kako bi prenašala bolečino pa to... Kar stiska me... grem na predavanje o epiduralni, čeprav mislim da je nebi vzela.. pri CR sem imela spinalno, ampak to je itak drugače.. Če bi s spinalno rojevale nebi vn porinla, sem imela še kake 4 dni omrtvičeno rit oz nisem znala potisnt.. tut tega me je strah, da bi se zgodilo, pol itak po vakuumih in ne vem čem posežejo... Ribica, res, si mela pol težko okrevanje po CR? vidiš meni pa ni blo nič, po CR sem bla hitro dobra, bolečin skoraj nisem imela... rana se je lepo celila in je tudi zelo lepa... mogoče pa je res to zato ker sem jaz konec koncev točno vedla kam kdaj in zakaj grem...
|