Sankka
|
Hej punce. K1234 držim pesti, da je vse ok. Res. Dežna, fajn da so se stvari premaknile. Jaz nimam izkušenj s hsgjem, upam pa da bom jih kmalu imela, da se kaj premakne. Aja, pri novem ginekologu sem bila, pa povedala za prekratek čas med O in M in je rekel, da je to nemogoče, da je vedno 14 dni, ker če ni 14 dni, potem tista krvavitev ni M. Kaj jaz vem, saj ne da sem pametna ampak skoraj težko verjamem temu. Kaj pa je pol kratka lutealna faza... kar nekaj. Pa rekel je, da z estimo ali dabrostonom samo umetno podaljšujem cikel in da to ne reši ničesar. Tako malo za info, ker imaš podobne težave. Iskrica jaz slike ne znam prilepit, mogoče pa je čudna črta zaradi kakega čudnega testa? Včasih je kakšen bolj čudno skupaj naret. Lepo od vas nosečke, da se še javljate in nam dajate upanje. Jaz pa sem bila pri novem ginekologu, ki je ugotovil, da imam policistične jajčnike. Od vseh ginekologov, ki so me v zadnjih letih pregledali in se niso mogli zedinit, ali so policistični ali ne, je on tretji, ki pravi, da so. Ne vem, kdo bi to lahko bolje vedel. Malo že dvomim v vse. Sem pa dobila Clomid, bomo videli, kaj bo to prineslo, vsaj nekaj se premika. Sicer se mi zdi kar velika doza 2x1 tableta na dan, na navodilih piše prvi cikel 1x1, po forumih pa nekatere jemljejo celo polovičko ali četrtinko na dan, jaz pa kar dve. Jajčniki me že zdaj bolijo, pa še ne bo ovulacije nekaj dni sigurno ne. Bomo videli, kaj bo to prineslo. Lep dan, čakamo na novičke :)))
|