Ribica **
|
It is I, anonimna No, zdaj ne rabim biti več. Tri dni tišine na forumu, zdaj pa toliko za prebrat in pokomentirat! Fb - jaz tam ne klepetam v skupinah, tako da bom ostala kar tu. Z oktobrkami izpred treh let smo še vedno aktivne na RR :) Metuljček1234 glede slabosti - jaz sem imela antimetil, takrat pri gripi sem ga jemala, zdaj če je bil res efekt ali je bil bolj placebo, pa tudi ne vem, se mi zdi, da je pomagalo. :) Coca cola mi je eno obdobje v tem času enako povzročala slabost, slabo mi ni bilo edino, če sem se res ful najedla. Kar pa vedno ni bilo mogoče, ker mi je pasal le določen nabor hrane. Vmes sem jedla bobi palčke, pa prestice, pa prepečenec, bolj suho in slano hrano. Pa po malo … Pri amnio tudi obstaja hitri test, verjetno je cena podobna kot pri biopsiji - 230 €. Dobiš prve rezultate v roku enega tedna po telefonu (ali ima DS, trisomijo 18 ali 21, pa spol, če želiš vedet). Smile, sem se šla prav tehtat, od štarta nosečnosti do sedaj je slaba kila več, sem pa vmes med gripo dve shujšala, tako da sem šla malo več gor (v enem mesecu slabi dve kg), ampak sem načrtno več jedla in tudi zdaj se ne omejujem pri ničemer, ravno večerjam že drugi kos kruha z maslom :) Borboletta, jaz sem imela v prvi nosečnosti vnetje na vnetje, mešalo se mi je že, še na morju sem šla k zdravniku, ker je bila srbečica nevzdržna, pa še ranice so se mi naredile od canestena in vsega, tako je bilo že vse vneto, pa me je panika zagrabila. Mir je bil šele po treh vaginaletah canestena, ki so mi jih predpisali pri 6,5 m nosečnosti, pa da sem bila doma več brez spodnjih hlačk, vsaj ponoči. Zdaj imam pa že ves čas ful izcedka, včasih res ogromno, včasih malo manj, ampak srbi pa ne, tako da upam, da ni vnetje. Te vaginalete lahko kupiš tudi brez recepta, so pa od prvega tromeseja naprej, prvih 12 t jih odsvetujejo. Aja, še H&M na Rudniku - sem bila včeraj, kupila hlače in eno majico, drugega mi nič ni bilo všeč, prečesala sem cel internet in obupala, vse mi je grozno. Moram v omari poiskat majice od prejšnjič, ker so mi ene moje navadne že malo kratke in ne prekrijejo čisto tega nosečniškega dela na hlačah. Ene par oblekc je v H&Mu zdaj, pa nekaj je znižano na spletu. Next ima hlače sicer cenejše kot H&M, če bo katera naročala. Lidl je imel pa januarja nosečniške stvari, tako da najbrž ne bo imel še kaj kmalu. Jaz sem si vzela eno majico in pajkice, ampak imam vse še zapakirano v omari Upam, da mi ne bo ful preveliko.
|