Sankka
|
Hvala za mnenja :) Ah sama itak ne bi delala zdaj testa, itak je prehitro, tak da ne vem kaj je ginekologinja imela v mislih. Prsi me pa bolijo od ovulacije dalje, od splava dalje me do zdaj noben mesec niso. Predno sem zanosila pa tudi odvisno, kaki mesec malo ali zelo in kaki mesec sploh ne, tak da težko rečem. EllaPrej krvavitve ni vec bilo, zdaj pa je ze bolj rdeca ampak ni veliko sploh zaenkrat, samo ko se obrisem... ne vem to se mi se nikoli ni zgodlo, menstruacijo pa sem dobila najhitreje na 21 dan, povprecno pa na 23 dni. Tak da nimam pojma. Temperature se nisem merla, mam kar ovulacijske teste... Haha, me pa ful zebe par dni že, tak da sem si merla vrocino in sem imela 3 dni nazaj 37.3, 2 dni nazaj pa 37. Vceraj pa si nisem merla, sem pozabla pa niti nisem razmisljala o tej opciji, sem misla da sem malo bolna... bolj razmisljam da je tista pikica bla nekaj ne vem kaj, pa je mogoce to zdaj priteklo ven al kaj. Po drugi strani pa sem bla 6-7 dni po ovulaciji vceraj, tak da teoreticno se je ze lahko vgnezdilo, to pa se najbrz nekje opazi kot nekaj miniaturnega. Ne bi niti razmisljala o tem, ce ne bi potem blo te nepojasnjene krvavitve. Me pa skos nekaj pika not ja, sploh po desni strani, sem pa tudi ovulacijo imela na desnem jajcniku. Pa taki pritisk imam. Samo tezko recem, lahko je kdaj cisto isto kaki teden dni pred menstruacijo. Ko sem bila noseca me je ful ful bolelo kaki mesec, pa pikalo pa sem pa tja. Sigurno bi vzela nalgesin, ce bi pac lahko, tak da me je res precej. Potem pa je nekak nehalo. Sem posumla da sem noseca, ker me je celi dan bolelo, kot da bo pravkar menstruacija, pa je ni in ni blo. Mi je ze 23 dan popoldan BC test pokazal pozitivno. Naslednji dan pa se digitalni clear blue. Zgleda gre to kar hitro pri meni. Nimam pojma, tak da kavo se tudi pijem zaenkrat :p kak močen in kaksne barve pa je bil tvoj izcedek? Krvnega pa niso delali. To je res res prehitro, pa se potem mi je sestra cez celo cakalnico tak na glas govorla negativno je, minus je... ja no shit, pa zakaj zdaj vsi to vedo, ko da sem sama hotela delat test ddd :D Me pa skrbi, ker sem jemala Efloran antibiotike pa se terapije imam za hrbtenico (elektriko pa to), zato sem nekak upala da ce do zdaj ni blo, je mogoce bolje da tudi ta mesec ni. Tak da ce slucajno je, je bil usoden en odnos, preden sem zacela jemati tadruge antibiotike. Tak da bogve, cez kaki teden bo vse znano. Saj itak gre na vse ali nič, ce bi vse skupaj imelo kaksen vpliv. Femare pa sama nisem jemala, tak da nimam izkušenj.
|