Jetkarmak00
|
Glede bodijev. Jaz jih imam krepko čez 20, ker kupim tiste, ki so mi všeč. Všeč so mi pa itak vsi. 😁😁 Sem prepričsna, da ga bom večkrat na dan preoblačia, vsaj pri tamalem sem bla obsedena s tem in slikanjem. 🤩 Še cesala sem ga, frizirala, slikala se z njim v vseh pozah, še dude sem menjala, da so pasale k oblekam.. Res mi je smešno, če se zdaj spomnim za nazaj hihihihi 😄😄😄 da ne govorim o čevljih, ki jih pri parih mesecih res nerabi, ampak sem mu nabavila celo omaro all stark od rdečih, modrih, črnih.. Haha 😄😁 tako da glede tega smo si različni..Glede spanja.. Sobico smo mu ogreli na 24 stopinj, spat smo ga dali samo v bodiju in zabcah in v vrečo (roke mel zunaj) pa ni imel nikooli mrzlih rok.. Marca rojen. Glede hranjenja smo ga morali zbujat.. Sam bi lahko spal celo noč. Mislim da se je zbujal na 2-3ure in jedel po 20ml. Merce je blo treba zapisovat.. In tudi čas.. Glede kozmetike.. Hladilno mazilo, robčki, otroški uni modri šamponi (še zdaj uporabljamo), plenice smo kupovali v šparu. Zadovoljni. Bi pa priporočala v cifrah 50,56,62 bodije, majce na preklop. Jaz imam samo na preklop. Zelo mučno (pa tudi strah me je bilo) je bilo tiščanje bodija čez glavo..glavo ma obrnjeno na eno stran je sploh ne drži pokonci.. Potem pa še to dajat čez glavo.. Kakor kdo no, meni to ni bilo nikakor všeč.. :/ Glede cifer na začetku je pa čisto odvisno. Ne rodijo se vsi dobošeni dojenčki nad 50 in +3,5kg. Kolegica je v terminu rodila 46cm, 2600g. Potem tudi meni je rekel ta teden na pregledu, ko ga je stehtal, da naj pričakujem nekje bolj 2500g kot pa 3+. Glede torbe za porodnišnico... Pa jaz ne bom delala kakih "dram". Ščetka, glavnik, pižama, vložki.. Ne obremenjujte se stem. Ker nekatere porod celo preseneti in ne uspejo v porodnišnico prinest niti materinske knjižce.. Vse se lahko naslednji dan nadoknadi (od vložkov, do oblekc za dojenčka, črpalk) tko sem slišala od znank, pa patronažne. :)
|