Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pampers New Baby so zanič 27.9.2005 15:48:42
|
|
|
|
simona2
|
Po treh tednih po porodu sem prvič kupila sama plenice, saj sem jih pred tem dobila, tako da ni bilo problemov. Dobila sem tri pakete Pampers New Baby jumbo pkiranje po 80 pleničk in so bile OK, oziroma zadovoljive, zato sem tudi sama nato kupila iste. Vendar sem samo mislila, da so iste. Ko sem paket odprla, sem ugotovila, da so drugačne (že motivi na robu), predvsem slabše kvalitete (tanjše). Ko sem bolj pozorno pogledala sem videla, da je pakiranje 78 kosov in ne 80, drugače pa naj bi bile čisto iste. Pa še ena fora je te zadnje so narejene na Poljskem, prvi paketi pa so bili verjetno nemški. Ali ima katera podobne izkušnje?
|
|
RE: Pampers New Baby so zanič 27.9.2005 16:32:30
|
|
|
|
urši*
|
meni se zdi, da so vse nemške Pampers boljše!!! čeprav pa mi že nekaj časa ne uporabljamo več "pampersk", ker so ožje in so nam full velikokrat premočile... zdej uporabljam BabyLove od dm-a in so res vredu in povrh še cenejše lp
|
|
RE: Pampers New Baby so zanič 27.9.2005 16:37:20
|
|
|
|
tinatona
|
Men pa nobene pamperske (zaenkrat) še niso premočile - ne poljske, ne nemške... oz. je samo enkrat ena, pa še to zato ker je malega previjal moj oči pa ni plenice pravilno zapel... sicer sva pa sprobala vse možno. Trenutno imava plenice iz Špara (libero al kaj so že)... LP tina
|
|
|
|
RE: Pampers New Baby so zanič 27.9.2005 16:59:21
|
|
|
|
mika
|
Mi imamo slabe izkušnje s plenicami Pampers, saj so skoraj vsako noč premočile. Včasih je bila mokra do vratu, ali pa pokakana do lopatic. Zato uporabljamo DM-ove plenice, ki niso nikoli premočile, pa še cenej so.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.9.2005 17:08:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pampers New Baby so zanič 27.9.2005 17:12:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Isto koi mika! DM-ove plenice so zakon!
|
|
|
|
RE: Pampers New Baby so zanič 27.9.2005 21:20:11
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz sem mu kupovala Fixies na začetku, ker so imele izrez za popek na sprednji strani. Potem sem prešaltala na Babylove in Pampers Sensitive. Sem zelo zadovoljna. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?