|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pampers New Baby so zanič
27.9.2005 15:48:42   
simona2
Po treh tednih po porodu sem prvič kupila sama plenice, saj sem jih pred tem dobila, tako da ni bilo problemov. Dobila sem tri pakete Pampers New Baby jumbo pkiranje po 80 pleničk in so bile OK, oziroma zadovoljive, zato sem tudi sama nato kupila iste. Vendar sem samo mislila, da so iste. Ko sem paket odprla, sem ugotovila, da so drugačne (že motivi na robu), predvsem slabše kvalitete (tanjše). Ko sem bolj pozorno pogledala sem videla, da je pakiranje 78 kosov in ne 80, drugače pa naj bi bile čisto iste. Pa še ena fora je te zadnje so narejene na Poljskem, prvi paketi pa so bili verjetno nemški. Ali ima katera podobne izkušnje?    

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pampers New Baby so zanič
27.9.2005 16:32:30   
urši*
meni se zdi, da so vse nemške Pampers boljše!!!
čeprav pa mi že nekaj časa ne uporabljamo več "pampersk", ker so ožje in so nam full velikokrat premočile... zdej uporabljam BabyLove od dm-a in so res vredu in povrh še cenejšeuser posted image

lp

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2005 16:37:20   
tinatona
Men pa nobene pamperske (zaenkrat) še niso premočile - ne poljske, ne nemške... oz. je samo enkrat ena, pa še to zato ker je malega previjal moj oči pa ni plenice pravilno zapel... sicer sva pa sprobala vse možno. Trenutno imava plenice iz Špara (libero al kaj so že)...

LP tina

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2005 16:59:21   
mika
Mi imamo slabe izkušnje s plenicami Pampers, saj so skoraj vsako noč premočile. Včasih je bilauser posted image  mokra do vratu, ali pa pokakana do lopatic. Zato uporabljamo DM-ove plenice, ki niso nikoli premočile, pa še cenej so.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
27.9.2005 17:08:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2005 17:12:21   
Anonimen
Isto koi mika!
DM-ove plenice so zakon!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2005 21:20:11   
frutka_
Jaz sem mu kupovala Fixies na začetku, ker so imele izrez za popek na sprednji strani. Potem sem prešaltala na Babylove in Pampers Sensitive. Sem zelo zadovoljna.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2005 16:33:07   
Olivija
Nam pa Fixies spuščajo user posted image ,zdaj pa nevem kaj naj z njimi, ker jih imamo še ene 25. Pampers New baby so pa ok, so pa tiste Made in Germany.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?