naty1989
|
Vse najboljše in najlepše za 30 - ko! Pa sej veš, da se ne bom ponavljala, naj se ti izpolni vse kar si želiš iz dna srca. Ja držim pesti, da bojo 30 - ta leta ta prava leta za tebe in vse nas. Drugače pa super, sicer nič novega, razen da se jutri vračamo nazaj domov. Danes še uživamo zadnje ure, pa je to to. Ja meni je tudi vseeno kdaj rodim, bo že mati narava poskrbela da bo takrat ko bom pripravljena, haha. Kdo bi si mislil da je pozna jesen in zima tako plodna, haha. Ja no tudi prav, pa naj bo še pr nas tako kot je pri drugih. Pa drugače? Je že M pred vrati? No pr meni pa bo že skor O, haha. Ne moreš vrjet kako se dnevi obrnejo. Pa vredi mi je zdaj ko so mi ciklusi krajši, zdaj je bilo 2 meseca samo 27 in 26 dni, to se kr obrne. Pa opet novi mesec, pa M pa spet O. Ojoj ne sledim več, haha. Zdaj sem opazila, da sploh nisem računala kdaj bo O, sej veš sredina pa plodni dnevi...pa sem samo zamahnila z roko, ma to računanje, pa kdaj so plodni pa kdaj niso...ma jih bom dala malo na dopust,haha. In tudi jaz rabim dopust od O. Na koncu pa računaš pa si v akciji pa študiraš kaj zdaj so plodni dnevi ali so potem bolj pozno...pa te tu špikne, pa tam malo boli, joj zdaj pa je O pa hitro obvezno akcija...pa da ja ne boš zgrešo, pa je potem rezultat tak negativen, kljub 100% pokritosti... 1x ko pa ne bo pokrito pa boš mislo sej itak ne more bit, te pa lahko preseneti 😋. Pa smešno je, ko maš večkrat tak občutek rahle bolečine, mislim več dni, mogoče ne vem 1 dan pa pol čez par dni spet pa potem čez en teden ali 14 dni. Potem pa skoz misliš da je O, haha. Kot da imam 4,5 ovulacij. Na koncu pa mogoče še ene ne.
|