Tara9
|
Taja zdravo, Rovinj oz Amarin je top. Mi se kr vračamo spet maja, tok fajn je bilo, sicer tokrat v apartmaje, ker so bolj cenovno ugodni in zarad priprave kašic mi bo lažje. Hrana je bila meni osebno super, možu, ki je vecji jedec pa še bolj, ogromno izbire, tko da se je za vse nekaj našlo. So tudi zlo prijazni. Ko sva vprasala za tegovino, da bi hceri sadje in kaj za malco kupila, so rekli da ne, naj rečeva v kuhinji in vse dobiva za v sobo. Vsak dan so juhice, ribe, pica, meso na zaru, zelenjava, sladice, ni da ni. Glede bazena pa ne znam povedat, so pa hodili vsi z otročki, tko da predvidevam da je ok. Mi imamo malo dojenčico in zdaj v tem obdobju je bilo toliko bolnih (tamale nism niti jest nosila sabo), da smo bazen raje preskočili. Res ogromno otrok kašlja. V dvigalo k nam so stopili eni, katerih otrok je kasljal na polno, zravn so ga tipali če ima vročino, bili so pa v kopalkah in se spravljali na bazen. Jao no. V nosecnosti se jaz nisem kopala, bazeni so mi že tko bolj tko kaj pa vem. Mogoče res najbolje kak tampon dat, če nisi podvržena vnetju pa to, bo najbrž ok, če ti paše seveda. No toliko, če te še kaj zanima, pa vprašaj
|