Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Bravo Anonimna za izvide . Tudi jaz ostajam še malo anonimna. Sem se določila za Nifty test in jutri kličem v Postojno, G mi je dala napotnico za genteski posvet (starost 38 let...). Noseča sem 8t in upam, da me naročijo čim prej, ker sem v tej nosečnosti res noro zaskrbljena. Vse živo mi hodi po glavi in potem googlam in sem slabe volje. Srčni utrip mojega je nizek...komaj 90 udarcev na minuto....sicer G ni nič rekla, ampak sem brala po internetu, da je to lahko znak genetske okvare in grozi splav. Pa tudi oblika moja gestacijske vrečke je nepravilna in spet sem brala... Skratka, Nifty je drag, ampak moj duševni mir bo vreden tega. Tiste, ki ste šle na Nifty, ste naredile tudi NS? Moja G mi ni dala napotnice za to... Eno lepo nedeljo vam želim Te čisto razumem, sem bila v podobnem položaju dva meseca nazaj. Sicer težav glede utripa ni bilo, sta bili pa za mano dve slabi izkušnji s ss, tako da me je noro skrbelo. Tudi jaz sem šla v Po na genetski posvet in se odločila za nipt, ker sem se bala tvegati z ac. Sem pa šla tudi na nuhalno, za katero ti ne pripada napotnica žal (starejše od 37 pripada samo napotnica za ac) in moraš plačati sama. No nuhalna je bila zelo slaba in zato me je še toliko bolj skrbelo, kaj bo pojazal nipt. Hvala bogu je bilo na nipt vse super in baje dobimo zdravo punčko Vem, da te noro skrbi, samo poskusi razmišljati pozitivno in naredi nipt, da boš pomirjena. Držim pesti, pa oglasi se, ko dobiš izvide Hvala mimi_ka, si mi že pred par tedni lepo razložila vse o tem testu. Prepričana sem bila, da ti po 37. letu pripada ALI nuhalna ALI amnio na napotnico. Glede na to, da grem delat Nipty in bi mi v primeru slabih rezultatov amniocinteza tako ali tako pripadala, sem razmišljala, da mi da G nuhalno na napotnico. Še tako je Njpty drag. vem, da bo nuhalna pokazala slabe rezultate, vendar se ne gre toliko za trisomije, kot za nekakšno zgodnjo morfologijo, če je vse na svojem mestu. Se bom še malček pozanimala... Bodite lepo Moja Ringaraja
|