|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Si ne morem kaj, da ne bi bila jezna
24.9.2005 20:56:08   
Anonimen
V našem naselju imamo eno romsko skupino. Vedno sem bila prijazna do njih, se z mladima staršema (on je star 16, ona pa 15 let, imata pa 6 mesecev staro hčerko) zmeraj pogovarjala, ko sem ju srečala, skratka, to, da sta roma, zame ni igralo nobenega pomena.

Včeraj pa je prišel mimo naju z Davidom punčkin dedek. Najprej me je vprašal, koliko je stara moja punčka user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak dobro, saj nekako res ne moreš vedet pri mojem Davidu, da je fantek, ker zgleda kot punčka. Ko je tip slišal, da imam fantka, pa je začel, da se bosta lahko igrala skupaj. Vredu. "Potem se pa lahko zmenimo še za kaj več. Samo mi boš morala dat 500 eurov!" mi je rekel dedek.

Najprej sem mislila, da se šali, potem pa sem ga pogledala, pa sem videla, da se ne. Obrnila sem se, nisem rekla ne bev in ne mev, ampak samo šla. Pa ta človek ni normalen - kultura gor ali dol.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Si ne morem kaj, da ne bi bila jezna
24.9.2005 21:02:05   
lex
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Groza!!!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2005 21:02:20   
mehurčica
user posted image KAAAJ? Ni mi niti točno jasno kaj je s tem mislil rečt. Ampak v vsakem primeru- neprimerno! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2005 21:06:05   
Anonimen
Mehurčica, mislil je na to, da če želim, da bo moj otrok "prijatelj" od njegove vnukinje, mu bom morala plačat. Jao... kot da smo tako nizko padli, da bomo svojim otrokom "prijateljice" plačevali... In to že enoletniku!

Eh, saj ne vem, al se naj smejem ali jezim.  

(odgovor članu mehurčica )
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2005 21:06:11   
muki1
Ne razumem. Kaj ti in on za 500 eurov?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.9.2005 21:09:26   
Anonimen
Muki, da bi malemu kupla punco, no! Se zmenla za poroko... za nekaj več od prijateljstva... pa saj veš, kako je pri romih. Punce, ki so godne za možitev, se prodajo za lepe denarje... pa se je dedek očitno hotel kar zazihrat. user posted image user posted image user posted image  Eh, saj bolj ko pišem, bolj mi je smešno.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.9.2005 21:10:17   
mojčca
Bi mu jaz dala 500 eurov - dve na g...... user posted image  (ja danes pa že res vse doživiš)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
24.9.2005 21:12:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.9.2005 21:14:41   
Anonimen
Ali živi v svojem svetu ali pa se dela norca. Nekaj od tega.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.9.2005 21:29:37   
KIRA
no, kaj takega. 500 EUR za kaj??? da se lahko igra s tvojim fantkom? bi mu dala kontra in naj ON TEBI  da 500 EU, da se lahko igrata.

lep primer ciganske nekulture. na tvojem mestu se takih izogibaj, ker samo gledajo, kje bi te kako prikrajšali za kako reč ali ti kaj ukradli. resda da sta mlada dva na videz drugačna, ta stari pa je sigurno in miljon procentno čistokrvni cigan z vsem kar zraven pride. poznam take - se jih izogibljem - lahko rečete da imam predsodke, ampak jih imam upravičeno - na podlagi izkušenj.
najbolj butasto pa je, da sami sebe kličejo cigani, če jim pa kdo reče drgač kot romi, pol je pa joj. cigani so, pa ostanejo. naj se asimilirajo, pa jih bo družba sprejela, pa tud njihove življenjske okoliščine se bojo izboljšale, ne pa da "kradejo" denar državi.
pri nas na Pušči živijo kot bogataši. čist resno. same najboljše avte vozijo (Mercede, BMW, Audi, Volvo, tisti slabše podkovani - finančno - kakega citroena - ampak NOVEGA!), bajte majo ko gradove itd... pa vse financirano iz državne podpore, le redki imajo službo - pa še to čez mejo - je pa res, da so tisti kolikor toliko kulturni, če se lahko tako reče. vsaj pošteno delajo.
povem vam lahko štorije, kaj vse počnejo cigani, da bi se vam želodec obračal. men je šlo na bruhanje ko sem to slišala. res groze....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.9.2005 8:33:50   
snorlax
Imamo v bloku ene cigane s štirimi otroki, tako da mi je poznana njihova "kultura". Skozi okno jim leti vse od gat, vložkov, kondomov, kozarcev, šolskih knjig, rož..... Da ne govorim o tem, da se starejša hči z mamo vred prostituira, mlajše se pa učijo zraven...

Skratka, komaj čakam, da se odselimo. Pa vsak dan klejem stanovanjsko, da jim je dala to stanovanje, ki je edino najemniško med lastniškimi.
user posted image user posted image user posted image

Tako, da ne bi o ciganih al romih al kaj so že. Mogoče so kateri OK, drugače pa imajo tole po moje v genih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.9.2005 8:49:12   
Anonimen
Mogoče se pa res ni šalil. Priporočam ti le, da narediš veeeelik ovinek, naslednjič, ko jih boš srečala. Ali pa jim razloži, da prijateljev svojemu otroku pač ne boš plačevala, si jih bo že našel sam, in to med normalnimi otroci.

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
25.9.2005 9:46:31   
urbancek
Presnet k...., naj bi bil raje vesel, da se sploh kdo hoče igrat z njegovo vnukinjo,  pa nisem ravno rasist, samo tako se obnašajo, kot bi bilo oni glavni v Sloveniji, pa naj bo to po pozornosti in pri socialnih pomočeh.

Lp

Ne toži svetu tujemu bol, ne svojega srca,
ne toži mu nikoli, ker svet je brez srca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.9.2005 11:19:25   
Anonimen
Groza. Potem pa se še pritožujejo povsod kako drugi delamo z njimi, ...

(odgovor članu urbancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
25.9.2005 11:31:16   
Anonimen
Hja to je v njihovem običaju..njihova kultura,ki jo mi ne razumemo ne sprejemamo in jo tudi ne bomo nikoli!!!
Pri njih se z vsem kupčuje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
25.9.2005 11:34:21   
Anonimen
Takoj na začetku nisem vsega prebralauser posted image
Mislim,da se je stari že menil za zarokouser posted image Nej bom konj če ni res,vnukonjo je prodajal za zamož.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
25.9.2005 11:40:00   
Anonimen
Ja, Neva, mislim, da res. Danes je že tudi meni smešno, včeraj sem bila pa jezna kot user posted image .

Pa brezveze. Zamahneš z roko in greš dalje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
25.9.2005 11:46:01   
ZARA
O, šit! Ne me basat...a kr za denar ti je rekel ??
Mal zgodaj...ja Skutica, mu je bil pa že všeč pa si je hotel "zasigurat" 500 EUR... bedak stari !
(men pa to ni nič smešno)

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.9.2005 12:10:39   
Anonimen
Ne res ni smešno Zara,zato ker se vsak dan dogaja,da prodajajo lastne otroke,pa ne samo za se oženit,ampak jih prodajo tujcemuser posted image sploh jih ne zanima kaj se potem z otroci dogaja.
Večkrat je naTV poročilih:oče prodal destletno hčer pedofilom,ali moškim,ki se ukvarjajo z prostitucijouser posted image
Fantke pa za tatove,žeparje sami vzgojijo,njih ne prodajajo.

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
25.9.2005 12:21:20   
Anonimen
Da se razumemo: smešno mi je bilo, da je hotel svojo vnukinjo prodat NAM, ki imamo čisto drugo kulturo, navade, šege... ki smo drugačni od njih in tega ne razumemo. In on se tega najverjetneje zaveda.

To, kar piše Neva, to pa mi ni smešno. Žal je to ena izmed resničnosti, za katero si želim, da je ne bi bilo. Pa vendar je prisotna, mi se moramo boriti proti njej. Vprašanje je, kako? Tukaj pa žal ne vidim odgovora.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
25.9.2005 12:27:06   
Anonimen
Ga ni ne odgovora..rešitev je nemogoča na žalost.
V vsaki državi kjer živijo,se poskušajo z zakonom boriti proti njihovi nekulturi,pa jim do sedaj še ni uspelo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
25.9.2005 19:29:52   
Blink1

Hja...Skutica...tako je to. Očitno se dedek še ni navadil na našo kulturo oz. še vedno živi (hoče živeti) po svojih pravilih. Sem pa že pred časom, pri več romih (ki jih btw poznam kar nekaj), opazila, da se mlada genercija vedno bolj vključuje v našo kulturo. Pravzaprav so se čisto "poslovenili" (če lahko tako rečem).

Starši živijo po svoje, mladi pa po svoje. Ena kolegica se je poročila z Romom. Imata dvojčiciuser posted image  (zlati ko šus), živijo enako kot mi. Njen mož (ga tudi poznam) ni nikoli vsiljeval svoje kulture ne njej, ne nam... Pravzaprav niti ne zna več romskega jezika.

Ja, verjetno se dedek ni hecal....se pa tudi še ni sprijaznil, da tako več ne gre....sploh pa ne pri slovenskih fantih...Če bo hotel njegovo vnikunjo, je ziher ne bo kupil. Kakšen rom pa verjetno ja. In upam, da dedek ne bo imel toliko besede, da bi svoji vnukinji oz. njenim staršem) lahko ukazoval.

Sicer pa....Če se najina 2 oženita....

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.9.2005 15:20:49   
Anonimen
Danes sem zvedela, da je ta isti dedek svojo vnukinjo hotel prodat tudi moji sosedi, ki ima triletnega fantka. Joj, da bi mu vrat zavila!!!

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
26.9.2005 16:21:57   
Blink1

user posted image user posted image  Mogoče pa bo dala več?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.9.2005 16:26:39   
ZARA
Pa kaj je s tem folkom, mater!!! Samo to grunta, kako bo otroka prodal...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......