|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2017
11.2.2017 7:57:52   
zmešana
Ziraf, čestitke! 😍
Kako lepo je prebrat tako lepo in hitro porodno zgodbo! 😊 Bravo! Vse lepo vam želim! 😉

Kako ste ostale? 😊

(odgovor članu tanchy21)
Neposredna povezava do sporočila: 701
11.2.2017 13:34:35   
ziraf
hvala (:

kako ste res ostale? zdej pa še čist malo tut za vas (: super!
tanchy21 uh tole je pa hudo. samo super da ste zrihtali! (:
drzite se kmalu pa tudi vase zgodbe beremo (:

(odgovor članu tanchy21)
Neposredna povezava do sporočila: 702
11.2.2017 14:30:18   
tanchy21
Jaja smo dobr sive nimam vec rana je lepa nc me ne boli tk d je supr upm samo da ne dobimo ze kasnih krcu

(odgovor članu ziraf)
Neposredna povezava do sporočila: 703
11.2.2017 15:51:50   
madjanca
Noo super, da ste vsi vredu... zelo vesela za vse. Mi pa se kar cakamo... pa se bomo. Zdaj, ko vas je toliko ze, se mi je pa zacelo vleci.

(odgovor članu tanchy21)
Neposredna povezava do sporočila: 704
11.2.2017 22:34:42   
zmešana
Madjanca, bova skupaj travmirali 😊
Če je kateri v tolažbo, bom verjetno tazadnja 😕 Ampak, saj bo 😊

Lep večer!

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 705
12.2.2017 20:54:24   
madjanca
Vse kaze, da sva res samo se midve v enem kosu... torej skoraj nima smisla, da naredimo seznam. Res nas je malo ti aktivnih... :)

Ja prav pase mi takole pojambrat, med takimi, ki me razumejo. Moz pravi, da ze nakladam.. upam pa da grem res kmalu tudi jaz v porodnisnico, ker me tejle lazni popadki ze jezijo in noro me boli kriz in nonstop sramna kost. Pa tudi zbada me ves cas v spodnjem delu trebuha user posted image se bom tako navadila na bolecine, da bom na koncu se za prave popadke rekla, da nikamor ne grem, ker so ziher lazni user posted image

Kdaj imas ti rok ze? Jaz imam 21ga, samo se grem 14ga pokazat, ce ni slucajno malce prehiteli, da se izognemo CRju...

(odgovor članu zmešana)
Neposredna povezava do sporočila: 706
12.2.2017 21:35:31   
tanchy21
Haha madjanca zdj se naspite zdj jambrate o popadkih hehe ko enkrat rodis so spet nova vprasanja .....jaz za enkrt nimam kej jambrat je pridn fant ponoc se zbudi ob 2 pa ob 6 mogoc bos pa v sredo ko gres na pregled tk k sm js tkrt sla pa isti dan rodila

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 707
13.2.2017 5:43:16   
Mamina3
Heej

Tudi midve sva se v enem kosu...nic se kaj prevec ne kaze da bi nasa baby ze rada prisla med nas...obcasno zvijanje kot pri menstruaciji..to je to

Meni pa je ze prava muka...od spanja nimam nic...ko bi pa spala pa je treba vstat pa otroke porihtatuser posted image

Jaz imam tudi 21 rok oz po UZ 23...bomo vidli...jutri imam se pregled....ctg pa se nisem imela...razen enega v AU

Drzim pesti se za nas par...da cimprej in cimlazje 😀 dobimo nase strucke

Lp

(odgovor članu tanchy21)
Neposredna povezava do sporočila: 708
13.2.2017 7:37:52   
madjanca
Ja moram reci, da je spanje edina stvar, ki jo lahko pohvalim... dve noci do sedaj, da nisem spala zaradi laznih popadkov... drugace pa apim v kosu (tudi brezwcja) 7-8 ur... prejsnji teden celo po 12 :) je pa res, da sem sama doma cele dneve in si lahko privoscim spanje v nedogled user posted image

Hmmm.. tole s pregledom se mi ne slisi slabo..upam, da bi slo tako hitro tudi pri meni. No vidim, da spanje tudi pri vas ni tezava. Tole je kar super ritem za zacetek user posted image

Mamina3 zanimivo, da imas dva roka, tako blizu skupaj. Pri meni so na uz vedno odstopanja, pa ni nic dolocil drugega datuma...

Mene se pa loteva prehlad ali celo nekaj hujsega.... tako, da mogoce le ne bi bilo dobro, da grem zdaj rodit. Moram si pripravit vitaminsko bombo in caja :)

(odgovor članu Mamina3)
Neposredna povezava do sporočila: 709
13.2.2017 8:20:01   
Kitty 1
Hy😁

Potem smo pa kar na tesno z datumi user posted image moj datum je 20.2 user posted image

Me pa res zanima, katera je naslednja user posted image

Pri meni je počutje glede na to da sm en teden pred rokom kar okuser posted image sicer je tako, po eni strani bi rada da je konec pa da pride štruca že enkrat. Po drugi strani bi nevem kam vse še šla, ampak nekako se mi zdi da je že odhod v trgovino cel izlet 😂😂user posted image user posted image hahaha

pa tudi brez oblačil sem že user posted image haha.

Aja madjanca... tudi meni nagaja grlo in nos. Si bom danes vrjetno lekadol +c privoščila, ker tako pa res nebi šla v porodnišnico user posted image
Pijem čaje pa malo blaži, ampak konec pa kar ni in ni.

< Sporočilo je popravil Kitty 1 -- 13.2.2017 8:26:21 >

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 710
13.2.2017 8:28:07   
zmešana
Punce hej! 😊

Sm ravno s pregleda. Vse ok. Na ctg-ju so se narisali trije kupčki 😊 Kar sicer ne pomeni nič, mi pa vliva upanje, da me mogooooče malček prehiti naša pikolina 😊

Madjanca, upam, da ne zboliš! Javi jutri kako in kaj bo na pregledu. Kitty, ti si tudi še v enem kosu 😊 Tule gor smo take že orav redkost 😜
Jaz imam rok 27.2. Juuuj, kako daleč se sliši 🙃

Spim ok, težav nimam, le včasih tisti občutek kot pred tečko. Pa cmerava sem. Pa konzervurana hrana mi ne potegne najbolje. Mi voda zastaja potem. Tako da sem uničevalka pomaranč. Pomagajo zelo.

Punce, še mičkeno ... 😍

(odgovor članu Kitty 1)
Neposredna povezava do sporočila: 711
13.2.2017 8:33:06   
Kitty 1
Ja zmešana še še... ko bo, bom javila ob priliki user posted image
Tudi druge dajte.
Drugače pa ja, se mi zdi da februarke kar hitijo letos user posted image

Sicer bo pa tale forumček pomojem prav prišel tudi od marca daljeuser posted image user posted image ko se bomo lovile kako pa kaj user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kitty 1 -- 13.2.2017 8:34:54 >

(odgovor članu zmešana)
Neposredna povezava do sporočila: 712
13.2.2017 8:38:18   
madjanca
Pa se lekadol +c sme? Kolikor sem brala, naj bi navaden lekadol in posebaj vitamin c. Zakaj pa tako, pa ne vem...

Oo pa saj nas je nekaj, samo vse pri koncu mesca. Torej ce ne drugace, bo drug teden malo bolj pester tule :)

Jaz zivim zraven trgovine, pa se moj ustavi na poti s sluzbe. Je se malo poledenelo in pa preden se odpravim traja. Jaz pa spwt oblecem hlace iz pred nosecnosti. Sem ze prej imela nekaj trebuscka, med nosecnostjo pa sem izgubila malo slaufkov pa se dojencek je zlezel nekam v kriz in prakticno sploh ni vec vidit, da sem noseca. user posted image

Ja res se malo se malo... komaj cakam, da se zacnemo certat, tudi ce ne bomo vec spale user posted image

(odgovor članu zmešana)
Neposredna povezava do sporočila: 713
13.2.2017 8:44:56   
Kitty 1
Hm... sem se prav vprašala sedaj o tem lekadolu in šla takoj preverit :)

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=4481662

Tole je odgovor pušenjaka. user posted image
Tudi v lekarni nič ne komplicirajo.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 714
13.2.2017 9:11:17   
madjanca
Evo jaz sem pa letela prav navoila brat, ker mi ni dalo miru. In pise, a prvo trimesecje je zelo odsvetovano, kasneje pa po posvetu z zdravnikom (to so pa itak vsa zdravila v nosecnosti)...

Jaz kar prelezavam vse to, ker ze lahko :) ce bo pa res kriza bom pa vzela kaksnega.

(odgovor članu Kitty 1)
Neposredna povezava do sporočila: 715
13.2.2017 9:17:35   
Kitty 1
Prvo trimesečje pa seveda...
Jaz si že pripravljam enega (več pa tako ali tako nebi).
Res mi gre na živce misel, da bom smrkala v porodni user posted image groza.
Že tako je tečno ker nevem kaj me čaka, potem pa še to user posted image

Danes na meniju samo čaji in sadjeuser posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 716
13.2.2017 9:21:23   
zmešana
Ja, lekadol po posvetu kot za vsa ostala zdravila. Ampak mislim, da ni neke panike. Sem ga jaz tud jemala ko sm mela obdobje viroz. Pa je vse ok. So mi rekli v lekarni, da lahko kaksnega. Tako da ... verjetno bolje dva lekadola kot pa res zbolet.

Je pa kar zoprno tole, ko moras pac pocakat da nine viroza. Smo vse nastimane tako, da ko nismo noseče, da vzamemo tablet dva tri pa grejo dnevi okoli. Ne kompliciramo ravno. Takole v nosečnosti pa res ne ostane drugega kot prelezat pa počakat, da mine. Saj bo 😊

Za forum pa ja. Tud jaz mislim, da bo prišel prav po porodu 😊

No, se beremo 😊 Komaj čakam spet kakšno lepo novičko 😊 Že navijam in držim pesti za vse nas, ki še čakamo štričke 😊

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 717
14.2.2017 9:19:46   
Kitty 1
Pri nas danes naval energije :)
Ob 5ih zjutraj se mazala s kremamiuser posted image
Hrbtenica super... sploh se ne pocutim v 39 tednu... razen žogice spredaj kot da ni nič user posted image imam povno načrtovuser posted image

Kako pa kaj ve?

(odgovor članu zmešana)
Neposredna povezava do sporočila: 718
14.2.2017 11:12:19   
Mamina3
Heej

Evo mene s pregleda...baby je ok dobi dovolj hrane in kisika...plodovnice dovolj...posteljica zelo zrela..kalcinirana...user posted image lahko pride vsak cas

Jooj da bi le...gin. svetuje cartanje doma haha moj moz noce slisat nic o temuser posted image ...hoja po stopnicah...pa malinin caj sem si kupila...bomo vidliuser posted image

Moje pocutje...groza...pocasi se imam res ze dovolj s tem ogromnim trebuhomuser posted image

Pa saj bo...se malo pa se bomo vse cartaleuser posted image

(odgovor članu Kitty 1)
Neposredna povezava do sporočila: 719
14.2.2017 13:10:09   
madjanca
Evo tudi mene s pregleda. Me niso teli obdrzat user posted image se en teden... pa sem le upala, da me bojo user posted image

Smo uredu, se cist zaprta ampak glavico cuti z roko... pa 3,3kg... pritisk 108/76... vsakic je boljsi user posted image

Me pa zanima, hodite vse s partnerji na preglede? Bodo pri vseh zraven? Mi je bilo kar malo nerodno ze v soli za starse in na pregledih v porodnisnici... ali samo tiste opazim, pa da je dosti tudi samih?

(odgovor članu Mamina3)
Neposredna povezava do sporočila: 720
14.2.2017 13:28:32   
zmešana
Punci super, da sta obe super 😊

Ja nič, držimo pesti, da bo zdej zdej 😊

Jaz sem se danes na sprehodu vlekla, kot polž. Včeraj pa ćisto druga pesem. Meni tole počutje niha z dneva v dan. Pa včeraj lačna z lušti po sladkem, danes sita da komaj živim pa res sem pojedla malo za kosilo ... me pa danes že cel dan spet malo navija, špika, tišči, v trebuh sem kot želva. Vseskoszi otrdeva po malo. Pa ravno včeraj sem rekla g, da nimam občutka, da bo zdaj zdaj lahko dojenček tu. No evo. Danes je vse drugače 😊 Kile mi stojijo, oziroma gredo malo dol zadnje dni, pikolina pa raste. Kar pomeni, da mene pobira. Menda je vse ok, če je počutje ok. Železa imam tudi še vedno čez 110.

Kitty, super! 😊 Naj traja 😊
Mamina, ja ... še malo pa se bomo crkljali. Kakorkoli že, po vseh tednih še teh par, pa bo 😊
Madjanca, moj bo pri porodu, seveda na lastno željo. Silila ga ne bi nikoli. V šoli je bil včasih, na pregledih nikoli. Pač stvar dogovora. Nič se mi ne zdi narobe, če kateremu od naju ne bi ustrezalo, da je poleg. Ne vem. Ne kompliciram preveč okoli tega. Mi je pa všeč misel, da bo nekdo tam z mano, tudi če babice ne bo. Če ga ne bi bilo pa tudi ne bi bilo konec sveta. Tako nekako 😊

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 721
15.2.2017 11:32:46   
Kitty 1
Ja ...tole naše počutje na koncu :p

Pri sebi opažam, razen tega da mi je trebuh v napoto da se je prav izboljšalo.
Ali je možno da se to zgodi pred rokom??
Nobenih bolečin v hrbtenici, nič slabosti, nič zgage, apetit spet gor...spet obula pete user posted image

Nevem...saj je super ...samo ne razumem 😂user posted image
Ctg-je vam kaj snemajo???

(odgovor članu zmešana)
Neposredna povezava do sporočila: 722
15.2.2017 14:40:22   
madjanca
Jaz se tudi kar super pocutim, le malo manj gibljem, ker mi dol tisci in se mi je zacela nabirat voda... sem se zredila za 2kg v 14ih dneh :/ narti so cisto napihnjeni :/ in cela sem en baloncek... ampak saj bo kmalu konec.

Malce se mi zdaj sicer vlece.. drgace pa sem danes spet zapravljala in to kar na kavcu...tosama ima hudo akcijo in se nisem mogla upreti...-20% na to.to in se brezplacna dostava. Bingo user posted image sem kar karton suhih krpic narocila... pa verjetno bom kmalu cakala novo akcijo. Imajo tudi plenicke v akciji, samo jih nisem upala vzeti, ker ne vem kako se nam bojo obnesle..

Se pa prileze tale otoplitev zunaj. Sem preluftala hiso in se na ogenj ne rabim dajat, ker soncek tako lepo greje user posted image

(odgovor članu Kitty 1)
Neposredna povezava do sporočila: 723
15.2.2017 14:41:39   
madjanca
Aja bila sem vceraj na drugem CTGju in je bil se bolj raven kot 14 dni nazaj... user posted image tako, da bo se malce trajalo...

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 724
15.2.2017 16:04:27   
Limoncap
Te tosamine plenice smo mi dobili v paketu za novorojencka, in meni se ne zdijo slabe. Mislim, da bom kupovala te, namesto pampersk. So edino malo trse se mi zdi..cez pa ni nic prislo.

Nas dojencek je danes star 5 dni..dojenje nama je uspelo, ampak bi rad za vsak jok bil na zizi, tudi samo za pocrkljat, ko ves da vec no lacen..je pa danes pravi zaspancek..zbudi, naje in dalje spat..se mi zdi da je mickeno rumen, tako da bom ga opazovala..

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?