|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2017
31.1.2017 17:06:54   
zmešana
Tancy21, hvala 😊 Sporoči, kaj bodo rekli na pregledu.
Jaz sem trenutno v 37. tednu in sem danes ponoči pomoje prvič res čudno spala. Me je vse nekaj bolelo, tišćalo, počutila sem se kot slon. Vse mi je premehko. Kavč, postelja, fotelji. Danes sem ponoči že kar malo poželjivo gledala proti tepihu ob postelji 😁

Upam, da ste ostale fajn 😊
Vam veselo maham 🖐🏻

(odgovor članu tanchy21)
Neposredna povezava do sporočila: 651
31.1.2017 17:20:35   
tanchy21
Bom bom jutr ko grem bos vidla kk ti bo v 39 js cele noci hodm po bajt pa nic mi ni prov.user posted image

Dns me ze cel dan tko jriz boli za znort

(odgovor članu zmešana)
Neposredna povezava do sporočila: 652
31.1.2017 18:56:13   
madjanca
Oh danes tudi mene kriz boli in pa kolki... pa lazni popadki kar naprej, pa dojencek je ocitno dol zlezu ker me vse pece... komaj cakam pregled v cetrtek, da vidimo ce bo kaj prej... sama srb grem ze na zivce, ko nic ne morem.. da ne govorim o stopnicah.. imam obcutek, da me bo strgalo ko grem po njih user posted image

(odgovor članu tanchy21)
Neposredna povezava do sporočila: 653
31.1.2017 19:05:50   
Limoncap
Ojla, jaz imela danes pregled. Sem v 38 tednu 4/7. Danes me je tud dal na ctg, popadki so ze malo vidni, ampak samo takrat ko mi otrdeva trebuh..je rekel da ce se bo nadaljevalo, naj grem v P, ampak mi trebuh otrdeva nonstop (malo motece, ampak ni neke sile), tako da bom pocakala na prave popadke, da nebom predolgo not, ker mi res ni bit za not vec kot je potrebno. Ze itak imam dovolj stresa z bivsimuser posted image

(odgovor članu tanchy21)
Neposredna povezava do sporočila: 654
31.1.2017 20:32:03   
tanchy21
Madjanca mene je zadnc isto kolki pa kriz pravjo d to pomen d se odpirasuser posted image
Hoja po stopnicah pa je problem men skos dol tisci mam obcutk k d bo vse vn padlo haha

(odgovor članu Limoncap)
Neposredna povezava do sporočila: 655
31.1.2017 21:44:51   
Kitty 1
Hy...

Tudi jaz sem bila ta teden na ctg.
O popadkih ni bilo nic govora. Je pa naš novi član izredno sodelovaluser posted image
Tukaj bi še omenila, da pred ctg-jem jejte, nek obrok in morda kaj sladkega. Meni so to pozabili povedati, vendar je bilo vseeno gibanja neomejeno. Lahko se pa zgodi, da bebice spijo ali so mirni.

Tudi jaz v 37 tedno, bebica pa tehta 3 kg user posted image

Jutri se uradno začne naš meseccccuser posted image user posted image
Ojoooj, kako je šlo pa to hitrouser posted image

< Sporočilo je popravil Kitty 1 -- 31.1.2017 21:46:50 >

(odgovor članu Limoncap)
Neposredna povezava do sporočila: 656
31.1.2017 21:50:08   
madjanca
limoncap tole z bivsim se pa ne slisi dobro user posted image upam, da se vse cimprej in cimlepse uredi.

tanchy21 ja upam, da je to to in se bom tudi potem hitro odpirala.. sestra je imela s tem tezave in se je zato zelo zavleklo.

(odgovor članu tanchy21)
Neposredna povezava do sporočila: 657
1.2.2017 9:49:41   
ziraf
hej punce (: ja, zdej pa res štarta naš mesec (: tudi meni ni jasno kako hitro tole gre in da v bistvu
je lahko zdaj zdaj akcija, vzet rukzak in proti bolnici. nekako si ne predstavljam. in seveda me je strah.
je pa dobro, da je itak, ko si enkrat tam in se začne zares, takšna akcija, da stvari tečejo ni časa preveč
razmišljat (: pa itak bomo dale vse od sebe, tak da bo šlo (:
mi smo imeli včeraj še en dodatni pregled v porodnišnici zaradi ledvičk, pa je vse v redu! jutri pa prvi ctg.
tako da ja, malica prej (: hvala za nasvet.

sem pa v 37 tednu, mali tehta po oceni včeraj okoli 2800g, drugače pa ja, tudi jaz se, posebej zvečer,
težko premikam, vse me boli dol. ampak kakšen večer je pa ok. je pa hecno, da me proti večeru
vedno malo slabina prime. pa ne vem al it kaj pojest al raj ne ... nič mi nekak ni prav. no, ponavadi potem
prigriznem kaj (: a je vam tudi še kaj slabo?

imejte fin dan (tako vreme je lih pravo za počivanje, branje) in ne se dat (;

(odgovor članu Kitty 1)
Neposredna povezava do sporočila: 658
1.2.2017 21:24:14   
zmešana
Limoncap, tudi jaz se pridružujem madjančinim željam in to želim, da bo vse kot mora bit! 😉
Tanchy21, upam, da si še v enem paketku? 😊
Ziraf, mene sicer ne slabi, imam pa slabše in boljše dneve. Včasih se zvečer vlečem kot cunja. Drugače pa ja 😊 Tako hitro je šlo tole mimo ... pa vmes se mi je na čase tako vleklo od pregleda do pregleda. Zdaj je pa kar februar. Naš mesec, hehe 😊

Zadnje dni precej časa preživim na wc-ju. Ne vem a se to še kateri dogaja, ampak moja prebava kar malo pospešeno deluje 😊 Menda je v nosečnosti to redkost in pravi balzam za počutje. Pa glede na to, da zadnje čase pokonzumiram enormne količine sladkega, bi človek pričakoval nasprotno. Ne vem. Noro mi paše čokolada. Je pa res, da pa kruha (sploh svetlega) ne prenašam najbolje. Me zvija, pa kislina me daje pa občutek v želodcu je zoprn. Se mu pač izogibam.

Kar se tiće pa poroda pa ... mene sicer malo je strah, a nekako se mi to zdi normalno. Paničarim sicer (še) ne, pa upam, da bo tako ostalo. Nekako pa imam vseskozi pred očmi, kako fino bo, ko stisnem h sebi štručko in kako bo, ko bomo skupaj šli domov. Od trebušastega prihoda v porodnišnico, pa do vsega kepega pa bo treba vmes še potrpet. Ampak punce ... končno bomo razumele kako je moškim, ko so prehlajeni 😝
Malo za hec, pa čisto zares ... želim vam čimmanj strahov in čimmanj boleč in hiter porod. Pa ne glede na to, kako bo, enkrat bo konec.

Imejte se lepo!

< Sporočilo je popravil zmešana -- 1.2.2017 21:27:29 >

(odgovor članu ziraf)
Neposredna povezava do sporočila: 659
2.2.2017 3:06:52   
tanchy21
Ewo pa sporocam da mamo res februarcka no moj porod se je orng zakompliciru bls odprta 7 cm popadku nikjer od 11 dopoldne do 9 se matrala ampk popadki kr ni blo sluha na koncu je ostala edins resitev carski rez in tko je privekal fantek nik tezak 3.20kg velik 50 ewo pocutva se pa uredu

(odgovor članu zmešana)
Neposredna povezava do sporočila: 660
2.2.2017 7:45:08   
madjanca
Cestitkeee :) vesela, da se je kljub temu srečno končalo :) zelim vam obilo lepih skupnih trenutkov in certanja user posted image

No jaz pa sem imela stiri dni scipanja in res je kazalo, da ne bom dolgo zdrzala... ampak vceraj se je situacija pomirila in kot da niti nebi bila noseca. Tako, da bomo cakali kar na rok verjetno user posted image imam pa danes kar dva pregleda.. se ze veselim, da se bodo posvetili moji strucki user posted image

(odgovor članu tanchy21)
Neposredna povezava do sporočila: 661
2.2.2017 8:30:10   
Limoncap
Cestitke tanchy..glavno da je vse vredu in je to za tabo. Sedaj pa se le cartajte. Katera bo naslednja? Po seznamu mislim da jaz..Ponoci nisem spala skoraj nic, trebuh otrdeval, bolecine podobnim menstrualnim, ampak pol sem sla lulat in mir user posted image . Ta starejsi spal danes med nama, celo noc brcal, se premetaval.., zdaj, zdaj se bo zbudil in akcija naprej 😊
Drugace pa hvala za lepe zelje.

Madjanca vse dobro na pregledih. Javi kako je bilo.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 662
2.2.2017 9:00:03   
zmešana
Tanchy21, juuuuuhuuuuu! Čestitke za Nika! 😊 Bravo mami, samo, da je vse okej!
Lepo se crklajte! 😍

Punce, zgleda smo danes vse imele nočne pohode na wc 😊

Lep dan!

(odgovor članu Limoncap)
Neposredna povezava do sporočila: 663
2.2.2017 10:43:54   
ziraf
tanchy21 čestitam!! super, da sta oba v redu in da se je le razpletlo potem nekako. bravo! user posted image user posted image
joj, super res! (: lepo se imejte, lepo spoznavanje vam želim in pošljem energijo!
zdaj pa se začenja (:

(odgovor članu tanchy21)
Neposredna povezava do sporočila: 664
2.2.2017 10:50:38   
ziraf
zmešana, tudi pri meni je podobno s prebavo. kvečjemu pospešena,
kot pa da bi bilo kontra. kar je najbrž res ok (:
vidiš men pa lih sladko ne paše,
bi pa lahko samo kruh in kakšen namaz jedla cele dni. do kuhanja mi ni :/
sploh kakšno praženje čebule in podobno ne pride v poštev.
mislim, da je problem glede slabine v pomanjaknju prostora, ker da mi je
skos po malem slabo ne vem kaj bi drugega lahko bilo.
ampak ok, če je to najhuj, potem je še super (:

in hvala za spodbudne besede! tudi tebi seveda vse dobro!!
in res je, ne glede na to kako bo šlo (ma bo šlo sigurno :), enkrat kmalu bomo z malimi
in brez trebuha (:

imejte lep dan!

(odgovor članu zmešana)
Neposredna povezava do sporočila: 665
2.2.2017 12:21:51   
Kitty 1
Čestitke user posted image

Drugače pa tudi pri nas se nič ne spi... ampak danes s to izjemo da je kriv prehlad user posted image
Tako da je na vrsti okupacija limon,čaja in kavča... nebi rada zdaj na koncu zbolela user posted image

Pozdrav vsem nespečim user posted image

(odgovor članu tanchy21)
Neposredna povezava do sporočila: 666
2.2.2017 12:26:22   
tanchy21
Punce vedite da kokr se matrate ob porodu k primes strucko se vse vrne res najleps dogodk

(odgovor članu Kitty 1)
Neposredna povezava do sporočila: 667
2.2.2017 23:52:39   
madjanca
Evo danes mene s pregleda. Vse tako kot mora biti... samo nase dete se praska nonstop po nosku, zato nismo mogli naredit slikce. Vse je tam kot mora biti, plodovne vode zadosti, gibanje vredu.

No sem pa sla se do drugega ginekologa, da preverimo stanje za porod. Namrec kot sem ze pisala, sem potencialni kandidat za CR. No, natancno me je pregledal in nazalost ni mogel izmerit razmika med kostmi. Je pa rekel, da je glavica majhna in mogoce bi slo po naravni poti, le da bi se to moralo odvijati pred rokom. Tako, da bom kar pri njemu imela se en pregled teden dni pred rokom, da vidi kako rastemo. In ce bomo hitri, bodo sprozili porod. Namrec sama si zelim in prav tako zdravniki, da bi se izognili CR. In ce je edini nacin predcasen porod, pa naj bo....

Ima pa dojencek 3kg priblizno, jaz pa sem od zacetne teze dobila le 4,4 user posted image moram pazit, da ne bom zdaj jedla prevec, da ne pokvarim tega rezultatauser posted image

(odgovor članu tanchy21)
Neposredna povezava do sporočila: 668
4.2.2017 14:30:20   
zaspana zvezdica
Čestitke, tanchy!

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 669
4.2.2017 18:53:44   
tanchy21
Ja hvala jutr greva domov uglavnm moj tehta 3 kg dobre tk d vsakmu novorojencku teza pade malo teza ni vse vazn d je zdrav to je to boste vidl k boste ga drzale v rokah ta zakladek moj nik je trenutno res pridn samo spi tezave mam samo z mlekom ker po carskem rezu so te tezave jutr naprej bomo se pa ze doma crklali

(odgovor članu zaspana zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 670
4.2.2017 19:27:54   
madjanca
Mislim, da ko bos enkrat doma, bo tudi dojenje steklo. Navsezadnje je domace okolje tisto, kjer se najbolj sprostimo...

No jaz imam ze spet celo popoldne bolecin kot pred M in kriz boli in se popadki... ampak se je sedaj po parih urah umirilo. Samo se gnezdim. Tega pa ne morem nehat. Vse me jezi in nervira..

Komaj cakam, da grem spat.

(odgovor članu tanchy21)
Neposredna povezava do sporočila: 671
5.2.2017 18:35:53   
Limoncap
Madjanca sta se v enem kosu? Jaz imam konstantno lazne popadke, sem v 39/3 tednu in sem bila prepricana da bom do zdaj ze sla rodit. Vse mi je ze v napoto. Bravo za kg, jaz nisem bila tako pridna..user posted image

Tanchy kako ste? Dojenje je steklo?

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 672
5.2.2017 21:27:56   
madjanca
Se vedno sem v enem kosu... in vse kaze, da me bodo tej lazni popadki hecali do konca.. vidim pa ocitno, kako se trebuh spusca in veca... prej sem nosila cisto v krizu... sedaj se je pomaknil ven in tudi tezave z zgago so se umirile...juhuhu...

Sedaj pa res se samo malo. Jutri grem na eno in edino predavanje v solo za starse, pa se to se mi zdi, da najraje nebi sla...

Kako se ostale drzite kaj?

(odgovor članu Limoncap)
Neposredna povezava do sporočila: 673
6.2.2017 7:09:56   
tanchy21
Haha sam domov iz porodnisnice prisla prej mlekA ni bilo danes ponoci sem misla da mi bo raznesl prsi mleka pa zadosti ja steklo je lepo sam cim vec ga priszavlajte k prsim kef jaz sem imela splosno anestezijo in ti malega cez 24 ur dajo k sebi pa se prec ne stece in se otrok navadi flaske in potem je zelo tezko drgac pa zlo pridn ponoci se 2 zbudi poje in zaspi upajmo da bo nam slo brez krcev

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 674
6.2.2017 13:58:59   
Kitty 1
A se še katera počuti kot da bo explodirala user posted image
Nevem kako naj se drugače izrazim :)
Mi pa v tem primeru pomaga počivanje user posted image

Mogoče si bom spet malo privoščila kopel v banji. Meni zelo pomaga, da se ne počutim tako "težke" user posted image

(odgovor članu tanchy21)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?