Tara9
|
Pozdravljene, ste me pa razveselile, ne spomnim se kdaj sem nazadnje v ponedeljek zjutraj odprla RR in imela kaj za brat na naši temi, napredujemo . Žabinčica podpišem, porodna bolečina je bila tudi pri meni zelo hitro pozabljena, ne vem sicer kako bi bilo, če bi bilo hujše, vseeno pa moj porod ni bil med lažjim, vsaj mislim si tako, sicer pa nimam še druge izkušnje, da bi primerjala . Jaz sem rekla da bom o protibolečinskih sredstvih razmišljala čele ko in če bo potrebno. Sem tudi ta smejalni plin dobila najprej, ampak nisem čutila nobenega olajšanja. Po drugi flaši umetnih popadkov in dejstvu, da mi je grozil CR zaradi velikosti moje babe, sem se odločila za EA in je ratalo . Mislim, da bom naslednjič, seveda, če bom še kdaj noseča storila enako, torej se odločila tam, če bo potrebno. Si pa želim, da bi šlo v drugo s svojimi popadki in da bi se prej kaj odprla, ne pa šla v porodno zaprta, uffff. No dosti o porodu . Naša je tudi ful mamina in me je bilo strah vrtca oziroma varstva. JE bilo malo krize prvi teden, ampak me je punca presenetila, se je hitro vklopila. Lepo slišati, da se da prvo leto tudi brez pogostih bolnišk zvoziti, upam, da bo tudi pri nas tako. Bluegirl zdaj, ko smo spet malo oživele forum, bomo bolj pestke stiskale in bo šlo lažje in hitreje . Tudi jaz bi si dala še par mesecev fore, glede na to, da je šele 6.krog, potem pa do G, ampak mislim, da zdaj ko bomo tako navijale ne bo potrebno . Mi smo bili čez vikend doma, v soboto sem bila tečkasta, ne vem zakaj, ampak neka depresija me je lovila, samo ležala bi in počivala, ampak ja zraven male lumpe to ne gre. Včeraj je bilo bolje, smo šli na daljši sprehod po gozdu, potem pa igranje na vrtu in po hiši in ekola, vikend mine v sekundi. Zdaj pa spet novim zmagam nasproti . Želim vam lep začetek tedna in da bi nadaljevale tale trend čvekanja
|