Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Super natty23, me veseli. In sedeva čestitke tudi vsem ostalim. Jaz še vedno čakam na moj prvi pregled (v torek ga imam). Upam, da bo vse vredu. Me z vsakim dnem bolj skrbi kaj bo... Me preleteva polno črnih misli, pa nevem zakaj... Počutje je sicer super, slabosti nimam, krvavim nič več, razen tistega krvavega madeža po spolnem odnosu, nisem imela nobenih problemov več s tem. Počasi malo čutim, da imam bolj občutljive, mogoče celo malo večje, prsi. Ta teden me je ob večerih malo špikalo v križu, tako kot pred menstruacijo, ampak to naj bi bilo vse normalno. Se mi zdi da tudi napihnjena nisem več toliko, kot sem bila prejšnji teden, čeprav se res hitro preveeč najem in potem me res trebuh boli. Vesela sem, da se lahko normalno naprej rekreiram (hodim na vadbe, pa čez vikend sva kar dobro turo v hribe naredila). Potem imam sicer kar malo slabo vest, da nisem mogoče pretiravala, in da ne bo zdaj kaj narobe, čeprav se potem še v isti sapi mirim, da če se jaz dobro počutim, da potem ne more biti problema. Še tale vikend in ponedeljek preživim, potem bom pa končno vedela ali lahko v miru začnem vsaj malo planirati in se dejansko veseliti nosečnosti, ker sedaj samo potiho upam, da je vse vredu. Če bo vse vredu na pregledu, tudi komač čakam, da počasi komu poveva. Trenutno res še noben ne ve in počasi mi zmankuje izgovorov zakaj nič več ne pijem alkohola ko se dobimo s kolegi Tiste, ki ste že imele prve preglede, kdaj imate pa sedaj naprej planirane preglede? Uživajte v vikendu. Anonimna glede športanja, vse imamo malo slabo vest mam občutek, ampak po mojem realno gledano je to res brezveze Če se dobro počutiš, potem go for it, morda si začni merit utrip(pulz), da ne pretiravaš, sicer brez panike in pretiranih skrbi. Javi, kako bo šlo na pregledu. Jaz imam nuhalno šele 24.10., do takrat pa nobenega pregleda, sem mi bo tudi vleklo do takrat; pdp 7.5.2017. Dobrodošla!
|