Anonimen
|
Te čisto razumem natty23 - sploh če si že imela slabo izkušnjo, se pa verjetno samo še potencira vse skupaj. Glede na situacijo vseeno mislim, da ne bi smelo biti nič hujšega pri obeh - ni bilo neke obilne krvavitve, danes je nobena nima več, pa tudi kakšnih krčev ni, kar se mi zdi da je precej dobr znak. Saj vem da je pri vseh drugače, ampak upajmo, da bo in da vsak flek še ne pomeni konca... Se mi pa zdi pravilno, da greš na pregled, če veš da se boš potem bolje počutila in boš pomirjena. Držim pesti, da bo vse vredu, in verjetno se bom še jaz malo bolje počutila, če bodo dobre novice tako da le sporoči jutri Jaz se sicer nisem nič naprej naročala, ker sem se odločila, da če sestra ni zaganjala panike je tudi jaz ne bom, poleg tega se mi pa zdi, da je res velika verjetnost, da je bilo to zaradi SO, saj je bilo to takoj za tem. Poleg tega me (na srečo) tudi mož malo nazaj drži, da se ne psihiram preveč. Saj si oba želiva otroka, ampak že ko sva začela probavat in ko skoraj leto in pol nič ni bilo, se nisva pustila znervirat, saj se mi zdi da se zadeve samo še poslabšajo, zato sva bila vseeno kar presenečena, da sem sploh noseča, saj sva se počasi pripravljala na kakšne bitke z neplodnostjo. Tudi sedaj je njegova logika, če je namenjeno bo, drugače pa ne. Se mi zdi da ima tukaj kar prav, ker če je šlo kaj narobe pri meni, je itak že šlo in verjetno bi to težko kdo preprečil... So pa vseeno prisotne skrbi Pregled ima sicer šele 4.10. tako da do takrat bom probala malo odmislit in se zamotit z ostalimi stvarmi, takrat bomo pa videli kakšna je sploh situacija. Glede na to, da se sploh ne počutim nosečo, bom mogoče malo lažje odmislila in se zamotila s telovadbo in ostalim. Sem ravno sanjala par dni nazaj, da bom prišla na pregled in mi bo ginekolog rekel, kaj se grem, da sploh nisem noseča in potem sem mu vsa zavzeta kazala sliko pozitivnega testa Ampak recimo, da so ti testi kar precej zanesljivi Anonimna
|