|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2017
19.9.2016 10:11:36   
lili88
Pozdravljene! Vsem najprej želim lepo in zdravo nosečnost! Par dni nazaj sem naredila test zaradi slabosti... m mi še zamujala ni... to je drugače moja tretja nosečnost doma pa imam že dva navihana malčka (fantka). Po mojih izračunih imam rok 29.5.. veselim se čvekanja z vami tako tu kot tudi na fb!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 226
19.9.2016 10:31:15   
Anonimen
Živjo punce.
Sem zjutraj, tudi po vaših nasvetih, klicala h ginekologu in vprašala sestro, če bi lahko včerajšnja krvavitev bila kaj problematična. Omenila sem še, da je bila krvavitev prisotna takoj po SO in je mnenja, da je lahko tudi to vzrok za to krvavitev. Včeraj tudi sama nisem naredila povezave med krvavitvijo in SO, ampak se mi zdi, da bi lahko bilo povezano...
Ker potem nisem več krvavela, se ji ni zdelo kritično in je rekla naj samo spremljam in pridem, če bo sličajno spet kaj. Malo sem pomirjena, ampak razmišlam, da bi kar še en test naredila, da vidim če sem sploh še noseča user posted image
Ali se še katera počuti popolnoma isto kot prej oziroma se ne počuti nosečo? Po eni strani sem vesela, da lahko delam naprej iste stvari (telovadba, hrana, počutje...), po drugi strani se pa kdaj zalotim, da mogoče pretiravam (recimo z aktivnostjo) in da bi bilo bolje, če malo neham, da ne bo kakšnih težav user posted image

Anonimnauser posted image

(odgovor članu lili88)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
19.9.2016 10:38:32   
Anonimen
Pozdravljene :-)
Zanimivo mi je prebirati "nosečniške znake", saj opažam da se kaj dosti ne razlikujejo od mojih. Od 5.tedna naprej so se mi začele pojavljati celodnevne slabosti. S hrano sem se dobesedno silila. In kot je že ena napisala, slabo mi ni bilo samo tistih 5minut, ko sem imela hrano v ustih. Potem pa spet dalje slabosti. Bruhala nisem. Zdaj v 8.tednu so te slabosti izvenele, so se pojavile pa druge težave. Krči, občutek raztezanja, tiščanje v spodnjem delu trebuha, noro boleče prsi in nenormalna potreba po spanju sploh v jutranjih urah, ponoči pa moten spanec in pogosto zbujanje. Naslednji teden imam prvi pregled in že težko čakam.
Lepo se imejte, čim manj nosečniških težavic vam želim in vesela bom, če bo še kakšna podelila svojo izkušnjo. user posted image
Anonimna :-)

(odgovor članu lili88)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
19.9.2016 10:46:32   
Anonimen
Hej Anonimna.
Pojdi se pokazat h ginekologu. Jaz sem v 7.tednu nosečnosti krvavela. Ker je bilo med vikendom sem šla takoj na urgenco, kjer so me pregledali in naredili ultrazvok. Razlog za kravitev so bili manjši hematomi. Dobila sem zdravila in bolniški stalež. Nosečnost se je na srečo obdržala.
Želim ti veliko sreče user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 229
19.9.2016 12:38:32   
Sanček
Hojla nosečke. da vas malo pozdravim, skoz vas spremljam, vendar moj tel. nekaj nagaja in to preden se uspem prijavit in da napišem vse traja in traja.... Uglavnem v petek sem se tudi sama ustrašila, kajti zjutraj ko sem šla na wc sem imela malo krvavega izcedka in itak sem bila čist adijo, kličem ginek in mi je rekla da pač naj spremljam zej če je to samo enkrat je lahko normalno v kolikor se mi bo to ponavljalo takoj na pregled, me je pa vpr. če imam slučajno kakšne krče- teh hvala bohu ni bilo..... ampak zaenkrat je ok.. upam da je vse ok... Drugače se počutim ok, občasno mi je malo slabo, da o prsih ne govorim...
drugače pa Dramica prebrala sem tvoj post to o dvojčkih in če se ti pozna, ammm jz sem ne vem ali sem napihjena al se mi že pozna ne vem- sem ravno včeri rekla mojmu da v prvi nosečnosti sem skor 5 mes. hlače nosla... user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 230
19.9.2016 13:01:21   
natty23

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živjo punce.
Sem zjutraj, tudi po vaših nasvetih, klicala h ginekologu in vprašala sestro, če bi lahko včerajšnja krvavitev bila kaj problematična. Omenila sem še, da je bila krvavitev prisotna takoj po SO in je mnenja, da je lahko tudi to vzrok za to krvavitev. Včeraj tudi sama nisem naredila povezave med krvavitvijo in SO, ampak se mi zdi, da bi lahko bilo povezano...
Ker potem nisem več krvavela, se ji ni zdelo kritično in je rekla naj samo spremljam in pridem, če bo sličajno spet kaj. Malo sem pomirjena, ampak razmišlam, da bi kar še en test naredila, da vidim če sem sploh še noseča user posted image
Ali se še katera počuti popolnoma isto kot prej oziroma se ne počuti nosečo? Po eni strani sem vesela, da lahko delam naprej iste stvari (telovadba, hrana, počutje...), po drugi strani se pa kdaj zalotim, da mogoče pretiravam (recimo z aktivnostjo) in da bi bilo bolje, če malo neham, da ne bo kakšnih težav user posted image

Hej Anonimna...evo še ena z rahlimi skrbmi.Včeraj zvečer sem se obrisala in sem imela v nožnici roza-rjav iizcedek.In takoj panika,saj sem se spomnila scenarija izpred petih let.Ker pa sem se včeraj in danes grozno počutila,in ker mojega G trenutno ni... sem se naročila tukaj v Lj.kar k samoplačniškemu G....ker ne bom mirna,kaj pa če je slučajno izvenmaternična...čeprav globoko v sebi,verjamem da je ok,saj to je bilo samo.včeraj danes je kul...in veliko punc je k krvavi,pa je vse ok...vključno še z eno našo majčico...tako da jutri grem na pregled,in če bo vse ok še naslednji teden na rednega.Počutje je bilo zjutraj katastrofa,trenutno malo boljše....ampak nekako vse isto....uf,držim pestke za obe...prsi so napete,občasna napetost v trebuščku itd..
Kdaj imaš pa redni pregled?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 231
19.9.2016 14:15:00   
Anonimen
Zdravo majčice. Zanima me, kam se boste naročile na nuhalno svetlino tiste, ki ste iz Maribora in okolice. Lep preostanek dneva user posted image

(odgovor članu natty23)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
19.9.2016 17:13:17   
Anonimen
Te čisto razumem natty23 - sploh če si že imela slabo izkušnjo, se pa verjetno samo še potencira vse skupaj.
Glede na situacijo vseeno mislim, da ne bi smelo biti nič hujšega pri obeh - ni bilo neke obilne krvavitve, danes je nobena nima več, pa tudi kakšnih krčev ni, kar se mi zdi da je precej dobr znak. Saj vem da je pri vseh drugače, ampak upajmo, da bo in da vsak flek še ne pomeni konca...
Se mi pa zdi pravilno, da greš na pregled, če veš da se boš potem bolje počutila in boš pomirjena. Držim pesti, da bo vse vredu, in verjetno se bom še jaz malo bolje počutila, če bodo dobre novice tako da le sporoči jutri user posted image
Jaz se sicer nisem nič naprej naročala, ker sem se odločila, da če sestra ni zaganjala panike je tudi jaz ne bom, poleg tega se mi pa zdi, da je res velika verjetnost, da je bilo to zaradi SO, saj je bilo to takoj za tem. Poleg tega me (na srečo) tudi mož malo nazaj drži, da se ne psihiram preveč. Saj si oba želiva otroka, ampak že ko sva začela probavat in ko skoraj leto in pol nič ni bilo, se nisva pustila znervirat, saj se mi zdi da se zadeve samo še poslabšajo, zato sva bila vseeno kar presenečena, da sem sploh noseča, saj sva se počasi pripravljala na kakšne bitke z neplodnostjo. Tudi sedaj je njegova logika, če je namenjeno bo, drugače pa ne. Se mi zdi da ima tukaj kar prav, ker če je šlo kaj narobe pri meni, je itak že šlo in verjetno bi to težko kdo preprečil... So pa vseeno prisotne skrbi user posted image
Pregled ima sicer šele 4.10. tako da do takrat bom probala malo odmislit in se zamotit z ostalimi stvarmi, takrat bomo pa videli kakšna je sploh situacija. Glede na to, da se sploh ne počutim nosečo, bom mogoče malo lažje odmislila in se zamotila s telovadbo in ostalim. Sem ravno sanjala par dni nazaj, da bom prišla na pregled in mi bo ginekolog rekel, kaj se grem, da sploh nisem noseča in potem sem mu vsa zavzeta kazala sliko pozitivnega testa user posted image Ampak recimo, da so ti testi kar precej zanesljivi user posted image

Anonimna user posted image

(odgovor članu natty23)
  Neposredna povezava do sporočila: 233
19.9.2016 17:40:56   
natty23
Ja Anonimna,lepo si to napisala.Tudi jaz imam partnerja,ki ne komplicira in paničari in vedno reče...kar je namenjeno je namenjeno...in tudi ko sva se pol leta trudila,je rekel da bo ko bo...in res je bilo tako😀
Tako,da neglede kaj bo jutri...glavo pokonci...meni je pomembno,da je nosečnost v maternici,in za srček je tudi še čas...sem šele začetek 7 tedna.
Tako,da ne bomo paničarili brez potrebe.A praviš,da se ne počutiš noseče...ah to nič ne pomeni,jaz tudi nimam kaj posebnega znakov...vse v mejah normale...edino od včeraj skoz preverjam prsi...ah,držim pestke za naju in vse ostale😀
Lep in miren večer nosečke😀

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
19.9.2016 17:41:49   
ginj
živjo punce! evo še ena! konec maja(mogoče začetek junija, ampak dvomim) bo menda tisti dan d tudi pri nas:D

na FB je že skupina? v iskalniku je ne najdem :)

užiiiiiivajte v nosečnosti! :Duser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 235
19.9.2016 18:00:05   
Newby
Kako kaj prenašate jutranje slabosti? Meni se že mešauser posted image prejšnji teden je nekako bilo za zdržat, no danes pa sem začela tudi bruhat in to v službi, kjer jim do 1. Pregleda nisrm nameravala povedat za nosecnost

(odgovor članu ginj)
Neposredna povezava do sporočila: 236
19.9.2016 20:46:33   
Dorskiy
Za fb skupino se oglasite pri meni na zasebno sporočilo z vašim imenom in priimkom, da vas dodam na moj profil in le tako vas spravim v skrito zasebno skupino :)

čestitke vsem novim pridruženim user posted image

(odgovor članu Newby)
Neposredna povezava do sporočila: 237
19.9.2016 21:35:12   
dramica
Tako poslano:) se beremo še na fb user posted image držite pesti da jutri vidim našo bebiko in slišim 💜ter da bo vse ok :))končno jeeeeeee user posted image

(odgovor članu Dorskiy)
Neposredna povezava do sporočila: 238
19.9.2016 22:04:00   
natty23
Ooo Dramica..good luck...jaz grem tudi predčasno jitri na samoplačniškega...upam,da bo najin dan. Ker me daje že paranoja..hehe😀
Držim pesti za obe❤

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 239
20.9.2016 10:51:47   
lillith82
Cestitke vsem novim nosecnicam user posted image
Nekaj se nas bo pa le nabralo user posted image
Jaz sem sele v 6 tednu pa sem ze napihnjena ko zaba. Vceraj sem se za hec izmerila okoli pasu...3 cm vec imam kot prej. Vem da je za nosecniski trebuscek se veliko prezgodaj in gre za napihnjenost, ampak ze kar sanjam o nosecniskem trebuscku user posted image

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu natty23)
Neposredna povezava do sporočila: 240
20.9.2016 15:09:25   
natty23
Pozdravljene punce.Jaz sem šla danes k samoplačniškemu G,zaradi rahlega rozasto-rjavega izcedka.Vglavnem,s pregleda sem prišla pomirjena...nosečnost v maternici in srček je bil😀Sem pa dobila progeszeron do naslednjega tedna do rednega 1 pregleda...😀Dobila sem slikice,sem pa začetek 7 tedna...tako,da zdaj sem bolj sproščena...bomo videli,kako bo naslednji teden😀
Kako ste ostale nosečke?😀
Razen utrujenosti sem ok....😀

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 241
20.9.2016 15:16:38   
dramica
Živjo😊pregled mimo.Vse okuser posted image srček bije. Sem pa 8 ted. +1😀😀😀hapyyyy

(odgovor članu natty23)
Neposredna povezava do sporočila: 242
20.9.2016 15:18:52   
natty23
Wauuuu super Dramica...sem torej nekje en teden za tabo😊
Sedaj pa uživatiiii😀

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 243
20.9.2016 15:27:59   
Anonimen
Super, čestitke obema.
Natty23 sem ful vesela, da tista krvavitev ni na nič vplivala. Upam, da bo pri meni enako, sam moram še malo počakat user posted image Pri čem naj bi ti pa tablete, ki si jih dobila, pomagale?

(odgovor članu natty23)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
20.9.2016 15:30:10   
Anonimen
Čestitke obema.
Natty23 me ful veseli, da si se lahko prepričala, da je vse vredu in da si sedaj pomirjena. Pri čem naj bi ti pa tablete pomagale (se nisem še nič poglabljala user posted image )?

(odgovor članu natty23)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
20.9.2016 15:36:41   
natty23
Anonimmna.. progesteron je nekakšno hormonsko zdravilo,jaz ga oram uporabljati na 8h vaginalno...pro splavu oz.je odmrju oloda je baje tako,da ali.narava poskrbi in je plod okvarjen ali ti primanjkuje bekih rumenih telesc...in ta progesteron to uravnava.. to G baje predpisujejo vsem,ki jim grozi splav.. čeprav pomaga samo v enem primeru.Upam,da sem prav napisala,naj me katera popravi,če ni res....
Imam vsaj boljši občutek.Zdaj pa še pravi pregled😀
Kako pa je s tvojim izcedkom...jaz ga imam vsak večer malo....ampak,nimam kaj....bo že😀

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 246
20.9.2016 16:54:42   
Anonimen
Aha... Sem res prvič slišala. Važno, da se sedaj bolje počutiš. Pa še drug teden imaš pregled, tako da to ti bo pa hitro minilo user posted image
Jaz moram potrkat, da nimam zdaj nikakšnega izcedka od nedelje zjutraj (res enkraten primer očitno), tako da sem tudi jaz malo bolj pomirjena. Zdaj ravno zadnje dni sem malo bolj pozorna, da sem mogoče res bolj napihnjena kot ponavadi in da me zvečer kdaj tko v ledvicah malo boli kot pred menstruacijo. Očitno zdaj imam nekaj malih simptomov nosečnosti, ki me bodo navdajal z upanjem, da je vse vredu do pregleda user posted image Energije imam še vedno dovolj, tako da glede tega sem vesela.

(odgovor članu natty23)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
20.9.2016 20:04:32   
spelck
No tudi nas srcek ze bije. Sem pa noseca 7 tednov in 2 dan. Rok imam zaenkrat 07.05.2017 imam pa ponovni pregled 3.10.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 248
20.9.2016 21:31:43   
Mitra77
Se nisem mogla upret...

user posted image

(odgovor članu spelck)
Neposredna povezava do sporočila: 249
20.9.2016 22:18:36   
Anonimen
Dober večer user posted image
Tudi za mano je uspešen prvi pregled, srček lepo utripa, bejbi pa lepo živahen.
Naslednji pregled in hkrati tudi NS imam pa 24.10. Upam da čimprej mine do takrat, ker je še precej daleč.
Slabosti me še vedno dajejo, večinoma zvečer (na primer zdaj), o utrujenosti pa sploh ni za izgubljati besed user posted image Ampak mi nič ni težko, glavno da se bejbi dobro počuti.
Ve ste že vsem povedale za user posted image ? Midva še vedno nobenemu, čeprav vi najraje kar vsakemu ki ga srečam user posted image Mislim da bova kakšna 2-3 tedne še počakala, ker do NS ziher ne bom zdržala biti tiho.

Anonimna user posted image

(odgovor članu Mitra77)
  Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?