kraljicna
|
Pozdravljene punce. Pridruzujem se vam s previdnostjo, saj sem pred 2. mesecema imela SS v 7. tednu in bo ta obcutek, "da lahko gre kaj narobe", najverjetneje ostal do konca nosecnosti. Ceprav je to del narave, ki za nas poskrbi bolj, kot si sami mislimo. Ampak vseeno...No, da se na kratko predstavim. Otrok se nimam in si jih zelo zelim. Stara sem skoraj 30. PDP po svojih izracunih imam 12.5.2017. Prvi pregled pa bo 5.10.2016. Nosecniski znaki so sedaj v 2. nosecnosti malo drugacni. Ze pri testih je drugace. V 1. je bilo tako, da sem na 1. test, ki sem ga naredila po 4. dnevu izostanka M, moraa kar dobro pogledati tisto 2. crtico. Cez 1 teden se je ze boljse videla. Potem pa sem naredila se elektronski ClearBlue, ki mi pa tudi ni pravilno pokazal tednov nosecnosti. Zato sedaj, ko sem naredila samo en navadni test, ki mi je pokazal nosecnisko crtico ze pred kontrolno, in je bila tako velika, da so se mi ocke kar svetile od srece, cutim, da bo vse v redu. Drugace pa me prsa bolijo manj, vendar pa je prisotna slabost, ki se pojavlja, ko se ji zazdi :) Pa utrujena sem zelo...Ker se med tednom vozim v sluzbo skoraj 1 uro, se mi zdi, da ko pridem domov, bi sla kar spat do naslednjega dne. To mi nic ni vsec. Ampak upam, da bo boljse. Drugace pa tiste, ki ze imate otrocke, kdaj ste povedale sefom za nosecnost? Jaz sem komaj dobila sluzbo in bom morala zanjo povedati takrat, ko bo sla sodelavka, ki jo bom nadomescala, v porodnisko. Kak nasvet bo dobrodosel...Pa lepo nosecnost vsem sreckam! Aja, tudi na fb se vam pridruzim malo kasneje, v oktobru.
|