Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 1.8.2016 21:15:39
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Jaz pa sem danes zacela z O testi (itak so se brez crtice) in upam, da cimprej pride vrh startamo novi krog in upamo na cimvec uspeha Le slončkajta in gas do cilja!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 1.8.2016 21:17:10
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 Punceee! A mi poveste a dons je 7dni po O in 7dni do M...mene boli spodi kot pri M, a ze zdej? A bom se cel tedn mela take fore do M kok bednoooo....najbrz vgnezditvena ne boli ane bi blo pa fajnnnn!! Lahko je PMS, lahko je N. Načeloma naj se tako zgodaj ne bi smele pojavljati tak3 bolečine, tu pa tam pa je normalno, da kaj špikne.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 1.8.2016 21:32:35
|
|
|
|
Veronique
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Jaz pa sem danes zacela z O testi (itak so se brez crtice) in upam, da cimprej pride vrh startamo novi krog in upamo na cimvec uspeha Le slončkajta in gas do cilja!!! Zadnjic sem slucajno prebrala clanek ene americanke, da nevem koliko ljudi prisega na sistem, da imajo odnose na dva dni do pozitivnega O testa, potem obvezno na dan testa in se 3 zaporedne dni po tem. No, jaz se takih stvari ne drzim sicer ampak kaka matematika je delanje otrok, si nisem predstavljala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 1.8.2016 22:02:12
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Jaz pa sem danes zacela z O testi (itak so se brez crtice) in upam, da cimprej pride vrh startamo novi krog in upamo na cimvec uspeha Le slončkajta in gas do cilja!!! Zadnjic sem slucajno prebrala clanek ene americanke, da nevem koliko ljudi prisega na sistem, da imajo odnose na dva dni do pozitivnega O testa, potem obvezno na dan testa in se 3 zaporedne dni po tem. No, jaz se takih stvari ne drzim sicer ampak kaka matematika je delanje otrok, si nisem predstavljala Ne vem, katera je ravno zadnič pisala o tem, da to drži. Da po pozitivnem testu vsak dan.midva sva pa ta mesec ravno obratno do pozitivnega vsak dan, potem pa na dva dni seveda je tudi to loterija, lahko je enkrat pa uloviš tistih 25%☺
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 2.8.2016 6:14:44
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 Punceee! A mi poveste a dons je 7dni po O in 7dni do M...mene boli spodi kot pri M, a ze zdej? A bom se cel tedn mela take fore do M kok bednoooo....najbrz vgnezditvena ne boli ane bi blo pa fajnnnn!! Lahko je PMS, lahko je N. Načeloma naj se tako zgodaj ne bi smele pojavljati tak3 bolečine, tu pa tam pa je normalno, da kaj špikne. Vgnezditvene pri prvi N nisem imela tako, da ne vem ali boli ali ne. Sem pa imela prejšnje mesece take bolečine, kot jih opisuješ. Pa je vedno prišla M. Mogoče bo pri tebi drugače. No, mene pa muči migrena. In zdaj reees ne vem, a naj vzamem tablete al ne - doma imam samo nalgesin. Ponoči sem sicer imela preblisk, da bi zjutraj naredila test (10 dan po O), pa sem se odločila, da ne. Ok, če bi bili , bi bilo vse jasno. Če pa ne bi pokazal nič, bi bila pa še vedno možnost, da sem noseča, pa je še prezgodaj. Bom kar lepo počakala na izostanek M. Oz. če se bo M ponovila v petek, bom potem takrat naredila test. Prej pa ne.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 2.8.2016 7:24:01
|
|
|
|
ječi12
|
No sej po vsej vrjetnosti je pac pms....bom se fokusirala na drug mesec in O ki pride na dopustu ;) Seveda za migreno tablet js nebi zdrzala brez! Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 2.8.2016 7:29:25
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 Punceee! A mi poveste a dons je 7dni po O in 7dni do M...mene boli spodi kot pri M, a ze zdej? A bom se cel tedn mela take fore do M kok bednoooo....najbrz vgnezditvena ne boli ane bi blo pa fajnnnn!! Lahko je PMS, lahko je N. Načeloma naj se tako zgodaj ne bi smele pojavljati tak3 bolečine, tu pa tam pa je normalno, da kaj špikne. Vgnezditvene pri prvi N nisem imela tako, da ne vem ali boli ali ne. Sem pa imela prejšnje mesece take bolečine, kot jih opisuješ. Pa je vedno prišla M. Mogoče bo pri tebi drugače. No, mene pa muči migrena. In zdaj reees ne vem, a naj vzamem tablete al ne - doma imam samo nalgesin. Ponoči sem sicer imela preblisk, da bi zjutraj naredila test (10 dan po O), pa sem se odločila, da ne. Ok, če bi bili , bi bilo vse jasno. Če pa ne bi pokazal nič, bi bila pa še vedno možnost, da sem noseča, pa je še prezgodaj. Bom kar lepo počakala na izostanek M. Oz. če se bo M ponovila v petek, bom potem takrat naredila test. Prej pa ne. Itak da vzami tableto. Dokler ni pozitiven test lahko vzameš. Si sploh ne predstavljam kako preživiš brez. Jaz sem imela drugače imigran razpršilo, ker mi tablete niso bile ok za želodec. Sem pa včasih imela migreno med vsako M.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 2.8.2016 7:46:00
|
|
|
|
katjesss
|
A nas tu na tem forumu res vse mucijo glavoboli ali se huje migrene...jaz sem brala, je Pusenjak rekel, da do vgnezditve ni neke skode ce se vzame kaj mocnejsega, ko pa se vgnezdi, pol pa ze vse dobi od nas..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 2.8.2016 8:01:49
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss A nas tu na tem forumu res vse mucijo glavoboli ali se huje migrene...jaz sem brala, je Pusenjak rekel, da do vgnezditve ni neke skode ce se vzame kaj mocnejsega, ko pa se vgnezdi, pol pa ze vse dobi od nas.. No, sej to mene skrbi, da če se je slučajno prijelo, da je že prišlo do vgnezditve. Sem se odločila, da bom poskusila brez tablet. Zaenkrat še ni tako hudo. Ponavadi imam migrene en dan pred M. Ampak tokrat je za M še prezgodaj. Sumim, da je zaradi 3 koščkov čokolade, ki sem jih pojedla. Ah ja ... Zdaj si pomagam z magnezijevimi tabletami. Že dva dni (odkar čutim "začetek migrene") spijem 2 tableti magnezija na dan (priporočena je samo ena). Se mi zdi da en mal pa pomaga. Ponavadi se začne zvečer in je zjutraj neznosno, včeraj pa se je glavobol čisto nehal, danes je pa čisto rahel. Bomo videli.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 2.8.2016 8:13:54
|
|
|
|
katjesss
|
Damuš upam, da cimprej mine oz se umiri, da ne bos rabla tablet...ce ne pa kak lekadol probaj...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 2.8.2016 13:09:33
|
|
|
|
sončektvoj
|
Živjo punce. Se prestavim v avgustovsko čakanje. Test danes zjutraj negativen... So me pa končno začele boleti prsi, tako da v roku tedna dni pričakujem Sem pa šla prav gledat aplikacijo in je to najdaljši cikel v zadnjih 12 mesecih. Bljak Tako da ta mesec me dajte kar med navijačice. Držim pesti za vas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 3.8.2016 8:47:26
|
|
|
|
itaMara
|
Punce, mogoče mi zna katera pomagat...sem 5 tednov po sproženem splavu, še nisem dobila, imam pa že nekaj dni črn !? izcedek, vsake toliko na papirčku tudi kri, ampak nikoli nobenega več kot za dnevni vložek. Je to normalno? Je šla katera čez to in imela podobno situacijo? Hvala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 3.8.2016 9:13:01
|
|
|
|
Veronique
|
Jaz sem imela popolnoma isto, vendar je to pomenil zacetek prve M po splavu (je pa bil kakih 3 dni trajajoc ciiisto temno temno rjav izcedek) po parih dneh pa se je potem vlila sveza kri. Morda ce bi poklicala G, verjetno bi ti ze sestra znala povedati, ce je potrebno priti na pregled morda.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 3.8.2016 13:35:54
|
|
|
|
izida
|
Pozdravljene, punce. Danes je moj 23.dan ciklusa. Ker sem danes spet opazila sluz in beli tok, sem naredila O test in je rahla druga črtica. Očitno spet ovuliram, saj ne vem več, kaj si naj mislim. Mislim, da bodo drug mesec šli malo na počitek in bomo brez njih
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 4.8.2016 6:32:33
|
|
|
|
Damuš
|
Dobro jutro punce! Jaz sem pa tako zelo jezna sama nase. Me je premamilo in sem naredila test. In najprej ni bilo nič. Pač po pričakovanjih. Potem se je pa po 5 minutah pokazala takooooooo rahla črtica. jaz sem sicer mnenja, da si jo samo domišljam in da se bo jutri vlila (vsi znaki kažejo na to). Ampak vseeno že pol ure gledam in preučujem test pod vsemi možnimi zornimi koti. Jaooooo ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 4.8.2016 6:42:50
|
|
|
|
Damuš
|
A si domišljam?
< Sporočilo je popravil Damuš -- 4.8.2016 6:43:30 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 4.8.2016 7:15:53
|
|
|
|
Bibabuba12
|
Js sm mela na zacetku se bolj rahlo crtico in sem . Ravno vceraj so mi na samoplacniskem pregledu potrdili, da je s vse ok. . Mislim, da je tole kar za cestitat!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 4.8.2016 7:20:53
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12 Js sm mela na zacetku se bolj rahlo crtico in sem . Ravno vceraj so mi na samoplacniskem pregledu potrdili, da je s vse ok. . Mislim, da je tole kar za cestitat! Ti si tudi testkala s temi kitajskimi, a ne? Se prav ne upam veselit, da ne bom jutri razočarana.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 4.8.2016 7:22:56
|
|
|
|
Damuš
|
Super za dobre novičke glede .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 4.8.2016 7:46:41
|
|
|
|
Veronique
|
Braaaavo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 4.8.2016 8:09:28
|
|
|
|
Storžek3
|
Čestitike Damuš pridi k aprilčicam, čakamo nove članice
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 4.8.2016 8:19:27
|
|
|
|
Sofie
|
Čestitke Damuš
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 4.8.2016 8:22:10
|
|
|
|
Veronique
|
bibabuba in Damus to imata ebay teste, ne? Bi lahko morda dobila link ? izgledajo fajn pa se mi zdi, da so tudi kar obcutljivi in da hitro zaznajo hormon. Sicer se jih imam nekaj doma ampak so drugacni, bi vzela te, ko bom naslednjic narocala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 4.8.2016 8:23:50
|
|
|
|
Bibabuba12
|
Veronique, bom poiskala kasneje katere teste sem narocila. Sem jih pa ravno v soboto poslala Damus, da se njej prinesejo sreco in cim prej . Zgleda je kar dobro uspelo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?