|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decemberčki 2016
30.6.2016 14:49:49   
Kraljica Mama
Jaz pa odkar nimam vec slabostiuser posted image imam dosti več energije in apetit je fajni user posted image .Sladkarije imam ful rada,no saj sem jih imela ze prej ampak pazim,da ni preveč. Kile gredo normalno gor,pri prvi nosečnosti je bilo isto in po porodu so kar splahnele same od sebe user posted image ...
Telovadim sama doma,ponavadi zgodaj zjutraj,ko še moj starejši otrok spi.
Najbolj mi pašejo mirni gibi in raztezanje ob poslušanju japonske relax glasbe user posted image

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 401
30.6.2016 14:59:30   
Zabica000
Jaz sem od začetka nosečnosti do sedaj pridobila točno 1kg, obseg pasu pa se mi je povečal za 3cm (to se tehtam pa merim vsak ponedeljek zjutraj na tešče, čez dan je hujše user posted image ). Nisem pa imela nobenih slabosti, tako da nisem tudi nič izgubila. Na splošno pa se sploh ne počutim nekaj drugače kot pred nosečnostjo. Delam in jem vse, tudi energije imam dovolj pa vročina mi tudi ne predstavlja nekih težav... Je bil moj čist presenečen, ker sva oba predidevala, da bo cela štala, ko bom noseča, saj sem bolj občutljive sorte, ampak je zaenkrat vse super (trkam). Do sedaj sem normalno hodila na vodene vadbe, vendar sem samo težo nekoliko znižala, sem pa ravno z njimi zaključila včeraj, saj jih poleti ne bo. Razmišljala sem o telovadbi za nosečnice, vendar v moji bližini ni nič primernega, tako da sem potem na youtubu našla en kup enih vodenih vadb za nosečnice in bom kar to probala doma prakticirat pa itak plavanje...

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 402
30.6.2016 16:14:18   
Anibani
Oh. Blagor se vam ki vam ni nič slabo in lahko jeste vse kar vam paše. Zaenkrat moram piti mleko brez laktoze saj mi je po navadnem mleku zelo slabo, kar se pa tiče tega da delam v slaščičarski delavnici je pa fino ker mi ne paše več tako sladko kot na začetku ko sem začela delati. Sem pa včasih čisto brez energije in ko pridem domov se kar uležem in zaspim dokler mož ne pride domov potem pa skupaj skuhava kosilo.
Glede izvidov so pa tudi meni rekli da še nisem prebolela te bolezni čeprav sem tudi jaz skakala okoli pulila plevel, bozala mačke in tako naprej.
Ali že kaj ogledujete vozičke? In kakšnega boste izbrale? Oz tiste ki ga že imate kakšnega priporočate. Midva gledava za takšnega ki ima napihljiva kolesa in je za vse terene.

(odgovor članu Zabica000)
Neposredna povezava do sporočila: 403
30.6.2016 17:02:08   
Zabike
Jaz nic posebaj ne telovadim, sem ogromno v pogonu z otroci, predvsem s kolesi, saj cez pocitnice nista v vrtcu. Tako, da se potepamo, starejsi je na kolesu, mlajsega pa jaz peljem v stolcku in se kar natelovadimo :). Glede vozicka, mi imamo bugaboo cameleona, smo bili z njim ze vseposod, v gozdu, na morju, na Karibih... :) jaz sem zadovoljna, obraca se sedez v obe smeri, drzalo v obe smeri, kolesa sva kupila se zimska in sva cez najvecji sneg kot, da sva na plocniku :). Strehico ima, ko cisto zakrije dojencka, al mu nudis prezracevanje... Vglavnem super vozicek, z dolgoletno garancijo in nobenimi tezavami, da bo se kaj polomilo itd. :). No zdaj pa dovolj reklame :p

(odgovor članu Anibani)
Neposredna povezava do sporočila: 404
2.7.2016 21:59:03   
Kraljica Mama
Anibani..jaz še imam od prvega otroka ohranjenega znamke Peg perego.Bila sem zadovoljna z njim in mislim,da še bom kar ponucala to do konca.Sicer je starejši model ampak nič ne de user posted image

(odgovor članu Zabike)
Neposredna povezava do sporočila: 405
4.7.2016 8:54:48   
Petra1980
Lep pozdrav!

Zakaj meni kg padajo? Vsakič ko grem na pregled je kila do dve manj. Tudi doma se tehtam občasno.
Jem pa ku ''norc''. Sred noči se zbudim, lačna ko volk.
Kaj je to, če katera ve, po trebuhu me žgečka, trenutno slab tedn.
Bodte fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 406
4.7.2016 9:19:20   
Kraljica Mama
Petra 1980...nevem kaj bi bilo to...a nisi pri ginekologu vprašala? Malo po netu pobrskaj,čuvaj se in vse dobro 😊user posted image

(odgovor članu Petra1980)
Neposredna povezava do sporočila: 407
4.7.2016 9:23:26   
Pelkaa
Petra tudi jaz nisem pridobila še nobenega kg, pa sem začela končno normalno jesti, trenutno pa sem pri polnih 17 tednih. Če teža aktivno pada, bi pa to vseeno omenila na pregledu...

Ravno zadnjič sem omenila, kako lepo bi bilo čutit to malo pikico v trebuhu in mislim da se je začelo. Občutim nekaj podobnega kot zelo kratek pritisk od znotraj na določenem delu trebuha. Če se umirim ta občutek že kar živahni občutim. Joooj upam da je to to in da je to potrditev, da je naša pikica zdrava in živahna user posted image , no ali pikec. Upam, da se bo na morfologiji zvedelo user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 408
4.7.2016 9:39:05   
Lenčka83
No, da se še jaz malo javim, ker se dolgo nisem. Sedaj sem iz hudega mimo za enkrat. Edin itak, ker je tako vroče mi ne paše nekaj preveč jest. Sem pa imela zgodnjo morfologijo pri 15t in 3d in moja pikica je zdrava. Srček bije in vse je ok. Danes sem točno v 16 t in komaj čakam, da začutim brcike. Čeprav sem jih vmes že čutila mehurčke vsake toliko časa. Sedaj pa čakamo na morfologijo, da nam 100 % potrdi spol.

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 409
4.7.2016 9:52:22   
Pelkaa
Lenčka kako pa da si imela 2x morfologijo? In prvo tako zgodaj?

(odgovor članu Lenčka83)
Neposredna povezava do sporočila: 410
4.7.2016 10:05:38   
Lenčka83
Ne vem sej zdej mi je samo pogledala tako na hitro srček, če bije in če je drugače vse v redu. Ni me tako podrobno pregledala. Sam vprašala sem jo, če se vidi spol pa je povedala samo je rekla naj raje počakam, da bo 100%

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 411
4.7.2016 10:24:16   
Pelkaa
Aha...k meni je nardila na začetku 2 vaginalna ultrazvoka, pol je bla nuhalna z ultrazvokom.
Pol sm mela pregled samo če je utrip in kje leži posteljica, zdej v sredo bo spet verjetno isto, pol pa morfologija...

< Sporočilo je popravil Pelkaa -- 4.7.2016 10:29:18 >

(odgovor članu Lenčka83)
Neposredna povezava do sporočila: 412
4.7.2016 11:09:24   
Lenčka83
Aha...Jaz sem mela samo 1 vaginalni UZ, potem nuhalno in sedaj zgodnjo morfologijo. Sej tudi sedaj mi je bolj pogledala srček in kako leži posteljica. V 20 tednu imam pa pravo mofrologijo.

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 413
4.7.2016 12:24:32   
lastovica
Verjetno je bil to bolj rutinski UZ - pač preko trebuha...

Me zanima, če katera pozna vozičke znamke Coletto...nekaj malega sem sicer brala po forumih, ampak kakšnega konkretnega komentarja o kakovosti in uporabnosti pa nisem zasledila. user posted image

(odgovor članu Lenčka83)
Neposredna povezava do sporočila: 414
4.7.2016 15:41:22   
Petra1980
Nisem vprašala, ker je bil na dopustu. Bom pojutrišnem vprašala v patološki ambulanti v Porodnišnici Lj.
To žgečkanj''Te kaj žgečka v trebuščku, občutiš metuljčke? Nežno ščegetanje po trebuhu so pravzaprav prvi gibi tvojega otročička. Nekatere nosečnice, predvsem tiste, ki niso noseče prvič, lahko zdaj že začutijo gibe ploda, večina pa prve gibe začuti šele med 18. in 20. tednom nosečnosti.'' Pri 16. tednu je že tako, res super.user posted image
e po trebuhu ( sem prečekirala net) pomeni tole ( našla na ringaraja) :
Pri sebi sem pa zihr da bo punčka, ne rabim nobene morfologije. Hehehe.
Če ni na fb skupine decembrčki2016 ( nekje tu sem prebrala o tem) jo pa lhko same naredimo oz. ena odpre skupino. ostale (katere hočejo in imajo fb) pa se pridružijo. Kaj mislite o tem?
Upam da vam ni tolk vroče kot je meni. Uživajte dečve....

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 415
4.7.2016 18:33:55   
Kraljica Mama
Petra1980...jaz že čutim gibe v trebuščkuuser posted image ..sem v 16.tednu in je res ful lep občutek. Kako pa veš,da nosiš punčko? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 416
4.7.2016 20:42:32   
Petra1980
Hello.....Kako vem da nosim punčko? Tist feeling imam, da je punčka. Mene feeling še ni izdal. Pa še probal smo eno staro foro, kjer ti mati al pa oče (ali friendica, kirkol) zavije šivanko v papir in potem postavi na mizo ti pa izbereš en konec ( sej ne vidiš kje je kaj). Pri meni je bila ''luknca''.Ko je mami rodila mojega mlajšega brata je prijela ''špičko''. Pri prijateljici je bila tudi š****. In na konc je rodila fantka.
V glavnem tudi tako lahko probate same in vidite. Je pa možno, da ni potem tko. Sej veste vraževerje starejših. Tako se delali včasih ko ni bilo vseh teh preiskav, UZ.
Če sem se zmotila in da ne bo punčka potem sem vam dolžna pijačo. OK? Hehhe.
Lušten in hladen večer vam želim....

(odgovor članu Kraljica Mama)
Neposredna povezava do sporočila: 417
4.7.2016 21:03:26   
Kraljica Mama
Petra1980...hehehehe user posted image
Ok, bomo poskusili to staro foro user posted image . Pri prvem otročku sem jaz tudi imela filing,da pa je ziher punčka pol pa ful presenečenje,ko je ginekolog rekel to pa je fantek in tak je blo.Ampak nič zato,samo,da so zdravi naši pikeci user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 418
4.7.2016 21:04:26   
Kraljica Mama
In pa lep večer tudi vam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 419
5.7.2016 5:34:45   
Kraljica Mama
Eto...poskusila 😊..meni je tudi prišla punčka 😊
Od kod pa si Petra 1980? V katerem tednu si ti?
Greste kaj na morje letos? Jaz že komaj čakamuser posted image ..še malo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 420
5.7.2016 9:45:08   
Zabike
Heheh punce :), jaz sme pri prvem bila 100 % prepricana, da je fantek in je bil :), sem vsem govorila cuuuuuuutila sem, da je fantek :)), pri drugem sem bila 100%, da je puncka :), sem govorila vem vem vem, da je :)) in je bil fantek ❤️, sedaj pa sem rekla vem da je fantek in je bila puncka hehehe :)), vedno je 50% moznosti, da imas prav ali pa se zmotis :))). Seveda lahko se kaj zraste do morfologije in me obcutek ne bo varal :)) ❤️. Tudi vse vraze so bile v dveh nosecnostih cisto narobe :)), morem pa priznat, da je zabavno :)). ❤️

Neposredna povezava do sporočila: 421
5.7.2016 11:58:39   
lastovica
Jaz sem probala pa tisto foro z verižico in obeskom na zapestju. Ko dvigneš z zapestja, začne ali krožiti - deklica - ali pa se premika v ravni liniji (fantek). Pozna katera?
Sem pa sicer enkrat probala na eni nosečki in se ni hotl nič premikat - kot da v višji nosečnosti to ne deluje.... user posted image
No pri meni je pokazalo najprej deklico, potem pa fantka. Pa tudi danes na pregledu je G namignila, da bi lahko bila deklica, točno bom pa izvedela čez en mesec na morfologiji. Sicer pa z detemom je vse ok, kri je super, toksoplazmo sem prebolela že dolgo nazaj, sem pa rhD negativna. Sicer s tem se ne obremenjujem, tako da sedaj bom končno res začela uživat. user posted image

(odgovor članu Zabike)
Neposredna povezava do sporočila: 422
5.7.2016 15:19:29   
Zabica000
Jst sm sedaj 15 tednov noseča in se sploh ne počutim noseča, pa me je to začelo malo skrbeti... Nobenega simptoma, nič... A se še katera tako počuti? Moj me miri, da nej bom vesela, mene pa skrbi, da ne bi bilo kaj narobe... Še dobro, da imam konec tedna pregled, da vidim kaj je na stvari. Lp vsem.

(odgovor članu lastovica)
Neposredna povezava do sporočila: 423
6.7.2016 10:32:02   
lastovica
Kakor sem brala, je to čisto normalno, tako da nič se bat...konec tedna bo pa tudi hitro tu, da te G pomiri.

Jaz pa zadnje noči nekaj slabo spim, se samo premetavam iz enega boka na hrbet, pa potem na drug bok....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 424
7.7.2016 17:33:36   
Zabica000
Zivjo. Zgleda da je normalno, tudi ce ne cutis nekih simptomov nosecnosti. Mali je danes na UZ veselo mahal. Tako mi je odleglo. Lepo se imejte nosecke srecke.

(odgovor članu lastovica)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?