|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2016
20.6.2016 7:44:44   
čmrlj12
Dobro jutro punce user posted image

Ste vse lepo preživele vikend?

Midva sva v soboto šla na poroko od mojega sestrične...res je bla čudovita nevesta in všeč mi je blo ker je blo v ožjem družinskem krogu (samo starši, sestre in stari starši) ...midva sva prišla samo pogledati ženina in nevesto,ker se super razumemo in sva že prej vprašala če loh prideva na civilni del - če bi rekla ne,itak ne bi hodila. No,mogoče so mi edino prijatelji manjkali...ampak drugače pa super lepa poroka. Pa čist sm navdušena bla nad fotografinjo Majo Rokavec (ne delam reklame,sam ženska je tok kul, skulirana, pozitivna in ujame res prave trenutke brez ''nastavljanja'')...sm mojemu že rekla,da ko se bova poročila,da bi njo rada imela za fotografinjo user posted image pa se je kr strinjal user posted image

Včeraj sva pa popoldne šla do enih prijateljev,ki na žalost živijo predaleč stran da bi se bolj pogosto vidli. Sej ko sva šla se mi malo ni dalo,ampak je blo vseeno ful fino user posted image
Že dopoldne je pa moj na Bolhi našel eno lupinico Peg perego+isofix in sva jo šla iskat na poti domov od prijateljev. Sm bla toooook vesela,sm si že kr predstavljala najino pikico v njej user posted image ...kupljena letos januarja,uporabljena 2 meseca,pol so pa dobili novo Maxi Cosi in te niso rabili več...prodajali za 210€, kupila za 180€,kar se mi zdi super cena za praktično novo lupinico,ker še starejše se prodajajo za cca 160€ (v kompletu z isofix). Jo bova tudi kasneje lažje prodala. Oprala sm jo že včeri,tko da se sedaj že suši user posted image

Punce, a veste da bo konec tedna prvi vročinski val? Js pa tok vesela da je letos bolj hladno poletje,ker ne vem kaj bom sploh oblekla...najraje bi naga naokoli hodila user posted image

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
20.6.2016 7:51:28   
Light
Mjaska pikica cestitke user posted image user posted image ..zelim vam cimvec lepih trenutkov ;-)

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
20.6.2016 7:57:54   
čmrlj12
Lenča - A je kdo omenil celulit? user posted image Js se po nogah rajš sploh ne gledam...pa tko če stojim ga ne vidim,ampak če se uležem in dam na bok ajoooj user posted image
Js sm v 35tednu in upam da so se kg ustavili...trenutno sm na +12. Pa sploh ne vem kam so mi kg šli,ker voda mi ne zastaja...sm pa hotla ene hlače oblečt,pa jih ne spravim čez bok...še dobr da je poletje in čas oblekic user posted image
No,pa še en pajacek sm kupila (oz. dobila na dražbi hehe)...sicer je za 1-3let,pa sm najprej mislila dati nečakinji,ker je ravno 1leto stara...sam sm se pol odločila,da bo kar na mojo pikico počakal. Če je pa tkoooo lep user posted image
Slabo mi ni,me pa večkrat zgaga peče user posted image ah čari nosečnosti user posted image

Light - midva sva jih kupila v Ikei (Vileš) za 10€ dobiš 3 posodice in koš za smeti.Se mi zdi zelo uporabno,glede na to da ji bova ritko umivala s to.to krpicami in rabiva vodo zraven.

Jagoda - A si zihr da greš 1.7. na porodniško,če imaš PDP 27.7.? Men je pri G med.sestra rekla,da s 1.7. začnem (PDP 29.7.),ker je to 28dni prej. Sj sam tok,da boš mela vse papirje prej zrihtane user posted image

Majska pikica - čestitkeeee za malo princesko user posted image user posted image user posted image Glede na kilažo bi rekla,da je to polno donošen otrok. Pridno se cartajte in mala Anamari naj lepo papca mamino mleko user posted image

Sedaj se je pa že začelo obdobje,ko bomo z nestrpnostjo pričakovale take lepe novičke user posted image

Katero matra današnja polna luna? Mene je včeri kr mal skrbelo,ker je bla user posted image veliko bolj mirna kot ponavadi. Sm jo sicer čutila,ampak ponavadi me med vožnjo zmeraj prebrca...včeraj pa čisto pridna. No,je dons zutri vse nadoknadila. Me že eno uro non stop brca,da pomiri mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1028
20.6.2016 8:01:39   
Light
Cmrlj12..no pa imate lupinico..krasno user posted image
Jaz pa sem bolj prelezala tale vikend..vse me je neki bolel,spikal..no danes sem pa ze malo boljse.
Tudi mene prav zanima ce bo res tale vrocinski val prisel ta teden do nas..tudi jaz nimam nic pametnega za oblect user posted image ..bi tudi jaz kar naga skakljala naokrog kadar soncek pritisne user posted image ..ampak se tolazim,da moram samo se malo potrpet.
Danes imam spet pregled,pa se ctg..moram v Lj in sem kar vesela,da je slabo vreme oz ni vrocine.

(odgovor članu Light)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
20.6.2016 8:03:57   
Lenča*
Majska pikica, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image ! Iiii, že stiskaš svojo princesko user posted image !

Več kasneje napišem. Pa se je začelo, greeeeeemo, punce, lepo po vrstnem redu user posted image !

< Sporočilo je popravil Lenča* -- 20.6.2016 8:04:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 1030
20.6.2016 8:10:45   
Light
Ocitno bo treba se do Ikeje..matr bo moj vesel user posted image
O celulitu raje ne bi razglabljala user posted image ..se mi ga je kar dobro nabralo..in tudi jaz sem pridelala 11kg do sedaj,pa zihr bo se kaksna se nasla..in mislim da so vse te kile mi sle v rit pa boke..samo se pajkice nase dobim.
Lunca je najbrz pa prejsnje dva dni name vplivala,ker sem bila vsa boga neki..samo danes ponoci sem pa spala in tudi danes je pocutje ze dosti boljse.

(odgovor članu Light)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
20.6.2016 8:20:05   
Žoga2016
Čestitkeeeee majska pikica. Uživajteeee user posted image

(odgovor članu Light)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
20.6.2016 10:04:31   
jojiko
1.7. začnem (PDP 29.7.),ker je to 28dni prej. Sj sam tok,da boš mela vse papirje prej zrihtane user posted image

Jaz imam rok 27.7. pa sem že dobila odločbo s CSD-ja, da se mi materinski dopust začne 29.6.

Drugače pa tudi jaz že čedalje težje prenašam vse skupaj. Kar precej zatekam, komaj še lahko obujem kakšne čevlje. Še dobro, da vsaj vročine ni. Za malo mislim, da imava več ali manj že vse pripravljeno, oprati ji moram še posteljnino in prevleko lupinice ter zložiti oblekice po številkah.

(odgovor članu Žoga2016)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
20.6.2016 10:11:33   
dable
Majska pikica iskrene cestitke! user posted image

Lenča jaz bom ta teden začela 36 teden, če se bom ok počutila bom skočila še na dopust, je pa to edini termin ko imam čas.. user posted image
Jaz bom pa ta teden začela s pripravami v stanovanju. Počasi...
Jaz se počutim še vedno super, sicer se hitro zadiham...

Ko grem ponoči na wc pa meni začne psiha delat user posted image , pa potem razmišljam na dolgo in široko ouser posted image ...

Mene so zadnjič kile na pregledu tudi presenetile, se mi ni zdelo da sem se tok zredila. Vse je v mejah normale in ni panike, me je pa presenetilo.

Uf vrocine se pa jaz kar malo bojim....

(odgovor članu Žoga2016)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
20.6.2016 12:00:52   
Lenča*
Majska pikica, ti pa že kar mamica vmes postala user posted image user posted image user posted image ?Vaša Anamari je prava velikanka!! Tudi jaz mislim, da pri njej bolj težko rečejo, da je nedonošenček user posted image . Katera doktorico si pa imela? Je bil porod težak? Se mi je zdelo, da je šlo pri tebi za preeklampsijo. Tudi jaz sem takrat v trenutku uplahnela. Še jemlješ tablete za pritisk? Samo, da sta s princesko zdaj varni in zdravi doma!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1035
20.6.2016 12:07:27   
Lenča*
Jaz sem verjetno od male fasala virus. Ker sem v soboto potem pojedla en kruhek s korenčkom, ki ga je mala prejšnji dan iz vrtca prinesla, in se je slabost umirila, ampak me je pa potem začelo na drisko zvijati. Z malo in babi smo šle popoldan v BTC, pa je malo že doma na drisko nagnalo, pa potem še tam v Emporiumu. Dobro, da imaš spodaj full lepo previjalnico. Je jokala, sem mislila, da je zaprta in ne more kakat, potem je bilo pa čisto malo driskasto na plenički. In se je vse skupaj ponavljalo včeraj, vedno je pol ure jokala in kričala, predno je to driskico spustila pa blato je full smrdelo. Mene je pa danes zjutraj tudi spet po hitrem postopku na drisko pognalo. Je rekla direktorica, da rota virus menda v vrtcih spet razsaja, tako da je po mojem to to. Imam na srečo popoldan G, da ji povem za to.

Smo pa še v petek izvedeli na zaključnem srečanju v vrtcu, da skupina, v kateri je naša mala, razpade in jo bodo namesto v skupino od 3 - 6 let, dali v skupino od 2-4 let, kar mi sploh ni všeč. Glede na to, da bo dobila dojenčico domov, bo že tako verjetno nazadovala v razvoju. In potem še, da se poleti selijo v eno enoto, v katero je jaz ne morem peš pripeljat, jaz pa ravno računala, kako bova zadnji mesec, ko bom že na porodniški lepo peš hodili v vrtec, pa kako bo babi, ki nima izpita za avto, šla brez problema ponjo, ko se bo kaj začelo dogajat. Ampak ne, se bom zdaj morala s tem velikim trebuhom vozakat zjutraj v vrtec, grrr. Sem bila res slabe volje v petek. So mi kolegice rekle, da lahko, da sem zaradi živčkov dobila v soboto drisko pa da mi je bilo slabo, ampak po mojem bo prej virus kriv.

(odgovor članu jagooda)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
20.6.2016 12:20:34   
Lenča*
Light, te še špika vse? Mene občasno na desni strani trebuha nekaj boli.

Jagoda, ti je še slabo? Meni danes začuda ni.

Žoga, jaz sem včeraj popoldan tudi z malo zaspala za uro in pol kot ubita. Ona je pa cele tri ure spala. Pogledam, kaj lepega imajo v trgovini Junior, če imajo spletno stran. Naša pikica pa kar pridno še telovadi v trebuhu pa imam tudi rok 27. 7. (no, nazadnje na UZ je kazalo glede na izračune, da naj bi imela rok 4. 8.). Porodniško pa sigurno nastopiš 29. 6., če imaš rok PDP 27. 7., ker jo jaz tudi takrat.

Po mojem se znajo naši škratki konec tedna, ko bo tako vroče, precej umiriti.

Komaj čakam, da bo ura ena, da si grem po drugo kavo danes, ker sem čisto zaspaaaaaana.

(odgovor članu Light)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
20.6.2016 12:32:58   
Lenča*
Čmrlj, lepo, da sta bila na poroki. Če sta šla samo na civilni del nevesto pogledat, pa res ne bi smelo biti nič narobe. Fotografinje pa ne poznam, pa tudi poročit se ne mislim user posted image . Bom pa, ko bom imela čas, malo na njene fotografije poškilila.

Pa super, da sta dobila samo dva meseca rabljeno lupinico! Lupinico smo mi tudi rabljeno vzeli, ampak avtosedež pa raje nov kupim, ker se otrok le dolgo vozi v njem. Pa dobro sta se zdilala za 30 evrov manj user posted image . Jaz moram blago z lupinice tudi še oprati.

Haha, celulit, mu ne posvečam nobene pozornosti, ker si je ne zasluži user posted image .

Jaz sem pa danes nastopila 34. teden.

Še dobro res, da prihaja poletje, da ne bo treba več (premajhnih) hlač čez rit vlečt user posted image .

Ja, vem, kakšni pajacki so tako lepi, da se enostavno ne moreš ločit od njih user posted image .

Zgaga tudi mene precej peče, sem danes šla ob pol štirih ponoči Donat pit.

Light, je pregled že za tabo? Jaz sem tudi vesela, da danes še ni vročine, ker sem prej med malico še papir na CSD nesla za tistih pet dni dodatnega očetovskega dopusta, ki jih je moj zdajle na morju pokuril.

(odgovor članu čmrlj12)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
20.6.2016 12:37:42   
Lenča*
Jojiko, potem na isti dan začneva s porodniško.

Mi bomo ta vikend sestavili posteljico, pa s pranjem oblačilc bom začela.

Vročina bo pa kmalu tu, to bomo gagale. Jaz vsaj zatekam tokrat na srečo ne.

Dable, a v tujino bosta šla na dopust ali bosta ostala v Slovenijo?

(odgovor članu jojiko)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
20.6.2016 12:41:07   
jagooda
Majska pikica cestitke za lepoticko ;)

Cmrlj lepo da sta se imela lepo in da vse tece kakor mora ;)
Jaz imam datum 3.7 tako da se verjetno malo zmotila :P

Upam da se nebo vrocinskega vala,da nebomo prevec zatekale :P. Res pa se nikoli neve ker se vreme iz dneva v dan spreminja tako,da bomo videli kako bo ;).

Lenca to je pa res smotano,da se tako zmislujejo glede vrtca upam da se bo ustimalo. Dobro vsaj da sedaj vredu ;)
Glede slabosti jo zaenkrt ni vec ;) Danes imam toliko energije za izvoz ze id 7h v pogonu :P. Tako,da vse sobe in okna po bajti spucane v nulo. Sedaj pa malo kosila skuhat potem pa pocivat ;)

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
20.6.2016 12:49:17   
Lenča*
Čmrlj, full lepe slikce, res! Ampak sem šla tiste od nosečnic gledat. Si grem po kavo, pa si potem še na slikcah novorojenčkov napasem oči user posted image .

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
20.6.2016 14:21:58   
Lenča*
Jagoda, ti pa toliko energije? Pridna! Jaz bom pa kar zaspala tukaj na stolu.

(odgovor članu jagooda)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
20.6.2016 15:09:53   
jagooda
Je treba izkoristit energijo dokler se v enem kosu ;) . Nikoli se neve kdaj se odloci pridet na svet ;). Sedaj pa samo da se malo ulegla pa me vse zacelo boleti :/ dokler pa bila v pogonu pa se tako pocutila kakor da nebi bila noseca :P. Skoda d je zmankal dela :P

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
20.6.2016 16:00:07   
čmrlj12
Light - kako je blo na pregledu?Vse ok? user posted image

Lenča - user posted image da gre viroza hitro mimo
Ja,res sva imela srečo,da sva dobila tok mal rabljeno. Pa tudi če bi bla kej starejša naju ne bi motilo...sam pol za naprej prodat bo to lažje. Ja,me je moj kr mal presenetu da se je pogajal...ker ko sva se vozila je reku da bo reku ''a rečemo 200€''.Pol se je pa znašel in reku da sva gledala bolj lupinice okol 160€...no in je tud ta ki je prodajal rekel ''no,pa se dejmo dobit nekje na sredini...rečemo 180€?'' user posted image
Še dobr da je dons bolj suho vreme,da se bo zuni počasi posušilo...sm dala na program ročno pranje,k v navodilih piše,da naj bi se na čimmanj obratih pral in to je pri tem stroju 400 obratov...no,k sm pa vn vzela sm pa še na roke mogla ožet in stojalo kr v banjo postavit ker je vse še teklo user posted image
Ane,da so ful lepe fotke? Js sm jo že prej mal spremljala...pa tko k jo gledaš k fotka si misleš,da sploh ne ve kako fotkič v rokah držat (to iz čist laičnega vidika)...ampak pol pa vidiš fotke pa sam user posted image

Jagoda - A daš še malo energije meni? Js sm pa dons kot da bi me vlak povozil. Ponoči slabo spala, vstala ob 6h, trebuh mi otrdeva, špika v nožnici...ma cel dan bi preležala. Fuj ta polna luna user posted image

(odgovor članu čmrlj12)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
20.6.2016 16:23:53   
jagooda
Cmrlj komot ti dam energijo jst jo nimam vec kaj rabit ker je ze vse postimano :P. Je ze zmankalo dela :P

(odgovor članu čmrlj12)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
20.6.2016 18:54:11   
Light
Lenča..danes je pa ok..nič me ne špika,niti me ne tišči več tolk dol..sem kar malo lažje zadihala,ker čez vikend sem se komaj premikala tolk je bil čuden filing.
Čmrlj12..bila na pregledu..mi ni delala ctg-ja..je bil pa test na steptokok B pozitiven,tako da je rekla da je kar fajn da sem placala se za to..je vpisala v materinsko in je pac rekla da bom ob porodu dobila infuzijo..drugace vse ok..danes me je na hitro odpravila..zdaj gre pa baje na dopust in mi je dala še dva datuma pri drugi ginekologinji, ki jo ta čas nadomešča..aja pa dala sem urin,pa je spet neke ketone pokazal in moram cez dva dni spet jit k njej urin dat..samo jaz mam itak celo nosecnost probleme s tem urinomuser posted image ..in se vcasih ne drzim rednega prehranjevanja,ker zjutraj ze od nekdaj tezko spravim kaj vase in potem na hitro pojem nekaj,tako kot sem trapa seveda danes to naredila in potem se to na urinu pokaze..ko ga pa potem dam cez dva dni,pa takrat prej lepo jem in se nalijem z vodo,takrat pa nic ne pokaze oz. je urin ok..ah ja..to je pa to, ko se v zivljenju nisi nikoli obremenjeval s hrano..pac zmeraj sem jedla na nacin:kar mi pase,kadar mi pase in kolikor mi pac pase in zmeraj sem imela isto tezo..zdaj se mi je pa tezko navadit na nek drugacen nacin prehranjevanja..ker teli urinski testi se mi zdi so bolj pokazatelji stanja tistega dne,kot pa recimo za neko sirse obdobje..vsaj pri meni je zmeraj tako.

(odgovor članu jagooda)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
21.6.2016 7:31:07   
majska pikica
evo takole malo se javim ko moja lepotička spi
hja glede nedonošenosti celo patronažna ki je prišla v soboto ne more verjet da bi naša pikica bila nedonošenka saj nikjer še nihče ni slišal da bi lahko otročiček imel tako porodno težo. hja no glede doktorjev e v MB porodnišnici menjavajo v ambulanti za rizično nosečnost kot mravlje nazadnje sem bila obravnavana pri specijalizantki dr. Trpkovski bila je edina ki je znala prisluhnit. no začelo pa se je 8.6 ko sem imela kontrolo zaradi pritiska in proteinov v urinu 3+ torej zelo previsoka vsebnost proteinov. pa me prepričujejo da moram otat na oddelku in si nekako izborim da še lahko grem domov seveda po osebne stvari in pripravit najmlajšemu vse za šolo saj so mi takoj povedali da do poroda ne bom mogla ven. no in tako me naslednji dan moj oče pelje v porodnišnico pa me tam veselo priklopijo na ctg pa se njim zarisujejo popadki na 7 min ki so meni bili podobni bolj neki topi bolečini zaradi naših slovenskih cest polnih jam. potem je dr anzelčeva naredila še uz in vmes spet ta bolečina pa sem si rekla to je od tega ker ležim na hrbtu. pa je ta ista dr potipala nekajkrat trebuh in rekla da otrdeva in da to niso lažni popadki ampak pravi in da namesto na oddelek grem kar v porodno sobo. meni je bilo smešno saj sem pričakovala da bom do večera že na oddelku kamor bi naj šla ležat. no pa se je zadeva odvijala z svetlobno hitrostjo naprej ob 10 h sem bila v porodni ob 12h sem poklicala mojega v službo da bom rodila me je vprašal če imam vse čiste v glavi no ko je le dojel da se ne hecam je pridirkal z mojo mamo v porodnišnico. hja edino kar sem vesela da v MB porodnišnici lahko imaš dva spremljevalca sicer plačaš po osebi 15€ kar je pa malo glede na uteho ki jo imaš noter. no prispela sta ob ¸14.10 nekje v porodno oblečena v violične halje in akcija se je začela. tako da ob 16.13 min sem mojo princesko porodila. ko so povedali težo me je odneslo in sem bleknila da to pa že ni nedonošenka je pa pediatrinja ki je vmes prišla takoj rekla da je kriv moj diabetes in pritisk in,.... no na koncu je pa pikica imela še zlom desne ključnice. več kdaj drugič se lepotička prebuja. hvala vsem za čestitke v kratkem pošljem kakšno slikico naše male carte.

(odgovor članu Light)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
21.6.2016 11:10:24   
Lenča*
Majska pikica, le pošlji slikco tvoje cartike, da otvorimo sezono user posted image !

Mariborskih zdravnikov pa itak ne poznam. Proteini so res opozorilni znak za preeklampsijo, zato nam tako skrbno pregledujejo urin. Jaz sem ga imela včeraj na srečo čisto ok še. Veš, da mene takrat niti malice niso pustili iti ven kupit, to so očitno res resne zadeve. Da so se kar sami začeli popadki ti delati? Si pa res hitro rodila user posted image . Verjamem, da je tvoj mislil, da ga zafrkavaš user posted image . To je pa super, da imaš v MB lahko kar dva spremljevalca zraven. Za to pa prvič slišim! Ojoj, kako si pa lahko otroček zlomi ključnico v trebuščku user posted image ?

Dojenje vama gre?

Neposredna povezava do sporočila: 1048
21.6.2016 11:14:52   
Lenča*
Jagoda, meni še v življenju ni dela doma zmanjkalo user posted image . Pridna si ti!

Jaz sem pa danes slabo pogledala na uro, sem mislila, da je že pol sedmih, se stuširam, hočem it v službo pa vidim, da je šele 10 do šestih user posted image . In potem je še moj mislil, da je že 7 ura, ker jaz odhajam in šel prav glasno na WC in ta malo zbudil, tako da smo bili vsi ob šestih že pokonci user posted image . Posledično sem spet čisto zaspana.

Sem pa potem šibala v zdravstveni dom kri dat. Mi je včeraj dala G napotnico za jetrne teste, za vsak slučaj. Verjetno imam drisko in slabosti zaradi viroze, ampak da bom pomirjena, mi bodo vseeno raje pogledali še kri. Pupa ima pa že 2.200 gramov user posted image . In še vedno je na glavci. Pa nogici mi tja pod desno stran reber poriva, zato me tam ves čas boli.

(odgovor članu jagooda)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
21.6.2016 11:19:48   
Lenča*
Čmrlj, mene tudi tole pranje blaga na lupinici še čaka in upam, da ga bomo znali prav nazaj gor nataknit user posted image . Imaš pa na netu vse slikce menda.

Tiste slikce z balončki full luškano pridejo. Pa una je zabavna: baby - beer user posted image .

Mene pa v nožnici na srečo nič ne pika.

Light, od česa pa ta streptokok fašeš?? A potem ti pa samo ob porodu dajo infuzijo in je ok? Urina samo zato nimaš ok, ker premalo piješ. S tem jaz nimam problemov.

Jaz imam zdaj naslednji pregled čez dva tedna pri 36-ih tednih. Pa napotnici za rešilca in porodnišnico sem končno dobila.

Zredila se nisem pa nič, me je tala driska malo nesla.

(odgovor članu čmrlj12)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?