čmrlj12
|
Light - Pa boš vzela bris? Baje ni nujno da če greš na bris v 37t in si negativna, da boš do poroda še vedno neg.? Midva sva na e-baby vzela posteljnino in tud eno nepremočljivo jogi rjuho. Za previjalno mizo bi pa tko rekla...midva imava v otroški sobi omaro in komodo (iz najine spalnice) za cunjice, previjalno bova pa imela kar v kopalnici na pralnem stroju,ker je tko tud pol za kopanje najbl praktično,da ti ni treba nosit otročka iz tople kopalnice ven. Čist odvisno kok imaš prostora. Mogoče če kupiš mizo glej,da se bo zgornji previjalni del loh dal dol, da pol ko se otroček ne bo več previjal, da se bo loh še vedno uporabljala kot komoda. Lenča - Ja,to.to krpice če eno vzameš iz škatle,po takrajši stranici daš na pol...sj ko zmočiš z vodo ni velike razlike al maš celo al polovičko ali pač? Jaaaaa, kompletek je že doma ...čist navdušena, res lepo narejen in kvalitetno. Bolje da mi moj omeji dostop do interneta al pa vsaj do teh strani za tamičkene V DM na kupončke imaš še Labello, britvico Gillette, gel za prhanje, kremo/olje proti strijam, alverde Mamagluck, femfresh, Jessa, Jasmin plavalni tamponi, dnevni ščitniki perila, robčki pri hemoroidih, fitoval, meridol, mleko za telo in prhanje, losjon za čvrsto kožo, natura femina poporodni vložki, to.to blazinice za dojenje, sadna ploščica, radenska, nivea milo, pampers, persil sensitive, vitapur ležišče/spalni program, popust za fotografiranje nosečk, prenosna posteljica, baby varuška, ležalnik, stenske nalepke...neki je 2+1, pa -50%...meni se večina stvari ne zdi uporabnih Do sedaj imam dobrih +10kg,pa mi vsi rečejo da se sploh nism velik zredila in ko jim povem cifro so kr mal presenečeni,sploh ker je tud buši mali, voda mi pa tud ne zastaja. Se vidi da nism mela nobenih slabosti in bruhanja na začetku in so mi kg lepo šli gor...ampak važn da je dete zdravo,kg bojo že šli dol Js sm kupila en komplet Vir80 in 1 komplet Natura femina maternity (te k so drgač tud v DM kupončkih,sam fuuul dražje kt Vir80) - je prodajalka rekla da so te bl fajn ker so večji. Tko da mam vsakega po 1, če bo pa čišča močna, bom pa že mojega poslala v trgovino, k nočem si letne zaloge lih delat ...pa to.to. mrežaste hlačke zravn, mi je škoda mojih Sm dons že spet začela hoditi na telovadbo za nosečke in se prov bolje počutim, ker sm prej že hodila 2 meseca, pol je blo pa lih ob taki uri da mi nikoli ni uspelo...zdej pa upam da bom loh do PDP hodila. Mi je pa tud diastazo (razmik med trebušnimi mišicami) izmerila in jo imam že za 3 prste ...več kot 3 ni fajn,js imam pa še 2 meseca pred sabo in bo zihr šlo še kej narazen...od dons naprej ne dvignem nobene stvari več (ah,punca ma loh pobožne želje ane hehe) Aja, pa v Tosami imajo še jutri 25% popust na izdelek, če si sprintaš tale kupon http://www.tosama.si/novosti-in-objave/kupon In na njihove Freelife pleničke majo tud neko akcijo...midva sva vzela 1 komplet 1ke in 1 komplet 2ke in dobila 15% popusta.
|