|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2016
2.6.2016 10:09:23   
jagooda
Lanion jaz vzela za bradavice nimam bepathena zato.
Nosni aspirator bom pa verjetno kar pumpico vzela ko bo to potrebno.
Danes bomo spet poslusal kok sla kil gor :/. Samo kaj nej jem malo k mi hiter slabo zatekam pa ze ful :/.

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 951
2.6.2016 10:22:26   
Lenča*
Dable, jaz tudi precej čokolade pojem user posted image .

Light, dobrodošlica še z moje strani user posted image .

Lucy, res je en kup te papirologije, jaz sem se morala prav v rit brcnit, da sem jih izpolnila. Glede praška pa jaz ne bom komplicirala, bom vzela eno Sensitive varianto. Naša prva ni imela nobenih problemov zaradi praška.

Jagoda, kako že dobiš tiste knjižico s kupončki v DM-u? Samo tam pri tistem avtomatu vpišeš, kdaj imaš PDP pa sprintaš listek in ga dal blagajničarki, ne? Tega tudi še nisem šla iskat. Si moram kar zapisat, kaj vse moram še naresti, ker sicer čisto vse pozabim. So še kakšne druga pametne stvari za kupit na te kupončke?

(odgovor članu dable)
Neposredna povezava do sporočila: 952
2.6.2016 10:32:45   
jagooda
Ja 2 mesca pred pdpjem gres lahko tja na un avtomat da ustimas samo pdp vpises na blagajni ti pa dajo potem kuponcke ali pa izpolnis preko neta in gres samo tja po kuponcke.
Men osebno se mi ne zdi nic drugega pametnega.

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 953
2.6.2016 10:39:17   
Lenča*
Zdaj sem si pa še slikco naštimala v profil, iii user posted image .

Majska pikica, potem ti pa tableta za pritisk pomagajo. Tista tekočina od poparjenega peteršilja pa verjamem, da nimam dobrega okusa, fej. Uau, si že 35 tednov noseča, kar pozabljam, da ste nekatere skorajda cel mesec pred mano. Za ta teden pa tudi teža otročička ni toliko prevelika, no. In po mojem teža tako zelo res ne more nihati. Jaz bi tudi poiskala še drugo mnenje!

Čmrlj, za koliko si se sedaj zredila? Tisti Vir 90 ali katere vložke že moramo kupit, so meni prav grozni. Ampak ti po porodu res ne preostane nič drugega, kot z njimi se sprijaznit. Še hlačke sem imela jaz najlažje tiste mrežaste. To moram tudi še nabavit, si moram tudi zapisat!

Mi imamo tisti respirator za nosek, ki se ga na sesalec priključi in se je na začetku super obnesel. Se zdajle ne spomnim, kako se mu že reče. Se sliši grozno, da ga na sesalec priključiš, ampak od sesalca vzame le toliko moči, kolikor je potrebuje, da nosek posesa, se pravi, čisto malo!

Zdaj se spomnim, da je prednost Linolina v tem, da ga ni treba brisati z dojke. Ampak ga lahko uporabiš samo za to. Bepanthen roza pa lahko porabiš tudi kot mazilo za ritko, za razpokane ustnice, celo tatu si lahko s preostankom mažeš user posted image . Jaz po mojem Linolina zdajle ne bom kupila, Bepanthen pa, pa če bom imela res razpokane bradavice, bom mojega poslala ponj v lekarno.

Moja G vedno premeri pupki glavico, trebušček, nogo - te podatke potem vpisuje v materinsko, pa pove, koliko gramov naj bi trenutno imela glede na meritve.

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 954
2.6.2016 10:44:36   
Lenča*
Light, jaz tudi vedno full pijem pred pregledom in potem imam ok urin. Jaz sem nazadnje prehitro rodila, da bi mi lahko vzeli bris na streptokok B, tokrat pa mogoče doplačam za to.

Amour, jaz sem za prvi porod v bistvu kar malo vesela, da sem šla predčasno, ker se je to naenkrat zgodilo, tako da bi pa čakala, kdaj bo pa živčna vmes po mojem postajala. Si pa zdaj rečem, da bom pač spet stisnila zobe, traja tistih nekaj ur, ampak, ko pride dete ven, takoj čisto vse pozabiš! Ženske smo prave bojevnice user posted image . Smo zadnjič ta malo peljali k zdravniku in je tam kar naenkrat oživela. Ji sestra izmeri vročino, je imela nekaj čez 39, sem rekla, da je nemogoče, če je tako podivjana, je rekla, to so pa punčke, fantek bi pri miru sedel in se smilil sam sebi user posted image . Jaz sem mislila, kakšna reva bom pri porodu pa sploh nisem bila in še moj je rekel, da sem ga prav presenetila, ker je mislil, kako bom tulila na ves glas user posted image .

(odgovor članu Light)
Neposredna povezava do sporočila: 955
2.6.2016 10:46:36   
Lenča*
Jagoda, kdaj pa imaš danes G? Potem pa ne vem, če bom šla sploh po tisto knjižico s kupončki, če praviš, da ni nič pametnega notri.

Zdaj sem se pa razpisala user posted image . Šibam na malico!

(odgovor članu jagooda)
Neposredna povezava do sporočila: 956
2.6.2016 10:54:00   
jagooda
Lenca lahko si preko neta pogledas kaj je na voljo pa bos videla ce bi zate kej pametnega :P
Dele cakam ze 1h pri njej da pridem na vrsto komi se sedim jao..

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 957
2.6.2016 15:13:23   
Light
Amour:
Pol bova skupaj odštevale :-D
Tudi jaz že komaj čakam da bo za mano..no strah me ni še nič,ker v bistvu pojma nimam kaj me čaka hehe..seveda se tudi trudim ne misliti preveč na porod in si delati nekih slik v glavi kako bo..važno da ven pride :-D

Papirje sem zrihtala,kar je bilo za zrihtat..ostalo pa bo moj skakljal okrog ko rodim.

Nakupila sem mislim da tudi ze večino stvari..edin zanima me kje ste kaj kupovale nepremočljive podloge za v posteljico? Pojma nimam ali je bolje vzet pralne ali te za enkratno uporabo..kakšen predlog?
No pa o previjalni mizi še razmišljam ali naj jo kupim ali naj samo previjalno blazino vzamem.

(odgovor članu jagooda)
Neposredna povezava do sporočila: 958
2.6.2016 15:25:44   
Marčevka2010
Da se malo vrinem: za v posteljico je najbolje pralno nepremočljivo podlogo vzet, dobiš v Baby centru, pikapolonici, leclercu,....
Za na previjalno pa tiste za enkratno uporabo. Pa tudi tiste niso samo za eno previjanje, pač, ko je umazana ali mokra menjaš.

(odgovor članu Light)
Neposredna povezava do sporočila: 959
2.6.2016 15:51:53   
ribica43
Evo mene s pregleda. Vse je ok, naš bebi je obrnjen na glavico in čaka na prihod. Trenutno ima 2340g in je primerno velik za 35 t. Pritisk sem mela pa tako nizek, da ko mi je vzela se drugo ampulo za hemogram, kri sploh ni tekla. Pol mi je mal zdrocala po zili in meni valda slabo...ta malo v trebuhu pa migalo, kot noro: "kaj delate z mojo mamo"?! user posted image za napotnico sem pa morala prav rect, drugace mi je nebi dali....no naslednji pregled imam komaj cez tri tedne user posted image a ni to malo kasno, glede na to da imam rok 8.7.? Sicer pa ce je vse ok, me ne briga.

Js mam za bradavice lanolin in ce mene vprasate je ok tudi bepanten.pac itak na zacetku ne ves kaj vzet in mal povprasas, ampak je eno in drugo pomoje dobra izbira. Pa vlozke mam js tudi vir80 na zalogi, kljub temu, da pravijo, da se ti na rit limajo...ne vem, bomo vidli.

Js tud zavestno ne razmisljam o porodu, ker me je mal strah priznam. Zato pa sem se odločla, da ce bo prav takooo hudo (in najbrz bo user posted image ) bom vzela epiduralno.

Uzivajte!

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 960
2.6.2016 16:01:10   
Light
Ribica43
Jaz bom zdaj v 35.tednu..pa me je ginekologinja naročila 13.06. in 20.06. tako da ne vem..malo čudno da imaš ti šele čez 3 tedne kontrolo.Ampak super,da je vse ok ;-) .. to je taglavno.

(odgovor članu ribica43)
Neposredna povezava do sporočila: 961
2.6.2016 16:10:27   
jagooda
Tudi jaz imela danes pregled v 35/4 tezki 2,5kg. Baje ze kr dost dol z glavico. Ostalo naj bi blo vredu. Vzela mi je se bris in je rekla da to traja 1 tedn da pridejo rezultati in ce prej rodim pred pregledom ki ga imam 37tedn moram rect v porodnisnici da poklicejo mojo ginekologinjo pa vprasajo. 37 tedn tudi zacnem z ctgji baje traja 20min odvisno koliko otrok sodeluje. Samo se mi zdi da bo moj kar cez rok mu bo prevec lustno v trebuhu mamici bo pa vedno tezje :P
Do sedaj pa imela vedno preglede na 4 tedne..
Trenutno niti se ne razmislam o porodu saj vem da je se dalec do tja :P

Nepremocljivo podlogo pa vzela v baby centru tisto ki je pralna

(odgovor članu Light)
Neposredna povezava do sporočila: 962
2.6.2016 17:10:50   
čmrlj12
Light - Pa boš vzela bris? Baje ni nujno da če greš na bris v 37t in si negativna, da boš do poroda še vedno neg.?
Midva sva na e-baby vzela posteljnino in tud eno nepremočljivo jogi rjuho.
Za previjalno mizo bi pa tko rekla...midva imava v otroški sobi omaro in komodo (iz najine spalnice) za cunjice, previjalno bova pa imela kar v kopalnici na pralnem stroju,ker je tko tud pol za kopanje najbl praktično,da ti ni treba nosit otročka iz tople kopalnice ven. Čist odvisno kok imaš prostora. Mogoče če kupiš mizo glej,da se bo zgornji previjalni del loh dal dol, da pol ko se otroček ne bo več previjal, da se bo loh še vedno uporabljala kot komoda.

Lenča - Ja,to.to krpice user posted image če eno vzameš iz škatle,po takrajši stranici daš na pol...sj ko zmočiš z vodo ni velike razlike al maš celo al polovičko ali pač?
Jaaaaa, kompletek je že doma user posted image ...čist navdušena, res lepo narejen in kvalitetno. Bolje da mi moj omeji dostop do interneta al pa vsaj do teh strani za tamičkene user posted image
V DM na kupončke imaš še Labello, britvico Gillette, gel za prhanje, kremo/olje proti strijam, alverde Mamagluck, femfresh, Jessa, Jasmin plavalni tamponi, dnevni ščitniki perila, robčki pri hemoroidih, fitoval, meridol, mleko za telo in prhanje, losjon za čvrsto kožo, natura femina poporodni vložki, to.to blazinice za dojenje, sadna ploščica, radenska, nivea milo, pampers, persil sensitive, vitapur ležišče/spalni program, popust za fotografiranje nosečk, prenosna posteljica, baby varuška, ležalnik, stenske nalepke...neki je 2+1, pa -50%...meni se večina stvari ne zdi uporabnih user posted image
Do sedaj imam dobrih +10kg,pa mi vsi rečejo da se sploh nism velik zredila in ko jim povem cifro so kr mal presenečeni,sploh ker je tud buši mali, voda mi pa tud ne zastaja. Se vidi da nism mela nobenih slabosti in bruhanja na začetku in so mi kg lepo šli gor...ampak važn da je dete zdravo,kg bojo že šli dol user posted image
Js sm kupila en komplet Vir80 in 1 komplet Natura femina maternity (te k so drgač tud v DM kupončkih,sam fuuul dražje kt Vir80) - je prodajalka rekla da so te bl fajn ker so večji. Tko da mam vsakega po 1, če bo pa čišča močna, bom pa že mojega poslala v trgovino, k nočem si letne zaloge lih delat user posted image ...pa to.to. mrežaste hlačke zravn, mi je škoda mojih user posted image

Sm dons že spet začela hoditi na telovadbo za nosečke in se prov bolje počutim, ker sm prej že hodila 2 meseca, pol je blo pa lih ob taki uri da mi nikoli ni uspelo...zdej pa upam da bom loh do PDP hodila. Mi je pa tud diastazo (razmik med trebušnimi mišicami) izmerila in jo imam že za 3 prste user posted image ...več kot 3 ni fajn,js imam pa še 2 meseca pred sabo in bo zihr šlo še kej narazen...od dons naprej ne dvignem nobene stvari več (ah,punca ma loh pobožne želje ane hehe) user posted image

Aja, pa v Tosami imajo še jutri 25% popust na izdelek, če si sprintaš tale kupon http://www.tosama.si/novosti-in-objave/kupon
In na njihove Freelife pleničke majo tud neko akcijo...midva sva vzela 1 komplet 1ke in 1 komplet 2ke in dobila 15% popusta.

(odgovor članu jagooda)
Neposredna povezava do sporočila: 963
2.6.2016 22:31:19   
Light
Ma bom plačala še ta bris..kaj pa naj..da si ne bom potem pa kaj očitala slučajno.
Pa najbrž bom mogla kar previjalno mizo kupit,ker lahko potem se malo stvari notri nabašem :-) ..imam že tako premalo prostora..najbolje je pa da kar kaksno komodo kupim in posebej podlogo tako kot si napisala..najbrz tudi ceneje tko skoz pridem.
Aja pa plenice moram še kupit :-) ..najbrž jih bom kar v mullerju vzela..koliko plenic ste pa ve kaj vzele za štart?

(odgovor članu čmrlj12)
Neposredna povezava do sporočila: 964
2.6.2016 23:13:45   
jagooda
Jaz imam en paket od pampersk najmanjse. Ker druzga kakor pamperske ali pa od dm-a mi nebodo prisle upostev ker ninam nobene trgovine tako blizu.

(odgovor članu Light)
Neposredna povezava do sporočila: 965
3.6.2016 9:32:11   
Amour

IZVIRNO SPOROČILO: Light

Ribica43
Jaz bom zdaj v 35.tednu..pa me je ginekologinja naročila 13.06. in 20.06. tako da ne vem..malo čudno da imaš ti šele čez 3 tedne kontrolo.Ampak super,da je vse ok ;-) .. to je taglavno.

Tudi jaz imam 13. 6. pregled, zadnjega pa sem imela 16. 5., tako da je tudi kar razmaka vmes.

(odgovor članu Light)
Neposredna povezava do sporočila: 966
3.6.2016 9:35:28   
Amour

IZVIRNO SPOROČILO: čmrlj12
Mi je pa tud diastazo (razmik med trebušnimi mišicami) izmerila in jo imam že za 3 prste user posted image ...več kot 3 ni fajn,js imam pa še 2 meseca pred sabo in bo zihr šlo še kej narazen...od dons naprej ne dvignem nobene stvari več (ah,punca ma loh pobožne želje ane hehe) user posted image

Čmrlj, kako ti je pa izmerila diastazo? In ali jo tudi sama čutiš?
Kdaj pa imaš rok?
Jaz prav tuhtam,če bi se priklopila eni skupini ali ne, ker imam praktično samo še 5 tednov do konca in nimam pojma, če je smiselno?

(odgovor članu čmrlj12)
Neposredna povezava do sporočila: 967
3.6.2016 9:40:38   
jagooda
Tudi jaz imela preglede prej na 4-5 tednom. Sedaj po 35 tednu pa na 2 tedna. Ceprou me ze neki ginekologinj hecala ce prej rodim nej sporocim da me nebo.

Amour odvisno kaksna je ta skupina. Ce dobis kaksen nasvet podporo in ti pride potem se po rojstvu prou za kaksen klepet in vozickanje. Zakaj pa ne. Vsak nasvet je za moje pojme dobrodosel pa vsakdo ki te poslusa tudi ;)

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 968
5.6.2016 15:19:48   
Lenča*
Punce, samo na hitro en pozdravcek iz Zatona pri Zadru. Pupa zdajle spi, jsz grem oa brat ☺. Vceraj smo se kopali v morju, je bilo super! Danes se rokavcke s sabo vzamemo, da se dete nacofota ☺! Pocutim se super, ni nobenega strahu glede tega, da bi morala iti predcasno rodit. Ce bi dobila sluzbo tukaj, be se itak preselila na toplo 😊.

(odgovor članu jagooda)
Neposredna povezava do sporočila: 969
5.6.2016 20:36:12   
jagooda
Lenca lepo da uzivate in lepo se imejte se naprej ;)

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 970
6.6.2016 9:34:18   
čmrlj12
Amour - Diastazo mi je izmerila tako,da sm se ulegla na hrbet,pokrčila noge in dvignila glavo kot da bi hotla delat trebušnjake. Pol je pa ona šla s prsti malo nad/pod višino popka in zatipala kje imam mišice...upam da veš kaj mislim s tem user posted image Si jo pa tudi sama loh zatipam. PDP 29.7.
Recimo na tej telovadbi sm sama user posted image Bli sta še 2 punci, obe s PDP konec junija in zdej ne hodita več. Ampak meni je prov fajn, ker se ta ki vodi telovadbo res loh meni posveti in skoz gleda če delam prav.

Lenča - user posted image nazaj
Tudi midva sva ta vikend skočila na morje. Je prov pasal mal spremenit okolje. Čeprov se pa nisva šla nič kopat. Rabim js mal več kt 20C user posted image

Sva pa izkoristila bližino Ikee in šla malo v nabavo. Predvsem za pikico sva rabila za k previjalni posodice...pol se pa zravn še nabere par prčkarij user posted image
To že veste da me že cca 2 tedna nekaj skoz dol tišči...v Ikei me je pa parkrat tako grdo špiknilo v nožnici,da sm pol hodila ko ena račka. Pa notri blo vrooooče, da sm fuuuul švicala,kar oblival me je - pa sam 2 uri sva bla notri. Še dobr da imam v sredo pregled in bom mojemu G malo pojamrala. Prej 7 mesecev bla v top formi, res kot da ne bi bila noseča...zdej se je pa tako obrnilo, da me skoz neki tišči, špika in otrdeva trebuh, da bi skoz loh sam ležala user posted image Tamičkena pa drgač ful živahna in me skoz brca in se premetava user posted image

(odgovor članu jagooda)
Neposredna povezava do sporočila: 971
7.6.2016 13:29:14   
Lenča*
Čmrlj, da ti že trebuh otrdeva?? Meni na srečo ne! Se pa precej bolje počutim, odkar sem začela tiste dodatke železa jesti. Haha, da si kar sama na telovadbi. Potem lahko rečeš, da imaš kar osebno trenerko user posted image , Jza tudi vsak dan pridno kar precej preplavam.

Drugače smo pa mi v zalivčku z mivko, kjer voda postopoma prehaja v globoko in je v plitvini kar 28 stopinj, cel luksuz. Tako da mala ne namaka ritke samo v bazečnku pred apartmajem, ampak tudi v morju.

Se grem malo ulečt zraven nje, te tole sonce kar namuči.

Mogoče mi vas bo zvečer uspelo kaj pokomentirati.

(odgovor članu čmrlj12)
Neposredna povezava do sporočila: 972
7.6.2016 15:23:15   
čmrlj12
Otrdeva mi neredno...če sm mal preveč aktivna, kdaj je dost že če mal dlje časa stojim. Pa se grem uležt in je takoj bolje. Sm pa ugotovila, da ponoči ko zaspim res trdno zaspim na boku (večinoma) in ko se prebudim za wc je trebuh trd. Bolj me špikanje moti...kot da bi me en s šivanko parkrat zbodel v nožnici...še dobr da mam jutr pregled pri G,da mu to omenim. Pa tud to je 1-2x na dan in tud ne vsak dan. Res čudn. Malo krivim luno za to...v nedeljo je bil mlaj.

Ampak za otrdevanje me ne skrbi, ker mi je sestra rekla, da je njej od 5.meseca dalje otrdeval vsak dan...na koncu je pa punčko rodila še 3 dni čez rok user posted image
Zgleda se sam maternica počasi pripravlja.

Za 1x na teden dam 30€...pa delam sklece, izpadne, trebušnjake (zdej ne več,ker mam razmaknjene trebušne mišice za 3prste), ma ni da ni...in še skoz me nadzoruje da delam prav - to mi je najbl pomembn. Res čist neki druzga kot pa če bi nas blo 10 ali več.

Lenča, ste še vedno na morju? Fouuuuš user posted image
Js bom tud en dan šla lepo sama na morje za par dni...sj moj bo preživel tud brez mene hehe user posted image

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 973
8.6.2016 17:04:39   
lucy24
Ojla! Upam ,da ste vredu in da se dobro počutite. Jaz sem imela Uz v 34 tednu težki smo nekje 2500g , kar pravi da je vredu otroček veselo miga, utujenost se že malo pozna , trebuh pa udi raste. Kaj ste si pripravile v torbo za porodnišnico? Tiste ki niste poročene ste že uredile očetovstvo ali boste to po rojstvu urejale?

(odgovor članu čmrlj12)
Neposredna povezava do sporočila: 974
8.6.2016 17:31:04   
Light
Jaz imam pa v ponedeljek pregled (v 36.tednu).
Sem pa domov privlekla končno še previjalno mizo..hvala vam za nasvete,pa kupila pralne podloge za v posteljico. Zdaj pa mislim da je to vse..no najbrž bom sigurno še kakšno stvar v voziček vrgla ki jo "še rabim" :-)

Lucy24..jaz torbe še nisem pripravila..moram se spravit počas,da me kaj ne prehiti :-D
Očetovstvo sva pa tudi že zrihtala..takrat ko sva za porodniško oddala.

Sem pa ta teden vsa zmahana neki,brez neke energije,trebuh me tišči, pa vsa hrana mi obstane nekje v luftu(se mi zdi da vse kar pojem mi še kako uro leži v požiralniku..bohnedej da se uležem,pa bi se z veseljem),na momente tudi mene špikne fajn v nožnico,nič se mi ne da,vse mi iz rok leti ..tko da grem ta teden sama sebi na živce :-)
Očitno ker celo nosečnost nisem imela nobenih težav,me pa zdaj za finiš heca.
Edino mala še vedno pridno telovadi tja po trebuhu..meni se pa še hodit ne da kaj dosti.

Drugače pa ja punce..upam da ste se naužile kaj morja in sonca..jaz pa tudi upam da zbrišem vsaj za kakšen dan med tednom,če mi že ne bo ratalo za cel vikend..moj bo pa tud zdržal sam doma :-)

(odgovor članu lucy24)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?