|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2016
14.3.2016 10:10:41   
jagooda
Zivjo
Dobro da nasla razlog glavobolov. Mene najveckrat boli zaradi oci.
Komisija mi je na sreco dala 1-mesec. Bomo videli kako bo naprej,ker mi bo se zmanjkalo 1 mesec in pol do porodniske..

Namerila mi je 33,5mm naj bi blo to dobro. Samo cimvec moram pocivat zaradi bolecin.

No super kar hitro bo morfologija ;)
Moj lahko ze cuti gibe ko da rokco na trebuh.
Kaksen dan jih pa tudi ni kar ratam kar panicna vcasih.
Tudi pri meni se premika iz ene strani na drugo vcas se prou vid kje je k bulca rata :P

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 726
14.3.2016 10:59:21   
dable
Jaz sem se morfologije tako zelo veselila in z razlogom. res je en super pregled, vsaj meni se je zdel, res se pogleda vse! Tudi midva naj bi pričakovala punčko user posted image

jaz pa gibe in brce čutim že precej dolgo, sem jih zgodaj začela čutit, in ene 14 dni se jih čuti in vidi tudi že navzven user posted image imam skos roko na trebuhu, hehe!
se mi zdi pa da bom imela precej ogromen trebuh user posted image
kako so vaši trebuščki?

(odgovor članu jagooda)
Neposredna povezava do sporočila: 727
14.3.2016 11:50:37   
jagooda
Dable super za morfologijo in cestitke za puncko ;)
Jaz trebuha imam bolj malo glede nato da visoka in ga v krizu nosim :P
Me vsak cudn pogleda ko recem, da noseca,ker kar nemorjo verjet,da se mi v 24 tednu toliko malo pozna :P

(odgovor članu dable)
Neposredna povezava do sporočila: 728
14.3.2016 12:31:19   
Lenča*
Uau, Jagoda, ti si že v 24-em tednu? Jaz sem šele v 21-em. V katerem si ti, Dable? In čestitke še tebi za punčko user posted image . Da ne bodo tele naše pupe brez fantov ostale user posted image .

(odgovor članu jagooda)
Neposredna povezava do sporočila: 729
14.3.2016 13:24:45   
dable
Jaz sem zdaj proti koncu 21 tedna... user posted image Ja, same babnce user posted image

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 730
14.3.2016 14:07:06   
jagooda
Pri nas naj bi bil pa fantek tako da nebodo same punce :P

(odgovor članu dable)
Neposredna povezava do sporočila: 731
15.3.2016 20:17:09   
Lenča*
No, vsaj eden fantek, še sreča user posted image !

(odgovor članu jagooda)
Neposredna povezava do sporočila: 732
15.3.2016 20:17:38   
Lenča*
Koliko sta kg pridobili do sedaj? Jaz 3. Se mi zdi, da se bodo zdaj pa začele kopičit.

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 733
15.3.2016 20:49:23   
jagooda
Do zdej +4 samo se mi zdi da so zacele kar pridno se visat..

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 734
16.3.2016 18:20:02   
lucy24
Evo tudi jaz mela morfo,naj bi imeli fantka, kilogrami se pridno kopičijo + 3kg, imena že kaj izbirate?

(odgovor članu jagooda)
Neposredna povezava do sporočila: 735
16.3.2016 19:03:45   
jagooda
No super cestitke lucy ;)
Midva na zacetku neki zbirala zdej je pa vse skupi potihnilo glede tega tako da nimam pojma se o imenu.
Kaj pa ve?

(odgovor članu lucy24)
Neposredna povezava do sporočila: 736
16.3.2016 19:17:23   
dable
Tud jaz se gibam nekje pri +3kg. Sem bila vseeno presenecena sploh nisem mela 'obcutka'. Doma se nikoli ne tehtam...
No pa saj so fantje! user posted image
Jaz imam ta 'problem' da mi za deklice skoraj nobeno ime ni vsec, tako da imam enega ki mi je vsec-mozu je tudi. Tako da je skoraj ze odloceno user posted image

(odgovor članu jagooda)
Neposredna povezava do sporočila: 737
17.3.2016 8:53:53   
jojiko
Jaz sem se zredila za 5 kg. Sem bila kregana zadnjič na pregledu :)

(odgovor članu dable)
Neposredna povezava do sporočila: 738
17.3.2016 13:11:46   
lucy24
A res za 5 kg že kregana? Pa dobr a bi mogla hujšat. Joj midva pa za fantka nimava pojma glede imena, tisti ki nama je všeč pa je žal zaseden, bi pa kako kratko ime. Končno sonček ,da bomo lahko malo več zunaj, a ne?

(odgovor članu jojiko)
Neposredna povezava do sporočila: 739
17.3.2016 13:20:48   
mmm29
Živjo punce user posted image

Da se še jaz javim po dolgem času. Sem imela toliko nekih obveznosti zadnje čase, zvečer sem bila pa potem preutrujena za forum. Čestitke vsem za punčke in fantke in da je vse ok! user posted image
Tudi za nami je morfologija. Z našim fantkom je zaenkrat tudi vse ok. Sem pa jaz pristala na bolniški zaradi bolečin in krčev v trebuhu in prekratkega materničnega vratu. Moram strogo počivati, jemati Magnesol in Buscopan, čez 2 tedna pa kontrola stanja. Še dobro, da sva že nabavila voziček, previjalno itd., ker je čisto možno, da bo treba preležati vse do poroda. Se mi zdi, da se mi bo kar zmešalo od tega ležanja in skrbi, ampak važno je samo, da ne bi prezgodaj rodila.
Jaz se zaenkrat nisem še nič zredila, ker sem na začetku shujšala in sem šele pridobila nazaj izgubljene kile. Bo pa šlo zagotovo navzgor še prehitro. Otročka se že fajn čuti večkrat na dan, je kar aktiven. Ime pa sva že izbrala.

Lep pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu jojiko)
Neposredna povezava do sporočila: 740
20.3.2016 8:49:24   
dable
Jojika, v katerem tednu pa si bila, da te je kregala?user posted image . Uzivajte in izkoristite soncek user posted image

(odgovor članu mmm29)
Neposredna povezava do sporočila: 741
21.3.2016 9:37:46   
Lenča*
Punce, ste izkoristile sonček čez vikend user posted image ?

Jaz vedno bolj utrujena postajam. Sploh če ta mala ponoči ne spi in se ves čas zbuja, sem zjutraj čisto sesuta.

Zdaj sem v 22. tednu in imam danes morfologijo. Pa kislina me tudi precej peče.

Izbira imena mene tudi precej matra. Bi bil sigurno Tevž. Ne Matevž, ampak prav Tevž. Za fantka ne bi imela problema, za punčko imam pa probleme na kvadrat user posted image . Sem precej zahtevna in želim, da je en šumnik notri ali črka -r user posted image .

(odgovor članu dable)
Neposredna povezava do sporočila: 742
21.3.2016 9:40:38   
Lenča*
Uh, Mmm, da boš morala ves čas ležat? To se pa meni zmeša. Mene prav ubija, če moram biti notri. Pa čestitke za fantka, pa le ne bodo same punčke user posted image . Sta pridna, da sta vse že nabavila. Kateri voziček sta pa vzela? Mi imamo previjalno itak še od ta male, voziček bi pa tudi, če bi bila sila, njen lahko uporabili. Čutim pa jaz tudi pupiko že fino user posted image .

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 743
21.3.2016 9:43:58   
Lenča*
Jojiko, za + 5 kg so te kregali?? Jaz sem se prejle tehtala, imam + 3, tako da upam, da jih ne slišim danes user posted image . Ti je čez vikend kakšno pametno ime padlo na pamet user posted image ? Lucy, pa tebi?

Dable, vidva imata vsaj eno ime, midva še tega ne user posted image . Eno mi je sicer zelo všeč, ampak ker je dala bivša sodelavka tudi tako punčki ime, zdaj ta opcija najverjetneje odpade.

(odgovor članu dable)
Neposredna povezava do sporočila: 744
21.3.2016 13:05:54   
jojiko
Kregana sem bila na morfologiji, v 20. tednu. Meni je bilo na začetku nosečnosti zelo slabo in sem prva dva, tri mesece celo shujšala. Zdaj sem pa dobila apetit nazaj, mogoče bi res morala malo paziti pri hrani, sploh sladkarije omejiti, mi grozno paše čokolada.

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 745
21.3.2016 13:20:01   
ninanin
Lepo pozdravljene :)

Tudi jaz imam rok junija, ampak sem se danes šele včlanila na ringrajaja:) Po komentarih sem videla, da obstaja tudi fb skupina, a me lahko katera doda? :)

(odgovor članu jojiko)
Neposredna povezava do sporočila: 746
22.3.2016 8:09:56   
dable
Jojika, tudi meni je čokolada največja želja. Problem pa je, ker se ne znam ustavit jaz to lahko pojem na kile... Pa problem ni doma, ker je zavestno kupujem zelo malo, problem so obiski, pa malice, pa kavice.... user posted image
So vam dali ginekologi napotnice za pregled nosečniške sladkorne?

(odgovor članu ninanin)
Neposredna povezava do sporočila: 747
22.3.2016 8:37:46   
mmm29
Ja, Lenča, saj se mi že po parih dneh meša od ležanja... user posted image Počutim se prav nesposobno, ker ne smem niti običajnih stvari delat, ker se moram pazit. Pa ko pomislim, da ne bo zame to leto morja, pa niti kakega majhnega izleta več, itd. Res je mučno, ker ne bo nič tega do konca julija. Ampak dobro, samo da bi bilo na koncu vse ok, pa da naju razveseli zdrav otroček. user posted image
Sem pa zdaj povrhu vsega še ful prehlajena in komaj čakam, da mine ta kašelj, ker me samo še bolj trebuh boli in se nasploh počutim prav zanič.

Voziček sva kupila od Peg Perego-Book Plus Modular Sportivo. Ga je imela že sestra od Peg Perego, pa je bila zadovoljna, tako da sploh nisva dosti razmišljala, samo še o podvozju pa barvi. Se mi je zdel dovolj kvaliteten za primerno ceno, ker dobiš vse v kompletu.

Dable, jaz nisem še dobila napotnice.

(odgovor članu dable)
Neposredna povezava do sporočila: 748
22.3.2016 10:50:16   
jagooda
Tudi meni ni dala ginekologinja nobene napotnice za sladkorno pa sem ze v 25-tednu

(odgovor članu mmm29)
Neposredna povezava do sporočila: 749
22.3.2016 13:12:39   
jojiko
Jaz sem pa že dobila napotnico, pregled za sladkorno bom imela v 25. tednu. Bo treba malo zmanjšati vnos sladkarij pred testom :)

(odgovor članu jagooda)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?