patrino
|
Zakaj je besedna- verbalna komunikacija odpovedala? Mogoče zato, ker se o teh , posteljnih zadevah, nekateri ljudje težko pogovarjajo?Kakor že,pravijo, da dejanja povedo več kot tisoč besed. Če že nista našla skupnega jezika oz. nista prišla do rešitve problema ob normalni verbalni komunikaciji, je ob darilih, ki jih je dobila ženska , zagotovo morala razumeti, kaj moški od nje hoče. Problem je v tem, če ona sploh želi razumeti oz. kaj izboljšati na tem področju. Osebno menim, da je komunikacija - takšna in drugačna - v partnerstvu zelo pomembna. Vsaj pri nama. Kadar je oslabljena oz. je primanjkuje, se takoj pozna na odnosu. Je pa tako, da se , če si pozoren in odprt v smislu, da je v postelji obema lepo, o tem ni treba posebej pogovarjati. Če je odnos odkrit in nesebično usmerjen, se da dobro opaziti, kaj partnerju veliko pomeni, česa si želi,kaj mu je všeč in v čem resnično uživa. Takšna in drugačna darila, so v takem primeru le začimba, višnja na vrhu sadne kupe... Moški iz posta se očitno trudi partnerki dopovedati, da bi rad več na področju seksa. Če o tem nista uspela govoriti, oz. če ona tega ni razbrala iz samega odnosa, dvomim, da ju bodo naprej in na bolje ponesla takšna darila. Po moje ženska dobro ve, kaj ji on želi povedati, pa nima interesa tega izboljšati. Za kvaliteten seks ne rabiš ne vem kakšnih dodatnih stimulansov in motivatorjev. Vsaj med dvema, ki se privlačita in si žeita medsebojno dajati in sprejemati- ne. Če privlačnosti in želje ni, ne bo pomagalo na tone dildotov. To bo žensko, ki ji to področje ne sede , še dodatno odbijalo. Predstavljaj si, da ti nekdo , ki te ne privlači oz. s katerim nimaš posebne želje spati, navaljiva s takimi darili. Seveda, se ti še bolj upre. Predenj zapravi celotno premoženje v seks šopih in podobnih štacuncah, naj se najprej prepriča, če si ga partnerka sploh želi oz. če si želi sprememb v pozitivo. Pa še to- ta darila, ki jih je tipson kupil, so bolj kot ne brez romantične note in bolj v smislu zadovoljevanja moških kot ženskih potreb. Ženske ponavadi takšen direkten erotični namig raje odbija kot pa privlači. Oz. takšna direktna darila, ki ne puščajo veliko dvoma, pridejo bolj v poštev, ko je seks na dobrih temeljih in si ga želita še malo popestriti. Če pa zadeva šepa že pri sami osnovni izvedbi, je pa treba k temu, po moje pristopiti malo bolj po ovinkih oz. prefinjeno in ne kot mutav na banano. Žensko, ki se ji ne da pogosto in razuzdano seksati, bo en umeten dildo prej prestrašil in ji zadevo še dodatno zagabil , kot pa da bi jo vzburil. Vsaj po moje. Če bi se zadeve lotil bolj v smislu, da bi se on potrudil zanjo oz. ji s svojimi dejanji dvignil poželenje po njem ( s kakšno prijetno in preprosto masažo v domači spalnici, z intimno večerjo v dvoje,ne tako direktnimi erotičnimi namigi čez dan, ...)bi znal imeti več uspeha. Kaj menim o takšnem moškem ? Moški se mi zdi čisto ok in si ženske očitni želi.Žal pa je zame bolj podoben seksualnemu bagerju kot pa prefinjenemu ljubimcu. Kako bi reagirala na takšna darila? Če se mi ne bi dalo seksati s tipom, bi ob takih darilih še bolj hvatala krivine.Če pa pogledam na osebno področje, pa načeloma nimam nič proti takšnim darilom, čeprav meni osebno pritisk na tem področju dvigne marsikaj drugega, kot tovrstna darila.
< Sporočilo je popravil patrino -- 19.2.2016 17:43:11 >