Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mava1975 Osem mesecev, najbolj me mori, ker se bojim, da mi bo zmanjkalo časa zaradi mojih let... Ampak saj itak ne morem nič storiti, upam da nama uspe...ne morem si misliti kako je bilo tebi, upam, da nama je še namenjeno, sem pa itak jezna na celi svet...pa vse sem delala prav, toliko prej folno kislino jemala, zdravo prehranjevala, urejena teža, kondicijsko pripravljena, ne kadim, ne pijem... ah brez veze... navijam za vas, saj ko vas berem mi je lažje O ja, vem, da si jezna na cel svet in prav je tako, samo ne zadržuj v sebi ampak daj IZ sebe ... bo pomagalo, resno! To so genetske napake, pri katerih žal ne vedo zakaj do tega pride ... pri meni je bilo drugače, ko so delali obdukcijo otročka so pač videli v čem je bil problem Po eni strani je to en plus, da veš, da lahko zanosita in tudi bosta in bo tokrat vse OK ... ti polagam roko na srce, da bo vse ok, je pa res, da bo vsak pregled za vaju 'groza' in 'strah' pa bo tudi to minilo, .... Drugače pa je že tekla debata tukaj o tem, da zanositev, donositev nima kaj velike vpliva na to ali se zdravo prehranjuješ ali ne, ali si povprečne teže ali ne, ali ne kadiš, ali ne piješ ... itd. Žal tko je ... Tako ti je bilo trenutno namenjeno, kot meni takrat, boš pa sama čez čas ugotovila in videla zakaj je bila ta slaba stran za nekaj dobrega ... jaz sem dojela šele eno leto in pol po izgubi otročka, pa sem bila ponovno noseča že ... Drži se ... če boš karkoli rabila ... ZS
|