|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
13.11.2015 15:37:28   
mana12
Čestitke čokoladka user posted image user posted image user posted image user posted image res super lepo ime sta izbrala. Radi se imejte.

Jaz se še nisem spomnila nobenega načina, bi pa res lahko bilo nekaj s sladkim povezano, ker rada pečem user posted image .

No meni se M počasi izteka, tako da bo treba v nove boje user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
13.11.2015 19:08:50   
leilani
oooo Čokoladka čestitke user posted image user posted image user posted image tamalemu sta pa izbrala čist najlepše ime :D (Filip je bil v mojem ožjem izboru, pa mojmu na noben način ni všeč)

drugače pa sm js danes vstopla v 31.teden, tako da počasi finiširamo :D še vedno imam cilj dočakat 2.1. da bo dete nov letnik...in ja ker imamo sramežljivega otroka (res ne vem po komu), ne vemo kaj bo...glede na to, da smo bli tolko časa v nevednosti, bomo pač počakali do konca :D

js mojmu nism nrdila nobenga presenečenja, ker sm bla tako šokirana nad pozitivnim testom, da sm ga šla zbudit ob 5.30 in mu povedla (sm delala s kao prvim jutranjim urinom, ma itak od živcev nism spala celo noč :D ) in itak on cel še zaspan in ni takoj poštudiral kaj mu sploh govorim user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
14.11.2015 14:10:19   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Čestitke čokoladka user posted image user posted image user posted image user posted image res super lepo ime sta izbrala. Radi se imejte.

Jaz se še nisem spomnila nobenega načina, bi pa res lahko bilo nekaj s sladkim povezano, ker rada pečem user posted image .

No meni se M počasi izteka, tako da bo treba v nove boje user posted image .

Tudi jaz rada pečem ;-) tako da sem bolj za kaj takega hehe... Ja nič moj je rekel,da ta mesec pa zih mora ratat,ker sva bila pridna user posted image
Če on tako reče pa že bo tako user posted image user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
14.11.2015 16:00:51   
Janchek81
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa punce ...
Mene pa že od včerj na vsake kvatre tok jajčniki bolijo in me kr skrbi, da se ne ponavlja scena marca ( IMN ) user posted image
Ne vem, a je možno, da tok prej jajčniki bolijo, če je pravilno stacioniran zarodek??? Ne pričakujem je šele 24.11., to je ubistvu še dobre teden do tam ... je pa ravno en teden od O .... ah ja, sam skrbi me, ... po drug stran pa upam na najboljš ...user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
14.11.2015 16:08:57   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Mene pa že od včerj na vsake kvatre tok jajčniki bolijo in me kr skrbi, da se ne ponavlja scena marca ( IMN ) user posted image
Ne vem, a je možno, da tok prej jajčniki bolijo, če je pravilno stacioniran zarodek??? Ne pričakujem je šele 24.11., to je ubistvu še dobre teden do tam ... je pa ravno en teden od O .... ah ja, sam skrbi me, ... po drug stran pa upam na najboljš ...user posted image

Jaz sem imela prejšnji mesec te težave, komaj sem se sestavila tako je bolelo, zato sem pa napisala takrat "nekaj se dogaja"... no in ...sem narobe mislila, upam da je pri tebi kaj dobrega, in ne slabega user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
14.11.2015 16:55:02   
madjanca
Janchek81 ne misliti na to.. Misli na to, da se samo bebika zeli udobno namestiti ;)

Sicer pa imam tudi jaz grozne bolecine. Sploh vceraj, ko sem zaradi tega skoraj bruhala.. Mogjoce nam pa mlaj malce nagaja. Ce premika morje, pa da nebi nas malo.. Glavo gor. Skupaj smo mocnejse!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
14.11.2015 16:56:38   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Janchek81 ne misliti na to.. Misli na to, da se samo bebika zeli udobno namestiti ;)

Sicer pa imam tudi jaz grozne bolecine. Sploh vceraj, ko sem zaradi tega skoraj bruhala.. Mogjoce nam pa mlaj malce nagaja. Ce premika morje, pa da nebi nas malo.. Glavo gor. Skupaj smo mocnejse!! user posted image user posted image user posted image

Ja, ja, sj mislm ja ... sam kaj k se spomnem, da se mi je tko dogajalo v marcu in potem izvedela, da je šlo za izvenmaternično nosečnost, kako nej bi zdj pol mislla na kej druzga user posted image takrat me je isto po enem tednu po O tkole bolel...sicer priznam, je zdaj manj in ne skoz .... no ja, pustmo času čas in bomo vidli ... pa prsi me tud bolijo za znort user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
14.11.2015 16:58:09   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Jaz sem imela prejšnji mesec te težave, komaj sem se sestavila tako je bolelo, zato sem pa napisala takrat "nekaj se dogaja"... no in ...sem narobe mislila, upam da je pri tebi kaj dobrega, in ne slabega user posted image

Mene pa od IMN nikol tkole ... in zdej je isto en teden po O in se mi isto dogaja kot takrat .. no kot sem napisala že zgorej, da je manjša bolečina ane, sam vseen kr ne odmislm ko me kj stisne ... no ja, pustmo času čas in bomo vidli ....
Ja, sej sama tud upam samo na najboljš...sam pr men je itak tko, da tud če zagledam + se ne smem veselit, ker bom prvo mogla počakat, da me pregledajo in kontrolirajo rast hormona HCG ... user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
14.11.2015 17:14:48   
madjanca

Ja, ja, sj mislm ja ... sam kaj k se spomnem, da se mi je tko dogajalo v marcu in potem izvedela, da je šlo za izvenmaternično nosečnost, kako nej bi zdj pol mislla na kej druzga user posted image takrat me je isto po enem tednu po O tkole bolel...sicer priznam, je zdaj manj in ne skoz .... no ja, pustmo času čas in bomo vidli ... pa prsi me tud bolijo za znort user posted image

Priznam, da ne morem razumeti, ker nisem na tvojem mestu. Lahko pa trdim, da z optimizmom uspe vse dobro.. Tako, da ti zelim res vse najboljse. Privosci si vecer zase in odmisli slabe misli. Vse bo v redu.! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1284
15.11.2015 8:53:51   
Janchek81

Priznam, da ne morem razumeti, ker nisem na tvojem mestu. Lahko pa trdim, da z optimizmom uspe vse dobro.. Tako, da ti zelim res vse najboljse. Privosci si vecer zase in odmisli slabe misli. Vse bo v redu.! user posted image user posted image user posted image

Ce smo ze pri optimizmu..marca sem bila tok vesela ko sem zagledala plusek in bila prepricana da je vse ok..potem zacela krvavet in se na urgenci vrjela da gre za SS in ne IMN...potem 14 dni kasneje me je pa moja G postavla na realna tla..povedala da gre za IMN,me poslala v UKC LJkjer so me zdravli z metatreksatom....tko da...
Sej valda upam na najbolj a ob bolecini ne morm da se ne bi spomnila marcovske zgodbe user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
15.11.2015 20:13:28   
vekybel
Čer!
Da se malo oglasim po dolgem času. NIč novega samo čakanje na rezultat najinega dela ta mesec. user posted image
Učeraj sem si kupila Maco v prahu, tako da ni vrag da ne bo kej pripomoglo. Sem brala za kaj vse je dobra, tako da mi bo pomagala na več področjih. Janchek81 samo pozitivno razmišljaj in govori, ker samo tako se ti bodo pozitivne stvari dogajale. Verjemi mi. Pa vsako noč ko greš spat reci angelu kaj si želiš in se zahvali. Deeluje. To velja za vse, ki verjamejo v nekaj več.
Lahko noč in lepe sanje.

Neposredna povezava do sporočila: 1286
15.11.2015 20:46:42   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Čer!
Da se malo oglasim po dolgem času. NIč novega samo čakanje na rezultat najinega dela ta mesec. user posted image
Učeraj sem si kupila Maco v prahu, tako da ni vrag da ne bo kej pripomoglo. Sem brala za kaj vse je dobra, tako da mi bo pomagala na več področjih. Janchek81 samo pozitivno razmišljaj in govori, ker samo tako se ti bodo pozitivne stvari dogajale. Verjemi mi. Pa vsako noč ko greš spat reci angelu kaj si želiš in se zahvali. Deeluje. To velja za vse, ki verjamejo v nekaj več.
Lahko noč in lepe sanje.

Js jem maco v kapsulah in tud moj jo pridno papca. Upam, da je res kaj na tem :) lahko pa povem, da se pocutim dosti bolje kot prej. Nisem utrujena, ni glavoboov, pa bolj dobre volje sem :)

Se pa podpisem, da ima ucinek, ce verjames v nekaj vec user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
15.11.2015 20:57:19   
vekybel
madjanca
koliko časa pa jo piješ? Samo res za koliko stvari pomaga, vsaka čast. Koliko pa si plačala? Verjetno jo je lažje spiti v kapsulah. Piješ 1 na dan?

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
15.11.2015 21:10:20   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

madjanca
koliko časa pa jo piješ? Samo res za koliko stvari pomaga, vsaka čast. Koliko pa si plačala? Verjetno jo je lažje spiti v kapsulah. Piješ 1 na dan?

Za 200 kapsul sem dala nekje 18€ od Planet BIO. Sam je super za pit... Pijem pa trikrat na dan, ceprav je kolegici pomagala ze 1 na dan... Jemlje pa se jih lahko do 6..

Bo pa jutri 3tedne odkar jih jem... Res imam same pozitivne spremembe, razen bolecin v jajcnikov, kar pa se trenutno nisem uspela najti vzroka. Najprej sem upala na user posted image , sam so ostali znaki zdaj po enem tednu izginili user posted image tako da sem nekoliko zmedena..

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
15.11.2015 21:24:15   
vekybel
madjanca
morda je bil znak vgnezditve. Si delala test morda?
To da čutiš špikanje je vredu saj veš kdaj imaš O ali pa se dogaja kej novga.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
15.11.2015 21:48:00   
madjanca
Ne nisem se.. Kar ne upam. O bi po predvidevanjih mogla meti prejsni teden in sva to izkoristila... Samo da bi po nekje 4ih dneh cutla jaz ze to, je malo verjetno. Samo ostali znaki so izginli. Ponavadi slabost, bolece bradavice, napihnjenost trajajo dlje.. Sploh ne vem vec... Dragi mi pravi da semi od preveike zelje ze mesa...

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
15.11.2015 22:17:09   
foxy_cat
Hej punce, da malo zaokrožim tu naokoli.. Izgleda da nas ta mesec vse nekaj špika user posted image user posted image po izračunih glede na moj cikel prejšnji mesec 26-27dni bi morala imeti O...tam med 6.11.-12.11. ...11.ga sva..potem med 12-14. pa ravno ne (pogreb ipd...) včeraj sem pa jaz butelj spet malo brala ...In me je zmotilo to..da ima ženska močan tok..ki se potem spremeni v gostega, ko pa kao že skoraj izgine pa je nekako najbolj plodna.. A?? Potem, moji izračuni ne držijo user posted image user posted image in je bilo to šele včeraj ...danes...torej, tudi če danes sva ah.. pomoje too late..mi en tam gor hoče sporočit, da ko bi najbolje mogla skakat.. ENOSTAVNO NISVA..logično..so bili težki dnevi in cele dneve zdoma. Tako da..jaz sem za ta mesec že vrgla puško v koruzo user posted image user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
16.11.2015 6:39:12   
MauMow
Foxy cat najbolj naj bi bila ženska plodna, ko je izcedek tekoč. Pri meni je to vedno soupadalo z O testi. Res takrat je bil čisto tekoč.

Pa čim manj brat. Tako bo najbolje. Jaz sem si po splavu lani rekla, kar bo bo... Ne bom več delala znanosti iz stvari, itak sem že preveč vedla.

< Sporočilo je popravil MauMow -- 16.11.2015 6:40:22 >

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
16.11.2015 7:17:22   
mana12
Foxy_cat mogoče pa ravno zato uspe, ker nič ne pričakuješ ta mesec user posted image .

Pri meni plodni dnevi šele prihajajo, se mi pa nekako zdi, da je večja verjetnost, da pridejo prej, kot računam, kot pa pozneje. Nevem zakaj imam tak občutek, ampak vedno, ko je vse to mimo, imam občutek, da sva najpomembnejše trenutke zamudila user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
16.11.2015 7:43:48   
Sofie

Foxy_cat mogoče pa ravno zato uspe, ker nič ne pričakuješ ta mesec user posted image .

Pri meni plodni dnevi šele prihajajo, se mi pa nekako zdi, da je večja verjetnost, da pridejo prej, kot računam, kot pa pozneje. Nevem zakaj imam tak občutek, ampak vedno, ko je vse to mimo, imam občutek, da sva najpomembnejše trenutke zamudila user posted image

Meni je moj G rekel da je najbolje imet spolne odnose vsak drug dan od konca M do naslednje M. Tako O nikoli ne zgrešišuser posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
16.11.2015 7:50:30   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Meni je moj G rekel da je najbolje imet spolne odnose vsak drug dan od konca M do naslednje M. Tako O nikoli ne zgrešišuser posted image

Sej to vsi G priporočajo, sam pri nama to ni blo nikoli izvedljivo. user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
16.11.2015 7:54:38   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Hej punce, da malo zaokrožim tu naokoli.. Izgleda da nas ta mesec vse nekaj špika user posted image user posted image po izračunih glede na moj cikel prejšnji mesec 26-27dni bi morala imeti O...tam med 6.11.-12.11. ...11.ga sva..potem med 12-14. pa ravno ne (pogreb ipd...) včeraj sem pa jaz butelj spet malo brala ...In me je zmotilo to..da ima ženska močan tok..ki se potem spremeni v gostega, ko pa kao že skoraj izgine pa je nekako najbolj plodna.. A?? Potem, moji izračuni ne držijo user posted image user posted image in je bilo to šele včeraj ...danes...torej, tudi če danes sva ah.. pomoje too late..mi en tam gor hoče sporočit, da ko bi najbolje mogla skakat.. ENOSTAVNO NISVA..logično..so bili težki dnevi in cele dneve zdoma. Tako da..jaz sem za ta mesec že vrgla puško v koruzo user posted image user posted image

Ja, pri meni nekako to drži,...ko je sluz res vlečljiva in prozorna nej bi bila O, ko pa je vse bolj kot 'smrkelj' pa je O že mimo .. ampak ... sej veš, kakšna ženska ma pa lahko tud drgač ... pa tud po branju an forumih je ena pisala, da lih takrat ovulira ko ima sluz bolj gosto, tko da user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
16.11.2015 7:55:37   
Janchek81
Mene pa joškice tok bolijo, da reva niti na trebuhu ne morm spat user posted image
Sm dons tok nenaspana, da groza .. tud zbudila sem se ob 3.30 in sploh nism mogla več nazaj zaspat, samo pemetavala sem se...pa čudne sanje sem imela o vzemu krvi, da bi pogruntal al sm noseča al ne ... aaaaa kaj dela moja psiha ej user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
16.11.2015 8:09:01   
MauMow

Mene pa joškice tok bolijo, da reva niti na trebuhu ne morm spat user posted image
Sm dons tok nenaspana, da groza .. tud zbudila sem se ob 3.30 in sploh nism mogla več nazaj zaspat, samo pemetavala sem se...pa čudne sanje sem imela o vzemu krvi, da bi pogruntal al sm noseča al ne ... aaaaa kaj dela moja psiha ej user posted image

Sej bo. Vem pa kako je ko te daje vse tole. Včasih pride kaka neprespana noč zaradi tega.

Neposredna povezava do sporočila: 1299
16.11.2015 8:10:26   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Sej bo. Vem pa kako je ko te daje vse tole. Včasih pride kaka neprespana noč zaradi tega.

Ma ja, pa ves ta stres ki ga doživljam tle na šihtu, pa z avtom še ... pa aaaa .. res enih stroškov zdj, vse na kupu in tko .... tko, da pomoje, da vse za mano prhaja ... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.