Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Js nimam nobenih takih znakov, ko sem bila n so me bolela cela prsa, zdej me sam bradavice, napihnjena sem itak skos pred m, idin, to da mam občutek cel dan, da je pritekla pa je ni, to je bilo pa sam ko sem bla n. Zato sem tut pomislila, da mogoče pa le je reatalo. Jah pomoje smo potrte, ker je taka želja, sej drugač niti neb tle čvekale, pa niti ne razmišljaš o tem, da neb ratal. Ajd pri nama še, ker nisva skos pridna, pač narava dela in tko, ampak vidva sta pa full in si verjetno nemorš mislt kako hudiča ne rata. Ker nama je ratal v vseh n takoj, sam obdržalo se ni zmeraj in zdej tut moj prav, da mu to ni jasno, da si ni mislil, da bo problem narest otroka, ampak evo... Ja, pr nama je sploh ta problem, kaj zaboga zdj delava narobe, če sva se marca lotila in je ratzalo takoj, samo pač je zatajil moj neprehoden jajcevod .. ok, vmes je mel on 2 ornk operacije, shujšal in se k sebi spravlja, lahko je tud to kj povezan, vseen 2 narkoze v 1 tednu ni mačji kašelj ane ... ampak ok, zdj jeva omega 3, on še cink in selen, pa zdravo se prehranjujeva, da on pridobiva na moči, pa ni vrag no, da ne bi uspel .. me je pa včerej sam vprašal, če mam željo, da gre na spermiogram .. pa sm rekla, da počakava do marca, pol pa če ne bi blo, da se lootiva in greva v nadaljne postopke .. zame se ve kje je 'napaka' ... Pač, res je sve odvisno kako in kaj .... pol te pa še optre k si v upanju, da ta mesec pa bo že .. pa gre un mesec mim in si naslednjega isto rečeš .. najboljš bi blo res nekak ( sam klinc, ne vem kako ) odmislt in it iz dneva v dan ...
|