|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2015
4.11.2015 8:12:29   
mojamiška
No da poročam, da sem včeraj nalulala en velik minususer posted image  tko, da čakam, da se ulije, upam, da saj vn normalnem času.
Pa sem rekla, da nebom, no pa sem šla v dm po špiralo in mi ni dalo mira. Seveda je moj doma takoj vprašal, če sem tudi test kupila in me prepričal naj lulam.
Mah vse mi je dol padlo.

In potem se danes še zbudim s takim glavobolom, da je bil za zajtrk tablet in kavauser posted image  slabo mi je tok me boli. Najraj bi se zaprla v sobo pa drugo leto vn pršla, ah....user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 176
4.11.2015 8:17:59   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

No da poročam, da sem včeraj nalulala en velik minususer posted image  tko, da čakam, da se ulije, upam, da saj vn normalnem času.
Pa sem rekla, da nebom, no pa sem šla v dm po špiralo in mi ni dalo mira. Seveda je moj doma takoj vprašal, če sem tudi test kupila in me prepričal naj lulam.
Mah vse mi je dol padlo.

In potem se danes še zbudim s takim glavobolom, da je bil za zajtrk tablet in kavauser posted image  slabo mi je tok me boli. Najraj bi se zaprla v sobo pa drugo leto vn pršla, ah....user posted image

Oh moja mojamiška user posted image
Prekleto dobr vem kako se počutiš user posted image
DRgač pa ... mene je včeraj popoldne glava bolela, danes zjutraj isto ... tud nekej more bit v zraku, ker to ni več normalno user posted image
Polno veeeeelikih user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 177
4.11.2015 8:22:04   
mojamiška
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Mah vse mi je dol padlo.

Oh moja mojamiška user posted image
Prekleto dobr vem kako se počutiš user posted image
DRgač pa ... mene je včeraj popoldne glava bolela, danes zjutraj isto ... tud nekej more bit v zraku, ker to ni več normalno user posted image
Polno veeeeelikih user posted image user posted image user posted image

Mah ja, sem potihem kar upala, da napotnice nebova rabila, zato tudi nisem klicala. Pa včeraj sem cel dan imela občutek, da se mi je ulila pa ni bilo nič, skos hodila na wc ker sem imela občutek, da mi nekaj teče, to je bil pri meni zmeraj znak n. Tko, da bo treba dat glavo gor in se naročit za naprejuser posted image

Tole z glavo je pa obup jauser posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 178
4.11.2015 8:23:45   
Janchek81
mojamiška lih zadnjič sva se sprašvala z mojim, da me nekam velik zadnje čase glava boli .. ponavad me je 1x na mesec, šponavad pred M, zdej pa lahko rečem, da me sigurno 7 dni v mesecu, kar pa že ni normalno no user posted image
Ja bejb...glavo pokonc pa v nove boje ... napotnico za?

Neposredna povezava do sporočila: 179
4.11.2015 8:26:13   
mojamiška

mojamiška lih zadnjič sva se sprašvala z mojim, da me nekam velik zadnje čase glava boli .. ponavad me je 1x na mesec, šponavad pred M, zdej pa lahko rečem, da me sigurno 7 dni v mesecu, kar pa že ni normalno no user posted image
Ja bejb...glavo pokonc pa v nove boje ... napotnico za?

Ja isto mene, pomoje je utrujenost, preobremenjenost,stres....
Napotnica za neplodnostno( sem pisala zanč, ko sem imela pregled)

Neposredna povezava do sporočila: 180
4.11.2015 8:27:29   
Sofie

Mah vse mi je dol padlo.

Samo a nisi ti pričakovala oz. ne pričakovala M šele čez dva dni? M še nisi dobila? Ker meni test tudi na dan izostanka M ni pokazal pluska. Pomoje si prehitro test naredila.

Neposredna povezava do sporočila: 181
4.11.2015 8:31:01   
mojamiška
IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Mah vse mi je dol padlo.

Samo a nisi ti pričakovala oz. ne pričakovala M šele čez dva dni? M še nisi dobila? Ker meni test tudi na dan izostanka M ni pokazal pluska. Pomoje si prehitro test naredila.

Ja dala sem datum z malo rezerve.  Ampak glede na to, da sem o čutila, no vsaj mislim, bi test že moral pokazati. Je pa res, da sem ga delala zvečer pa ne cb ampak fsuser posted image  ampak pomoje bi vseen mogu pokazat vsaj rahlo črtico, če bi blo kej

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 182
4.11.2015 8:32:38   
Janchek81
mojamiška mogoče ma pa Sofie prav in dej počakej še ene 2 dni, pa če še ne bo M, ponovi test ... lahko pa da je res prezgodaj .... Čeprou roko na srce - matr ... to sm tud jaz poslušala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 183
4.11.2015 8:33:32   
Sofie

Mah vse mi je dol padlo.

Ja dala sem datum z malo rezerve.  Ampak glede na to, da sem o čutila, no vsaj mislim, bi test že moral pokazati. Je pa res, da sem ga delala zvečer pa ne cb ampak fsuser posted image  ampak pomoje bi vseen mogu pokazat vsaj rahlo črtico, če bi blo kej

Hm...ja to je pa odvisno. Dvema prijateljicama je test pokazal plus šele nekje po 10 dneh izostanka M. Meni tudi ni takoj pokazal. Niti rahle črtice. Če M ne bo, ponovi čez nekaj dni. Pa ne takoj obupat.

Neposredna povezava do sporočila: 184
4.11.2015 8:34:44   
Sofie

mojamiška mogoče ma pa Sofie prav in dej počakej še ene 2 dni, pa če še ne bo M, ponovi test ... lahko pa da je res prezgodaj .... Čeprou roko na srce - matr ... to sm tud jaz poslušala user posted image

Jaz sem vedno optimistična dokler M ne priteče. Do takrat ni še nič izgubljenegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 185
4.11.2015 8:41:01   
mojamiška
Sofie in Janchek.... sam pol je imela verjetno kasneje o, da test ni pokazal. Pri meni je od o cca 14 dni, pa če je recimo 12 pa bi moral pokazat. Mah nevem počakam do koc tedna, če nebo, ponovim. Matr spet zapravljam denar za brez vezeuser posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 186
4.11.2015 8:42:01   
mojamiška

Jaz sem vedno optimistična dokler M ne priteče. Do takrat ni še nič izgubljenegauser posted image

Tudi jaz, sam ko vidim tisto belino na testu me vse mineuser posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 187
4.11.2015 8:52:42   
Janchek81

Tudi jaz, sam ko vidim tisto belino na testu me vse mineuser posted image

Ja, sej načeloma je res, dokler M ne pride je upanje ... sam klinc, se spomnem kako je blo pr men zdj tazadnje ... ne vem zakaj amapk sm mela občutek, ko da nama je uspelo in pol pride predčasno .. al pa en mesec nazaj, boleče prsa, slabost, utrujenost, zamujanje, delam test - .... faaaaak, ma te stre do konca no ... tko, da .... je res, dokler ne pride je upanje, sam ne vem zakaj smo pol še tok bolj potrte user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 188
4.11.2015 9:00:04   
mojamiška
Js nimam nobenih takih znakov, ko sem bila n so me bolela cela prsa, zdej me sam bradavice, napihnjena sem itak skos pred m, idin, to da mam občutek cel dan, da je pritekla pa je ni, to je bilo pa sam ko sem bla n. Zato sem tut pomislila, da mogoče pa le je reatalo.
Jah pomoje smo potrte, ker je taka želja, sej drugač niti neb tle čvekale, pa niti ne razmišljaš o tem,  da neb ratal. Ajd pri nama še, ker nisva skos pridna, pač narava dela in tko, ampak vidva sta pa full in si verjetno nemorš mislt kako hudiča ne rata. Ker nama je ratal v vseh n takoj, sam obdržalo se ni zmeraj in zdej tut moj prav, da mu to ni jasno, da si ni mislil, da bo problem narest otroka, ampak evo...

Neposredna povezava do sporočila: 189
4.11.2015 9:05:00   
Janchek81

Js nimam nobenih takih znakov, ko sem bila n so me bolela cela prsa, zdej me sam bradavice, napihnjena sem itak skos pred m, idin, to da mam občutek cel dan, da je pritekla pa je ni, to je bilo pa sam ko sem bla n. Zato sem tut pomislila, da mogoče pa le je reatalo.
Jah pomoje smo potrte, ker je taka želja, sej drugač niti neb tle čvekale, pa niti ne razmišljaš o tem,  da neb ratal. Ajd pri nama še, ker nisva skos pridna, pač narava dela in tko, ampak vidva sta pa full in si verjetno nemorš mislt kako hudiča ne rata. Ker nama je ratal v vseh n takoj, sam obdržalo se ni zmeraj in zdej tut moj prav, da mu to ni jasno, da si ni mislil, da bo problem narest otroka, ampak evo...

Ja, pr nama je sploh ta problem, kaj zaboga zdj delava narobe, če sva se marca lotila in je ratzalo takoj, samo pač je zatajil moj neprehoden jajcevod .. ok, vmes je mel on 2 ornk operacije, shujšal in se k sebi spravlja, lahko je tud to kj povezan, vseen 2 narkoze v 1 tednu ni mačji kašelj ane ... ampak ok, zdj jeva omega 3, on še cink in selen, pa zdravo se prehranjujeva, da on pridobiva na moči, pa ni vrag no, da ne bi uspel .. me je pa včerej sam vprašal, če mam željo, da gre na spermiogram .. pa sm rekla, da počakava do marca, pol pa če ne bi blo, da se lootiva in greva v nadaljne postopke .. zame se ve kje je 'napaka' ... user posted image
Pač, res je sve odvisno kako in kaj .... pol te pa še optre k si v upanju, da ta mesec pa bo že .. pa gre un mesec mim in si naslednjega isto rečeš .. najboljš bi blo res nekak ( sam klinc, ne vem kako ) odmislt in it iz dneva v dan ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 190
4.11.2015 9:19:33   
mojamiška
Janchek...zakaj pa tvoj negre na pregled če želi? Da vsaj to izključita, veš kje je še marec in koliko je lahko razočaranja. Ker če se recimo izkaže, da ni ok , sicer upam, da ne ampak vseeno, potem mislim, da te bo mogla tudi tvoja g malo drugače obravnavat. Nevem ampak js bi šla. Že iz tega razloga, ker nismo več rosno mladi in se potem to lahko res zavleče. Če vmes rata pa super, ampak boljše ena preiskava več kot premalo. To se tudi moj g strinja in me je dal takoj naprej.
Jah enim rata takoj, moja kolegica ma 3 fante, skos sta si želela punčko, že 3 je bil zato, da bo punčka pa ni bla. Pol je pa pravla, da je njen enrat med sexom reku a nardiva še eno punčko in evo, vsak cajt bo šla rodit, še enega fantka. Ampak nista nič obremenjena ne nič. Da o financah in službah ne govorim. Jap smo tud preveč obremenjeni verjetno, sam kaj če človek nemore iz svoje kože.

Neposredna povezava do sporočila: 191
4.11.2015 9:23:49   
Janchek81

Janchek...zakaj pa tvoj negre na pregled če želi? Da vsaj to izključita, veš kje je še marec in koliko je lahko razočaranja. Ker če se recimo izkaže, da ni ok , sicer upam, da ne ampak vseeno, potem mislim, da te bo mogla tudi tvoja g malo drugače obravnavat. Nevem ampak js bi šla. Že iz tega razloga, ker nismo več rosno mladi in se potem to lahko res zavleče. Če vmes rata pa super, ampak boljše ena preiskava več kot premalo. To se tudi moj g strinja in me je dal takoj naprej.
Jah enim rata takoj, moja kolegica ma 3 fante, skos sta si želela punčko, že 3 je bil zato, da bo punčka pa ni bla. Pol je pa pravla, da je njen enrat med sexom reku a nardiva še eno punčko in evo, vsak cajt bo šla rodit, še enega fantka. Ampak nista nič obremenjena ne nič. Da o financah in službah ne govorim. Jap smo tud preveč obremenjeni verjetno, sam kaj če človek nemore iz svoje kože.

Zakaj ne gre oz. zakaj pač govorim,d a ne? Prou iz tega 'marčevskega' razloga, ko nama je ratalo ... ponavad ko greš na pregled prehodnosti jajcevodov pošljejo še partnerja na spermiogram, tukej je pa rekla, da njega ne rabmo, ker se je oplodilo, samo ni šlo naprej ane ... tko,d a vseen se ne bi še s tem obremenjevala ZDEJ ... marec bo pa 1,2,3 in če nama do takrat ne uspe bi šla skupej pač na preiskave oz. na preglede - men pred marcem ( 1 leto okoli ) ne pripada NIČ user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 192
4.11.2015 9:30:41   
mojamiška

Zakaj ne gre oz. zakaj pač govorim,d a ne? Prou iz tega 'marčevskega' razloga, ko nama je ratalo ... ponavad ko greš na pregled prehodnosti jajcevodov pošljejo še partnerja na spermiogram, tukej je pa rekla, da njega ne rabmo, ker se je oplodilo, samo ni šlo naprej ane ... tko,d a vseen se ne bi še s tem obremenjevala ZDEJ ... marec bo pa 1,2,3 in če nama do takrat ne uspe bi šla skupej pač na preiskave oz. na preglede - men pred marcem ( 1 leto okoli ) ne pripada NIČ user posted image

No sej to je res. Pa kukr sta pridna je res čudno da ne rata.

Neposredna povezava do sporočila: 193
4.11.2015 14:28:46   
woma

Čist res. Midva sva tudi čakala za drugega otročka (služba, finance, stanovanje...), zdaj naju pa čas preganja. Že prvič sva delala na dojenčku več kot pol leta... Je pa res, da ko sem čist odmislila, sem zanosila ;)
Kako imajo eni tako srečo, da jim kar v prvo rata? user posted image

Pa tok je težko odmislit....

< Sporočilo je popravil woma -- 4.11.2015 14:29:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 194
4.11.2015 15:04:08   
mojamiška
IZVIRNO SPOROČILO: woma

Čist res. Midva sva tudi čakala za drugega otročka (služba, finance, stanovanje...), zdaj naju pa čas preganja. Že prvič sva delala na dojenčku več kot pol leta... Je pa res, da ko sem čist odmislila, sem zanosila ;)

Evo isto midva, še zdej si rečeva a bova zmogla, kaj če en ostane brez službe in bla bla.
Js pravm budalam rata vse in full bolje pridejo skozi življenje, sej vem sliš se grdo ampak je res.

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 195
5.11.2015 8:36:36   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: woma

Evo isto midva, še zdej si rečeva a bova zmogla, kaj če en ostane brez službe in bla bla.
Js pravm budalam rata vse in full bolje pridejo skozi življenje, sej vem sliš se grdo ampak je res.

Brez potrebe razmišljanje o tem, a kdo ostane brez službe .. vse se zmer poklapa ... verjem!

Neposredna povezava do sporočila: 196
5.11.2015 19:24:46   
Sofie

Jaz sem dobila napotnico za posvet v Leonišču glede pregrade. Moj G se nagiba k temu, da mi jo odstranijo.

Glede na to, da sem dobila mozolje čakam samo še na M.

Neposredna povezava do sporočila: 197
5.11.2015 19:40:22   
Beat
Sofie, to je super, da se stvari premikajo naprej. Morda je pri tebi pregrada tista, ki povzroča težave.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 198
5.11.2015 19:57:22   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Beat

Sofie, to je super, da se stvari premikajo naprej. Morda je pri tebi pregrada tista, ki povzroča težave.

Ja. Bo pa očitno še nekaj časa minilo, da zagledam plusek. Upam, da hitro dobim datum pregleda.

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 199
5.11.2015 21:40:52   
Beat
Sofie, tudi jaz upam, da ga dobiš čim hitreje, da to odstranijo, če bo potrebno in potem novim zmagam naproti. Ni vrag, da se potem ne bi prijelo in obdržalo.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?