|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2015
15.10.2015 21:49:47   
Beat
Sofie, glavo gor, punca, tudi vama bo uspelo user posted image
M po SS znajo biti malo zmešane, ali predolg ciklus ali prekratek, potem pa se uredi. Pri enih prej, pri drugih malo kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 251
16.10.2015 7:17:27   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Beat

Sofie, glavo gor, punca, tudi vama bo uspelo user posted image
M po SS znajo biti malo zmešane, ali predolg ciklus ali prekratek, potem pa se uredi. Pri enih prej, pri drugih malo kasneje.

Sej vem. Samo včasih je tako težko. Med dopustom je bilo vse na izi...sedaj pa nazaj v realnost. Upam sam da bo ta M hitro mimo, da greva v nov krog.

Ti pa konec meseca ne pričakuješ?

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 252
16.10.2015 7:40:45   
Janchek81
Sofie Sej men so tud po UPNju rekl, da naj bi bilo 3 tedne čišče potem nej bi pa normalno dobila M, pa se spomnem, da sm jo dobila ful prej, kakšen teden ali celo 2 prej, tko, da ne skrbi, bolje, da si jo dobila prej kot kasneje...
Glavo pokonc ... vsaj veš, da bo naslednji mesec tist mesec D ... samo pridna bit pa pozitivno naprej user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 253
16.10.2015 8:27:41   
Marčevka2010
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Joj pri nas v vrtcu so tudi uši, celo v naši skupini, upam, da jih ne fašemo. Ena je pisala, da je preventivno kupila nekaj in našpricala glavo otroku? Torej jih še nima? Tole me res zanima in kaj imaš?

Pa norice imamo tudi v skupiniuser posted image  Sam a ni tko, da če si norice prebolel, da naj jih nebi več dobil in, da v tem primeru niso nevarne za plod? Ker tega je tut mene strah.

Mi imamo Paranit sprej proti ušem. In električni glavnik. Je pa včeraj ena v vrtcu povedala,da najbolj pomaga lak za lase, da se uši ne morejo oprijet las. Jaz grem danes v nabavo.
Včeraj je vzgojiteljica nekaj naši spet našla, ali gnido ali uš, ne vem. Naša ni znala povedat. Uš bolj težko, ker smo en dan prej oprali in prečesali. Tako, da le lahko bila od koga drugega, ker ti otroci ves čas glave skupaj tiščijo. Tako, da smo zvečer celo zgodbo ponovili, pa še na nama. Meni se bo zmešalo. Sedaj bom že prav paranoično te lase pregledovala vsak dan. Da o tem, da imam cunj za oprat, kot, da nas je 10, pa smo samo 3, pa raje ne bi. user posted image

Norice lahko dobiš 2x vživljenju, če prvič ni bila dovolj agresivna okužba. Ker meni je mama trdila, da sem jih imela in sem jih dobila kot odrasla. Problem je bil, da sem bila cel teden z našo in me je prav fajn okužila. Če bi bila le 5 minut z njo, verjetno ne bi (ala srečanje s človekom). Tako, da upam, da sem sedaj imuna. ker to pa je bilo trpljenje. Sem takrat rekla, da bi raje šla še enkrat rodit, bi bilo vsaj v enem dnevu konec, tako pa se je vleklo 3 tedne.

Sofie dobrodošla nazaj.Lahko traja nekaj časa, da se uredi cikel, nimaš kaj. Držim pesti, da se čim prej uredi in, da vama rata.

Jaz pa imam čez 3 tedne pregled. Kako se mi bo vleklo, za znoret. Imam samo sreča tako uro, da ne bo treba dopusta jemat. Ga bo treba potem kasneje vsakič. Upam, da bo vse vredu. Ker sem enkrat že imela prazno vrečko samo molim, da bo srček in vse kot je treba.
Me pa že daje utrujenost, po 18. sem kot cunja. Jutri se moram naspat, da bom sploh prisebna.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 16.10.2015 8:30:32 >

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 254
16.10.2015 8:31:33   
Janchek81
Marčevka2010 jaz nisem noseča pa sem že 14 dni ko ZOMBI user posted image utrujena za znort, tud zvečer padem dol kot ubita user posted image sploh ne vem kaj je to v zraku, ker tuki tudej na šihtu jamrajo kako so utrujene...
DRgač pa glavo pokonci, optimizem .. vse bo OK ... resno! user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 255
16.10.2015 8:50:59   
dejkaa
Jutro. Sporocam, da je moja prisla tocna kot ura. Hvalabougu, imam zdaj upanje, da se mi bodo cikli uredili.. user posted image stiskam pesti za vse ostale, da se vasa tecka ne prikaze!!user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 256
16.10.2015 9:32:35   
ULA8
Jaz pa upam da se mi ne prikaže 24.10.,ker te tablete Famara toko vplivajo na razpoloženje da je joj.

(odgovor članu dejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 257
16.10.2015 9:35:50   
Nija2014
Sem velika navijačica vseh vas, občasno pokukam k vam. Se pa bolj pridružujemo aprilčicam ali majčicam, ne vem še nimam točnega roka....Čakam pa na nuhalno svetlino.

Janchek, ovulacijski testi mi nikoli niso pokazali enako močnih črtic. Vedno je bila testna šibkejša od kontrolne. Glede krvomočnice, sem poskusila s tinkturo, sva oba s partnerjem jemala in zanosila v 1. ciklu, vendar je v 6 tednu sledil SS. Tako da ne vem, morda je pomagalo, lahko pa tudi da je sluznica bolj rahla in hitreje pride do SS. Se mi zdi da sem nekje zasledila takrat.

Vsem res držim pesti in navijam za vas, da boste čimprej zagledale user posted image oz.user posted image [

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 258
16.10.2015 11:12:01   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Sofie Sej men so tud po UPNju rekl, da naj bi bilo 3 tedne čišče potem nej bi pa normalno dobila M, pa se spomnem, da sm jo dobila ful prej, kakšen teden ali celo 2 prej, tko, da ne skrbi, bolje, da si jo dobila prej kot kasneje...
Glavo pokonc ... vsaj veš, da bo naslednji mesec tist mesec D ... samo pridna bit pa pozitivno naprej user posted image

Ja sej jst sm po SS krvavela 1 teden. Potem sem čez 6 tednov dobila prvo M. In potem čez 3 tedne že drugo M. Tokrat sem res upala da je to to in da končno zagledava plusek. Mogoče sem zato toliko bolj nesrečnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 259
16.10.2015 11:21:08   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Ja sej jst sm po SS krvavela 1 teden. Potem sem čez 6 tednov dobila prvo M. In potem čez 3 tedne že drugo M. Tokrat sem res upala da je to to in da končno zagledava plusek. Mogoče sem zato toliko bolj nesrečnauser posted image

Sofie po SS je cikel kak mesec ali dva mal spremenjen. Jaz sem prvo M dobila šele 7 tednov po splavu (šele dobre 3 tedne po splavu je bil bHCG negativen), potem pa je tudi moja naslednja M prišla že prej, ker je tudi O bila zelo zelo hitra (mislim da že 10 dan). Naslednji cikel pa se je uredilo.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 260
16.10.2015 11:26:31   
Sandyy
Zivjo punce jaz naj bi danes dobila user posted image
Uceri sem opazila na hlackah malo cisto malo krvi par kapljic nato se je use ustavlo ponoci tudi nisem mela nobene krvavitve ampak danes pa rjavkast rdec izcedek. Mislite da je user posted image ? Sem hotla danes kupit test ampak se mi zdi brezveze. Bom pocakala da zgine in vidla ce je user posted image ali tista vgnezditvena krvavitev. Ceprav brezveze upam :/

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 261
16.10.2015 12:56:21   
Adelle
Zivijo punce... punkcija je za mano, komi sem jo prezivela.. drla sm se da se me je na hodniku slisal, prestrasila vse ostale punce za manouser posted image Pa slabo sm se pol tud pocutila, uro pa pol sm lezala in pocivala.. pridelala sm pa 12 celic, upam da kakovostnih. Ful sm vesela ceprav vem da to se nc ne pomeni, ampak do zdej jih je blo najvec 8 pa se to komi... v sredo pa transfer, drzim pesti za cimboljse rezultate...

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 262
16.10.2015 14:19:32   
Ashaya
Sofie, welcome back! Upam, da se ti ciklus čimprej uredi, pošiljam pa ti tudi en velik user posted image sedaj pa v nove boje, držim pesti, da vama uspe že naslednji krog!

Sandy, zna bit oboje, ampak se je pa tudi meni to nekajkrat zgodilo odkar delava na user posted image , ker je bila očitno želje tako močna, da je psiha naredila svoje in "ustavila" user posted image vendar še vseeno držim pesti, da bo pri tebi drugače!

Meni pa je kar nekaj slabo, samo mislim da ne od pravih zadev (nekaj namreč razsaja med otroki) in sem mogoče še to fasala, upam da neuser posted image spodaj pa se skos nekaj kuha,mislim da se bo v roku par dni vlilouser posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 263
16.10.2015 14:28:41   
Ashaya
Adelle, se opravičujem, sem vedela da sem eno izpustila.. držim pesti, da je bilo uspešno!! user posted image

Sem pa pozabla še nekaj povedat...da mi ni jasno, kaj je zadnje dni z migrenami...včeraj sem jo spet dobila, samo na drugi strani kot predvčerajšnjim in ne mine, dokler ne grem spat. Danes sem si lahko dala duška in sem spala kar 12ur pa še bi lahko! Pa izgledam kot zombi, napadli so me mozolji in neki lišajčki po obrazu, očitno se tetka že res konkretno napovedujeuser posted image

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 264
16.10.2015 15:35:19   
Sofie

Hvala vsem za tolažbo user posted image Pridejo takšni dnevi, ko sem tudi jaz malo manj optimistična. Najbrž me še vreme malo daje, saj me grlo boli. Sem namreč prišla iz 32 stopinj na tale mrazuser posted image

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 265
16.10.2015 16:40:23   
Sandyy
Ocitno je res user posted image :( . Zdaj pa spet probat in upat za naslednjic. :)
Drugaci sem slisala za krvomocnicu da pomaga in je dosti zenkam pomagalo. Pijejo 1 cikel ali 2 in rata. Jas se nisem se odlocila za to. Mogoce bom naslednji mesec probala.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 266
16.10.2015 16:42:09   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy

Ocitno je res user posted image :( . Zdaj pa spet probat in upat za naslednjic. :)
Drugaci sem slisala za krvomocnicu da pomaga in je dosti zenkam pomagalo. Pijejo 1 cikel ali 2 in rata. Jas se nisem se odlocila za to. Mogoce bom naslednji mesec probala.

No meni ni koristila.... Ampak poskusi, mogoče boš med srečnicami.

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 267
16.10.2015 19:49:24   
Adelle
Punce, na ET pride tudi partner a ne? Pa ma bolnisko a ne? Zdej berem na listu pa nc ne pise, ne spomnim se kaj so nama rekl...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 268
17.10.2015 8:56:41   
Radenska_
Jaz bom izgleda nepričakovala še konec meseca. Je Femara malo pospešila ovulacijo in bo le-ta v naslednjih dneh.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 269
17.10.2015 22:01:08   
Beat
user posted image O K T O B E R user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image user posted image

4.10.2015
user posted image mojamiškauser posted image

7.10.2015
user posted image Beatuser posted image

11.10.2015
user posted image Marčevka2010user posted image

14.10.2015
user posted image dejkaauser posted image
SRCE

15.10.2015
user posted image Anonimna user posted image user posted image

16.10.2015
user posted image Anonimna user posted image user posted image

21.10.2015
Anonimna user posted image

22.10.2015
Ashaya

29.10.2015
Janchek81
Amour

31.10.2015
Beat

x. oktober 2015
user posted image Sofieuser posted image
Sandyy
ULA8
Radenska_
Adelle

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Katte, Beat, Tara9, telly, niinii, Pajama, Maumow, PupaOdA, mava1975, Pajama

< Sporočilo je popravil Beat -- 17.10.2015 22:05:35 >

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 270
17.10.2015 23:15:41   
Adelle
O Beat hvala da si me dodala na seznam..sicer po vsej verjetnosti bom test mela v zacetku novembra, ampak ostajam zaenkrat tle :-)

Punce,pozabila sm a se da Estima na dan ETja? Mislim da ne? Vsakic pozabim...

Drgac pa mene se danes boli od punkcije, tak napet mam vse notr.. upam da me jutr ne poklicejo iz laboratorija, da ni treba it kej prej na ET. Sem prepricana da se zarodki lepo razvijajo :-)

Se neki, glede bolniske..sestra je rekla da mi pripada 3 dni po ET bolniska sam kaj pa ce mam tezko fizicno delo? Dajo do testa ali ne?

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 271
18.10.2015 7:54:52   
Anonimen
Adelle ja estima se da tudi na dan ETja...drugace pa glede bolniske odvisno...pri Resu ne dobis nic bolniske...drugje pa menda dajo tudi do testa le omenit moras...sploh ce imas tezko dello potem reci...

Jaz se ze ubadam z hudimi slabostmi...in cakam na prvi UZuser posted image

Anonimna user posted image

(odgovor članu Adelle)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
18.10.2015 8:15:29   
Adelle
O hvala anonimna... sm bla skor prepricana da si ni treba estime dat..

Za Resa vem da ne daje bolniske,jst sm pol z osebno zdravnico to urejala.. bom pa v sredo omenila sestram na gklj da bi mela do testa bolnisko...

Drgac pa ne vem ce ves,ingverjev caj pomaga proti slabosti :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 273
18.10.2015 8:19:28   
Janchek81
waaaaa...mene pa prsa tok bolijo za znort user posted image
Glede krvomočnice je pa pomoje čist odvisno ... čeprou jaz k sm imela IMN so se čudili G kako sem imela vseeno odebeljeno sluznico v maternici, tko, da maybe je pa le nekej na tej krvomočnici ... jaz jo drgač kr pridno pijem .. če ne zarad druzga, se mi je lepo cikel zrihtal user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 274
18.10.2015 8:23:52   
Adelle
Janchek81, keri dan ETja si? Mene tudi bolijo joske, sploh ponoci, ampak zarad stopkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......