Shana86
|
Živjo punce. Ena neprespana nosečka se oglaša z morja Proklete nemirne noge, že v prvi nosečnosti so me mučile, zdaj spet... raje vidim, da me zagrabi krč kot pa tole. Pozdravljene nove Žal mi je za grozno izkušnjo z Downom Mene je že splav v 11.tednu januarja vrgel s tira, tega si ne predstavljam. Glavno, da zdaj pričakujete zdravo detece Železo -tudi jaz sem imela nizkega, že v prvem trimesečju, mi je ful pomagal Eisensulfat (na recept). Ko sem v prvi nosečnosti jmeala Ferrum, mi je v enem mesecu dvignil iz 105 na 107... Nič. Zdaj pa iz 108 na 129. Drugih stvari se ti v lekarni ne splača kupovat, od hrane imajo največ železa telečja jetrca. Zelenjava je brez veze, je železo v taki obliki, da se ful slabo absorbira, bi mogla pojest eno tono rdeče pese vsak dan No jaz pa ju3 (čez par minut haha) vstopam v 29.teden. Že, ne morem verjet. Trebuh je ogromen, kg pa pomoje cca +5. Tudi mene verjetno čaka test za sladkorno. Preglede imam načeloma nekje na 4-5 tednov, zdajle sem imela malo pogostejše, ker so me nekaj mučili lažni popadki in zmehčan maternični vrat. Mi pa vsakič naredi ful na hitrco uz Sem pa še en dan na morju v Dalmaciji, uživamo na polno. Mojo 18-mesečnico pa itak od vsega morja, kamenčkov, bazenov, čolnov... najbolj zanima gugalnica Pa zdaj je ugotovila, da je zelo fino, da jo zvečer iz sprehoda iz mesta nosi mamica... jaz pa občutek, da mi bo odpadla medenica in spodaj vse padlo ven. Ajde, voziček imamo itak že od začetka praktično samo za prevažanje robe No nošenje, ali pa 2 koraka naprej, 10 v desno, 3 v levo, 2 obrata - saj ne vem, kaj je slabše Če jo nesem, vsaj kam pridemo... Sicer se počutim dobro, če odštejem nemirne noge... Verjetno zato, ker veliko plavam, hodim na sprehode in na plaži uživam na ležalniku. Prve dneve sem bila na ležalki in je bilo obupno, medenica me je grozno bolela. Bom videla, kako bo, ko bo spet služba. Takle čas sem prvič že skliznila na dopust, bolniško, dopust in na porodniško Zdaj imam do porodniške za delat še enih 6-7 tednov se mi zdi. Dopusta imam še 12 dni. Še razmišljam, če bi ga raje pustila za po porodniški,menda po novem ne propade. Aja dete pa živahno! Spet Se pa malo drugače giblje, kot prvo. Več je hitrih gibov, prva je bolj slajdala sem in tja No grem še enkrat poskusit spat... Lp