|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2015
11.9.2015 7:44:57   
Janchek81
Punce, dejte mi prosim povedat, moj 'problem' je sledeči....
V sredo ob 18h sm delala O test in je test pokazal obe črtici isto obarvane, v torek k sm delala je bla kontrolna močna, druga pa malo manj vidna, ... včeraj k sm delala ( isto ob 18h ) je bil pa test isti k v torek, se pravi kontrolna močna, druga slabše vidna ... kaj to pomen, da em mela pol ovulacijo med sredo od 18h do včeraj enkrat?
Včeraj namreč nisva bla pridna, ker je moj zakuhal na 38.5 in se je zlo slabo počutil, je reku tud da ga pljuča bolijo ... dons si je meril vročino je imel samo 37 še ( zvečer sem mu dala 2 lekadola,d a je vzel ) in šel delat vseen ... a katera ve kater je dežurni zdravstveni za vikend v LJ? A je to metelkova? K če ga bojo pljuča še bolj bolela in da bo vročičen sva kr rekla, da bi ga peljala za vikend k dežurnemu, ker danes njegova dela dopoldne, v pondelk popoldne in bi rad,d a bi vseeno šel delati ( ima pogodbo za določen čas in se mal boji, da bi šel takoj v bolniško - dela šele en mesec pa pol ) ....

Želim vam lep dan in še lepši vikend....

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 376
11.9.2015 9:39:10   
Beat
Janchek81, rada bi ti pomagala, pa se ne spoznam na te O teste preveč. Vem samo, da naj bi bili v času O obe črtici enako močni. Ko pa ni O, pa je kontrolna močnejša. Ampak naj še katera druga kaj pove na to temo, ker jaz nisem prepričana, da imam glede tega prav.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 377
11.9.2015 9:40:13   
Beat
Pa saj spermiji še preživijo kašna 2 -3 dni v telesu, tako da je velika verjetnost, da se kaj obdrži user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 378
11.9.2015 9:42:56   
Beat
IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Tudi jaz upam. Se trudim kljub kakšnem slabšem dnevu bit optimistična.

Tudi jaz. Ko pride M sicer ne skačem ravno od veselja, ampak se hitro poberem, ker imam za naslednji mesec spet upanje. In tako je vsak mesec user posted image Verjamem, da enkrat bo.

< Sporočilo je popravil Beat -- 11.9.2015 9:43:14 >

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 379
11.9.2015 10:01:15   
PupaOdA
Janchek tako je bilo pri meni in na tisti dan, ki sem imela obe črtici močni je bila ovulacija čez približno 12ur ( po počutju sodeč).

In po črticah sodeč je bila tudi uspešna user posted image Namreč danes sem naredila še en test in sta ble user posted image . Ko mi uspe prilepim še slikico user posted image

Sofie in Beat vaju čisto razumem, tudi jaz sem izgubljala pogum in voljo. Ampak verjamem da oktobra bo! Mora bit! user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 380
11.9.2015 10:08:27   
PupaOdA
Janchekpa dej ga mal doma zadrži in obvezno k dr. poznam nekoga, ki je cel vikend kuhal v ponedeljek pa zaradi dehidracije v bolnišnici pristal. Je bilo še kar hudo, zato ne preveč čakati...

(odgovor članu PupaOdA)
Neposredna povezava do sporočila: 381
11.9.2015 10:42:24   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: PupaOdA

Janchek tako je bilo pri meni in na tisti dan, ki sem imela obe črtici močni je bila ovulacija čez približno 12ur ( po počutju sodeč).

In po črticah sodeč je bila tudi uspešna user posted image Namreč danes sem naredila še en test in sta ble user posted image . Ko mi uspe prilepim še slikico user posted image

Sofie in Beat vaju čisto razumem, tudi jaz sem izgubljala pogum in voljo. Ampak verjamem da oktobra bo! Mora bit! user posted image

No sej pol pa super, ker v sredo zvečer, ko mi je pokazalo na O testu user posted image sva bla pridna, včeraj, ko mi je pokazalo samo kontrolmo in drugo slabo nisva pač bla pridna, ker je moj revček zbolu user posted image Tko, da ... bomo vidli, če bomo kj pridelali oz. če smo kej pridelali, če nismo, bom pa nasledn mesc ponovila teste za O, da vidm če bo isto O točno na sredini ciklusa user posted image

(odgovor članu PupaOdA)
Neposredna povezava do sporočila: 382
11.9.2015 10:43:15   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: PupaOdA

Janchekpa dej ga mal doma zadrži in obvezno k dr. poznam nekoga, ki je cel vikend kuhal v ponedeljek pa zaradi dehidracije v bolnišnici pristal. Je bilo še kar hudo, zato ne preveč čakati...

Sej bova zdj za vikend vidla kako bo .. dons je pač šel delati, za vikend je itak frej, tko, da če bo jutr zakuhou ga pošlem k ZDR.

(odgovor članu PupaOdA)
Neposredna povezava do sporočila: 383
11.9.2015 11:08:39   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Beat

Tudi jaz. Ko pride M sicer ne skačem ravno od veselja, ampak se hitro poberem, ker imam za naslednji mesec spet upanje. In tako je vsak mesec user posted image Verjamem, da enkrat bo.

Ja..enkrat bo. Naj bo oktober najin mesec...in težko pričakovan plusek.

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 384
11.9.2015 11:29:42   
mava1975
Janchek81, O naj bi se pojavila v nekaj urah po testu. Tistega ko sem jaz delala je pisalo v roku 36 ur in je tudi tako bilo, kaj ti pa navodilih piše? Midva sva vsak dan user posted image , da ja ne bi zgrešila dneva... držim pesti

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 385
11.9.2015 11:33:31   
Beat
PupaOdA, hvala, a te lahko zdaj že obarvam zeleno na seznamčku, da bo lepši? user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 386
11.9.2015 11:34:33   
mava1975
PupaOdA user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 387
11.9.2015 11:56:33   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mava1975

Janchek81, O naj bi se pojavila v nekaj urah po testu. Tistega ko sem jaz delala je pisalo v roku 36 ur in je tudi tako bilo, kaj ti pa navodilih piše? Midva sva vsak dan user posted image , da ja ne bi zgrešila dneva... držim pesti

Sj sva midva tud bla pridna vsak dan, razen včeraj k je mel vročino in ni mogu nič .. tud zdj sm ga šla v službo iskat, da bo šel k zdravniku - itak naše zdravsto .. kliče zdravnico k dela do 12.30 in se nben klinac ne uglasi user posted image
Kar se navodil tiče pa ne piše v kolkem času pride pol O, samo, da ko je poleg kontrolne druga ista, da se prične O, tko, da pol pa ne vem .. sam sklepam, da če je včeraj pokazalo že šibko oz. skoraj ne vidno črtico, da je bla pa že včerj mim - ali se motim?

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 388
11.9.2015 12:10:31   
PupaOdA
Ja, zdej me lahko že pozeleniš :D joooj sej še verjet ne morem user posted image
Punce se vam pa moram zahvalit, ker ste bile vedno vzpodbudne in pozitivne user posted image .

< Sporočilo je popravil PupaOdA -- 11.9.2015 12:12:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 389
11.9.2015 12:11:20   
Beat

IZVIRNO SPOROČILO: Beat

Ja..enkrat bo. Naj bo oktober najin mesec...in težko pričakovan plusek.

Full upam, da nama oktobra res uspe user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 390
11.9.2015 12:13:21   
Beat
user posted image S E P T E M B E R user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image user posted image

2.9.2015
user posted image Pajama user posted image
user posted image Janchek81 user posted image

4.9.2015
dejkaa

6.9.2015
MladaMamiMojca

9.9. 2015
user posted image Beat user posted image
user posted image mava1975user posted image

10.9.2015
user posted image PupaOdAuser posted image
user posted image Anonimna user posted image user posted image

12.9.2015
Marčevka2010

14.9.2015
Anonimna user posted image

17.9.2015
kris26

25.9.2015
Janchek81

26.9.2015
Jarka

29.9.2015
Pajama

x. september 2015

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Sofie, niinii, LadyJen, Katte, PupaOdA, telly, Ashaya, Beat, Anonimna user posted image , mava1975

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 391
11.9.2015 12:20:32   
Janchek81
Waw, ta mesec mamo že 3 bodoče mamice user posted image
Zdej čakamo naslednjo ... user posted image user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 392
11.9.2015 13:43:30   
Anonimen
Janchek81, LH se ti je zviševal...ker si mela sprva švoh črtici, nato je bila ena močnejša. Ovulacijski dvig se je bližal po tisti močni črtici. Glede na to da si imela še drug dan črtici vidni, morda ravno tisti dan.
Jaz sem imela en dan švoh črtico, zvečer isti dan švoh, naslednje dopoldne že močno in zvečer sva šla v akcijo, torej 12h po tem. Za tem par dni nisva imela spolnih odnosov. Sva pa seveda tudi pred ovulacijskim vrhom... tako da lahko so semenčice počakale od prejšnjega odnosa ali pač od tega istega, ker je mogoče O nastopila kak dan kasneje, ali pa sva trofnila ovulacijo.

Jaz bi ti rekla, da mejta akcijo na isti dan, ko je močna črtica in dan kasneje. Pred tem pa v ovulacijskih dneh samo na 2 dni, baje ni dobro za spermije vsak dan. Pred plodnimi je pa baje bolje na 3-4 dni.

Neposredna povezava do sporočila: 393
11.9.2015 13:49:28   
mava1975
Se strinjam z anonimno....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 394
11.9.2015 13:50:20   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Janchek81, LH se ti je zviševal...ker si mela sprva švoh črtici, nato je bila ena močnejša. Ovulacijski dvig se je bližal po tisti močni črtici. Glede na to da si imela še drug dan črtici vidni, morda ravno tisti dan.
Jaz sem imela en dan švoh črtico, zvečer isti dan švoh, naslednje dopoldne že močno in zvečer sva šla v akcijo, torej 12h po tem. Za tem par dni nisva imela spolnih odnosov. Sva pa seveda tudi pred ovulacijskim vrhom... tako da lahko so semenčice počakale od prejšnjega odnosa ali pač od tega istega, ker je mogoče O nastopila kak dan kasneje, ali pa sva trofnila ovulacijo.

Jaz bi ti rekla, da mejta akcijo na isti dan, ko je močna črtica in dan kasneje. Pred tem pa v ovulacijskih dneh samo na 2 dni, baje ni dobro za spermije vsak dan. Pred plodnimi je pa baje bolje na 3-4 dni.

No, na un dan ko sta ble obe črtici isti sva bla pridna, včeraj pa žal ne, ker je revček zbolu ( pa čeprou mi je že včerj pol pokazala kontrolna ornk črtica, druga pa vidna, ampak zlo mal vidna ) .. tud dons je šel že iz službe .. ampak naše super zdravstvo ga je poslal na urgenco, ker njegove, niti nobena v tistem ZD ne dela, on pa komi gleda ( vročina 39 ), tko, da je kr šel domov in bo šel jutri na metelkovo, ki je dežurna ... groza ej, kaj delajo z nami.... to zdravstvo je res čist pod nivojem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 395
11.9.2015 13:52:19   
Janchek81
No, midva sva po tem k nism mela več M, vsak dan bla pridna, sam pač včerej ne ... user posted image ampak smatram, ker včerj nista ble več tok vidni črtici, da je bla takrt že O mimo ... tko, da ... maybe pa smo kj pridelal .. bomo še mal počakal ... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 396
11.9.2015 15:26:55   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

No, midva sva po tem k nism mela več M, vsak dan bla pridna, sam pač včerej ne ... user posted image ampak smatram, ker včerj nista ble več tok vidni črtici, da je bla takrt že O mimo ... tko, da ... maybe pa smo kj pridelal .. bomo še mal počakal ... user posted image user posted image user posted image

Kdaj si ti po IMN-ju dobila naslednjo menstruacijo? Je kaj zamujala?

Neposredna povezava do sporočila: 397
12.9.2015 11:24:23   
sitka mala
Uuu bravo vsem nosečkam!! user posted image

Jaz bi jo tudi morala dobiti že včeraj, pa nič od nič. Tako da zdaj čakamo, glede na moje čudne cikluse. user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 398
12.9.2015 12:26:33   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: sitka mala

Uuu bravo vsem nosečkam!! user posted image

Jaz bi jo tudi morala dobiti že včeraj, pa nič od nič. Tako da zdaj čakamo, glede na moje čudne cikluse. user posted image

Jaz bi jo morala dobiti v torekuser posted image

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 399
12.9.2015 14:51:25   
Janchek81
Mene pa ponovno skrbi, ker me včeraj in danes bolijo jajčniki user posted image Pol pa kr skoz pomislm, če je lahko že spet se kj narobe vgnezdilo ( IMN ) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?