|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2016
20.8.2015 22:14:30   
la.le
Dandelions, midva sva blizjim povedala naceloma osebno, kvecjemu po tel, zaradi razdalje, za javnost je pa moj dragi na Fb napisal 1+1=3, eni so pogruntali za kaj gre, enim je bilo pa treba risat.

Mi imamo pa jutri drugi pregled, me prav zanima kaj bo novega.

Angelsounds je sicer prispel, vandar ga na posti nisem upala dvignit, ker so mi blokirali racun, gotovine pa nisem mela s sabo. Pa drugic :)

Lepo se cartajte (:

(odgovor članu Dandelions)
Neposredna povezava do sporočila: 601
21.8.2015 6:08:22   
Dandelions
Ne vem zakaj bi zamerla saj nisem rekla, da bom to naredila. Samo mnenje me je zanimalo oz če je katera naredila tako objavo, ker sem opazila, da veliko ljudi to počne user posted image .

(odgovor članu Marjetica22)
Neposredna povezava do sporočila: 602
21.8.2015 6:16:09   
Marjetica22
Men je drugac pol ze bl simpaticno to,da namesto objave da napiseš,da se naprimer slikas skupej s tvojim ko bos v enem 5mesecu ko se lepo vidi pa das eno lepo slikco gor user posted image .za novo profilko al kako se ze rece hehe.to mi je drugac bolse,pa ne objavis takoj v zacetku nosecnosti na fbju ampk ko si ze ene 5mesecev in takrat tisti ki morajo vedeti že vejo,ostali pa pač takrat izvejo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 603
21.8.2015 7:20:33   
MeeLa
Smeskec no od danes bom zacela jesti Activio, piti Actimel in mleko .. PRi meni isto po kitajski karti kaze puncko .. ce pa gledam tudi jaz nimam mozoljckov nikoli jih tudi nisem imela bi pa bil fantek ..
no kar nekaj skupnega imave user posted image PDP 24.2.2016 .. puncka po kitajski karti .. in brez mozoljckov fantek user posted image .. no upm da bo tudi meni pomagalo mleko, Actimel in Activia
user posted image

Mi smo povedali najbljizjima no oni pa to niso mogli drzati zase pa so naprej povedali sorodnikom .. no potem je bil FB poln privat sporocil z cestitkami user posted image ..
Prijateljice in prijatelji na FB se nevejo ( vsaj mislim da se nevejo ) .. Ampak kot pravi Marjetica22 bomo naredili kaksno slikico v 5 mescu in jo postavili na FB ..

Neposredna povezava do sporočila: 604
21.8.2015 7:31:05   
Dandelions
Pomoje se bo pri meni tudi v 5 mescu bolj švoh videlo haha.. sedaj se bližam 17 tednu pa je res malo izobčen trebušček user posted image .

(odgovor članu MeeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 605
21.8.2015 7:46:37   
MauMow
Dobrodošle vse nove. Vabljene tudi v skrito FB skupino.

Jaz včeraj imela pregled. Prehitevamo za en teden, tako da smo veliki že za 15t. Smo v trebuščku zganjali velike norčije. Recimo sedimo po turško in devamo give me five user posted image . Drugače je vse ok. Glede na to da smo na nuhalni pozabli za spol vprašat smo pa tokrat, ko naj bi bili spolni organi dokončno razviti. No seveda ni bil nič sramežljiv in pokazal svoje veliko premoženje, tako da naj bi imeli fantka. Bomo seveda še ostale preglede vprašali če je res fant, v vsakem primeru pa bomo probali bolj nevtralno kupovati. Sicer ko sva za spol vprašala je DR kot iz topa izstrelila da je fant, potem pa nama tudi pokazala med nogami zakaj je tako hitro povedala, ker je pokazal kar konkretno premoženje med nogicami.user posted image (seveda ati zelo ponosen na sinauser posted image )

Drugače edino malo nizko imam vpeto placento, ampak ker imam to od samega začetka nosečnosti je baje več kot 90% možnosti, da se bo z raztezanjem maternice seveda pomaknila gor. Ni zdej kritično moram pa mal bolj čuvat. Spolne odnose imam tako zaradi slabe sluznice prepovedane, no tokrat pa so mi jih prepovedali še zaradi placente user posted image . No ja kje je še februar user posted image

Glede folne. Meni so rekli da jo moram jesti celo nosečnost in še v času dojenja.... Imam pa predpisano folno v kombinaciji z jodom (čisto na začetku sem jedla elevit, pa je rekla ker mi je itak bilo noro slabo, da naj raje pustim vse tiste vitamine in sem šla na FOLIO - folna + jod). Baje jod zelo pomaga pri umskem razvoju otroka (čeprav to vse farmacevtske firme ven spravijo samo da služijo). Pa nek magnezij forte sem dobila za nadaljne 3 tedne ker mam bolj tanki endometrij (kaj boto te tablete pomagale mi ni čisto jasno).

Pri meni se je prebava sedaj približno uredila ko sem začela spet mal bolj raznoliko jesti, ko so slabosti veliko manj moteče in močne.

Neposredna povezava do sporočila: 606
21.8.2015 9:18:48   
15feb16
Živjo vsem,

se pridružujem februarkam!

PDP imam 15. februarja po medicini in 27. febrarja po alternativi.
Stara sem 38let in pričakujem prvega otroka. Po predvidevanjih punčko, kar je po mojih željah :-)
V družini imamo same punce, pa naj se tradicija nadaljuje!

Hodim v službo, slabo mi ni, sem pa konstantno zelo utrujena. En mesec sem bila tudi na bolniške, ker sem imela na začetku tako nizek pritisk, da sem samo ležala.

Rada bi se tudi pridružila FB skupini.

Še nasvet za nosečnice, ki ste zaprte, pijte domač jabolčni sok zjutraj vsaj dva deci. Krasno spodbudi prebavo :-)

A še katera kolesari ali se ukvarja s športom?

Pozdravčke vsem trebuščkom in bodočim mamicam! :-)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 607
21.8.2015 11:33:56   
Smeškec
Dandelions tudi mene moti ko objavljajo slike svojih otrok na fb in še kje drugje. Ampak odločitev je od vsakega posameznika. Drugače tudi jaz menim da je bolje če osebno poveš da si user posted image in da pričakujeta user posted image . Midva sva zaenkrat le staršem sedaj počasi pa bratom in sestram bova. Ostali bodo pa tako ali tako videli oz. izvedeli.
MeeLa držim pesti zate da se bo stanje umirilo. Ne pričakuj isti dan malo boš morala počakati ampak potem bo. Drugače imave kar nekaj stvari skupnih no evo vesela sem user posted image . In tudi tebi in vsem še enkrat user posted image .
Drugače pa tudi mene vsake toliko časa kaj špikne oz. ampak kot je tudi meni ginekologinja omenila je to raztezanje maternice tako da bomo vzdržale. Naj bodo taki in drugačni znaki samo da bo user posted image zdrav. Tudi hrbet me malo matra, drugače pa bolj kot ne zgaga in vzamem Rutacid (je bolj blag kot Ruporut in se ga lahko v nosečnosti vzame) kadar je nevzdržno. Sem ugotovila da ni važno kaj jem me začne peči. Pa mogoče si res bolj dovzeten za kak prehlad ali kaj ker vidim da malo kiham, včasih če sem zbolela sem mogoče na dve leti. Je pa kar olajšanje da ni več take vročine uff lažje je. Ampak bomo zdržali ...user posted image
S športom se ne ukvarjam, ker imam strogo mirovanje bi pa se z veseljem. Komaj čakam dan ko bodo rekli da se lahko normalno gibljem, predvidevam da bom cel dan hodila in hodila user posted image . Komaj čakam user posted image .

(odgovor članu 15feb16)
Neposredna povezava do sporočila: 608
21.8.2015 11:43:25   
sakuL
Punce jaz sem pisala na zs tisti punci za povabilo v fb skupino,pa me ze nekaj dni noben ne "doda"... user posted image

Glede spola... Mi2 z mojim sva oba nekako sumila puncko, tudi nekaj prijateljic je reklo tako,ker sem bruhala, ampak smo se zmotiliuser posted image

Mene spodaj se vedno spodaj veckrat boli oz zvija.

Danes sem popila slivivo vodo,... Cakam ce bo kaj user posted image
Lepo se bozajte user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Smeškec)
Neposredna povezava do sporočila: 609
21.8.2015 11:45:28   
smarties
Tudi jaz zadnje dneve nenormalno kiham imam pa že nekaj časa tudi zamašen nos. Sem zasledila, da je to lahko v nosečnosti stalnica. Dr. Pušenjak je napisal: "Zamašen nos v nosečnosti je posledica razširjenih drobnih ven v sluznici in to povzroča nabrekanje in mašenje." Potem pa že. :)

Kako pa kaj spite ponoči? Meni zaradi slabosti najbolj ustreza na hrbtu in z visokim vzglavjem. Vendar opažam, da mi ta položaj zelo neugodno vpliva na križ. Ampak če se vležem bočno, mi takoj postane še bolj slabo, tak da nimam ravno neke izbire. user posted image

Pa še eno vprašanje. Včasih mi kožo na trebuhu ful špana. Se mi res zdi kot, da bi mi bila premajhna. Če se vzravnam nazaj še toliko bolj. Ali pa če globoko vdihnem. Ampak ne vedno. Ima še katera podobne težave? user posted image

(odgovor članu Smeškec)
Neposredna povezava do sporočila: 610
21.8.2015 11:50:51   
Že 1x mami
Administratorka na FB mora vsako potrdit, ki jo želimo dodat v skupino. Jaz sem včeraj dve punci sicer dodala, ampak dokler ni potrditve ne moreta notr.

(odgovor članu smarties)
Neposredna povezava do sporočila: 611
21.8.2015 12:20:24   
Kolesarkaa
"15feb16" jaz se tudi med nosečnostjo ukvarjam s športom, predvsem kolesarim in planinarim. Igram tudi odbojko na mivki. 2 tedna na morju sem veliko preplavala. V prvem tromesečju sem bila peš na Ojstrici in Jalovcu. Morda se bo kateri zdelo, da sem "malo ali ornk čez les" ampak nekako se dobro počutim in se mi športanje ne zdi nič slabega. Pazim pa ves čas, da dovolj pijem, na roki imam športno uro za merjenje utripa (da ne naraste preveč) in sem na splošno bolj pazljiva in počasnejša kot ponavadi (izogibam se večjim naporom). Predvsem je pomembno pravi stroka, da nisi športnik "na novo" med nosečnostjo, pač pa si v formi že od prej. Si pa nikoli ne bi oprostila, če bi s svojim početjem kakorkoli ogrozila otroka. Zaradi tega bom z aktivnostmi kot je npr. kolesarjenje na prostem in odbojka po 20.tednu opustila (tako svetujejo). Bo itak že jesen takrat in bom zamenjala za plavanje in sobno kolo :-). Vse se da, če se hoče ;-).

"samoroginja" tudi jaz imam PDP 23.2.16 !! :-)

Za vse tiste, ki bi želele Bio oil kupit...sama ga sicer ne uporabljam, sem pa opazila, da ga majo v Tuš drogeriji znižanega na cca.11-12eur, če ga katera želi met.
Včeraj smo dali skozi NS in rezultat je dober, juhuhu! :-) Najbolj naju je presenetilo, ker je bejbi skoz energično migal, kot bi rejval :-)). Pravi mali športnik vam rečem :-) Spola nisva izvedela, ker ga ne želiva vedet vnaprej.

(odgovor članu Že 1x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 612
21.8.2015 12:21:21   
ninjet
smarties ja tisti občutek, kot da nam koža ni prav user posted image Najbolj opazim to, če ležim na hrbtu in se želim pretegnit, vse zategneuser posted image No ampak ne vedno.

15feb16, dobrodošla user posted image Večino športanja sem opustila, ker so me zanimali bolj nevarni adrenalinski športi user posted image Ostali so le redni sprehodi in pa zaenkrat še kolo. S kolesom grem vsak dan, če ni dežja in naredim kakšnih 20km po gozdnih poteh v okolici, bolj malo ampak nočem pretiravati, da ne bi bilo kaj narobe, paše pa tako...upam, da bo šlo še nekaj časa user posted image

(odgovor članu Že 1x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 613
21.8.2015 15:07:03   
Smeškec
Imam eno vprašanje. Ali je katera v tem času že jedla McDonald's? Nisem bila nikoli kakšna nora ljubiteljica ampak moram priznati da mi že nekaj tednov diši. In komaj se zadržujem ker se bojim tokso in kakšno okužbo user posted image in nevem kaj naj naredim.
Ali je katera jedla v nosečnosti McDonald's oz. ali ste poskusile in seveda kaj je bilo tisto. Nočem delati reklame- bi pa piščančka in pomfri in nič drugega.
Kaj mislite?

(odgovor članu ninjet)
Neposredna povezava do sporočila: 614
21.8.2015 15:14:14   
MauMow
Jaz sem ko sem mela nore slabosti ene 5x jedla McDonalds pa še ene dvakrat Burger King... Edino kar mi je vsaj ostalo v želodcu in bilo kake 2 uri bolje. Nekih težav nisem imela. Vem pa da ni glih ok. Js sem jedla ono rolco pa pomfri. Kokakolo pa sem doma mela ker naj bi pomagla pri slabosti (čeprav pri meni bolj slabo).

(odgovor članu Smeškec)
Neposredna povezava do sporočila: 615
21.8.2015 15:23:10   
Smeškec
Joj hvala za odgovor. Oprosti nisem dobro razumela kaj misliš s tem ono rolco pa pomfri? Sploh vam neznam opisat tok se mis line cedijo da bi kar peš šla v McDonald's user posted image . Mojemu bom naročila samo se nemorem še odločiti priznam da me je strah da nebi bilo kaj narobe user posted image . Sej sem razmišljala da bi dala ven solato od McChickna.
Oh kok se mi sline cedijo hmmm...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 616
21.8.2015 15:40:53   
Dandelions
Tut jz sm pojedla Big maca.. haha.. ah nima bit kej če si ga enkrat privoščiš ;)

(odgovor članu Smeškec)
Neposredna povezava do sporočila: 617
21.8.2015 16:02:07   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Smeškec

Imam eno vprašanje. Ali je katera v tem času že jedla McDonald's? Nisem bila nikoli kakšna nora ljubiteljica ampak moram priznati da mi že nekaj tednov diši. In komaj se zadržujem ker se bojim tokso in kakšno okužbo user posted image in nevem kaj naj naredim.
Ali je katera jedla v nosečnosti McDonald's oz. ali ste poskusile in seveda kaj je bilo tisto. Nočem delati reklame- bi pa piščančka in pomfri in nič drugega.
Kaj mislite?

Ona rolca ko je tak ko je v tortilji. Se Ne spomnim imena. Naceloma morajo bito ti fast foodi kr fajn pregledani. No ne vedno ampak vecina. Mislim da ce se enkrat al pa dvakrat prekrsis nima kaj bit. Js mam kolegico ki je cele prve 4 mesece vsak dan jedla mcdonalds. Pa ji ni blo nic. No razen hitro povecanje teze.user posted image

(odgovor članu Smeškec)
Neposredna povezava do sporočila: 618
21.8.2015 16:12:12   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Smeškec

Kaj mislite?

Ona rolca ko je tak ko je v tortilji. Se Ne spomnim imena. Naceloma morajo bito ti fast foodi kr fajn pregledani. No ne vedno ampak vecina. Mislim da ce se enkrat al pa dvakrat prekrsis nima kaj bit. Js mam kolegico ki je cele prve 4 mesece vsak dan jedla mcdonalds. Pa ji ni blo nic. No razen hitro povecanje teze.user posted image

(odgovor članu Smeškec)
Neposredna povezava do sporočila: 619
21.8.2015 16:21:16   
ninjet
Občutek imam,da je v teh fast food restavracijah ala mcdonalds veliko več nadzora kot v kakšnih običajnih gostilnah. Teta je delala v parih in je vedno govorila kakšna svinjarija je in da ljudje ne bi hodili toliko po gostilnah,če bi vidli kako je s higieno v marsikateri.
Nisem še šla v mcdonalds v nosečnosti ampak če bo zapasalo bom šla brez slabe vesti.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 620
21.8.2015 21:01:12   
Marjetica22
Mcdonalds..zanimiva tema haha.ravno danes sem bila.pa to ni bilo prvic..pa tudi zadnic neuser posted image ..na momente mi zapase,pa grem.sorodnici je v prvi nosecnosti noro pasal in je kar velikokrat bila tam,bilo vse ok..tako da privoscite si..problem je verjetno samo v tem,da je pac bolj mastno,bomo hitreje dobile kaksno kilo vec user posted image

(odgovor članu ninjet)
Neposredna povezava do sporočila: 621
21.8.2015 21:40:30   
zabica LeLa
Tut sama sem si privoščla mcdonalds brez slabe vesti...najboljš je da ješ tist kar ti paše in če so to nageci in ponfri potem kar pogumno...kile bomo spravlali dol takrat ko bo za to čas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 622
22.8.2015 7:46:51   
MauMow
Že mesec in pol nisem zavila v MC donalds in zdajle sem po vsem tem pisanju dobila kar velike lušte user posted image Se zna zgoditi da se malo prekršimo za vikend user posted image

(odgovor članu zabica LeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 623
22.8.2015 9:05:13   
Stars619
Hahaha, McDolnalds....ravno včeraj sem jedla: mc chickna in pomfri. Pa nekaj požirkov coca cole sem naredila...user posted image user posted image
Bolj kompliciraš in paziš, slabše je...ravnat je treba po svoji vesti, občutku in ne samo študirat, kaj je dobro in kaj ne...
Jaz sem bila sedaj menda 2.v Macu, med nosečnostjo, na splošno zelo redko jem to, ampak, če mi bo pasalo, bom spet šla...
Poleg tega: marsikatera kar nekaj časa ne ve, da je noseča in v tistih začetnih tednih je neprimerno hrano, poje tudi kakšne neprimerne tablete, se morda celo napije, gre v sauno, se kopat v jacuzzi (kjer je ponavadi pretopla voda) in tako naprej...pa je ravno tako vse ok z bebico in njo...
Se strinjam, da se na splošno izogibamo neprimerni hrani ali stvarem, ampak ni pa treba izločit prav vse, kar piše ali se govori...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 624
22.8.2015 9:51:35   
smarties
Tudi jaz menim, da kakšen hamburgerček tu pa tam ne more škoditi. :) Če zapaše, zapaše. user posted image

Meni pa se je danes zjutraj zgodilo nekaj čudnega. Ko sem se zbudila sem imela spodaj pod popkom desno prav izboklino, kot ping pong žogico, ki se je lepo videla. Na otip pa je bila čisto trda. Sem se kar ustrašila. Potem sem vstala pa malo hodila sem in tja, zdaj je pa izginila. ima mogoče katera kakšno idejo kaj bi lahko to bilo? Plod se verjetno še ne more čutiti in videti... sem v 14. tednu. user posted image

(odgovor članu Stars619)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?