MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daise Moje novice. Danes sem bila pri ginekologinji. 2,0 hcg - kot ste mi povedale (v večini primerov) ne kaže na nosečnost. Res, da obstaja nekaj redkih izjem, o katerih sem tudi brala med včerajšnjim norim spletnim praziskovanjem, ki v nosečnosti ne proizvajajo tega hormona, ali pa do vgnezitve pride z zamudo. UZ, jasno, ni pokazal nobenega ploda, ker je tudi še prezgodaj, je pa moja maternična stena odebeljena, se ne lušči, maternica pa nekoliko razširjena. mi pe vedno zamuja. Krči, slabost, omotica, napihnjenost, trd trebuh in boleče dojke/bradavice so tudi še vedno tukaj... se pa dobro zavedam česa vse je sposobna moja glava. Vprašala me je, če želim tablete, da sprožim menstruacijo (, če ni nosečnosti. Rekla je tudi, da v primeru, če bi res šlo za eno čudežno nosečnost, da tablete ne bi škodovale; sedaj pa berem navodila in piše, da če obstaja sum na nosečnost ali če nosečnost je, da bohnedaj jesti te tablete, ker pride do SS. No, kaj zdej? Mislim, da jih res ne bom pojedla, pa kar spontano čakala, da se kaj prikaže, v nasprotnem primeru pa grem konec maja nazaj - takrat pa upam, da mi bo kdo znal z zagotovostjo povedati kaj se dogaja!? Jaz bi naredila takole. Počakaj še en teden, pojdi ponovno na krvnega. Če bo isto ali manj vzami tablete. Tako boš sigurna.
|