Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 23:14:58
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: liliana , kljub temu, da pa kakih ekstra dokazov kako, zakaj in kaj naj bi to zdravilo ravno ni...... meni je dovolj dober dokaz ozdravel človek. pa ne eden, kar nekaj njih. zakaj pa ni extra dokazov? ker nekomu to ni v interesu oz. se trudi, da bi jih ne bilo. in v končni fazi tudi za to, ker en dedek ne bo šel okrog razlagat, da se je pozdravil s hašišem.... seveda... saj ne moreš okoli govorit, da si se pozdravil s prepovedano substanco. Še to manjka ubogemu človeku, da ga sosed zatoži, da ima marihuano doma. Kar je pri nas velika verjetnost, da se to zgodi... Pa čeprav se zdravi za hudo boleznijo, ker mu v lekarni nič pametnega več ne dajo... Je tiho in pove le bližnjim. Tudi osebno poznam en primer. Več jih pa ne pride do mene, razen preko interneta (Slovenija in tujina) in zgodbe od drugih.
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 23:18:21
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu saj ne moreš okoli govorit, da si se pozdravil s prepovedano substanco Seveda lahko. In ljudje to dejansko tudi počnejo. Dokler ti sodno ne dokažejo, da so tvoje besede resnične... dokler ti ne dokažejo, kje si prepovedano substanco dobil in kako... ti ne morejo nič.
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 23:21:15
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: LuLu saj ne moreš okoli govorit, da si se pozdravil s prepovedano substanco Seveda lahko. In ljudje to dejansko tudi počnejo. Dokler ti sodno ne dokažejo, da so tvoje besede resnične... dokler ti ne dokažejo, kje si prepovedano substanco dobil in kako... ti ne morejo nič. nimava istega kroga ljudi, to ziher tebi mogoče povejo ... berem pa te zgodbe in jih slišim. Osebno jih pa ne poznam. Ne pričakujem, da bo nekdo prišel na RR in zapisal, da ima doma konpljo in se zdravi z njo.
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 23:22:30
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: patrino Ne vleče me vedno v negativo- rada pogledam na zadeve tudi iz druge perspektive, kot ljudje podobni tebi . sej vsi vemo kam te vleče - vedno v manjšino. še v vsaki temi. vedno drugačna kot večina; kronično bati se, da ja ne boš ovca - tle tud ni hrbtenica dost v uporabi... poguma ownat svojo povprečnost nimaš glih, raje si psihokamikaza...... Tvojemu skrivanju za fotke in nebuloze ti praviš ownanje povprečnosti? Če se tako nosiš vedno, ko ti kdo servira par resnih in konkretnih protiargumentov ob katerih zlezeš vase in se ti zavozlajo kolen tako kot tebi- temu lahko rečeš preprosto nedoraslost konkretni debati, pri katerih ownaš edino dolgo surlo Sem pa že raje psihokamikaza
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 23:23:14
|
|
|
|
Kerensa
|
Se strinjam. Ni ceneje, je pa definitivno bolj varno kupovati, kakor pa gojiti doma. Samo hudič je, če človek nima denarja za to. Potem pa goji in riskira. Če riskira za zdravje, je vsaj vredno rizika. Če pa riskira samo zato, da bi bil zadet...
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 3.3.2015 6:04:45
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* meni je dovolj dober dokaz ozdravel človek. pa ne eden, kar nekaj njih. zakaj pa ni extra dokazov? ker nekomu to ni v interesu oz. se trudi, da bi jih ne bilo. in v končni fazi tudi za to, ker en dedek ne bo šel okrog razlagat, da se je pozdravil s hašišem.... ko si omenjala, da bi se dalo zaslužiti s semeni? niti 10 % tega, kar se zasluži z zdravili....to je tak biznis, da se večini ljudi niti sanja ne... Jaz se ob tem čudežnem zdravilnem učinku rastlin vedno spomnim na predsednika Drnovška......sprobal je vse kar je možno naravnega in zdravilnega.....mogoče pa ni ravno okrog razlagal, da se je probal zdraviti tudi s hašišem...... Glej, ne rečem, da ne pomaga kdaj in komu......ampak da bi pa tako čudežno to bilo, kot se opeva, pa tudi dvomim..... In stranski produkt te konoplje je poleg čudežnega zdravilnega učinka pač zadetost...... In tudi semena so biznis.....samo to se res skroraj nikomur ne sanja, ker nikoli nihče ne pomisli na to (ker vsi pomislimo samo na lasten bio vrt in tegelce).......nikoli se ne prodaja zgolj seme.....
< Sporočilo je popravil liliana -- 3.3.2015 6:10:18 >
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 3.3.2015 6:16:44
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu seveda... saj ne moreš okoli govorit, da si se pozdravil s prepovedano substanco. Še to manjka ubogemu človeku, da ga sosed zatoži, da ima marihuano doma. Kar je pri nas velika verjetnost, da se to zgodi... Pa čeprav se zdravi za hudo boleznijo, ker mu v lekarni nič pametnega več ne dajo... Je tiho in pove le bližnjim. Tudi osebno poznam en primer. Več jih pa ne pride do mene, razen preko interneta (Slovenija in tujina) in zgodbe od drugih. Kdo te je pa sedaj utišal, da nič več ne govoriš o izkoriščanju in gospodarskemu potencialu rabe industrijske konoplje in si zašla spet v medicinske vode izrabe konoplje........?
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 3.3.2015 7:52:47
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: patrino Ne vleče me vedno v negativo- rada pogledam na zadeve tudi iz druge perspektive, kot ljudje podobni tebi . sej vsi vemo kam te vleče - vedno v manjšino. še v vsaki temi. vedno drugačna kot večina; kronično bati se, da ja ne boš ovca - tle tud ni hrbtenica dost v uporabi... poguma ownat svojo povprečnost nimaš glih, raje si psihokamikaza...... Tvojemu skrivanju za fotke in nebuloze ti praviš ownanje povprečnosti? sploh se ne skrivam. če bi res rada vedela kdo sem, imaš vse možnosti. sploh ni da skrivam kdo sem, linki so skoz na voljo. .... temu lahko rečeš preprosto nedoraslost konkretni debati, pri katerih ownaš edino dolgo surlo Sem pa že raje psihokamikaza ja, sem vidla tvojo resno debato brez surle, kako Lulu govoriš da je ovca. ful rabim doktorat za tvoj nivo. mogoče ga bom šla pa delat.
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 3.3.2015 8:13:21
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: LuLu seveda... saj ne moreš okoli govorit, da si se pozdravil s prepovedano substanco. Še to manjka ubogemu človeku, da ga sosed zatoži, da ima marihuano doma. Kar je pri nas velika verjetnost, da se to zgodi... Pa čeprav se zdravi za hudo boleznijo, ker mu v lekarni nič pametnega več ne dajo... Je tiho in pove le bližnjim. Tudi osebno poznam en primer. Več jih pa ne pride do mene, razen preko interneta (Slovenija in tujina) in zgodbe od drugih. Kdo te je pa sedaj utišal, da nič več ne govoriš o izkoriščanju in gospodarskemu potencialu rabe industrijske konoplje in si zašla spet v medicinske vode izrabe konoplje........? ha? utišal? zašla? jaz pa se res nimam za nekega aktivista pri legalizaciji konoplje...
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 3.3.2015 8:26:19
|
|
|
|
Luns
|
Ja konoplja spada med mehke droge ampak bodimo realni večina močnih zdravil ima prav tako učinek "zadetosti". Kaj je bolj zdravo, lekarna ali konoplja bi se dalo na dolgo razgljabljati.
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 3.3.2015 8:29:37
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luns Ja konoplja spada med mehke droge ampak bodimo realni večina močnih zdravil ima prav tako učinek "zadetosti". Kaj je bolj zdravo, lekarna ali konoplja bi se dalo na dolgo razgljabljati. se je že parkrat razpravljalo na RR, ni konca tej debati... upam le, da nobena od nasprotnic konoplje ne bo imela v družini hud zdr. primer ali sama zbolela in se bo na koncu le odločila, da malo raziskuje še zadnjo možnost naravnega zdravljenja in takrat spremenila mnenje.... no, če pride do tega, bognedaj, naj se le spomnijo, da še nekje obstaja travca, ki bi lahko pomagala
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 3.3.2015 8:33:39
|
|
|
|
Luns
|
Saj temu ne prideš do konca, dokler ne rabiš je lahko bit pameten. Potem si pa pomaga vsak po svoje in niti ne razglaša tega okrog.
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 3.3.2015 8:39:25
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luns Saj temu ne prideš do konca, dokler ne rabiš je lahko bit pameten. Potem si pa pomaga vsak po svoje in niti ne razglaša tega okrog. da
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 3.3.2015 15:35:23
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: patrino Ne vleče me vedno v negativo- rada pogledam na zadeve tudi iz druge perspektive, kot ljudje podobni tebi . sej vsi vemo kam te vleče - vedno v manjšino. še v vsaki temi. vedno drugačna kot večina; kronično bati se, da ja ne boš ovca - tle tud ni hrbtenica dost v uporabi... poguma ownat svojo povprečnost nimaš glih, raje si psihokamikaza...... Tvojemu skrivanju za fotke in nebuloze ti praviš ownanje povprečnosti? sploh se ne skrivam. če bi res rada vedela kdo sem, imaš vse možnosti. sploh ni da skrivam kdo sem, linki so skoz na voljo. .... temu lahko rečeš preprosto nedoraslost konkretni debati, pri katerih ownaš edino dolgo surlo Sem pa že raje psihokamikaza ja, sem vidla tvojo resno debato brez surle, kako Lulu govoriš da je ovca. ful rabim doktorat za tvoj nivo. mogoče ga bom šla pa delat. Kakšni linki no.Ravno o tem govorim. Ko je na tebi, da kaj pametnega napišeš, butneš gor eno izvenkontekstno fotko ali pa - v tem primeru link. Povej kaj konkretnega ženska. Saj debatiramo. Za to ne rabiš doktorata in zato že nehaj enkrat biti zakompleksana v tej smeri oz. nehaj pihati na vse tiste, ki so ga pač poštimali. Hja, zavist je pa res ena taka hudo grda mrcina, a ne?
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2015 16:37:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 3.3.2015 17:57:50
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luns Ja konoplja spada med mehke droge ampak bodimo realni večina močnih zdravil ima prav tako učinek "zadetosti". Kaj je bolj zdravo, lekarna ali konoplja bi se dalo na dolgo razgljabljati. Močnih zdravil ne moreš kupiti spotoma v drive inu. Enako kot jih ne moreš pridobiti v količinah, večjih od normalno potrebnih.
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 3.3.2015 18:16:59
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Industrijska konoplja nimam pojma, zakaj je tako stigmatizirana, mogoče ravno zaradi konotacije na drogo?, bi se jo pa lahko vsestransko uporabljalo, izgubljena priložnost. Mogoče zato, ker je stališče kmetijskih ministrstev, da se na poljih naj seje zgolj to, kar gre za krmo oz. za hrano.....ker rodovitna zemlja ni od boga dana......samooskrba s hrano pa to......
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 3.3.2015 18:27:34
|
|
|
|
kalbo
|
Če smo pa že pri marihuani, potem jo s komoto izenačmo z alkoholom. Tok o tem.
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 3.3.2015 18:51:51
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: patrino Ne vleče me vedno v negativo- rada pogledam na zadeve tudi iz druge perspektive, kot ljudje podobni tebi . sej vsi vemo kam te vleče - vedno v manjšino. še v vsaki temi. vedno drugačna kot večina; kronično bati se, da ja ne boš ovca - tle tud ni hrbtenica dost v uporabi... poguma ownat svojo povprečnost nimaš glih, raje si psihokamikaza...... Tvojemu skrivanju za fotke in nebuloze ti praviš ownanje povprečnosti? sploh se ne skrivam. če bi res rada vedela kdo sem, imaš vse možnosti. sploh ni da skrivam kdo sem, linki so skoz na voljo. .... temu lahko rečeš preprosto nedoraslost konkretni debati, pri katerih ownaš edino dolgo surlo Sem pa že raje psihokamikaza ja, sem vidla tvojo resno debato brez surle, kako Lulu govoriš da je ovca. ful rabim doktorat za tvoj nivo. mogoče ga bom šla pa delat. Kakšni linki no.Ravno o tem govorim. Ko je na tebi, da kaj pametnega napišeš, butneš gor eno izvenkontekstno fotko ali pa - v tem primeru link. Povej kaj konkretnega ženska. Saj debatiramo. Za to ne rabiš doktorata in zato že nehaj enkrat biti zakompleksana v tej smeri oz. nehaj pihati na vse tiste, ki so ga pač poštimali. Hja, zavist je pa res ena taka hudo grda mrcina, a ne? Joj Patrino za tvoj doktorat pa res nima kaj biti človek zavisten. Danes papir ne pomaga nič- žal ali k sreči, kakor pač bzameš. Človek lahko ima 100 al pa noben naziv , pa ni sposoben kulturne , konstruktivne komunikacije, zmožen je le dokazovanja in bildanje lastnega ega na račun poniževanja sogovornika. in seveda obratno
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 3.3.2015 19:42:11
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Če smo pa že pri marihuani, potem jo s komoto izenačmo z alkoholom. Tok o tem. Ali obratno, večkrat ne bi škodilo.
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 3.3.2015 19:57:37
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Če smo pa že pri marihuani, potem jo s komoto izenačmo z alkoholom. Tok o tem. A ti še proizvajaš pivo, Kalbić? Kajti še vedno nam ga nisi dostavil... za degustacijo.
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 3.3.2015 19:58:26
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: Luns Ja konoplja spada med mehke droge ampak bodimo realni večina močnih zdravil ima prav tako učinek "zadetosti". Kaj je bolj zdravo, lekarna ali konoplja bi se dalo na dolgo razgljabljati. Močnih zdravil ne moreš kupiti spotoma v drive inu. Enako kot jih ne moreš pridobiti v količinah, večjih od normalno potrebnih. Samo do Bosne se zapelješ, pa vse omenjeno ne drži.
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 3.3.2015 20:04:33
|
|
|
|
Stanislava_
|
Nismo v Bosni. Bosna, še vedno sod smodnika. Tam dobiš vse, vključno s prometnim znakom prepovedano nositi orožje.
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 3.3.2015 20:08:36
|
|
|
|
Kerensa
|
Vem, da nismo v Bosni. Ampak ko potrebuješ kaj, česar v Sloveniji ne moreš dobiti (brez dobrega razloga), četudi bi bil za to pripravljen plačati, se pač zapelješ do Bosne. Pokažeš € in problem rešen.
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 3.3.2015 20:13:21
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Vem, da nismo v Bosni. Ampak ko potrebuješ kaj, česar v Sloveniji ne moreš dobiti (brez dobrega razloga), četudi bi bil za to pripravljen plačati, se pač zapelješ do Bosne. Pokažeš € in problem rešen. A tudi sl. diplome in doktorate ?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?