Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 18:27:58
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Kislo zelje in svež zrak, pa ne rabimo nobene konoplje. Ti se kar prepričuj ... In zakaj se ne bi . Če bi bila konoplja tako zveličavna (kot npr. kislo zelje ), bi verjetno že bila legalna v večini civiliziranih držav? In če je, zakaj temu v večini držav ni tako (pusti Slovenijo)? evo, bom jaz to povedala...kakorkoli, da nimam doktorata ker je njeno gojenje poceni in in prevelike bi bile izgube farmacije, če bi jo legalizirali.
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 18:29:11
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ RIJA*, slabo vidiš . ja, kratkovidna sem res kaj pa nisem videla
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 18:32:34
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Kislo zelje in svež zrak, pa ne rabimo nobene konoplje. Ti se kar prepričuj ... In zakaj se ne bi . Če bi bila konoplja tako zveličavna (kot npr. kislo zelje ), bi verjetno že bila legalna v večini civiliziranih držav? In če je, zakaj temu v večini držav ni tako (pusti Slovenijo)? evo, bom jaz to povedala...kakorkoli, da nimam doktorata ker je njeno gojenje poceni in in prevelike bi bile izgube farmacije, če bi jo legalizirali. gojenje je zelo preprosto, ne zahteva veliko pogojev.. kam bi pa prišli, da bi za toliko bolezni (od raka, glavkoma, revme, ...) imela vsaka družina zdravilo na vrtu? In to zastonj... ne gre. Denar manjka v tej uspešni zgodbi... veliko njega...
< Sporočilo je popravil LuLu -- 2.3.2015 18:33:23 >
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 18:33:43
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Kislo zelje in svež zrak, pa ne rabimo nobene konoplje. Ti se kar prepričuj ... In zakaj se ne bi . Če bi bila konoplja tako zveličavna (kot npr. kislo zelje ), bi verjetno že bila legalna v večini civiliziranih držav? In če je, zakaj temu v večini držav ni tako (pusti Slovenijo)? evo, bom jaz to povedala...kakorkoli, da nimam doktorata ker je njeno gojenje poceni in in prevelike bi bile izgube farmacije, če bi jo legalizirali. gojenje je zelo preprosto, ne zahteva veliko pogojev.. kam bi pa prišli, da bi za toliko bolezni (od raka, glavkoma, revme, ...) imela vsaka družina zdravilo na vrtu? In to zastonj... ne gre. Denar manjka v tej uspešni zgodbi... veliko njega... draga, a maš ti doktorat?
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 18:34:23
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Kislo zelje in svež zrak, pa ne rabimo nobene konoplje. Ti se kar prepričuj ... In zakaj se ne bi . Če bi bila konoplja tako zveličavna (kot npr. kislo zelje ), bi verjetno že bila legalna v večini civiliziranih držav? In če je, zakaj temu v večini držav ni tako (pusti Slovenijo)? evo, bom jaz to povedala...kakorkoli, da nimam doktorata ker je njeno gojenje poceni in in prevelike bi bile izgube farmacije, če bi jo legalizirali. gojenje je zelo preprosto, ne zahteva veliko pogojev.. kam bi pa prišli, da bi za toliko bolezni (od raka, glavkoma, revme, ...) imela vsaka družina zdravilo na vrtu? In to zastonj... ne gre. Denar manjka v tej uspešni zgodni... veliko njega... To se mi zdi "razumljiva razlaga", farmacevtski lobiji. Niti njih ne maram, tako da ostajam pri kislem zelju in genih.
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 18:35:00
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Kislo zelje in svež zrak, pa ne rabimo nobene konoplje. Ti se kar prepričuj ... In zakaj se ne bi . Če bi bila konoplja tako zveličavna (kot npr. kislo zelje ), bi verjetno že bila legalna v večini civiliziranih držav? In če je, zakaj temu v večini držav ni tako (pusti Slovenijo)? evo, bom jaz to povedala...kakorkoli, da nimam doktorata ker je njeno gojenje poceni in in prevelike bi bile izgube farmacije, če bi jo legalizirali. gojenje je zelo preprosto, ne zahteva veliko pogojev.. kam bi pa prišli, da bi za toliko bolezni (od raka, glavkoma, revme, ...) imela vsaka družina zdravilo na vrtu? In to zastonj... ne gre. Denar manjka v tej uspešni zgodbi... veliko njega... draga, a maš ti doktorat? Mogoče..skoraj
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 18:35:20
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ RIJA*, slabo vidiš . ja, kratkovidna sem res kaj pa nisem videla Ah, nič, slaba šala.
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 18:36:19
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Kislo zelje in svež zrak, pa ne rabimo nobene konoplje. Ti se kar prepričuj ... In zakaj se ne bi . Če bi bila konoplja tako zveličavna (kot npr. kislo zelje ), bi verjetno že bila legalna v večini civiliziranih držav? In če je, zakaj temu v večini držav ni tako (pusti Slovenijo)? evo, bom jaz to povedala...kakorkoli, da nimam doktorata ker je njeno gojenje poceni in in prevelike bi bile izgube farmacije, če bi jo legalizirali. gojenje je zelo preprosto, ne zahteva veliko pogojev.. kam bi pa prišli, da bi za toliko bolezni (od raka, glavkoma, revme, ...) imela vsaka družina zdravilo na vrtu? In to zastonj... ne gre. Denar manjka v tej uspešni zgodni... veliko njega... To se mi zdi "razumljiva razlaga", farmacevtski lobiji. Niti njih ne maram, tako da ostajam pri kislem zelju in genih. jaz tudi zaenkrat .. hvalabogu.. danes je bila sarma, da ohranimo zdravje
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 18:37:40
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Kislo zelje in svež zrak, pa ne rabimo nobene konoplje. Ti se kar prepričuj ... In zakaj se ne bi . Če bi bila konoplja tako zveličavna (kot npr. kislo zelje ), bi verjetno že bila legalna v večini civiliziranih držav? In če je, zakaj temu v večini držav ni tako (pusti Slovenijo)? evo, bom jaz to povedala...kakorkoli, da nimam doktorata ker je njeno gojenje poceni in in prevelike bi bile izgube farmacije, če bi jo legalizirali. gojenje je zelo preprosto, ne zahteva veliko pogojev.. kam bi pa prišli, da bi za toliko bolezni (od raka, glavkoma, revme, ...) imela vsaka družina zdravilo na vrtu? In to zastonj... ne gre. Denar manjka v tej uspešni zgodbi... veliko njega... draga, a maš ti doktorat? pa sem še hotela dodati "p.s. še ena brez doktorata" pa sem si premislila, da se ne bo kdo zapalil na to in mislil, da sem fauš za doktorate
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 18:43:46
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Kislo zelje in svež zrak, pa ne rabimo nobene konoplje. Ti se kar prepričuj ... In zakaj se ne bi . Če bi bila konoplja tako zveličavna (kot npr. kislo zelje ), bi verjetno že bila legalna v večini civiliziranih držav? In če je, zakaj temu v večini držav ni tako (pusti Slovenijo)? evo, bom jaz to povedala...kakorkoli, da nimam doktorata ker je njeno gojenje poceni in in prevelike bi bile izgube farmacije, če bi jo legalizirali. gojenje je zelo preprosto, ne zahteva veliko pogojev.. kam bi pa prišli, da bi za toliko bolezni (od raka, glavkoma, revme, ...) imela vsaka družina zdravilo na vrtu? In to zastonj... ne gre. Denar manjka v tej uspešni zgodbi... veliko njega... draga, a maš ti doktorat? pa sem še hotela dodati "p.s. še ena brez doktorata" pa sem si premislila, da se ne bo kdo zapalil na to in mislil, da sem fauš za doktorate Vsaka izobrazba je dorba, dokler se znaš z njo nositi in dokler ona ne nosi tebe.
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 18:56:31
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu da se ne bo kdo zapalil na to in mislil, da sem fauš za doktorate pa glede na to, koliko se jih je po bivši jugi kupilo.....nimaš kaj biti fauš
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 18:58:14
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Vsaka izobrazba je dorba, dokler se znaš z njo nositi in dokler ona ne nosi tebe. za nas malo premalo izbražene: a to je tak, če si daš gor ene f.u.kiš čevlje, pa jih ne znaš nositi, pa izpadeš namesto seksi bejbe enostavno k.u.rba sam prašam
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 18:59:34
|
|
|
|
alda
|
nič ne upam napisati, ker nimam doktorata, pa da ne izpadem preveč glupa zaradi tega
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 18:59:50
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: LuLu da se ne bo kdo zapalil na to in mislil, da sem fauš za doktorate pa glede na to, koliko se jih je po bivši jugi kupilo.....nimaš kaj biti fauš popravljam... "da se ne bo kdo zapalil na to in mislil, da sem fauš, ker so imeli denar za doktorate"
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 19:00:29
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda nič ne upam napisati, ker nimam doktorata, pa da ne izpadem preveč glupa zaradi tega daj si duška to je tema o seksu in marihuani NOT!
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 19:01:17
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Vsaka izobrazba je dorba, dokler se znaš z njo nositi in dokler ona ne nosi tebe. za nas malo premalo izbražene: a to je tak, če si daš gor ene ****iš čevlje, pa jih ne znaš nositi, pa izpadeš namesto seksi bejbe enostavno **** Lahko vidiš tudi tako.. Vsak po svoje. Ma jaz se družim z vsakim, ki mi je fajn, naj ima šest razredov osnovne šole ali dva doktorata...
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 19:01:53
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: LuLu da se ne bo kdo zapalil na to in mislil, da sem fauš za doktorate pa glede na to, koliko se jih je po bivši jugi kupilo.....nimaš kaj biti fauš popravljam... "da se ne bo kdo zapalil na to in mislil, da sem fauš, ker so imeli denar za doktorate" no saj sem sumila, da ima denar tudi prste zraven
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 19:03:11
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: LuLu da se ne bo kdo zapalil na to in mislil, da sem fauš za doktorate pa glede na to, koliko se jih je po bivši jugi kupilo.....nimaš kaj biti fauš popravljam... "da se ne bo kdo zapalil na to in mislil, da sem fauš, ker so imeli denar za doktorate" Ampak to so bile resne zadeve... se spomnite medicine? V Ljubljani daleč od faksa, iz Prištine so pa domov z diplomami hodili in potem tudi zdravili ljudi. Mogoče bi bila konoplja res boljša rešitev.
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 19:03:53
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Vsak po svoje. Ma jaz se družim z vsakim, ki mi je fajn, naj ima šest razredov osnovne šole ali dva doktorata... jaz še s takimi, ki niti oš nimajo končane....čisto vsak dan.....
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 19:05:03
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: LuLu da se ne bo kdo zapalil na to in mislil, da sem fauš za doktorate pa glede na to, koliko se jih je po bivši jugi kupilo.....nimaš kaj biti fauš popravljam... "da se ne bo kdo zapalil na to in mislil, da sem fauš, ker so imeli denar za doktorate" no saj sem sumila, da ima denar tudi prste zraven vedno.. sex, drugs, rock & roll and money
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 19:05:59
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: LuLu da se ne bo kdo zapalil na to in mislil, da sem fauš za doktorate pa glede na to, koliko se jih je po bivši jugi kupilo.....nimaš kaj biti fauš popravljam... "da se ne bo kdo zapalil na to in mislil, da sem fauš, ker so imeli denar za doktorate" no saj sem sumila, da ima denar tudi prste zraven vedno.. sex, drugs, rock & roll and money za aldo moraš menda heavy metal napisati
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 19:06:56
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Vsak po svoje. Ma jaz se družim z vsakim, ki mi je fajn, naj ima šest razredov osnovne šole ali dva doktorata... jaz še s takimi, ki niti oš nimajo končane....čisto vsak dan..... pazi to... jaz pa tudi s takimi, za katere sploh ne vem koliko šolanja imajo za sabo
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 19:07:33
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: LuLu da se ne bo kdo zapalil na to in mislil, da sem fauš za doktorate pa glede na to, koliko se jih je po bivši jugi kupilo.....nimaš kaj biti fauš popravljam... "da se ne bo kdo zapalil na to in mislil, da sem fauš, ker so imeli denar za doktorate" Ampak to so bile resne zadeve... se spomnite medicine? V Ljubljani daleč od faksa, iz Prištine so pa domov z diplomami hodili in potem tudi zdravili ljudi. Mogoče bi bila konoplja res boljša rešitev. vem, da so to delali, osebno ne poznam nobenega
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 19:09:25
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Vsak po svoje. Ma jaz se družim z vsakim, ki mi je fajn, naj ima šest razredov osnovne šole ali dva doktorata... jaz še s takimi, ki niti oš nimajo končane....čisto vsak dan..... pazi to... jaz pa tudi s takimi, za katere sploh ne vem koliko šolanja imajo za sabo samo kaj mi ostane? naj ga dam v posvojitev
|
|
|
|
RE: Le seksa in marihuane ne 2.3.2015 19:09:48
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: LuLu da se ne bo kdo zapalil na to in mislil, da sem fauš za doktorate pa glede na to, koliko se jih je po bivši jugi kupilo.....nimaš kaj biti fauš popravljam... "da se ne bo kdo zapalil na to in mislil, da sem fauš, ker so imeli denar za doktorate" no saj sem sumila, da ima denar tudi prste zraven vedno.. sex, drugs, rock & roll and money za aldo moraš menda heavy metal napisati da bi jo trofla direkt v center, bi morala napisati tole "a fusion of rock and roll, heavy metal and rockabilly"
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?