|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2015
27.2.2015 11:03:20   
perla*

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Meni se zdi, da bi se lažje odklopila, če bi imela vsaj približno redne cikluse, tako, pa vsak mesec, ko user posted image zamuja in je že 40 dni + delam test in potem ko je še vedno ni, čez par dni še enega, pa včasih še tretjega in to "lažno upanje" ob testiranju je tisto, kar me najbolj psihira. Oziroma moj optimizem, ko vsak mesec pomislim, da se je mogoče zgodil čudež.
Jaz najine neplodnosti ne skrivam, mi je lažje če komu povem, tako, da ve moja družina in vse moje prijateljice. Potem me vsaj pustijo pri miru in ne sprašujejo neumnosti v smislu " kaj pa vidva čakata" in podobno. Pa tudi težave s plodnostjo niso nobena sramota, da bi jih mogel človek skrivat, konec koncev nas ni tako malo, ki si želimo, da bi nam ratalo, pa ne rata.

Potem pa sploh niso tko primitivni, če naju sprašujejo, ki živiva skupaj, sva poročena, rihtava papirje za hišo, pa še nad 30? user posted image Sodelavec v službi, ki bi prevzel vodenje namesto mene, edino on nestrpno čaka vsak mesec! In me kr vprasa! Pomoje bo on naslednji, ki bo dobil okol ušes user posted image
Draga moja čokoladka (joj ta tvoj nik mi zmeri sline sproži user posted image ) če bi imela redne cikluse, bi bilo pa nekaj drugega. Vedno nekaj najdemo. Kaj meni pomaga redna M in O. Nepojasnjena neplodnost je tudi velik matranja v glavi, ko se skoz sprašuješ zakaj?! Jebeš te O in spermije, sej samo 1 ovulacijo in 1 spermij rabimo! user posted image Zato veselo dalje! Pomebna je kvaliteta, ne kvantiteta! Naju bo pa itak Domančič rešil! Ahahaha no! user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 101
27.2.2015 11:26:29   
chocolatecake
perla* Tvoji kolegi in znanci so še zelo uvidevni. Midva sva v gradnji stanovanja oz prizidka, živiva "malo tukaj, malo tam", konec leta sva se zaročila, jaz sem še daleč od 30, moj pa že zelo zelo blizu, pa vseeno isto poslušava oz sva poslušala.
Pri nas se je zadnje čase zelo razpasel trend mladih mamic in očkov, v najini družbi je 90% takih z majhnimi otroki ali v pričakovanju, pa tudi bratranci in sestrične so zelo pridni, zato sva posledično pač bolj na udaru.
Tudi jaz upam, da bodo Domačičeve metode na koncu zmagale!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil chocolatecake -- 27.2.2015 11:31:12 >

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 102
27.2.2015 13:26:08   
Passion
Jaz tudi ne razglašam tega okrog, ker vem, da če bi povedala mojim ali pa njegovim, bi me to precej obremenjevalo. Pa ne vem zakaj. Najbrž zaradi tistih miljon vprašanj, ki bi sledila.user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 103
27.2.2015 13:29:50   
Passion
Marčevka2010 kako je danes z izcedki? So minili?

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 104
27.2.2015 13:53:26   
Marčevka2010
Ena taka rjavkasta packarija, sicer zelo malo, a nekaj je. Brezveze. Mislim, da je to napovednik M. Ampak, ker je to bolj dolg mesec sem še vedno med marčevkami, tudi, če jo sedaj dobim.user posted image

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 105
27.2.2015 13:56:32   
Shana86
Jah punce, samo sprostite se, pa bo takoj prijelo user posted image user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 106
27.2.2015 13:58:39   
Marčevka2010
Ja, saj med user posted image se fajn sprostim, nič bat, pa ne pomaga najbolj. user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 107
27.2.2015 14:00:06   
She1
Ja, hehe Shana86 :) V bistvu je tak, da jaz poznam par primerov, ko so imeli spolne odnose včasih tako, da so pazili, včasih ne, je pa res, da so bili spolni odnosi zelo redki, vsaj tak so rekli, npr. 2x 3x na mesec, to je pa pol res skoraj nemogoče zanosit, razn če res trofiš :))) no in po par let ni bilo nič, k zdravnikom niso šli, saj pač so vedeli, da niso redno seksali, nato ko pa so začeli pa so v roku 1 leta vsi pridelali debele pluse :) En par celo takoj prvi mesec, ko so se spravli v akcijo. Ne vem od česa je odvisno, psiha že dela svoje ja ... samo kaj te vem ...
Kaj pa v napovedovanje spola z verižico verjamete kaj? tak malo za šalo :)

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 108
27.2.2015 14:01:40   
Janchek81
She1 ne verjamem...obakrat narobe zadela ženska user posted image niti v une kitajske ne vrjamem, ker so mi tud kontra zadel user posted image

(odgovor članu She1)
Neposredna povezava do sporočila: 109
27.2.2015 14:19:07   
Passion
Jaz se nimam otrok tako da vam bom vedela povedat, ko jih dobim :) Sem pa ze carala s temi verizicami ja, samo sem pozabla kaj je prislo. Vem samo da so bili trije otroci :) Kaj pa kaksne vedezevalke ali numerologinje? Verjamete? :)

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 110
27.2.2015 14:21:01   
Janchek81
v numerologinje bi še znala neki verjet, v vedeževalke pa bolj NE kot JA user posted image sem slišala že take polomije, da groza user posted image
Drgač pa verjamem 100% v bralce aure ... in napovedovanje na podlagi energij ... sam teh je tok mal, da niso še neki znane ...

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 111
27.2.2015 14:47:12   
She1
Hehe ;) kaj te vem, meni so tudi trije otroci prišli :) je pa res, da sem probala ženskam v naši družini in je štimalo. Mojemu tudi isto kaže kot meni :) hehe kaj pa vem, glavno, da ni mirovala verižica heheh :) no, moji sestrični, ki pa je neplodna pa res miruje. Ne vem v čem je to fora.
Aja, mislila sem še nekaj dodatk prejšnjemu postu o tem kako so marsikatere imele več partnerjev in imele nezaščiten seks. Zanimivo je to, da one so mislile, da ne morejo imeti otrok in torej sploh o otrocih niso razmišljale, torej niso bile napsihirane. Nato pa je kar naenkrat uspelo po več letih. Sicer po eni strani se čudim takim zgodbam, po drugi strani pa je itak logično ... če imaš ti spolne odnose 3x na mesec, zelo težko trofiš ovulacijo ... :)

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 112
27.2.2015 14:59:27   
Neza007
Moja prijateljica seksa res poredko...tko 1x na 6 mesecev, ko sta rekla ja zej bi pa otročka tja enkrat do poletja, je ratalo v prvem in edinem poizkusu v unem mesecu, pol veretn spet pol leta nista :D Ona sploh neve kako zgleda ovulacija, kdaj je ovulacija nič neve ;). Manj ko veš bolje je bi jst rekla. jst nevem jst se morm res nekak odklopet, ker se mi zdi da se je moji glavi začel malo keglat :D

(odgovor članu She1)
Neposredna povezava do sporočila: 113
27.2.2015 15:04:40   
Neza007
Sem se kr odločila, da do dneva D ne grem več na forum, tko da punce se beremo konec meseca marca, jst mam POST od forumov :D. Upam, da ko pridem nazaj vas čimveč zagleda pluskov in da vam jst mogoče sporočim lepo novičko, no bomo videli. Srečno, pa navijam!!!

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 114
27.2.2015 15:54:05   
Passion
Neza007 potem pa uzivaj v tem mesecu in prinesi dobre novicke, mi jih bomo pa tebi :).

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 115
27.2.2015 16:36:00   
Compass
ooo Neza007 res? No prav, se slišimo v novebrkah user posted image

Punce, vidim, da se nekatere res že kar nekaj časa mučite z zanositvijo.. Jst mam doma že enega škrata, 2 leti starega in se zdej bolj intenzivno z zanositvijo ukvarjava tam nekje od oktobra.. samo en mesec sem bla jst med O čist bolna, naslednji mesec moj, pol je bil mali bolan.. pol je mel moj službo po cele dneve.. tko da je skoz nekej.. sej se trudiva, samo očitno še ni namenjeno.. prvi otrok je uspel v drugem ali tretjem mesecu (se ne spomnim več). plus to, da mi po novem letu kar naenkrat M zamuja tudi po 5-6 dni, prej sem jo imela pa na uro točno..user posted image tako da ne vem, a se mi je res cikel podaljšal, al kaj se gre.. user posted image

Kaj boste delale čez vikend? Jaz imam en kup dela, v nedeljo si bom pa frej vzela.. user posted image

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 116
27.2.2015 16:48:38   
MauMow
Neza007 ????user posted image

No upam da se skupaj dobima v isti temi user posted image Bi bil že čas a ne?

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   [Brisano sporočilo]
27.2.2015 17:15:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MauMow)
  Neposredna povezava do sporočila: 118
28.2.2015 16:13:53   
MaryKate
Hehey!

Še ena "marčevka"...Po dobrem letu se spet javljam na forumu.

Za sabo imam en ss, lani januarja. Ni blo fajn, ampak sem nekako preživela, zdej pa je čas za nove boje, upam da tokrat speljemo user posted image

user posted image NE pričakujem 6.3. user posted image

< Sporočilo je popravil MaryKate -- 28.2.2015 16:15:05 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 119
1.3.2015 14:23:46   
Pajama
Ojla,smo ze marca - ze kaksna nosecnica? Se malo javljam, ceprav ko vas berem, dobim kar slabo vest, ker se midva trudiva sele od junija. Niti ne vem, kaj pomenijo vse te kratice, povezane z umetnimi oploditvami.
Drugac pa z mano ta mesec ne bo nic!! Nul koma jozef. Najplodnejsi teden sva brez pravega razloga preskocila. Bi se najraje kar v april selila user posted image

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   [Brisano sporočilo]
1.3.2015 17:44:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 121
1.3.2015 22:21:36   
Anonimen

Živjo punce!
Se vam pridružujem v pričakovanju pluska! user posted image ...vendar v marcu še kot navijačica. Čakam na svojo marčevsko menstruacijo, nato pa akcija! user posted image Komaj čakam.. user posted image Sem se oborožila z ovulacijskimi testi, tako da ja ne zamudim ovulacije. Me prav zanima, koliko časa se bova midva matrala, zaenkrat sem optimist. user posted image Vas sicer berem že kar nekaj časa, mogoče se me katera celo spomni od lani, ko sem nekajkrat 'poskusno sodelovala', samo takrat želja po user posted image še ni bila dovolj zrela. Sedaj pa je in se že veselim user posted image .
Vsem borkam želim veliko užitkov pri delanju dojenčka in še več sreče, da vam misija tudi uspe! Že ta mesec!! user posted image

Lp, Ayla

Neposredna povezava do sporočila: 122
2.3.2015 7:38:50   
Compass
No, punce, akcija!

Marec mora biti poln pluskov :)

Kako ste? Jaz sem v službi, dež pada, prav depresivno je.. Danes sem sanjala, da sem rodila punčko. Mogoče pa to kaj pomeni.. Komaj čakam, da bo ura dovolj, da grem iz službe in se grem cartat domov k mojmu malemu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 123
2.3.2015 9:29:11   
Marčevka2010
No, kot sem napovedala sem dobila M. Upam, da bo kasneje seznam lepši, da boste vse pluse pridelale. Ampak, ker sem prva, upam, da bom med zadnjimi pa le pridelala plus. user posted image Bomo videli.

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 124
2.3.2015 9:31:18   
Janchek81
Marčevka2010 bo pa naslednjič user posted image sam glavo pokonci pa gremo dalje AKCIJA user posted image

Men je tud dons tko nekam težk dan, lena sm, nč se mi ne da, komi čakam, da grem domov ... še do osebnega zdravnika po folno ... jst pa lena ko ****s user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

katero ime vam je lepše?
nika23

Ema (36%)

Naja (9%)

Neja (22%)

Lia (Liana) (12%)

Tia (Tiana) (20%)

Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!