|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
26.2.2015 22:27:01   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

patrino, ti maš pa res smolo da si od vseh na RRju samo ti polno pismena user posted image

Mateyka, ....

Vedno to počneš, ko ne veš kaj bi odgovorila. Žal to ne zakrije tega, da ne kapiraš bistva in si preprosto prekratka.

ne ljubica, žal zate temu ni tako. samo nimam časa, niti volje, da kažem kje se vse to konstantno dogaja tebi. user posted image in poleg tega jaz ne pozabim, da si hodiš sem vampirsko futrat svojo psiho in potem - zakaj bi zgubljala energijo za tako "pišanje v veter"? user posted image

Matyka - tega ne počneš samo meni. Žal. Tako se dostikrat obnašaš tudi do drugih.

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 776
26.2.2015 22:29:02   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: liliana
Daj, ne dramatiziraj spet.....sama začneš s primitivnim in nizkotnim obnašanjem, ko ti pa nekdo vrne z isto mero pa se začneš še nizkotneje obnašati, delati žrtev iz sebe, vmes spet malo probaš kulturno debatirati (ko se zbudi tvoj redki, drugi jazuser posted image ), sedaj pa začneš še groziti......

meče mine in ko se ji vrne, potem pa grozi s sankcijami kot Lukkec - boga cvetka, še dobro da samo virtualno takele počne..

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 777
26.2.2015 22:29:48   
mateyka

Matyka - tega ne počneš samo meni. Žal. Tako se dostikrat obnašaš tudi do drugih.

samo do šusov draga patrino. samo do šusov.

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 778
26.2.2015 22:30:02   
LuLu

do koga recimo?

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 779
26.2.2015 22:31:04   
LuLu

aja do šusov user posted image

to jih je na RR kakih ... hmmm 1? Mogoče 2? user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 780
26.2.2015 22:31:04   
mateyka
ne ljubica, žal zate temu ni tako. samo nimam časa, niti volje, da kažem kje se vse to konstantno dogaja tebi. user posted image in poleg tega jaz ne pozabim, da si hodiš sem vampirsko futrat svojo psiho in potem - zakaj bi zgubljala energijo za tako "pišanje v veter"? user posted image

Mateyka zakaj nikoli ne odgovoriš na vprašanje? Zakaj vedno streljaš mimo , ko pa te človek vpraša in pozove, da odgovoriš na tisto, v čemer teče debata, pa konstantno postaneš žaljiva. Resno te sprašujem.

resno - a si polno pismena? zgoraj je odgovor.

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 781
26.2.2015 22:31:30   
RIJA*
Kdo je ze rekel, da je tu dolgcas?user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 782
26.2.2015 22:32:52   
patrino

Stana- samo nekaj bom rekla- če se mi ne spelješ s hrbta s takšnim nizkotni govorjenje, te bom prijavila moderatorjem. Kristus ženska- ti si pa res za na ketno.

Daj, ne dramatiziraj spet.....sama začneš s primitivnim in nizkotnim obnašanjem, ko ti pa nekdo vrne z isto mero pa se začneš še nizkotneje obnašati, delati žrtev iz sebe, vmes spet malo probaš kulturno debatirati (ko se zbudi tvoj redki, drugi jazuser posted image ), sedaj pa začneš še groziti......

Lili, če bi bila poštena, bi videla da to ni ista mera in da osebno napišem marsikaj - takšno primitivno zmerjanje je pa še meni izpod časti.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 783
26.2.2015 22:33:16   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

sem zelo dologčasno transparentna. če me bereš ali pobrskaš za nazaj, veš do katerih "sem taka" in koliko jih je. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 784
26.2.2015 22:34:32   
liliana

Kerensa, to, da so otroci lačni je le fraza. Meni osebno je nedoumljivo dejanje očeta in moža, da vleče agonijo brez plače 2 leti. Razumi razliko- ni ostal brez službe- on je hodil v službo 2 leti zastonj. V tem času bi si za voljo svoje družine večina ljudi poiskala drugo službo ne pa praznih žepov vztrajala v službi in obremenjevala vse zraven. Tre čakala in čakala ob praznih žepih dve leti, da mi tiste dve leti plačajo za nazaj.
Kako je bilo v reali najbolj ve Ronja .

Zakaj pa misliš, da so bili praznih žepov....Ronja je dejala, da so imeli prihranke.....

Je pa pri vsej tej stvari zanimivo, kako se zdi početje tegale gospoda opravičljivo vsem tistim ki ste doma in plačujete položnice z denarjem , ki ga zasluži mož. Zanimivo, bi bilo slišati njihovo mnenje o tem oz. vaše mnenje, če bi vsako jutro do poznih popoldanskih ur čepele v službi in prigarale plačo, s katero bi morale poravnati vse stroške, med tem časom, ko bi mož tudi cele dneve preživel v službi in domov prinesel prazen tošel.

Še enkrat.....imeli so prihranke.....torej niso bili lačni......verjetno tudi na veliki nogi niso živeli prej (glede na to, da so imeli prihranke).....

Ne poznam situacije pri Ronji takrat, da bi jo obsojala ali opravičevala.....vendar.....recimo en partner odpira svojo firmo....lahko se zgodi, da prvo leto ali dve ne zasluži ravno nevem kaj...ko si ustvarja svojo pozicijo na trgu....torej živi od partnerjevega dohodka....ali pa sedaj, v času krize, ko je marsikateremu s.p.ju malo zagustilo.....a naj bi takoj zaprl firmo in šel delat v Avstrijo, ali pa malo vztrajal, potrpel, da si je "opomogel".....marsikatera družina se je v zadnjih letih morala odpovedati določenemu delu svojega mesečnega dohodka......in ni partner jemal to kot "egoistično maltretiranje ostalega dela družine"....ker to je partnerstvo, da podpiraš partnerja, ko mu "zagusti".....ne pa da ga imaš za nesposobnega, ker prinese k hiši nekaj 100 EUR manj.....

Drugače pa......če imata obadva partnerja, recimo 1500 EUR plače...in eden zgubi službo oz. ta dohodek.....družina preživi tistih nekaj mesecev.....gre na leto samo na ene počitnice, začne malo gledat na svojo porabo in to je to....če seveda družina ni obremenjena z 800 EUR kredita, če je, je to druga pesem......

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 785
26.2.2015 22:34:52   
mateyka

Lili, če bi bila poštena, bi videla da to ni ista mera in da osebno napišem marsikaj - takšno primitivno zmerjanje je pa še meni izpod časti.

Lili! zakaj nisi poštena?! user posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 786
26.2.2015 22:35:00   
LuLu

sem zelo dologčasno transparentna. če me bereš ali pobrskaš za nazaj, veš do katerih "sem taka" in koliko jih je. user posted image

saj... ampak lepše se bere, če si ona da eno skupino za svoj hrbet, ki jo v vsem podpirajo in so deležni istih napadov, kot ona... pač to potrebuje, da zgura dan na RR in da se jutri spet vrne. Namišljene prijatelje user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 787
26.2.2015 22:37:03   
mateyka

Namišljene prijatelje user posted image

ahhh ja, pelin pa une user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 788
26.2.2015 22:38:07   
patrino

Mateyka zakaj nikoli ne odgovoriš na vprašanje? Zakaj vedno streljaš mimo , ko pa te človek vpraša in pozove, da odgovoriš na tisto, v čemer teče debata, pa konstantno postaneš žaljiva. Resno te sprašujem.

resno - a si polno pismena? zgoraj je odgovor.

Kje? Tisto s šusi misliš? Če je to to, potem si zopet dokazala tisto, kar sem ti že parkrat napisala. In nazadnje ti je tudi Frodo.Pa parkrat tudi nekaj drugih uporabnikov.
Škoda po svoje. Nekako sem vseeno imela o tebi malo drugačno mnenje.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 789
26.2.2015 22:39:38   
liliana

Tebi je izpod časti, ker se nanaša nate......ti si prav tako zmožna zmerjati na tak primitiven način......mogoče katero forumašico tudi tako duša boli, kot sedaj tebe, ko podobno zmerjanje leti iz tvojih ust.......

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 790
26.2.2015 22:40:29   
LuLu

Tebi je izpod časti, ker se nanaša nate......ti si prav tako zmožna zmerjati na tak primitiven način......mogoče katero forumašico tudi tako duša boli, kot sedaj tebe, ko podobno zmerjanje leti iz tvojih ust.......

đabe... ona tega ne šteka user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 791
26.2.2015 22:45:09   
patrino

Kerensa, to, da so otroci lačni je le fraza. Meni osebno je nedoumljivo dejanje očeta in moža, da vleče agonijo brez plače 2 leti. Razumi razliko- ni ostal brez službe- on je hodil v službo 2 leti zastonj. V tem času bi si za voljo svoje družine večina ljudi poiskala drugo službo ne pa praznih žepov vztrajala v službi in obremenjevala vse zraven. Tre čakala in čakala ob praznih žepih dve leti, da mi tiste dve leti plačajo za nazaj.
Kako je bilo v reali najbolj ve Ronja .

Zakaj pa misliš, da so bili praznih žepov....Ronja je dejala, da so imeli prihranke.....

Je pa pri vsej tej stvari zanimivo, kako se zdi početje tegale gospoda opravičljivo vsem tistim ki ste doma in plačujete položnice z denarjem , ki ga zasluži mož. Zanimivo, bi bilo slišati njihovo mnenje o tem oz. vaše mnenje, če bi vsako jutro do poznih popoldanskih ur čepele v službi in prigarale plačo, s katero bi morale poravnati vse stroške, med tem časom, ko bi mož tudi cele dneve preživel v službi in domov prinesel prazen tošel.

Še enkrat.....imeli so prihranke.....torej niso bili lačni......verjetno tudi na veliki nogi niso živeli prej (glede na to, da so imeli prihranke).....

Ne poznam situacije pri Ronji takrat, da bi jo obsojala ali opravičevala.....vendar.....recimo en partner odpira svojo firmo....lahko se zgodi, da prvo leto ali dve ne zasluži ravno nevem kaj...ko si ustvarja svojo pozicijo na trgu....torej živi od partnerjevega dohodka....ali pa sedaj, v času krize, ko je marsikateremu s.p.ju malo zagustilo.....a naj bi takoj zaprl firmo in šel delat v Avstrijo, ali pa malo vztrajal, potrpel, da si je "opomogel".....marsikatera družina se je v zadnjih letih morala odpovedati določenemu delu svojega mesečnega dohodka......in ni partner jemal to kot "egoistično maltretiranje ostalega dela družine"....ker to je partnerstvo, da podpiraš partnerja, ko mu "zagusti".....ne pa da ga imaš za nesposobnega, ker prinese k hiši nekaj 100 EUR manj.....

Drugače pa......če imata obadva partnerja, recimo 1500 EUR plače...in eden zgubi službo oz. ta dohodek.....družina preživi tistih nekaj mesecev.....gre na leto samo na ene počitnice, začne malo gledat na svojo porabo in to je to....če seveda družina ni obremenjena z 800 EUR kredita, če je, je to druga pesem......

Tudi jaz je ne poznam v reali in mi je tudi bedno nekaj pisati ter govoriti, ker niso vsa dejstva jasna. Pri vsej stvari- kot sem že rekla- mi je zanimivo to, da se večino isti strukturi ljudi opravičljivo dejstvo, da nekdo hodi 2 leti v službo zastonj, kljub temu, da bi v tem času lahko poiskal drugo, kljub temu, da ima doma družino, kljub temu, da nikjer ne piše , da bo to nekoč dobil nazaj.
Liliana- veliko je teh- kaj pa če bi bil primer..., ki jih ti naštevaš in ki spremenijo sliko. Toda tu se ne gre za gospodinjo, ki je sporazumno s partnerjem ostala doma in skrbela za gospodinjstvo. Tu ne gre za trenutno krizo sp-ja , ki traja par mesecev. Tu se gre za človeka, ki je hodil 2 leti v službo in v 24 mesecih ni domov prinesel nič denarja. To zame ni trenutna kriza, kjer se malo stisne zobe in potegne trebuh noter.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 792
26.2.2015 22:46:27   
mateyka

Kje? Tisto s šusi misliš? Če je to to, potem si zopet dokazala tisto, kar sem ti že parkrat napisala. In nazadnje ti je tudi Frodo.Pa parkrat tudi nekaj drugih uporabnikov.
Škoda po svoje. Nekako sem vseeno imela o tebi malo drugačno mnenje.

omg, kak si ti - kratka lajtunga. plačem ej, nasmijala si me do suza user posted image

*namig za polno pismene: ne pišam u vetar dušo

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 793
26.2.2015 22:46:38   
Tippi
kle sploh ni dolgcajt vidim.....mogoce obcasno k mene ze dolg ni blo....me kdo pogresa? :p

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 794
26.2.2015 22:48:27   
patrino

Mogoče koga dušica boli, vendar ne zaradi mojih zmerljivk. To je grdo trditi, ker to ni res. Zmerjanje ni nikoli moj stil, ker s tem žal pokažeš le svoj primitivizem in nesposobnost drugačnega komentiranja.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 795
   [Brisano sporočilo]
26.2.2015 22:49:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 796
26.2.2015 22:50:27   
LuLu

Kristus ženska- ti si pa res za na ketno.

a to si verjetno mislila .. za na zlato ketno okoli vrata, kot lep obesek? user posted image

ja pa ja...

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 797
26.2.2015 22:52:04   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

O, Tippi!

Kokice? user posted image

kokice so v moji pristojnosti.. prosim lepo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 798
26.2.2015 22:53:07   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

kle sploh ni dolgcajt vidim.....mogoce obcasno k mene ze dolg ni blo....me kdo pogresa? :p

Tippi živjo.Včasih pa res malo gledam kje boš kaj napisala kako je kaj tvoj fantin. Upam, da ste zdravi in da pridno rastete.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 799
   [Brisano sporočilo]
26.2.2015 22:53:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?