ronja
|
Bila sem v Lj., na urgenci, mela zlomljeno roko, še v srednji šoli, torej že pred skoraj 20 leti:D. Kaj točno so mi dali, nimam pojma, vem pa, da so mi dali malo manjši odmerek "sej bo dost, k je tko drobčkana". No, dovolj je res bilo, ker me je zmanjkalo takoj in se nisem vmes zbujala in kljub manjšemu odmerku se vseeno nisem mogla res zbudit še v ordinaciji, enkrat sem malo k sebi prišla, ko so mi dajali gor mavec, potem pa spet padla nazaj in takrat je bilo to super! Potem ko sem se res ovedla, sem bila na hodniku in vmes še parkrat mal odjadrala v te barve . Ko so mi dali zadevo v žilo, tudi jaz nisem nič sanjala, samo zaspala sem, ampak potem, ko sem se prebujala. Ko sem se do čisto ovedla, je bilo pa konec - in moja prva misel: "Zdaj pa vem, zakaj se zadevajo! Ob tem pa res pozabiš na vse skrbi..." Potem sem šla pa na bus domov . Me je pa potem glava bolela in sem bila malo omotična še na busu in potem doma (dohtarjem se ni glih dopadla ideja, da bi šla z busom:D). Vem, pa, da drugi niso meli teh izkušenj z narkozo, vsaj noben, ki ga poznam, mi ni o tem govoril, pa tudi takrat noben od ostalih, ki so jih naravnali. Je pa res, da sem precej občutljiva na vse te kemične substance, zato tudi nič ne jemljem:D. Enkrat sem spila pol deci vina in se mi je vrtelo in enkrat sem bila zadeta od travce, ko je prezračevanje v disku odpovedalo - čeprav sem bila na plesišču, kjer ljudje niso kadili... Ampak meni je bilo takrat vse noro smešno! Najprej sploh nisem porajtala, kaj se dogaja, šele potem mi je kapnilo. Takratni fant ni mogel verjet, da je to mogoče, ampak je videl, da mi je nekaj:D. Zato zares probala nisem še nič:D. Smo različni in meni se hitro začne dogajat, zgleda:D. Mislim pa, da zdaj nisem več tako občutljiva, vsaj na kavo ne - včasih sem delala celo noč po eni brezkofeinski, zdaj pa rabim čisto normalno kavo... Glih zlomit se pa ne bom šla, da bi izvedela, toliko me ne zanima:D. Še vedno pa sanjam (budna), da bi enkrat znala narisat to, kar sem takrat videla... ker je bilo res lepo... in tako živih barv nisem še nikdar videla, pa da bi se tako ene v druge prelivale in zvijale... kot bi bile žive... Mogoče če se naučim, pa mi še kdaj uspe naredit tako animacijo:).
< Sporočilo je popravil ronja -- 9.2.2015 9:42:03 >