|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
20.2.2015 22:01:15   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

IZVIRNO SPOROČILO: liliana
Res je. user posted image

V glavnem - upam, da smo rešili tole vašo dilemo glede moje mature.

Nismo.....

Sicer pa, če ti pred leti ne bi tu gor tako vehementno vsakodnevno opevala te tvoje mature, naše dilema sploh bilo ne bi.....pa saj si praktično že inštrukcije za matematiko imela....so ti punce na vse načine pomagale.....

Zdaj pač je, kar je......pojej kar si skuhala......user posted image

Če me spomin ne vara (če me, se pa opravičujem - EMŠO je kriv, saj vidiš, kako me je Frodo postarala user posted image ), je bila debata o moji maturi na RR izključno takrat, ko me je Frodo sprovocirala. No, je pa res, da me ni samo enkrat. user posted image

Kar skuham, pa vedno pojem... ne kuham velikokrat (sem raje komot in pustim, da mi drugi kuhajo user posted image ), ampak jem pa zelo rada.

Je in prisilila sem te da se slikas z bruci na PF-u user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 526
20.2.2015 22:04:51   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin
zakaj glodas in se raspravljas maltene v nedogled z menoj okoli necesa kar se te sploh ne tice in nima veze s teboj? user posted image

Ne morem, da ne bi...

.. da te ne bi jaz vprašala isto glede moje mature. user posted image

A zdaj ona prevzema slikanje na PF-u med bruci in zagovarjanje "malega cloveka" :)

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 527
20.2.2015 22:04:58   
Kerensa
To bo, ja... user posted image

Če tisto fotografijo, ki ti tako zelo ne gre iz glave, bolje pogledaš, boš videla, da je eden od zaposlenih na PF fotografiral tiste, ki so na PF prišli na informativni dan. In čisto nič drugega.

Razen, seveda, če tebi uspe iz fotografije razbrati, da sem jaz komu naročila, naj posebej mene fotografira med njimi. user posted image

I am not what happened to me.

I am what I choose to become.

I lost my mind, but I found my soul.

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 528
20.2.2015 22:41:55   
mateyka
lede na navedeno zakaj glodas in se raspravljas maltene v nedogled z menoj okoli necesa kar se te sploh ne tice in nima veze s teboj? user posted image

ker to sprašuješ na javnem forumu in ne na ZS. user posted image

seveda. moj obutek inferiornosti - zakaj že?

To bi bilo zanimivo vedeti, posebej ker je tako mocan in ociten.

razsvetli nas potem. očitno je da veš več kot vemo ostali. user posted image

Ti ne pases v hollywoodske scenarije, prej te "vidim" v kaksnem kusturicinem filmu. user posted image

vse si pobrkala. ne jaz - tvoja interpretacija kako bo tvoja virtualna skrbnost spremenila Kerensino življenje; o tem govorim, ko omenjam hollywood. samo razumem, da skušaš pozornost usmeriti nekam kjer ne bomo govorili o tvojih kiksih. user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 20.2.2015 22:43:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 529
20.2.2015 22:45:32   
Kerensa
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
tvoja virtualna skrbnost spremenila Kerensino življenje

Da bi vsaj malce spremljala moje življenje, bi me morala dodati na FB. user posted image

Da bi ga pa dejansko spremljala, bi pa morala biti moj g. Mož. user posted image

Kakšne posebne spremembe pa zaenkrat niti ne potrebujem, niti ne želim. Trenutno sem v tisti fazi, v kateri sem zadovoljna, da je moje življenje takšno, kot je (sploh v primerjavi s tem, kakšna je bila moja preteklost). Ni idealno, niti ne trdim, da v prihodnosti (bližnji ali daljni) ne bom delala na tem, da bo (še) boljše, ampak ne bom se pa pritoževala, če ostane tako, kot je.

Frodičina skrb je torej odveč.

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 20.2.2015 22:47:37 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 530
20.2.2015 22:49:41   
Frodo Bisagin

To bo, ja... user posted image

Če tisto fotografijo, ki ti tako zelo ne gre iz glave, bolje pogledaš, boš videla, da je eden od zaposlenih na PF fotografiral tiste, ki so na PF prišli na informativni dan. In čisto nič drugega.

Razen, seveda, če tebi uspe iz fotografije razbrati, da sem jaz komu naročila, naj posebej mene fotografira med njimi. user posted image

Na RR jo je tudi objavil eden od zaposlenih na RR in te "tagal" ?user posted image

(Ivan Cankar)

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 531
20.2.2015 22:56:19   
Kerensa
Čisto nepotrebno vprašanje, Frodo, glede na to, da veš, kdo je fotografijo objavil na RR. In veš tudi to, da objava na RR nima nikakršne zveze s tem, kdo, zakaj in kako je fotografijo dejansko naredil.

A če dam semle gor fotko (ki je tudi nisem jaz naredila), na kateri me Pahor objema pred gručo folka in novinarjev, bo to zate tudi kaj pomenilo? Pa čeprav ne predsednika, ne nikogar iz njegovega kabineta nisem prosila, naj fotografira, še manj pa, da naj da fotografijo na uradno vladno spletno stran?

Ves čas govoriš, da naj ne mešamo hrušk in jabolk, potem pa ti to sama delaš, soseda... c, c, c.

Neposredna povezava do sporočila: 532
20.2.2015 23:20:05   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

lede na navedeno zakaj glodas in se raspravljas maltene v nedogled z menoj okoli necesa kar se te sploh ne tice in nima veze s teboj? user posted image

ker to sprašuješ na javnem forumu in ne na ZS. user posted image

Zakaj te torej zuli, da sprasaujem, ce smo na javnem forumu?

razsvetli nas potem. očitno je da veš več kot vemo ostali. user posted image

Se bos morala kar sama s seboj pogovirriti zakaj tako reagias name.

Ti ne pases v hollywoodske scenarije, prej te "vidim" v kaksnem kusturicinem filmu. user posted image

vse si pobrkala. ne jaz -

Nic pobrkala, samo vpasala, pretezko za razumeti?

tvoja interpretacija kako bo tvoja virtualna skrbnost spremenila Kerensino življenje;

Ne, to je tvoja interpretacija, ceprav sem ti jasno povedala, da sem zgolj radovedna.

o tem govorim, ko omenjam hollywood. samo razumem, da skušaš pozornost usmeriti nekam kjer ne bomo govorili o tvojih kiksih. user posted image

Ma koji crni kiksi na RR o Kerensini maturi, dej zberi se in zacni dihati...

(Ivan Cankar)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 533
20.2.2015 23:25:58   
Frodo Bisagin
Če me spomin ne vara (če me, se pa opravičujem - EMŠO je kriv, saj vidiš, kako me je Frodo postarala user posted image ), je bila debata o moji maturi na RR izključno takrat, ko me je Frodo sprovocirala. No, je pa res, da me ni samo enkrat. user posted image

Kar skuham, pa vedno pojem... ne kuham velikokrat (sem raje komot in pustim, da mi drugi kuhajo user posted image ), ampak jem pa zelo rada.

Pojdi pa preberi in pokazi kje te je Frodo to provocirala, pa si razlagala na dolgo in siroko:

http://www.ringaraja.net/forum/m_5771597/mpage_1/key_/tm.htm

ne pojes kar skuhas. ko je neuzitno poskusas uvaliti drugemu, kot mateyka user posted image

(Ivan Cankar)

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 534
20.2.2015 23:30:52   
Frodo Bisagin

Čisto nepotrebno vprašanje, Frodo, glede na to, da veš, kdo je fotografijo objavil na RR. In veš tudi to, da objava na RR nima nikakršne zveze s tem, kdo, zakaj in kako je fotografijo dejansko naredil.

A če dam semle gor fotko (ki je tudi nisem jaz naredila), na kateri me Pahor objema pred gručo folka in novinarjev, bo to zate tudi kaj pomenilo? Pa čeprav ne predsednika, ne nikogar iz njegovega kabineta nisem prosila, naj fotografira, še manj pa, da naj da fotografijo na uradno vladno spletno stran?

Ves čas govoriš, da naj ne mešamo hrušk in jabolk, potem pa ti to sama delaš, soseda... c, c, c.

Ce ti javno objavis katero koli tvojo sliko je to zato ker jo hoce spokazati , ker si ponosna na to in ker ti nekaj pomeni. ljudje ne opbjavljajo slik, za katere menijo, da so nepomembne, pa ne glede na to kdo je slikal in kdo je slikanje narocil. Ti si sla na PF, ti si sedela skupaj z bruci in ti si se s tem hvalila. To so jabolka. Hruske so pa pri tebi.

BTW: Sosede nismo ze nekaj casa, ce smo sploh kdaj bile.

(Ivan Cankar)

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 535
20.2.2015 23:32:39   
Kerensa
Pojem, kar skuham. In ko skuham, ni nikoli neužitno. Jaz sem govorila dobesedno, ti pa v prispodobi. user posted image

In ja, teme se dobro spomnim - saj zato sem pa napisala, kar sem. Nisem pa napisala, da si me provocirala v tej temi (čeprav si me tudi user posted image ), ampak vedno in povsod drugje. Karkoli sem jaz v tistem času napisala na RR, si se nekako ti uspela prisliniti zraven in povsem izven konteksta "samo iz firbca povprašati", kako kaj jaz in moja matura. Očitno si besedo provokacija drugače razlagava. user posted image

Veliko bolj od mature je zanimivo dejstvo, da me že toliko let provociraš na RR, poskušaš soliti pamet (olajševalna okoliščina pri tem je ta, da ti verjamem, da imaš dober namen, ampak način je pa, kakor pravimo mi, Balkanci, usran do daske user posted image ) in podobno, nisi pa v vsem tem času uspela zbrati poguma in iti z mano na kavo ter mi ob tem še v obraz povedati vse, kar si (po tvojem) zaslužim.

Vsi tisti izgovori, da nimaš časa, pa da ura ni prava in ne vem, kaj še vse, enostavno ne pijejo vode. Živiva 2 bloka narazen, za kavo sem se jaz ponudila, da plačam,... preprosto dejstvo je, da si enostavno reva in da nimaš jajc, da mi pogledaš v oči, ampak raje poskušaš srati po enem napol propadlem forumu.

Pa ti to vzemi kot provokacijo, če hočeš. Z moje strani ni. Je samo dejstvo o tebi. Kaj pa to dejstvo tebi pove o meni, se mi pa sladko fučka. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 536
20.2.2015 23:33:29   
Kerensa

Če si se preselila, potem res nisva več.

Če se pa nisi, sva pa še vedno. Jaz sem že 3 leta tukaj, kjer sem.

Neposredna povezava do sporočila: 537
20.2.2015 23:38:51   
Frodo Bisagin

Če si se preselila, potem res nisva več.

Če se pa nisi, sva pa še vedno. Jaz sem že 3 leta tukaj, kjer sem.

Glede na casovnico, niti teroreticno nismo bile sosede.

(Ivan Cankar)

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 538
20.2.2015 23:40:54   
Kerensa
Potem pa lahko rečem samo... hvala Bogu! user posted image

Še vedno ostaja dejstvo, da si reva. Lokacija tvojega bivanja tega ne spremeni.

Neposredna povezava do sporočila: 539
20.2.2015 23:54:41   
Kerensa
Glede na casovnico, niti teroreticno nismo bile sosede.

Glede na časovnico sem se jaz na tale konec preselila poleti leta 2012.

In kakor mi je znano, si bila ti takrat še tukaj.

No... dopuščam še možnost, da si se vozila od pitaj-Boga-kud. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 540
20.2.2015 23:57:54   
Frodo Bisagin

Pojem, kar skuham. In ko skuham, ni nikoli neužitno. Jaz sem govorila dobesedno, ti pa v prispodobi. user posted image

In ja, teme se dobro spomnim - saj zato sem pa napisala, kar sem. Nisem pa napisala, da si me provocirala v tej temi (čeprav si me tudi user posted image ), ampak vedno in povsod drugje. Karkoli sem jaz v tistem času napisala na RR, si se nekako ti uspela prisliniti zraven in povsem izven konteksta "samo iz firbca povprašati", kako kaj jaz in moja matura. Očitno si besedo provokacija drugače razlagava. user posted image

Napisala si dobesedno:"Če me spomin ne vara (če me, se pa opravičujem - EMŠO je kriv, saj vidiš, kako me je Frodo postarala user posted image ), je bila debata o moji maturi na RR izključno takrat, ko me je Frodo sprovocirala."

V tej debati si najvec govorila o maturi pa dobesedno zanima kje sem te sprovocirala.
Sicer, kot je mateyka rekla - to je javni ofrum in o zadevah, ki se jih spravis debatirat na javnem forumu lahko pise kdorkoli hoce, karkoli hoce. Temo si ti sama znova "osvezila" in potegnila na dan. na zadnji strani teme je tvpja izjava, da bos letos maturirala v spomladanskem roku. Zdaj ne vem ali ne bi smela biti firbcna, ali ne bi smela biti pismena in zakaj je tako narobe, ce vprasam kako je s tem. Ce bi moralno odgovorila te razprave ne bi bilio.

Veliko bolj od mature je zanimivo dejstvo, da me že toliko let provociraš na RR, poskušaš soliti pamet (olajševalna okoliščina pri tem je ta, da ti verjamem, da imaš dober namen, ampak način je pa, kakor pravimo mi, Balkanci, usran do daske user posted image )

Ti nisi balkanka.

in podobno, nisi pa v vsem tem času uspela zbrati poguma in iti z mano na kavo ter mi ob tem še v obraz povedati vse, kar si (po tvojem) zaslužim. Pa ti to vzemi kot provokacijo, če hočeš. Z moje strani ni. Je samo dejstvo o tebi. Kaj pa to dejstvo tebi pove o meni, se mi pa sladko fučka. user posted image

Jasno sem ti povedala zakaj ne bom sla s teboj na kavo in to nima veze s pogumom, pac pa z realno presojo. Spremenilo se ni nic.

Vsi tisti izgovori, da nimaš časa, pa da ura ni prava in ne vem, kaj še vse, enostavno ne pijejo vode. Živiva 2 bloka narazen, za kavo sem se jaz ponudila, da plačam,... preprosto dejstvo je, da si enostavno reva in da nimaš jajc, da mi pogledaš v oči, ampak raje poskušaš srati po enem napol propadlem forumu.

Pravzaprav,m izgovori so bili ker sme ti htela na lep nacin, ne da bi te uzalila dala vedeti zakaj nocem s tabo na kavo. Sicer si tudi za to lahko osvezis spomin : http://www.ringaraja.net/forum/m_6043353/mpage_1/key_/tm.htm#6043353

Pa ti to vzemi kot provokacijo, če hočeš. Z moje strani ni. Je samo dejstvo o tebi. Kaj pa to dejstvo tebi pove o meni, se mi pa sladko fučka. user posted image

Vidis, da nisi balkanka. Balkanka nikoli ne napise fuČkati ampak fuĆkati user posted image

< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 21.2.2015 0:08:11 >

(Ivan Cankar)

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 541
21.2.2015 0:01:46   
Kerensa
Ti nisi balkanka.

Razsvetli me... kaj pa sem? user posted image

Jasno sem ti povedala zakaj ne bom sla s teboj na kavo in to nima veze s pogumom, pac pa z realno presojo. Spremenilo se ni nic.

EMŠO me je*be... spomni me na ta razlog... ker dokler mi ga ne poveš (še enkrat), si pač reva, ki išče izgovore.

Vidis, da nisi balkanka. Balkanka nikoli ne napise fuČkati ampak fuĆkati user posted image

Od ženske s takšno izobrazbo in referencami, kot jo/jih imaš ti, bi pa pričakovala, da bo našla kakšen boljši razlog, zakaj nekoga označi za ne-Balkanca.

Ali šta ćeš, kad nemaš drugo, anede? user posted image

In tačas, ko ti po RR z iskalnikom iščeš neumnosti, ki jih je moja malenkost napisala v preteklih 10-ih letih, sem jaz raje poGooglala, kdo je oseba, ki nima niti toliko poguma, da bi priznala, da je reva. Diplomirana reva. user posted image

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 21.2.2015 0:03:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 542
21.2.2015 0:05:57   
Kerensa
Ups, se popravljam... a je doktorat že fertik?

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 543
21.2.2015 0:07:02   
Frodo Bisagin

Prej se drzim reka (kot wonabe balkanka bos vedela kaj pomeni) "Ko sa decom spava, popišan se budi", a ja ne volim popisana da se budim.

(Ivan Cankar)

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 544
21.2.2015 0:10:04   
Kerensa

Prej se drzim reka (kot wonabe balkanka bos vedela kaj pomeni) "Ko sa decom spava, popišan se budi", a ja ne volim popisana da se budim.

Eto ti, koliko imaš od tog svog doktorata in toga, da pričaš sve balkanske jezike... a na engleskom se "wonabe" napiše wannabe... pa nemoj to uzet ko da ti jedna plavuša sa osnovnom školom pokušava solit pamet.

P.S. Dokler moji predniki niso Slovenci, tudi jaz nisem Slovenka. Imam samo slovensko državljanstvo.

Neposredna povezava do sporočila: 545
21.2.2015 0:53:32   
Frodo Bisagin

Ti nisi balkanka.

Razsvetli me... kaj pa sem? user posted image

wonabe balkanka user posted image

EMŠO me je*be... spomni me na ta razlog... ker dokler mi ga ne poveš (še enkrat), si pač reva, ki išče izgovore.

Link sme ti dala. Beri.

Od ženske s takšno izobrazbo in referencami, kot jo/jih imaš ti, bi pa pričakovala, da bo našla kakšen boljši razlog, zakaj nekoga označi za ne-Balkanca.

Ali šta ćeš, kad nemaš drugo, anede? user posted image

nema nema....

In tačas, ko ti po RR z iskalnikom iščeš neumnosti, ki jih je moja malenkost napisala v preteklih 10-ih letih,

NIc hudega, hitro gre (pa se viska casa imam danes) ... se bom pa morala strinjati s teboj okoli vsebine tega, kar je tvoja malenkost napisala.

sem jaz raje poGooglala, kdo je oseba, ki nima niti toliko poguma, da bi priznala, da je reva. Diplomirana reva. user posted image

Vidis kako google laze, kaj diplomirana, doktorirana !!!! Pa se fulbright ti je zamolcal... reva ta google user posted image user posted image user posted image user posted image

(Ivan Cankar)

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 546
21.2.2015 0:55:23   
mateyka

Zakaj te torej zuli, da sprasaujem, ce smo na javnem forumu?

ker žokaš, in zakaj ne bi smela jaz? user posted image

Se bos morala kar sama s seboj pogovirriti zakaj tako reagias name.

tvoje izjave boš morala kar sama razložit, jaz nimam nič z njimi. user posted image

Nic pobrkala, samo vpasala, pretezko za razumeti?

kar pobrkala. ja, vem, težko je razumet, da tudi ti česa ne dojameš, ampak tudi to se kdaj zgodi. user posted image

Ne, to je tvoja interpretacija, ceprav sem ti jasno povedala, da sem zgolj radovedna.

nisi bila jasna. govoričila si o hollywoodskih scenarijih, kjer te skrbi za Kenresino prihodnost.. user posted image

Ma koji crni kiksi na RR o Kerensini maturi, dej zberi se in zacni dihati...

ja ja ja, zdej se moramo pa drugi zbrati in dihati - kdo rabi chill pill tukaj? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 547
21.2.2015 1:10:15   
Frodo Bisagin

Eto ti, koliko imaš od tog svog doktorata in toga, da pričaš sve balkanske jezike... a na engleskom se "wonabe" napiše wannabe... pa nemoj to uzet ko da ti jedna plavuša sa osnovnom školom pokušava solit pamet.

Ma kakvi, to samo [u]fejkana plavusa (wonabe balkanka) ne zna sta su bre balkanci i nije ba usvojila bosanski engleski user posted image

P.S. Dokler moji predniki niso Slovenci, tudi jaz nisem Slovenka. Imam samo slovensko državljanstvo.

Balkanstvo je v tem primeru kulturna determinanta in s poreklom ter drzavljanstvom nima niti najmanjso zveze.

(Ivan Cankar)

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 548
21.2.2015 1:17:33   
Kerensa
Vidis kako google laze, kaj diplomirana, doktorirana !!!! Pa se fulbright ti je zamolcal... reva ta google user posted image user posted image user posted image user posted image

Malce večkrat boš morala refresh klikniti tule. user posted image

In brez skrbi - nisem tvojega profila sestavljala. Tako zelo me pa spet ne zanimaš. Tistega, kar pa sem prebrala, pa tako ali tako nimam namena dati semle na RR. Ti že veš, jaz tudi (pa čeprav me čisto nič ne briga), ostali naj pa tebe vprašajo ali si sami najdejo, če jih bo zanimalo.

K temu, da si reva, pa dodajam še, da zelo nespretno (tako zelo, da je že očitno) izogibaš odgovoru na vprašanje. In glede na to, da citiraš vsak drek, ki ga najdeš, tudi zelo šalabajzersko "pozabljaš" citirati tisto, kar ti niti pod razno ni v prid. Raje delaš še en doktorat iz tega, kaj je moja malenkost napisala pred juhuhu številom let.

Glej - če ti to kaj pomaga v življenju, potem nadaljuj. Glede na to, da sem že kar nekaj časa nazaj ugotovila, iz česa izvirajo tvoji kompleksi (da jih imaš, lahko, kakor vidim, potrdi tudi marsikatera druga forumašica, ki že dalj časa bere tvoje kolobocije), ti privoščim vse naj-naj v življenju. Če se bolje počutiš, ko nekoga poskušaš potunkati v drek (pa četudi ti ne uspe - zate je važen že poskus), potem ti lahko "delo" olajšam tako zelo, da se ti pridem usrat direkt pred vrata. Če misliš, da v očeh drugih (in to ljudi, ki ne poznajo ne mene, ne tebe, torej so res "VIP") izpadeš pametnejša, izkušenejša ali kaj podobnega, potem ti lahko pomagam na mali milijon načinov, pri katerih bodo ti neznanci lahko delali primerjave med doktorico, ki govori 7 jezikov in eno peroksidno čefurko brez formalne izobrazbe.

Tvojega bistvenega problema pa to ne bo rešilo. Točno veš, za kaj si v življenju prikrajšana (ne glede na vse ostalo, kar imaš - in imaš veliko več od večine nas) in tega, kar ti manjka, ti ne bo dala nobena gnojnica, ki jo iz sebe izlivaš po ljudeh, ki jih ne poznaš in katerim si ne upaš niti pogledati v oči. Jaz zaradi tvojega mnenja o meni niti malo ne trpim - vsakdo, ki zna brati med vrsticami in vsakdo, ki je prebral tvoj stil pisanja, pa vidi in ve, da si v bistvu ti tista, ki imaš problem. Ne jaz. Še najmanj pa ne zato, ker nisem maturirala.

Kar tepe mene, so moje napake iz moje preteklosti. Odkar pomnim, jih sama rešujem, kakor vem in znam (včasih jih rešim fenomenalno, včasih se pa pač še bolj zaje*em). Ti pa napak iz preteklosti takorekoč nimaš. Fina, pridna punčka, materialno preskrbljena, z izobrazbo na višku (res, samo še Harvard ti manjka - kaj čakaš?) in tako dalje. Ampak tvojega problema pa niti Bog ne more rešiti. In zakompleksana si zato, ker se tega zavedaš. Vse v življenju (pustiva nepomembne malenkosti) si naredila tip-top, pa ti še vedno nekaj manjka. In ti bo vedno manjkalo.

In za to smo ti očitno vsi drugi krivi. Nekaj v stilu "jao, pa zašto baš ja?", kajne?

V glavnem - uživaj ti lepo dalje v svojem življenju, jaz bom pa v svojem. Brez mature. Brez Harvarda. Brez New Yorka.

Očitno pa z nečim, česar ti nimaš. In zato ti grem tako zelo v nos.

Usekni se. user posted image

P.S. Ne samo Jung... tudi Abraham Lincoln je bil ena fejst pametna buča... sploh takrat, ko je rekel I WOULD RATHER BE A LITTLE NOBODY, THEN TO BE AN EVIL SOMEBODY... inteligentna si dovolj, da boš dojela, kaj ti s tem sporočam.

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 21.2.2015 1:28:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 549
21.2.2015 1:30:53   
Kerensa
Dokler moji predniki niso Slovenci, tudi jaz nisem Slovenka. Imam samo slovensko državljanstvo.

Balkanstvo je v tem primeru kulturna determinanta in s poreklom ter drzavljanstvom nima niti najmanjso zveze.

E onda te ja u tom slučaju lijepo i kulturno nabijem na ono, što nemam. user posted image

Pa si ti to determiniraj na bilo koji način.

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?