chocolatecake
|
LadyJen . Žal mi je zate in nevem kaj naj ti rečem, da te potolažim. Jaz me spet že na 30. dan +, pa ni nobenega znaka ne za M, ne za N, kar nakazuje, da me čaka spet en dooolg cikel. Preprosto ne morem bit več optimistična in imam že vsega poln k... Ni fer pa konc, 90% jih samo pride sem za kakšen mesec ali 2,max 3-4, malo pojambrajo in so takoj noseče in se selijo v nove forume. Ene se pa že po skoraj eno leto in tudi več nekatere, samo prestavljamo iz meseca v mesec in čestitamo vsem ostalim. Vmes pa čakam in trepetam za malo boljše in malo slabše novice od zdravnikov, stran mečem denar za O in N teste, in zapravljam za razne bioenergetike, maserje, akupunkture, obloge, vitamine, mace, folne, krvomočnice in ostala sranja, zaradi katerih naj bi bilo malo boljše, noseča pa še vedno nisem. Potem mi pa kdo reče, da otrok pride, ko je pravi čas in da je pa potem toliko bolj zaželjen in je pa toliko bolj lepo pa take neumnosti ! Nič ni bolj lepo! Moj otrok je bil noro zaželjen od prvega meseca, kar delava na tem in še vsaj kakšno leto do dve prej, ko sva začela čedalje bolj površno pazit. Že takrat bi ga sprejela kot največji čudež in bila noro hvaležna, da ga lahko imava, ker se že od srednje šole, odkar vem za PCOS žrem, če bom kdaj mami ali ne. Se prav trudim, da ves čas pišem neke spodbudne tukaj gor, da bi dvignila moralo vsem ostalim, nazadnje so pa vse prej noseče, samo peščica nas kampira tle. Brez zamere, tudi če nobena nič ne komentira, sam mal sem se mogla spihat.
|