Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 21.1.2015 17:53:29
|
|
|
|
aspera
|
Itak, da ti bo uspelo, prej al slej . Drugače je pa zame nuhalna tudi en tak "mejnik", ko se bom malo sprostila, čeprav vem, da gre lahko tudi kasneje kaj narobe.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 24.1.2015 8:02:49
|
|
|
|
MauMow
|
Moja gospa tardeča še uradno prišla. Tako da cilamo na novemberčka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 24.1.2015 18:04:14
|
|
|
|
niinii
|
Jaz čakam da se ulije, ker pomoje ni bilo ta mesec spet nič. sva ful mal slončkala. :(
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 25.1.2015 15:05:02
|
|
|
|
Pajama
|
aspera in roca: čestitke za pluske in ne vračajta se na ta seznam, no vsaj kakšno leto ;) anonimna, uf glavo gor punca. Se zgodi tudi najboljšim. Malo si daj duška, pošlihtaj psiho in telo, pa v nove boje!!! Vsem, ki ste se obarvale modro pa držim pesti, da boste rozasterozike v februarju!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 27.1.2015 8:50:07
|
|
|
|
Marta72
|
Ojla punce. Ta mesec je pa tudi pri meni spet neka nenavadna situacija. Namreč nepričakujem je 30. oz. 31.1. Sem imela pa v nedeljo in včeraj svetlo rjav izcedek. Največ sem ga opazila včeraj po telovadbi, zvečer se je pa spet umiril. To so bili dnevi 9 in 10 dni po O oz. 22 in 23. dne ciklusa. Danes izcedka še nisem zasledila. Močno si želim, da bi bila to vgnezditvena krvavitev, vendar si sploh ne upam mislit na to, da na koncu ne bom spet razočarana. So me pa začela ta dva dni tudi bolet prsa.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 27.1.2015 8:59:49
|
|
|
|
MauMow
|
Marta upam da je to to. Čeprav so znaki zelo podobni pri M in N. Javi ko narediš test.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 27.1.2015 9:33:07
|
|
|
|
chocolatecake
|
Marta držim pesti! Meni se je tut neki tako čudnega zgodilo, da si niti ne upam pomisliti... Drugače obožujem junk food, vseh vrst, še posebej kakšne kebabe in podobne nezdrave zadeve. V nedeljo, sem si ga grozno zaželela in več kot pol vrgla stran, ker mi je imel okus in vonj po pasji konzervi in mi je kar obračalo želodec. Vsi ostali pa so rekli, da ni bil nič drugačen kot ponavadi. Zdej mi pa spet psiha laufa na polno, zarad tega kebaba. Pa grozno sem utrujena, prov izmučena brez pravega razloga. Če sem slučajno prav predvidela in so mi terapije pri bioenergetiku sprožil O, kot prejšnji mesec, potem je od takrat cca 14 dni. Jst sem tako trapasta, nevem kdaj me bo izučilo, da bom nehala psihirat sebe in vse ostale .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 27.1.2015 9:39:52
|
|
|
|
Marčevka2010
|
Ah, kar daj. Zakaj pa ne? Če je le kaj upanja... Mogoče pa je kaj na tem. Jaz sem ta teden kot en pujs, samo jedla bi. Je pa to znak za N ali M, tako, da ne morem nič. Utrujena sem pa obupno, včeraj me je na kavču zmanjkalo, pa me ni že dolgo. Moram do nedelje počakat, že vidim kako se mi bo vleklo do takrat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 27.1.2015 9:42:34
|
|
|
|
MauMow
|
No potem pa punce, hitro teste na plano. HOČEMO PLUSEKE
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 27.1.2015 9:44:28
|
|
|
|
Marčevka2010
|
Jaz sem prva na vrsti februarja. Upam, da bo seznam tako poln kot januarski.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 27.1.2015 13:26:09
|
|
|
|
Marta72
|
Evo, izcedek je tudi danes in moram priznat, da imam tak občutek, kot da bo ta mesec prišla nekaj dni prej. Običajno imam izcedek dan ali dva prej, vendar v večji obliki. Nisem pa še imela izcedka cel teden prej in ravno to mi je full čudno Aja,..izcedek je viden samo na dnevnem vložku. Koliko časa pa traja približno vgnezditvena krvavitev? Vem samo za tiste, ki so imele samo malo, en dan,.. Mi je pa tudi malo smešno, da pa bi se ravno sedaj prijelo, ko so že ginekologi obupal in imam v naslednjem ciklusu IVF.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2015 16:15:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 27.1.2015 16:47:56
|
|
|
|
chocolatecake
|
Marta72 Vse je mogoče ! Nebi bila ne prva ne zadnja. Baje se kar pogosto dogaja. Sem zasledila kar lepo število pozitivnih zgodb, odkar se borim s problemom neplodnosti. LadyJen in Marčevka 2010 Jaaaa! Pa da tudi me končno nehamo smetit po tem forumu in gremo skupaj kam drugam .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 27.1.2015 21:48:56
|
|
|
|
niinii
|
Moje še ni, danes mi zamuja že drugi dan. Test danes zjutraj negativen. Me pa že 3 dni kar naprej peče zgaga, pa tekom dneva mi je ful slabo, pa joški me bolijo, ampak test negativen. Nič mi ni jasno :(
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 27.1.2015 22:02:05
|
|
|
|
cacaca
|
Punce pozdravljene Zelim vsem plusek...vzpodbuda pa marti 72 tocn to se je men zgodl...po 3negativnih mi je sele po mesecu dni zaostanka pokazal plus...mal stresa za zacetek da otrok ni od muh 😉...tako da vse je mozno 😊srecno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 27.1.2015 22:42:16
|
|
|
|
Marta72
|
No,..izcedek se je spet umiril,..poskušam čim manj mislit na to. Nekaj se dogaja, kaj točno, bo pa čez nekaj dni vse jasno :) Testa prej ne bom delala, ker je to samo še hujše za psiho.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 29.1.2015 7:16:20
|
|
|
|
Tikie
|
Moja je včeraj prišla vesela,ker grem sedaj lahko na laparo in mi ne bo treba prestavljat.V febrarju bom po vsej verjetnosti samo navijala za vas,ker ne vem še,kaj pričakovati po operaciji.Držim pesti tudi za vse tiste,ki še upate ta mesec...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2015 9:58:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 29.1.2015 10:00:39
|
|
|
|
MauMow
|
LadyJen en velik Boš videla enkrat bo ratalo. Boš videla. Sicer izgubljeno še nič ni. Dokler se ne ulije.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 29.1.2015 10:20:53
|
|
|
|
niinii
|
Moje še vedno ni. Kar nekaj. Zamuja mi že 4. dan, a ni sledu ne o tečki ne o plusku. Nič mi ni jasno. Zmeraj je bila tečka točna ali celo kak dan prej. Zdej pa kar nekaj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2015 10:40:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 29.1.2015 16:31:45
|
|
|
|
niinii
|
No pa sem tudi jaz dočakala svojo tečko, tako da se selim v februar.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 29.1.2015 19:58:46
|
|
|
|
Marta72
|
Pri meni pa izcedka ni več, jutri je načeloma dan D, vendar bom čist iz firbca delala test, pa da vidim kaj bo. Punce,..držite pestiiii :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 29.1.2015 20:05:22
|
|
|
|
~pikapoka~
|
Marta72 držimo pesti! Nalulaj en vellik plusek Punce eno vprašanje-kolko dni po ovulaciji je smiselno delati test, da bi že pokazal? Če se je sploh prijelo 14 dni po ovulaciji? Nisem čisto na tekočem... Pa saj je zabavno tudi 'delati na plusku' Katero še sedaj čakamo, da sporoči? Kindersurprise?? Držim pesti za vse, ki še čakate v januarju
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 29.1.2015 20:13:16
|
|
|
|
anjam
|
Naj bi 14ti dan po ovulaciji ze lahko delal test. Danes bi morala priti moja tecka, ampak je se ni :) v soboto bo 2 tedna po ovulaciji ( se je na uz vidlo in na ovulacijskih testih), takrat bom tudi jaz lulala :) ceprov imam ze en teden obcutek,da se mi bo ulilo :\ bi bil pa cudez res, da nama uspe prvi cikel po neuspelem ivf... Drzte pestii
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?