Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2015 24.1.2015 8:03:23
|
|
|
|
MauMow
|
Evo sedaj me lahko tudi datumsko dodate na seznam. Tam okoli 25.2.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2015 9:28:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2015 9:34:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2015 24.1.2015 11:19:47
|
|
|
|
chocolatecake
|
LadyJen kako je časovno nevem, vem , pa da ženski plavalčki so bolj vzdržljivi, a rabijo več časa, da pridejo na cilj, moški pa hitreje pridejo in hitreje propadejo. To teorijo potem nekateri uporabljajo, če želijo zaploditi otroka točno določenega spola. Ampak je daleč od 100%. Pomoje eni pridejo prej in tudi prej propadejo, eni pa kasneje in posledično kasneje propadejo, neko šekuliranje glede spola je pa potem bolj odvisno od sreče, kot od česa drugega. A si zihr, da počakajo 5 dni? Jaz sem nekje brala 3-4?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2015 24.1.2015 13:21:29
|
|
|
|
MauMow
|
Hmmm glede plavalckov pisejo da naj bi do 5 dni prezivelo. Sam ce bi blo to to potem bi bila jaz ze 10x noseca. Pri nama je do sedaj bilo tako da je ratalo samo ce sva na dan kp test pokaze. Pa se to sem mogla lezat vsaj kalo uro pri meru. Zdej ali je kak problem pri meni, ali je moje notranje okolje neprijazno plavalcem, ali pa pri mojem ne vema. Ce nama bo le se ratalo se sploh ne bova sekirala. Samo slonvkala se bova nujno na dan ko test pokaze O. Kako dolgo pa rabijo da priplavajo do jajceca... hmm vrjeno par uric. po moje. Mogoce prej ce noge dvignemo. Hja to je lahko cela umetnost. Bomo videli kako bo slo dalje. No midva se ne dama. Hehe bo ze kak bebi ostal z mana. No upava.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2015 24.1.2015 13:46:21
|
|
|
|
chocolatecake
|
Pomoje je dejansko optimalno na dan ovulacije in imaš takrat največ šans, vse ostalo je pa še vedno možno, ampak veliko manj. Ker če bi bilo dejansko vseh 5 dni enako šans, pol sploh nebi bilo smiselno delat O testov, niti sledit tistemu, da je priporočljivo slončkat vsak drugi dan.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2015 24.1.2015 13:52:09
|
|
|
|
witch
|
chocholatecake čez ene dva meseca pridem do papirjev pa ti lahko javim če te še zanima. Hmmm V prvo sem po enem letu dobila napotnico za spermiogram. Ker je bil pač slabo, sva dobila napotnico za neplodnostno. Tam sva bila od januarja 2011 do aprila 2013 ko sem zanosila. Na poporodnem pregledu mi je G rekla, da ko se odločila za naslednjega otroka naj kar pridem po napotnico. Da ta čas ko čakam, se lahko prime tudi doma. No, pa sem po pol leta šla zadnjič k njej. Sicer nisem imela namena prositi napotnice, ampak mi je rekla da je isto kot prvič. Čakaš eno leto, dobim napotnico, spet spermiogram, neke preiskave pri meni in potem postopek. Sama ne vem več. Shana treslo se je hvala bogu nisem slišala da bi bil kje potres O test danes črtice skoraj nima. Ujela sva pravi čas, zdaj pa čakajmo.
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2015 14:03:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2015 24.1.2015 14:08:58
|
|
|
|
chocolatecake
|
witch javi, če se ti da, me zanima kaj se šteje v neplodnosti za dobro oz slabo, če so res drugačna merila. Škoda, da nemoreš že prej v vrsto, ker jaz sem v MB dobila datum prvega posveta čez 6 mesecev, pa potem še dokler narediš dodatne preiskave in prideš do postopka, pa je skoraj eno leto okoli. Čeprav ti želim, da ga niti neboš potrebovala. Ampak še vseeno boljš izstopit iz vrste, kot potem še skoraj eno leto čakat. Jaz imam maja prvi pregled v MB, potem bova dala še vse dodatne preiskave čez in se poizkusila dogovoriti za IUI v januarju 2016, če nama v tem letu ne rata. Upam, da se da zment z njimi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2015 24.1.2015 16:32:18
|
|
|
|
MauMow
|
LadyJen probaj. Js ko sem prvic to sploh nardila sem bla noseca. Aja pa se na O seveda sva slonckala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2015 24.1.2015 19:45:47
|
|
|
|
chocolatecake
|
Jst sem tut neki cajta ležala, pa nisem šla na WC po SO, pa rit z blazino podlagala, pa noge v luft držala, pa sem še vedno nenoseča. Letos na morju vem, da sem imela ovulacijo, ker je potem čez 14 dni sledila menstruacija in sva bila res ful pridna in vedno sem izvedla še vse "potrebne" aktivnosti po SO, pa ni nič pomagalo. Ampak OK, jst sem itak tak kritičen primer. Mislim, da večina žensk tega ne dela, sploh pa jih cel kup zanosi nenačrtovano, al pa prvi mesec, ko nehajo pazit brez postavljanja na glavo v takem ali drugačnem smislu . Lahko pa probaš, zgubit itak nimaš kej. V najslabšem primeru te bo krč v nogo, če jih boš res dolgo v luft držala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2015 20:48:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2015 24.1.2015 23:37:26
|
|
|
|
Shana86
|
Jaz ne verjamem v držanje nog v luft, verjamem pa v to, da nekaj časa ležiš in ne letiš takoj na wc, ker potem vse pade ven Ko sva delala drugega otročka, sem prvi mesec takoj letela na wc in ni ratalo, naslednji mesec pa ne in je.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2015 25.1.2015 14:56:11
|
|
|
|
~pikapoka~
|
Meni se zdi pa tole z nogami v zrak ful smešno jaz ležim na postelji samo, če se mi ne da ustat. Drugače pa skoraj vedno na wc...če je plavalčku usojeno, bo že uspešno prišel do cilja Za plavalčke bi pa rekla, da zdržijo 2dni, max 3 dni...5 je že kar nerealno. Moj je bil pa čisto presenečen, ko sem mu povedala, kako malo možnosti v ciklu je, da dejansko zanosim. On si to sploh ni predstavljal ah moški Upam, da sva takrat ujela O in da bo kaj se prijelo, ker moj komaj sedaj počasi prihaja k sebi. Tale gripa letos je nora. Še dober teden in bomo videli
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2015 25.1.2015 15:09:36
|
|
|
|
Pajama
|
Tako punce, hvala za nasvete. Odločitev je padla - kar počite me na seznam, okrog 15. (od oka). Čeprav dvomim v roza razplet zaradi bolezni, pa ajde... Še nekaj me zanima, kako vplivajo antibiotiki na morebitno nosečnost???? Hahah, klub luftark (noge v luft). D-best, naslednjič probam, ampak res intenzivno - me zanima, kako me bo moj pogledal ob teh manevrih
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2015 25.1.2015 15:41:50
|
|
|
|
chocolatecake
|
pikapoka tudi jaz podobno razmišlja glede plavalčkov, ampak škodit pa tudi nemore . Držim pesti za . Pajama jaz sem glede antibiotikov in bolezni prebrala, da na zelo zgodnjo nosečnost nimajo nikakršnega vpliva, ali pa pač ne zanosiš oz se jajčece ne vgnezdi, vmesne poti pa ni. Potem sem brala pa še veliko o antibiotikih, ki jih pripisujejo pri vnetju mehurja in pri večini piše, da niso testirani na ljudeh, na živalih pa ni bilo nobenih posledic. Nevarno naj bi bilo predvsem če bi jih ženska jemala dlje časa in nebi jemala dodatne folne kisline, ker menda, tudi sami pospešujejo izrabo le te. Za konkreten antibiotiki, si pa malo Pušenjakov forum poglej, je en kup vprašanj na to temo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2015 25.1.2015 23:41:25
|
|
|
|
*Junona*
|
Pozdravljene, punce. Najprej vas vse lepo pozdravljam in se vam pridružujem v upanju, da februarja zagledam . Prosim, vpišite me na seznam, in sicer 5. 2. Nočko
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2015 26.1.2015 20:42:01
|
|
|
|
_pika_
|
Ena je spraševala, kako hitro plavalčki priplavajo na cilj. Sem nekje brala, da se premikajo s hitrostjo, pazi to, 1 cm/h. Preživijo do pet dni (tisti obetavni v jajcevodu). Držim pesti za vas in sem še vedno v mislih z vami!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2015 26.1.2015 21:22:38
|
|
|
|
*Junona*
|
Pušenjak pravi, da nekje 15-20 min. Se mi zdi kar nekako logično, če preplavajo 1 cm/h.
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2015 21:33:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2015 21:38:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2015 26.1.2015 22:19:52
|
|
|
|
chocolatecake
|
_pika_ Lepo, da si se oglasila. Kako si kaj? LadyJen jst bom kar 20 ur držala noge v luft! Zihr je zihr!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2015 27.1.2015 6:38:55
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake LadyJen jst bom kar 20 ur držala noge v luft! Zihr je zihr! Potem pa javi če te je kak krč zagrabil . Meni se je nazadnje zgodilo da sem zaspala z blazino pod ritjo in sem se ćez 2 uri zbudila cela zlamana... Ampak za bebija naredimo vse
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2015 27.1.2015 19:50:39
|
|
|
|
*Junona*
|
LadyJen, hvala za ureditev seznamčka Plavalci do cilja potrebujejo nekje 15 do 20 min. Sem narobe prebrala zgornji post. Če bi blo tko, bi bla pa kr dolga za noge gor držat
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2015 28.1.2015 7:23:25
|
|
|
|
mony213
|
Dobro jutro Jaz sem že čisto obupana. Včeraj je bil 18. dan ciklusa in sem zvečer čisto malo krvavela. Ponoči ni bilo nič, danes zjutraj pa spet par kapljic. Do predvidene ovulacije je še nekaj dni, M pa ne pričakujem 20.feb. Sploh ne vem, kaj bi to pomenilo. Bi bila ovulacijska krvavitev? Vgnezditvena težko, razen če bi imela ovulacijo res ful hitro po M. Se že pol leta spravljam k ginekologinji, ker jo imam na drugem koncu Slovenije, zdaj pa bi najbrž bil pravi čas. Včeraj sem bila pri zobozdravnici in imam zelo vnete dlesni, pa je posumila na hormone . Vem, da mi ne morete pomagat, če se ne spravim k zdravniku...malo sem se morala skašljat Uspešen dan vsem!
< Sporočilo je popravil mony213 -- 28.1.2015 7:24:13 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?