patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: patrino Reagiram, preprečim in se ne obračam okrog kot nekateri, ki samo štrikajo in kvačkajo in jim je največji uspeh končan patent brez spuščenih zank. Če bi, bi bila vsaj debata zaklenjena. In kakšna vrata odklenjena. Pa ne, ker nisi sposobna in ker nimaš dovolj trdne morale. Kvačkanje - krasno opravilo. Pripročam, tudi tebi. Morda se ti razjasni kakšna logika in vzorec. Ti meni, ki se mi zdi grdo to, da se odrasla oseba izživlja nad tujim 4-letnikom v vrtcu , praviš, da sem brez morale? Mi lahko potem poveš, kje jo imaš ti? Ti, ki zagovarjaš takšno dejanje in se hkrati norčuješ iz mene, ki se že celo temo trudim dopovedati takim kot ste nekatere, kaj s takim dejanjem delate otroku?? Lepo te prosim. Poleg morale ste nekatere dale v pranje tudi človečnost in empatijo do otrok. In ker vztrajno trdiš, da nimam prav, si med zadnjimi, ki mi lahko očita , da nisem moralna. Če tebi kot odrasli osebi napišem par krepkih, ki si jih krepko zaslužiš, ker se.ješ po meni, ni to v milijonih letih primerljivo s tistim, kar počne Riin stil mam ubogim predšolcem in osnovnošolcem. In mimogrede- kvačkam in štrikam že od malih nog. In to sploh ne slabo. In ja, skoraj glavo dam stran, da te tudi pri tem, tako kot očitno pri morali, dam v koš tudi če me zbudiš sredi noči. Drugače pa debat ne zaklepam jaz. Ker če bi jih, bi bila marsikatera zaradi podobnih komentarjev, kot so velikokrat tudi tvoji, že zdavnaj pod ključem. Predlagam ti pa rešitev- odmakni se na drugo temo ali pa me zablokiraj, da te ne bom nemoralno še bolj okužila.