ronja
|
Hvala, vijoličarka, sem pogledala komentarje že takoj, če bi bil kje skrit kak link do navodila, pa ga žal ni bilo:(. Ja, skvačkat bi že znala, samo na žalost nimam trenutno glih časa za tisti "trial and error";). Sem že hotela tetki pisat, pa nima nobenega maila objavljenjega, zadnja objava je pa izpred pol leta, tako da se bojim, da do novega leta ne bi dobila odgovora in sem se držala svojega plana, da jo pač sešijem po improviziranem kroju. Tako da je napol narejena (včeraj sem šla spat, ker sem mela še par drugih stvari za naredit vmes;). Škrge sem malo stilizirala, ker če bom naredila res take nitkaste, kot so v resnici, jih bo vse potrgal (ipak je fant;). Nogice sem tudi že hotela sešit, pa sem ugotovila, da se tako tankih ne bo dalo obrnit in jih bom drugače naredila (zato sem šla spat, da mal premeljem to 2. varianto;). Tako da - je v delu, upam, da uspe. Dedek Mraz je res že mal živčen, sploh ker nima skor nič narejenega še za nobenega - lubi si je zaželel 2 stvari, ki bi jih morala naročit (eno knjigo, ki se je tu seveda ne dobi in metuljnico, ki jo bom zgleda morala tudi zdaj sešit, sicer sva jo mislila naročit pri kitajcu), pa nobene še nimam, za punci imam za vsako eno reč, pa par stvari za vse tri, za malega pa v bistvu še nič pametnega oz. takega, kar je bilo na njegovi listi... Pa sem začela ful zgodaj, ampak se kar nekak vse zmuzne... Sploh ker mata jan. rd in potem kupim še za takrat,mislim, da je vsega preveč, potem si pa zmislijo človeško ribico... In ma dedek Mraz fajn knjigice in še par zadevic, ki jim bojo ziher všeč, samo... ne more zdaj prit brez tega, kar so si želeli, ne? U, hvala za gekona! To bi se res dalo prilagodit! Če ne rata tale plišasta varianta, se pa spravim na tega (ali če mi ostane čas, da naredim dva, haha:D). Škrge niso problem, podaljšat trup pa tudi ne, pač greš isto dokler ni dovolj dolgo:). Ampak ta gekon je ful simpatiš, to bom naredila v vsakem primeru! Če najdeš kje še kakega amigurumi/kvačanega ali šivanega kameleona, se pa tudi priporočam - maš cajt do srede jan. . Hvala!
< Sporočilo je popravil ronja -- 29.12.2014 14:40:05 >