patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Potem jo prevzemi in priznaj, da si del gonje. Ce terjas od drugih terjaj tudi od sebe. Si ti priznala? Kje? Sem to kje terjala od tebe? Debate sem se udeležila šele po smrti ravnatelja, prej nisem ne brala vaših postov, ne pisala . Tako da jaz mu nisem dala popolnoma nobenega razloga za to, kar je na koncu naredil. lp Dala so mu identicna stalisca. Nisem pa belezila kdaj si se vkljucila, Zmotno sem mislila, da so tisti "pozneje vkljuceni" nekaj potegnili iz tragedije in vsaj rahlo spregledali... Spregledala? Ja, sem. In sicer to, da se je gonja in krivda, zdaj tudi za smrt ravnatelja, preusmerila na snemalca. In po mojem mnenju res ni potrebe, da se odvzame še eno življenje. Podpis. In pod ostale poste tudi . Se strinjam z vsem. Ostalim pa : Frodici se je očitno vse skupaj še poslabšalo ( čeprav skoraj ne moreš verjeti, da se to da ) od nazadnje, ko sem bila gor. Nimam komentarje oz. besed, ki bi se jih splačalo porabiti za tako natolcevanje in zmerjanje, kot so njeni posti. Ronja , praviš, da bi me rada razumela? Lej ne moreš me očitno, ker sva na drugem bregu. Kot sva bili že večkrat. Čisto na kratko: tebi se najbolj smili človek, ki je imel hrbtenico za seks na skrivaj, ni pa imel jajca, da bi priznal, ni imel jajca, da bi se pomatral in godlo, ki jo je skuhal pojedel. Ni imel jajc in se je raje ubil. Zato jih ne rabiš v bistvu. Rabiš jih zato, da popraviš zadeve, ki jih storiš napak. Rabiš jih, da obraniš svoje domače, ne pa da jih pustiš same in v problemih, ki so nastali zaradi tebe. In če povzamem. Meni se smili družina , ki je ostala, otroci, dijak, ki se mu nalaga vsa krivda, pa čeprav je med profesoričinimi nogami čepel ravnatelj in ne on. On se mi ne in se mi tudi prej ni. Žal. Medijski linč praviš? On , ki je bil glavni akter, ga je doživel le enkrat, potem je ušel. Njegova družina ga je doživela zaradi njegovega nepremišljenega seksanja in še zaradi njegovega samomora. Pa kaj se mučim, saj ne boš kapirala pa konec. Kot sem že enkrat napisala- če bi jaz morala živeti poleg takega človeka kot si ti, se mi v pol ure zmeša. Tako navidez na peacebrotherska oseba , ki naravnost duši sočloveka in niti pod razno ne da dihat drugače mislečim. Poznam par takih oseb in vsem je skupno, da ni za zdržat z njimi. V isti sapi ko so Matere Tereze, te pod pretvezo, da so tako dobrosrčne rinejo v nekaj kar ne želiš in kar ti ni všeč. In vse imajo dedce, ki samo kimajo. No to je bilo malo za intermezzo. Kakor že pravim, ne moreš me razumeti. [b]Anica[/b]- niti pod razno nimam čisto nič zraven pri njegovem pobegu v smrt. Kakšna sol neki. Ne nakladaj no. Človek se je zbal in po njegovem izbral najlažjo rešitev zanj- njegovi domači ga očitno niso brigali. Ne prej ko so ga še mučili hormoni in ne pozneje, ko se je odločil za samomor. Si pa prava pojava veš- ves čas svetohliniš in se zgražaš kako se z branjem in prenašanjem teh grdih novic pomaga žrtvam na štrik, po drugi stani pa ves čas visiš tule gor Kalbo zate pa: Pa se ti zavedaš, da ta človek ni delal nič takšnega? Pač jo je mal polizal zreli odrasli ženski. Edini dve napaki, ki sta bili storjeni sta, da je ni lizal svoji ženi in da je za to precej naivno izbral tak kraj, kjer je bil posnet. Mediji in vesoljni slovenski moralistični svet ga je pa tako pribil na križ, kot bi bila na njegovem jeziku namesto zrele odrasle ženske 16 letna dijakinja. Aja, pa še čisto možno je, da je bila kdaj zraven takšnega početja tudi njegova žena. IN? Torej je čisto možno, da je biol samo kraj nerodno izbran in človek je zato plačal z medijskim linčem in na koncu z življenjem. Marsikak pedofilski profesor še danes uči in marsikak pedofilski župnik še danes otroke poučuje verouk, pa ga nihče ne pribija na križ. Človek ni delal nič takšnega ne- samo seksal je tam kjer ne bi smel in še to ne s svojo ženo. In res je - meni osebno ni to ne vem kakšen greh. Ne takšen, da bi se zaradi tega lagala v kamero. Niti pod razno ne takšen da bi se šla spravit z zemlje. In niti pod razno ne takšen greh, da bi zato vse blato zlila na družino in ostale akterje, sama pa bi jo pocvirnala. Medijski linč ja. Večino sta ga z laganjem sama spotencirala in skuhala s seksom na nepravem mestu. Za slovo pa ga je v višave zopet dvignil ravnatelj s svojim junaškim epilogom. Če je to zate človek, ki ni delal nič takšnega in se ti zdijo njegova ravnanja bp, potem ti samo svetujem, da se dobro skriješ, če te bo kdaj kaj zamikalo čez planke. S takšnim načinom razmišljanja, si znaš skuhat krepko velik medijski linč.