mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: mojamura tolko se govori o laganju, pa o tem, da se jima to zameri....da bom samo napisala: A to, da nam smejoči se obrazi izza govorniških pultov na vsakem predvolilnem soočenju lažejo, pa da tovšakova, pa zidar, pa še kdo lažejo da niso krivi pa to, da si naši poslanci in podobna stvorenja lažejo, kako slovenci vredu živijo....pa še bi lahko naštevala a to laganje pa ni za na križ pribit? a je to, da sta sfriznila pred kamerami in vesoljno slovenijo hujša laž? dvojnaMerila.press Jaz govorim ravno o tem. Da mi je to laganje in sprenevedanje največji greh, ki sta ga storila. In ravno to, da se jima to ne šteje kot slabo oziroma bolj malokoga v tej debati to moti, večina njuno laganje kar lepo opravičuje, je razlog za to, da vsi lažnjivci v tej državi pridejo dobro skoz. Saj niso mislili, saj niso vedeli, so bili šokirani, ipd so opravičila, s katerimi jih raja opravičuje, pač vsak svojega, oni pa veselo harajo dalje. Ena je celo napisala, da je laž dovoljena, če kaj... nekaj, se mi ne da iskat in citirat.... Pa ljudje, saj ni čudno, da je v tej državi kot je. Ampak spet je krivda na vsem drugem in vseh drugih, itak. V stilu, sta bila šokirana in sta pred kamero izjavila, da nista bila onadva. Saj Tovšakova je tudi bila boga in seveda nič kriva, verjetno je celo izjavila, ker je bila šokirana, pa grpzili so ji itd... Pa Zidar se nam tudi smili, ker je bolan, pa star, pa itak nič kriv. In karavana gre dalje. pa ne moreš enega anonimnega (prej) ravnatelja enačit z javno osebo, kot so politiki ali direktorji ala Tovšakova pa Zidar.... sicer pa spoštujem in dopuščam dejstvo, da lahko misliš drugače vse kar pišem je za namen debate. Zanimiva so mi ostala razmišljanja, dobiš drug vpogled na zadevo, lahko vidiš, da se motiš ali pa ne.....
|