patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* in če ima ta kabinet veliko steklo skozi katerega se vidi? Zaprto sem mislila na ta način, da ni stekleni akvarij...... torej se tudi na upravni enoti dva lahko komot dol dajeta, pa mi vsi to gledamo? Če si to razumela iz mojega pisanja, še naprej bodi pridna in kontaj ajnštajnov rek..... saj ni čudno, da je slovenija in nasploh človeštvo tam, kjer je, če tako razmišljate. ni vse demokracija, ne sme se vse, kar se komu zalušta...ne smeš vtrgati jabolka na zagrajenem sosedovem dvorišču, ker se ti je pač zaluštalo... problem je, ker ljudje nimajo več nobenih vrednost, ker če se nekaj ne sme, mu je kršena demokratična pravica do seksa... Ne smeš tudi nabirati gob in kostanjev kar po vseh šumah, ne sme pes kakati kar povsod......pa ljudje to vseeno počnejo oz. pustijo svojim ljubljenčkom, da počjenjo.... bejžte no....nisem neka zatežena zafrustrirana baba, samo ene meje pa enostavno morajo biti in se jih moramo vsi držati, sicer bomo za 10 let gledali in bo nekaterim normalno, da se bosta dva dol dajala v kotu restavracije, mi pa bomo veselo žvečili svoje kosilo.... To kar je normalno je zelo relativno (ajnštajnovi reki so ti itak blizu)...... Že danes je čisto normalno, da mati pri sosednji mizi v restavraciji da joško ven in hrani dete.....namesto, da bi šla to počet nekam, kjer jo ne bi vsi gledali......ker gostje pri sosednji mizi mogoče ne delijo njenega navdušenja naj njenimi joški.....vemdar, če bo nekdo šel snemat prikrito s telefonom mamo in njene od mleka nabrekle joške in jih dal na net, ga boste "moralne zagovornice" malodane linčale in vse hkrati dale prijavo o kršenju zasebnosti......pa se je mati tudi nemoralno razkazovala na javnem kraju...... In če smo že pri morali.....če sta že bila dva grešnika nemoralna in nespametna, ni treba, da smo nespametni in nemoralni tudi mi.....ker, če je seksanje v kabinetu (s takimi ali drugačnimi okni ) nemoralno, se je nemoralno tudi privoščljivo naslajati ob tem seksanju in ob prizadetih in javno moralizirati kaj je normalno in kaj nenormalno......z objavo teh posnetkov nista bila kaznovana samo grešnika, ampak tudi njuni družini......in kje je tu empatija, ki je bistveni del dobre etične in moralne vzgoje...... Varanje ni moralno......ne na krajih kjer te zasačijo in ne v diskretnih prostorih.....nekateri imajo "svobodne" veze, nekateri si pri seksu marsikaj privoščijo in jih to vzburja, nenavadni kraji, romantični kraji....marsikaj je neprimerno..... O bolni čisto neprimerni primeri, ki nimajo nič skupnega z dvema pedagogoma, ki se dajeta dol kljub temu, da sta v službi, kljub temu, da sta se ob pogodbi zavezala, da ne bosta kršila etičnega kodeksa v izobraževalni instituciji, kljub temu, da na veliko dijake učita kaj je etično in da je laganje fej. Dojenje, lulanje psov po gozdu in nabiranje gob na tujih teritorijih so pa res v istem žaklu s tema dvema patronoma Empatija do njune družine praviš? V prvi vrsti naj bi jo imela v sebi onadva, pa jima je odpadla kot gate z riti. In sedaj zgražanje v tri nadstropja, ker empatije do njune družine niso občutili dijaki, da sta se pa nanjo požvižgala onadva se jima pač oprosti, ker sta reveža veliki žrtvi v tej humoreski, tragediji...risanki.
< Sporočilo je popravil patrino -- 28.11.2014 18:07:38 >