|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij 2015
25.11.2014 12:55:52   
PozitivnaEnergija
Ja tudi moja nuhalna je se dalec 11.12. Ampak sj bo :) drgac pa slabosti me se kar niso minile tko da dgirl odstevam s tabo. Se mi pa zdi da se mi trebuscek malo boci pocasi :) user posted image

(odgovor članu soncica8)
Neposredna povezava do sporočila: 701
25.11.2014 15:15:10   
Anči banci
Ja soncica8 use bo ok😉😉 itak😆😆 ugl.a kaksna skupinca je za nase junijske srcke😉😉 da bi se tut kdaj kj dobil pa tko😆 ugl.ja sam da je nuhalna cez 😆 da sm vidla mojga srcka kako skace in premika 😆😆ceprou sm mela eno bl smotano ...kr tih je bla in kr neki...se dobr da sva z mojim sprasvala 😆

Joj boge ve k bruhate in use..
js kot da nebi bla noseca😆 zaenkrat...mogoce me bo pa pol kj matral ...zgaga in take zadeve...jaa nakupovanje za malcka je res najleps😉k je tok stvari da bi ja rea use pokupu😆😆

(odgovor članu soncica8)
Neposredna povezava do sporočila: 702
25.11.2014 19:53:14   
Voltera
hej punce, spet se malo javljam, danes sem z nuhalne in je vse ok, počutm se tut zdj bolje, sem bla pa en mesec ko cunja, skos mi je blo slabo pa počutje slabo- da ne veš kam se obrnt... a bi ležala, al bi sedela,... upam da bo sedaj naprej bolje :)

mi je žal za vse ki so se poslovile, punce držte se, veliko sreče za vnaprej!

lp

(odgovor članu Anči banci)
Neposredna povezava do sporočila: 703
25.11.2014 22:47:35   
jabuk
Ojla punce, danes sem imela nuhalno in je bilo vse vredu. Toxo tudi jaz nisem prebolela, je pa zdaj negativna in upam, da tak tudi ostane. Se mi je pa z 10im tednom nosecnosti zacelo bruhanje, kar je sicer cudno, ampak nimamo kaj.

Druzini bova drug teden povedala. Mojim starsem me je kar strah povedat, se bojim kaka bo reakcija.

Punce zelim vam vse dobro.

(odgovor članu Voltera)
Neposredna povezava do sporočila: 704
26.11.2014 6:27:39   
Anči banci
Voltera no sam da si mau bols in upam da te tut bruhanje mine😆

Jabuk ti pa kr lepo povej lej itak je to neki najlepsga tko da 😆😆 naj te nima bit kj strah zihr bojo ful veseli😆😆tko da pogumno 😆😆

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 705
26.11.2014 8:17:49   
jabuk
Hvala anci banci :)... Moji so mnenja, da moram jaz naprej diplomo nardit pa sluzbo dobit, preden ustvarim druzino. Jaz pa se diplomo pisem. Ampak jaz sem vesela, da sva s partnerjem plodna in da je vse ok in upam, da tak ostane. :)

Neposredna povezava do sporočila: 706
26.11.2014 8:49:19   
Anči banci
Jabuk sej bo use..ja bi blo lazji ce bi to use mela sam pac se je zgodil in to je touser posted image ce pa partner dela in to je supr...ti bos pa tut mela mau pomoci tko da bo use stimal 😆 ja js tut diplomo oddajam...aaaaa za znoret😆

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 707
26.11.2014 9:44:27   
jabuk
Samo, da so te izpiti mimo :)...Zdaj imam cas diplomo pisat :)... Ja, moj ima ima dobro sluzbo, tako da, kar se financ tice, ni skrbi. :)... Jaz pravim, v zivljenju se vse zgodi z razlogom. Bom pa malo prej diplomirala, kot sem racunala :)

Neposredna povezava do sporočila: 708
26.11.2014 11:15:18   
Orionlady
wiiii, KONČNO sm tut js dočakala 1. pregled. :)
Najina pikica je velika 2,8 mm, za starost 9 tednov in 4 dni (točno tok kot sm že prej naračunala) in se že veselo premika, krili z rokami in brca. :) :) user posted image Končno lahko tudi jaz povem PDP; 27.6.2015. - lahko vpišete v tabelo.

Komu se javim za sprejem v FB skupino?

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 709
26.11.2014 11:51:57   
Dgirl
Orionlady cestitamuser posted image . Sam vrjetno si mislila 2.8cm in ne mm. Seznam bom popravila čez neki časa, da se še malo nabere.

Katera je sedaj na vrsti za preglede, nuhalne? Držim pesti za same plus novice.

Pri meni slabost se vztraja, čeprav danes še nisem bruhala. Ponavadi že zjutraj. Tko da upam da gre na boljše.

Voltera kateri teden si ti, da so se ti slabosti umirile? A si kdaj kaj takega pojedla, naredila, it''''d?

A pa ve, ki imate slabosti in bruhanja, hodite v službo?

Koliko časa pa ponavadi traja nuhalna? In koliko časa rabijo za pošto potem? Js sm pa res že mislila da mi bodo že na nuhalni povedal spol pa vidim da ni tako.

< Sporočilo je popravil Dgirl -- 26.11.2014 11:57:11 >

(odgovor članu Orionlady)
Neposredna povezava do sporočila: 710
26.11.2014 12:16:30   
rdeča pesa
Eh, jabuk, ne se sekirat zarad staršev, glede na moje izkušnje je boljše prej otročka do vrtca spravit, pa se potem v miru posvetiti službi in karieri.
Ker glede na trenutne razmere, je itak težko s službami in potem je ženska prisiljena prelagati materinstvo na nedoločen čas...

Jaz sem tudi iz pregleda in sem dobila tako lepo slikicouser posted image
Drugače pa vse ok. Razen to, da imam težave z uroinfekti in vnetji, ampak se zaenkrat uspešno borim. Malo mi gre edino na živce, ker tako hitro dobim uroinfekt :/

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 711
26.11.2014 12:39:34   
jabuk
Rdeča pesa hvala, se strinjam s teboj user posted image . Upam, da se ti bodo tale vnetja čimprej umirila, da se ne boš rabiča več s tem borit.

Dgirl pri meni sem dobila rezultate takoj. Smo se vsedli za mizo in je pred nama (partner + jaz) v računalniku vpisoval podatke, računal in nama dal izvid in celo vse lepo pojasnil kaj in kako. Je pa res, da mi je delal nuhalno moj ginekolog in še zadnja sem bila na vrsti in je rekel, da ima čas. user posted image  

Tako, da ti pri podaji končne ocene upoštevajo starost, velikost nuhalne svetline, srčnega utripa in baje tudi ostalih stvari, kot so okončine in notranji organi (sicer točno tega ne piše na izvidu-je v angleščini, mi je pa G povedal). Eno je razultat 1:xxxx, drugo so pa še grafi in grafi več stvari zajemajo (tako sem jaz razumela). Jaz imam glede na starost risk 1:1316, ampak če upoštevamo vse skupi pa imam risk 1:6578, NS je velika 1,4mm. Prvi graf kaže koliko trnutni določen PDP odstopa od razultata. Drugi graf kaže koliko NS odstopa od povprečja (nižji je, boljše je) in tretji graf kaže koliko % možnosti za downow imaš glede na starost. In na koncu je komentar glede na izvid.

Tako sem jaz razumela, upam, da je kateri bolj jasno vse skupaj. Če pa kaj nimam prav pa me seveda lahko popravite. user posted image

(odgovor članu rdeča pesa)
Neposredna povezava do sporočila: 712
26.11.2014 13:13:37   
Orionlady
ups, Dgirl imaš prav.. misla sm 2,8 cm. :) lapsus
Nuhalno pa imam 16.12. in drugi pregled 29.12., malo pred novim letom :)

Hvala Jabuk za podroben opis rezultatov nuhalne. Upam, da si bo moj ginekolog tut vzel čas in nama razložil. Sicer bo pa vrjetn itak najlepši občutek, ko ga bova vidla na ekranu. Že danes je blo neprecenljivo :) res se vsakič znova zavem česa je žensko telo zmožno :) Iz dveh celic ustvarit, hranit in varovat čisto novo bitje user posted image . In ga nato še spravit na svet. Res smo nekaj posebnega!

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 713
26.11.2014 14:46:56   
nosečka junij
Živjo punca :)

Jst imam nuhalno 15.12. že komej čakam in res se mi zdi še daleč ta datum.sestra mi je posodila angel sounds ampak se še zaenkrat plodov utrip ne sliši.Res škoda. Sem pa učeri neki zbolela zjutraj sem bruhala, potem pa še driska in vročina, ampak hvala bogu gre danes na boljše.
Kako ste pa ve?

(odgovor članu Orionlady)
Neposredna povezava do sporočila: 714
26.11.2014 17:17:05   
Grancereale
malo se merkajte, ker razsaja nekaj podobnega trebušni gripi - bruhanje, driska, vročina... ni luštno. Jaz kar s sabo nosim gel za razkuževanje rok, ker sem enkrat zbolela in nočem nikoli več :)

Dgirl jaz sem skos hodila v službo..delam sama v trgovini in ko mi je bilo za bruhat sem pač zaklenila in opravila svoje, potem pa naprej :) je bilo kar težko in sem se skos s šefom pogovarjala, da bi šla na dopust... no pa sem zdržala in je tudi šef videl, da mi služba dosti pomeni in sem dobila plus točke user posted image

nuhalna je pri meni trajala pol ure, G nama je vseeee razložila, ko sva zvedela kolk je vse vredu je vprašala če imava še kakšno vprašanje, ki ga res nisva imela saj nama je samo važno da je vse ok. Vse rezultate sva dobila takoj, zraven pa tudi cd in 2 slikci. Za spol je gledala, pa ni bila prepričana, potem je fant vprašal če so tam jajčka ko se je otroček obračal pa je rekla hmm mogoče.. ne vem, nič ne bom rekla... tako da čakamo na morfologijo :)

še malo, pa boste vse v drugem trimesečju kipele od energije ;)

< Sporočilo je popravil Grancereale -- 26.11.2014 17:20:07 >

(odgovor članu nosečka junij)
Neposredna povezava do sporočila: 715
26.11.2014 17:28:46   
nosečka junij
Punce ali katera že uporablja angel sound za poslušanje plodovega utripa in kdaj ste prvič zaslišale? LP

(odgovor članu Grancereale)
Neposredna povezava do sporočila: 716
27.11.2014 12:05:03   
Mee na
nosecka junij jaz sem ga vceraj dobila in takoj sprobala, vendar mi ni uspelo najti utripa. danes zjutraj sem ponovila in mi je upelo, precej nizko sem ga nasla in zelo slabo se je slisal. sem imela na najvecjo jakost. ocitno je se zgodaj.

pocutim pa se precej bolje, vendar se vedno lacna vsake 2 ure. ce bo slo tako naprej, bom hitro vzhajala user posted image . pa se tako smotano vreme je, da tudi lust ni iti na sprehod. edino na plavanje sem sedaj zacela hodit in zelo pase.

Dgirl tudi jaz sem hodila v sluzbo med slabostmi, na bolniski sem bila 8 dni vmes. vendar po tvojih opisih sodec si upraviceno doma. upam da ti bo kmalu kaj bolje, pa magari samo za kaksen sprehod.

(odgovor članu nosečka junij)
Neposredna povezava do sporočila: 717
27.11.2014 12:37:13   
nastjacuk
Pozdravljene!

Tudi jaz bi se vam rada pridružila.To je moja 6 nosečnost vendar imam doma dva fantka stara 4 in 2 leti.Pred njima pa sem imela izven maternični nosečnosti,splav.Odstranili so mi oba jajcevoda zato je ta nosečnost šok za vse.Saj sta fantka po umetni poti sedaj pa sem zanosila po naravni.

Moj PDP je 23.6.2015

(odgovor članu p3traa)
Neposredna povezava do sporočila: 718
27.11.2014 19:30:48   
*mommy to be*
Hej bejbe!Tudi jaz sem danes dobila datum nuhalne 15.12. Najprej me je zelela narociti 22.12. ampak mi je dala en teden prej ko sem ji povedala PDP.Pa se pregled pri G imam isti dan ampak dopoldan.Tako da veselo odstevam dneve ko bom spet slisala srcek in videla svojo bebo. Vsem zelim cim manj nevsecnosti. Meni so na sreco slabosti minile se pa trebuh napihuje kot balon.Verjetno bova za bozic povedala da bo najin skrat dobil druzbo. Jutri se resim zagovor diplome potem pa v miru uzivam nosecnost. Baj!

(odgovor članu nastjacuk)
Neposredna povezava do sporočila: 719
27.11.2014 19:50:01   
Voltera
hej, js mam angelsound, pa sem srček slišala v ...hm... milsm da sm bla glih cca 12 tednov, morda kak dan manj, ampak sm se mogla kr borit pa iskat da sm ga najdla, tko ful nizko morš dat pa kr dost prtisnt, ampak je uspelo in sm bla kr...vauuuuser posted image bom dans spet mal poslušala, sem pa 13 tednov, jutr grem v 14 teden- upam da bom utrip kej prej najdla kot zdanjič.

mommy to be srečn jutr, en velik kamen se ti bo odvalil od srca, sploh če se spomnem kako je blo pr men dve leti nazaj- to je blo pa res eno olajšanje :)

lp

(odgovor članu *mommy to be*)
Neposredna povezava do sporočila: 720
27.11.2014 19:59:25   
Voltera
Dgirl js sm ko iz knjige :)
slabosti so se začele v 9 tednu in dobesedno trajale do konca 12 tedna :)
zdj sm prbližn en tedn ok, sam zvečer nism še čist najbolj... nisem pa vedla pa s čem naj to počutje (ko en "podrt sekret" :) ) lajšam, jedla sm navadne joguste pa paštete, kokr sm kej preveč dala v usta mi je blo prec slabo, tko da nisem kej dost jedla, aja pa ingverjev čaj majo z okusi v lesclercu sm najdla,..men načeolma ni pomagal nč konkretno, žal, tko da sm tut ene dva, tri kg dol dala, mi pa tut še zdj ne paše neki ful jest, pojem pol manjše porcije kokr prej, če se preveč najem me ful tšči pol v želodcu, tko da malo pa po malo... sem pa bla en teden na bolniški ker mi je blo tok slabo- bruhala konkretno sem pa samo enkrat, čeprav sem v glavi mela da bi šla večkrat, tut sprehod mi ni so pasal. čim manj slabosti ti želim in vsem ostalim tudi.

(odgovor članu Voltera)
Neposredna povezava do sporočila: 721
27.11.2014 21:21:39   
rdeča pesa
Mommy to be vso srečo na zagovoru user posted image držimo pesti!

nastjacuk čestitke!!! Tale otroček je pa že zdaj dokazal, da je neverjetno iznajdljiv, uh, kaj šele bo, ko pride ven user posted image

A katero že daje zgaga? Jaz sem včeraj zvečer malce pretiravala z večerjo in sem lahko zaspala samo napol v sede... bo treba po pameti z vecerjam...

(odgovor članu Voltera)
Neposredna povezava do sporočila: 722
27.11.2014 21:51:31   
jabuk
rdeča pesa ja mene je včeraj zgaga dajala, ko sem zvečer jedla v McDonaldsu in pila CocaColo. Sedaj ne vem, ali je kriva cola ali hrana. Jaz sem se na trebuh vlegla in je pomagalo-sem v 12t/5d pa se mi trebuh ne pozna, tak da lahko spim na trebuhu, zaenkrat :)user posted image

nastjacuk user posted image to pa je veselje user posted image

< Sporočilo je popravil jabuk -- 27.11.2014 21:53:00 >

(odgovor članu rdeča pesa)
Neposredna povezava do sporočila: 723
28.11.2014 6:29:52   
ancy69
Hey punce, se ze kar nekaj casa nisem javila. Jaz sem si vceraj narocila angelsounds, upam da ga danes ze dobim in uporabim :)
Naslednji ponedeljek pa spet pregled....kako gre hitro...jutri grem ze v 15. teden, sploh ne morem verjet :)

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 724
28.11.2014 12:06:57   
Dgirl
Mee na problem je da sem tok šibka da samo ležim. Slabotna. Nič ne morem. I sprehodu lahko le sanjam. Kak dan mislim da bo bolje a me že naslednji dan čist pobije. Tako je bilo včeraj. user posted image Js resnično upam da mine do 12.tedna. Zdj sm 9 teden 4 dneve po ZM.

Voltera Js sm že tok kil zgubila da me že mala slabost spravi na kolena. Od bruhanja me že prav trebuh boli.

Grancerea le upam da si prebolela virozo. Ampak ves kaj je zanimivo da sem tudi jaz mislila na začetku da jo imam. So se pa slabosti začele. In to že 5 teden in 4 dni user posted image

Biba88 kje si se zgubila???? Te že dolgo ni bilo tu.

Ancy Čestitam že za 15.teden. res si že izven rizika. Bravo.

Tudi vse nove pozdravljene.

< Sporočilo je popravil Dgirl -- 28.11.2014 12:09:54 >

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?