soncica8
|
Dgirl boga, tvoja slabost kr noče it. Tudi meni še je slabo, ampak bruhanje je zdaj že poredko. Moje kile so šle tudi še za 2kg dol, ampak zdaj trenutno stojijo hvalabogu. Največji problem je sedaj v tem, da mi vse hrana smrdi in težko kaj pojem. Nekaj se prisilim, ker sem lačna, ampak mi je vedno po tem ko kaj pojem slabo. Pa če pojem veliko, malo, masno, surovo... nima veze, slabost je vseeno, še posebej zvečer. In pa zgaga..pri meni se je že začela..zvečer je kr kriza, sploh ko se vležem. Malenkost mi pomaga, če spijem malo mrzlega mleka, ampak to ne pomaga kaj dolgo. Ginekologinja mi je rekla, da lahko vzamem kak rupurut, tako da ko je sila ga vzamem polovičko in omili toliko, da lahko zaspim. Dgirl nakupovanje je nekaj za dušo, da se lažje prebrodi dan, brez tega pač ne gre Nočeš vedet kake sezname že imam jaz, ko je toliko lepih stvari na internetu, bi kr vse pokupla, še dobro, da ne vemo za sigurno spola že od začetka, ker bi vrjetno do poroda bankrotirala Moj pravi, da kot zgleda kaj vse moram in želim jaz kupit, da najboljše, da za vsak slučaj proda svoj avto, da bom imela dovolj hehe
|