|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij 2015
21.11.2014 8:35:39   
jabuk
Oj. Klicala sem glede izvidov in so rekli, da kri je ok, toksoplazmoze nisem prebolela, je pa zaenkrat negativna, tak da se moram pazit.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 676
21.11.2014 11:05:01   
dizza
Zdravo,

tudi moja nosečnost se je na žalost končala, v torek sem imela abrazijo, diagnoza prazna GV. user posted image ...Ampak kljub temu ostajam pozitivna že zaradi mojega pridnega fantka, ki bo kmalu dopolnil 2 leti, ki mi daje vsak dan novo upanje...

Hotela sem vprašati ali katera potrebuje oblačila za fantka imam 2 škatli rabljenih oblačil (lepo ohranjene) nekje od 6m do 1 leta, zimsko vrečo, jaz imam oblačil dovolj in jih ne potrebujem tako da če katera rabi oz., pozna koga ki jih potrebuje jih z veseljem podarim...Sem iz LJ, možna tudi dostava v KR.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 677
21.11.2014 14:05:41   
ancy69
dizza user posted image user posted image user posted image user posted image
v katerem tednu si bila? Zelo hudo mi je ko slisim kaj takega, sem pol leta nazaj isto dozivljala :(
In tudi mene je pokonci drzala takrat 2 leti stara hcerkica....res je lazje ce imamo enega ze doma, ker nas otroci najbolj pokonci drzijo. Upam da bos cimprej ok in da ko bo zelja cimprej zagledas plusek.

jaz pa odstevam do nuhalne, se 3 urce :)

(odgovor članu dizza)
Neposredna povezava do sporočila: 678
21.11.2014 14:16:28   
jabuk
dizza, sozalje...verjamem da bo drugic bolj veselo.

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 679
21.11.2014 15:53:07   
nanyka5
Dizza sožalje tudi od mene user posted image Tudi sama sem že 2x doživela tako razočaranje in vem kako boli... upam, da čim prej zagledaš pozitiven test, in da speljete do konca. Vse se zgodi z razlogom, naslednjič bo tudi zate posijalo sonce. Srečno v nove boje.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 680
21.11.2014 18:49:26   
Dgirl
Dizza sožaljeuser posted image

Ancy69 sporoči Kako je šlo z nuhalno user posted image . Se je videl spol?

Js sm se vedno na bolniški, čaka me komisija user posted image . Upam da odobrijo ker se Nism sposobna delat.

(odgovor članu nanyka5)
Neposredna povezava do sporočila: 681
21.11.2014 19:02:45   
ancy69
Juhuuuu :) evo me z nuhalne :) vse ok, dobila se 3d slikico :) Noseca tocno 13 tednov.
Res najlepsi pregled :)
Za spol ni nic hotel rect ker pravi da je prezgodaj. Jaz niti nisem vprasala ker to vem, moj je bil firbcen :) tudi ce bi karkoli rekel nebi verjela ker je bila hcerka na nuhalni fantek :)

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 682
21.11.2014 20:19:27   
dizza
Hvala vam za spodbudne besede!

ancy69 - bila sem v 9 tednu...čisto na začetku se je pojavila krvavitev, šla sem na samoplačniški UZ v 6. tednu kjer mi je rekla da se še nič ne vidi oz. da se lahko zgodi da plodu ne bo, potem me je čakalo 14 dnevno stresno čakanje na ponoven pregled...in seveda potem šok, da je GV še vedno prazna.... Da vas ne zamorim preveč s tem...punce želim vam lepo nosečnost še naprej! Postati mamica je res najlepše v življenju!

lp

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 683
22.11.2014 11:06:45   
PozitivnaEnergija
Ojla punce, se še jaz malo javim po aktivnem tednu ki je za mano ;)

Najprej mi je zelo žal, za tiste, ki se je nesrečno zaključila zgodba, držim pesti da bo v naslednjem poskusu srečno user posted image user posted image

No tudi jaz sem imela v sredo prvi pregled...čiiist raznežena, plodek je večji za dva dni, tako da se je moj pdp prestavil na 24.6.2015, Dgirl ko boš enkrat seznamček popravljala ;) Srček bije, mišek/miška pa star v sredo točno 9 tednov user posted image

Čakam da mi v ponedeljek javijo datum nuhalne...nisem vedela da ti lahko že na nuhalni na približno napove spol ;) Zanimivo.
Glede uz je meni rekel da mi bo naslednjega delal med 20. in 22. tednom (predvidevam da morfologija), če sem ga prav zastopila, sem bila čisto pozitivno zmedena ko sem videla mojo pikico ;) sem pa naročena 19.12. pri mojem G da pogledava rezultate nuhalne skupaj, takrat bom noseča 13t2d.

Glede sadja imam tudi jaz problem ja, ful mi pašejo mandarine, ampak me pol zgaga peče, tko da ostajam pri bananah, ki zaenkrat še ne delajo štale.

Dgirl, sem vesela da se bolje počutiš, vsak dan bo bolje boš videla, meni je še vedno vsak dan slabo, ampak krajši čas proti večeru, sem ugotovila da kakšen košček čokolade pomaga ;)

(odgovor članu dizza)
Neposredna povezava do sporočila: 684
22.11.2014 15:58:21   
PozitivnaEnergija
Aja drugače pa spanje na trebuhu?? Blagor vam...mene tok bradavičke bolijo, da ni šans sanjam spanje na trebuhu že kakšen mesec user posted image tako da sem se že navadila na spanje na boku, pa na hrbtu, čeprov ga res ni čez spanje na trebuhu ;)

(odgovor članu PozitivnaEnergija)
Neposredna povezava do sporočila: 685
23.11.2014 12:37:06   
soncica8
Dizza user posted image user posted image

Kako ste? Jaz utrujeno kot ponavadi. Upam, da ta utrujenost s časoma izgine in ne traja, kje celo nosečnost, ker sem res že brez energije user posted image Če ne mine in potem pride mali zaklad, poleg katerega je spanje najbrž tudi minimalno me včasih kr malo zaskrbi, ko se vlečem kot megla sem in tja. Ampak saj, te najbrž pogled nanj napolni z energijo in lažje prebrodiš. Težava je, da tudi če še ne vem koliko spim in počivam ne pridem k sebi, zadnje dni imam tudi grozna nihanja razpoloženja, sem kr tečna moram priznat. Bogi moj dragi, ki me mora prenašat user posted image Je rekel, da misli, da bo počasi začel delati kr 16h, da si odpočije od moje tečnobe hehe user posted image Kapo dol vsem, ki ste že mamice in ste celi dan v polnem pogonu.

V prejšnjem tednju sem imela 2. pregled in je bilo res lepo videt malo pikico, ki je migala 100 na uro, je kr težko vrjeti. Sem bila popolnoma raznežena in od srca se mi je odvalil ogromen kamen, saj sem imela rjave izcedke in dejansko morala čakati skoraj 4t do ponovnega pregleda in nisem vedela kaj pričakovati. Jutri me čaka NS, nestrpna sem že za znoret, komaj čakam. Mislim, da bo današnji dan še zelo dolgi in še jutri cel dopoldan user posted image

Ali še katero srbijo bradavice? Mene tako srbijo, da ne vem več kaj narediti. Res je neprijetno, ko kam grem in tako srbi.

(odgovor članu PozitivnaEnergija)
Neposredna povezava do sporočila: 686
23.11.2014 13:10:46   
Dgirl
Pozitivna energija Js tudi ne spim na trebuhu že sto let. Zaradi slabosti in čudnega trebuha.

Soncica8 mene bradavice bolijo. Se jih sploh dotikati ne smem. Sporoči za nuhalno Kako je šlo.

Ali ima še katera slabosti? Jaz sem danes spet bruhala. Slabo mi je vsak dan. Groza. Jutri bi morala spet h ginekologu zaradi bolniske. Pa ne vem kako bom tja prelezla, saj res lezim 23 ur na dan. Ostalo je pa wc in do kuhinjske mize. Groza.

< Sporočilo je popravil Dgirl -- 23.11.2014 13:12:36 >

(odgovor članu soncica8)
Neposredna povezava do sporočila: 687
23.11.2014 14:57:14   
Orionlady
Dizza user posted image user posted image user posted image sem tudi jaz na začetu leta prestajala nekaj podobnega... res je težko. Ampak čas res naredi svoje. Predvsem pa te okrepi.

Dgirl tudi jaz imam še vedno slabosti, vendar ne bruham. Je pa v zadnjem tednu že kar boljše stanje, vsaj dopoldnevi so ok. Držim pesti zate, da tudi ti nehaš bruhati in prideš energetsko malo k sebi.

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 688
23.11.2014 18:46:53   
vrtnica000
pri nas je tako, da te pripada prvi pregled, morfologija in potem nekje v 32.tednu pogleda na hitro, če je dol z glavico. to je to. če pa so problemi, potem pa še kakšen vmes... blagor tistim, ki imate vsakič UZ

(odgovor članu Orionlady)
Neposredna povezava do sporočila: 689
23.11.2014 19:06:04   
vrtnica000
ali je katera od vas na AD ali pa je bil pred nosečnostjo?

(odgovor članu vrtnica000)
Neposredna povezava do sporočila: 690
23.11.2014 19:16:29   
Grancereale
Meni ni nič več slabo, polna sem energije. Že zjutraj sem bila na šmarni gori, popoldne sem se pa še en enourni sprehod privoščila :) bradavice me pa zelooo srbijo in sva z mojim zadnjič v trgovini iskala kotiček da sem se lahko popraskala haha :)

Jutri imam nuhalno, vam bom poročala.

Neposredna povezava do sporočila: 691
24.11.2014 7:50:17   
Mee na
zivjo punce
nuhalna je za mano, vse je ok, otrocicek pa tako zivahen da sem sla vmes hodit po stopnicah ce se bo umiril. no na koncu je G le uspelo nekako izmeriti nuhalno svetlino user posted image
bova sla pa najverjetneje delat se NIFTY test, letos je cenejsi kot je bil lani.
mi je pa se vedno slabo na momente, trebuscek je tudi vedno vecji, narocila sem pas za razsiritev oblacil saj ne nameravam kupovati veliko nosecniskih cunj. bom videla sproti. pricakujem pa tudi angelsounds po posti. nekako bom bolj pomirjena ce bom slisala srcek vsak dan. tako je to, ko dozivis splav user posted image
me veseli da ste tudi ostale bolje user posted image

(odgovor članu Grancereale)
Neposredna povezava do sporočila: 692
24.11.2014 11:07:05   
vrtnica000
sm zdj brala o tem nifty testu. to bi blo super za vsako nosečnico, da naredi in bi bila vsaka pomirjena. samo to je tk drago :O 650-690 eur user posted image

(odgovor članu Mee na)
Neposredna povezava do sporočila: 693
24.11.2014 22:40:53   
soncica8
Pozdravljene. Nuhalna za nami. In vbistvo sem kr malo zmedena. Kakšne ste imele ve rezulatate? Izračunano tveganje je 1:4800, zmedena sem pa za to, ker je rekla, da je rezultat super in na to, da je izmerjena NS skoraj nekoliko majhna (1,3). Brala sem, da bi naj bila izmerjena vrednost 1,3 super tako, da mi ni jasno zakaj je rekla, da je skoraj premajhna, povedala pa tudi ni nič konkretnega. Ko sem vprašala je rekla, da so rezultati super in da je tveganje malo. Na koncu pa mi je omenila DHT. Ne vem kako si naj razlagam, ali je torej rezultat vredu ali je vprašljiv, se še naj odločim za kakšno dodatno preiskavo, gre samo za ''vsiljevanje'' DHT? Res ne vem. Ima mogoče katera od vas kaj izkušenj oz. ve ali je 1:4800 zadovoljiv rezultat? Je mogoče katera imela podobne rezultate in kaj so ji rekli? user posted image

Drugače pa velikost in vse ustreza, PDP je bil kaki dan gor ali dol tako, da je rekla da naj kr ostane tako in da to kar je ona videla je vse super. Spola ni želela napovedati.

Neposredna povezava do sporočila: 694
25.11.2014 9:21:35   
Grancereale
soncica8 jaz sem bila tudi včeraj na nuhalni. Moj rezultat je bil 1:16678 (nekaj takega no, ne vem na pamet) in mi je rekla, da boljšega rezultata sploh ne more bit. Imam pa tudi jaz NS 1,3, tako da res ne vem, kako je lahko pri tebi tak rezultat. Kolko si stara?
Mogoče so druge meritve nekoliko odstopale in ti zato priporoča DHT, nimam pojma user posted image

(odgovor članu soncica8)
Neposredna povezava do sporočila: 695
25.11.2014 9:34:51   
Anči banci
Soncica8 tudi jaz sem bila vceraj na nuhalni in je biu rezultat 1:4876 in je rekla da je rezultat supr...tko da mislim da se nimamo kej bat 😉😉 tko da smo se naprej nosecke srecke..zdej me bolj skrbi 2 pregled in ta toksomplazmoza user posted image upam da bo use ok....

Neposredna povezava do sporočila: 696
25.11.2014 9:37:08   
Grancereale
toxa tudi mene skrbi.. samo če je nisem v 27ih letih nikjer dobila, moram pa res imeti smolo da bi jo zdaj user posted image

Nikoli ni konec skrbi...

(odgovor članu Anči banci)
Neposredna povezava do sporočila: 697
25.11.2014 10:02:35   
soncica8
Grancereale 25 sem stara. Res je nisem razumela kaj hoce. Ko sem vpr. Ce je vse ok je rekla da je vse super, da vsi podatki kan jih ona potrebuje in vse kar je pogledala zgleda vredu in super, da je z otrockom vse ok. In tudi v komentar na koncu je napisala da je rezultat vredu in da obstaja minimalno tveganje za napake itd.

Hvala Anci si me kr pomirla. Saj sem brala po forumih in internetu da je to super rezultat, ampak me je vseeno malo skrbelo.

Jaz pa moram zdaj cakat na 3. Pregled. Malo se se bom nacakala, ampak saj dejansko mine kr hitro. Toxo sem imela negativno, se je nisem prebolela tako, da se se moram pazit. Je res najlazje ce je stara okuzba in ves da okol tega ne rabis vec skrbet

Neposredna povezava do sporočila: 698
25.11.2014 11:02:33   
Dgirl
Čestitke vsem puncam za dobre rezultate nuhalne. Moja je še delec.

Js se zmeri vsak dan bruham. Kile gredo dol. Že preveč. Vedno imam v glavi 12.
Teden, da takrat bo pa že minilo. In da končno začnem uživat.
Sem brala za naprej da se pa potem okoli 22.tedna začne zgaga. In kot zakleto bom spet v hudi obliki jo fasala.

Js tudi toxe nism prebolela. Ampak se niti ne obremenjujem s tem .na prvem mestu je slabost ki je noče minit. In kaj pol delam. Nakupujem stvari preko netauser posted image

(odgovor članu soncica8)
Neposredna povezava do sporočila: 699
25.11.2014 12:32:15   
soncica8
Dgirl boga, tvoja slabost kr noče it.

Tudi meni še je slabo, ampak bruhanje je zdaj že poredko. Moje kile so šle tudi še za 2kg dol, ampak zdaj trenutno stojijo hvalabogu. Največji problem je sedaj v tem, da mi vse hrana smrdi in težko kaj pojem. Nekaj se prisilim, ker sem lačna, ampak mi je vedno po tem ko kaj pojem slabo. Pa če pojem veliko, malo, masno, surovo... nima veze, slabost je vseeno, še posebej zvečer. In pa zgaga..pri meni se je že začela..zvečer je kr kriza, sploh ko se vležem. Malenkost mi pomaga, če spijem malo mrzlega mleka, ampak to ne pomaga kaj dolgo. Ginekologinja mi je rekla, da lahko vzamem kak rupurut, tako da ko je sila ga vzamem polovičko in omili toliko, da lahko zaspim.

Dgirl nakupovanje je nekaj za dušo, da se lažje prebrodi dan, brez tega pač ne gre user posted image Nočeš vedet kake sezname že imam jaz, ko je toliko lepih stvari na internetu, bi kr vse pokupla, še dobro, da ne vemo za sigurno spola že od začetka, ker bi vrjetno do poroda bankrotirala user posted image Moj pravi, da kot zgleda kaj vse moram in želim jaz kupit, da najboljše, da za vsak slučaj proda svoj avto, da bom imela dovolj hehe user posted image

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?