|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2015
11.11.2014 23:33:19   
Multiipraktik
Ana88 sinko je letnik 2012, drug vikend piha 2 leti ;) drugace pa super seznamcek, hvala!

No ko sem se ravno hvalila, da me nic ne daje, sem danes na sprhodu komaj zadrzala to slabost v meni.fora je, ker ne vem, ce nisem kej od malega pobrala, ki ravno preboleva vneta usesa in rahlo angino. Mene tudi neki hocjo usesa spikat...ostalo pa je lahko al nos. znak al pa bolezenski znak, haha...ja pa vrtel se mi je, pa take scene, sm raj en lekadol vzela, da me kej ne poleze. Jutri pride mat na obisk, pa bom spilala na tole virozno karto, nocem povedat vsaj do prvega uz, naprej mi je pa vseeno. Nic grem po ivat, dejmo se razpisat mal...(se vid da sem brez sihta, k mam tolk casa nabijat gor ;))...nocka

(odgovor članu leški)
Neposredna povezava do sporočila: 126
12.11.2014 8:12:24   
tree
Ana88 pri meni lahko še dopišeš dvojčici letnik 2012. Bomo videli na prvem uz če je tokrat eden ali kaj več ;) Ga imam 5.12. tik pred Miklavžem.

(odgovor članu leški)
Neposredna povezava do sporočila: 127
12.11.2014 8:14:40   
karena
Dobro jutro.
Super seznamček. Jaz zaenkrat kaj več svojih informacij ne bi dajala, ker vseeno ne želim, da me kako radovedno oko prepozna.
Sicer pa slabost ostaja, danes je prišel še glavobol in zdaj me je kar nekaj za brezveze strah, ker prvo nosečnost me je stalno bolela glava. Pa spaaaala bi. Prav težko sem v službi.

(odgovor članu Multiipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 128
12.11.2014 9:10:15   
sunprincess
Super seznamček, bravouser posted image

Jaz še vedno neverjamem,da sem noseča. Edina razlika je, da sem malo bolj izbirčna pri hrani, pa da če se malo bolj najem mi je slabo. Če ne bi jemala Estime 3x na dan, tudi pomislila ne bi na to,da sem noseča....Aja, no, ne, bi...tečna sem, kot user posted image , pa vsi mi grejo na živce user posted image

Kdaj boste povedale doma,in prijateljem? Jaz bi rada skrila, do morfologije, če bo šlo. Sem precej visoka, tako da ne pričakujm,da se to ne bo dalo :) Sem po umetni oploditvi, in so kar pogosti splavi še okoli 20tega tedna (ker pač ni naravne selekecije), in če se mi že mora to zgodit, bi raje šla sama čez to...

(odgovor članu karena)
Neposredna povezava do sporočila: 129
12.11.2014 9:34:21   
lola79
Pozdravljene
Tudi jaz sporocim tocen pdp po torkovem pregledu user posted image . super seznamcek

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 130
12.11.2014 9:59:12   
TammiZeko
multiipraktik sma že dve brez šihta, mislim da boma največ gor user posted image
drugače pa jaz mam samo občasno kak zelo zelo rahel krček v področju maternice, pa občasno začutim rahlo slabost. precej se mi je izostril voh, pa skozi lačna itak.
pa zaspana sem skoz, cel dan bi lahko spala :)

ana88 super seznamček user posted image

(odgovor članu lola79)
Neposredna povezava do sporočila: 131
12.11.2014 11:57:18   
jara*
Hej!
Tudi pri nas bomo zibali julija!user posted image
Čestitke vsem!

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 132
12.11.2014 18:47:48   
Mini me
Punce, kako se kaj držite?
Js sem danes spet mela pregled.. še vedno ne preveč pomirjena. Gv je sicer večja kot prejšnjič, tudi rumenjakov mehurček se je videl, vendar je rekla je da glede na izračunanih 6t/4d vse skupaj premajhno in ustreza dobi 5t/1d. In da lahko, da ni nič narobe in je prišlo pač do kasnejše zanositve. Naslednji teden imam spet pregled in upam na najboljše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 133
12.11.2014 19:44:45   
pikapokiiiica25
Da se še jaz javim :) v ponedeljek smo zagledali user posted image . Prvi pregled 18.11. Pdp po mojih izračunih pa 17.7.

(odgovor članu Mini me)
Neposredna povezava do sporočila: 134
12.11.2014 20:06:23   
TammiZeko
čestitke vsem na novo pridruženim :) Mini me držimo pesti za najboljše!

(odgovor članu pikapokiiiica25)
Neposredna povezava do sporočila: 135
12.11.2014 20:20:39   
sunprincess
No, a nisem jaz dopoldan govorila,da še vem ne,da sm noseča..nekaj se mi je maščevalo,in sem popoldan začela močno krvavet...Na urgenci so sicer še vedno videli srček,ki bije, tudi velikost je primerna za ta čas, moram pa počivat, in čakat user posted image

Mini me..tudi jaz navijam zate in za tvojo pikicouser posted image

(odgovor članu TammiZeko)
Neposredna povezava do sporočila: 136
12.11.2014 20:54:12   
Anonimen
Olala, nas je že kar nekaj, tudi mi smo pred 2 tednoma zagledali plusek, pd naj bi bil 9.7, pregled imam 18.11 do takrat nestrpno čakam in držim pesti za vse naše male srčke, da pridno bijejo. Nosečnosti tokrat ne bom mogla dolgo skrivati, prejšnjič smo jo do nuhalne pa se jim je že zdelo sumljivo, v drugo bo pa trebušček še hitreje rasel pa doma imam dvoletnico in bom potrebovala več varstva. Tak da do morfologije se pa res ne da skrivat, razen če se skoraj nič ne vidite. Počutje je bilo do pred 3 dnevi OK, le napihnjenost in boleče dojke, zdaj se je pa pridružila še slabost :( kar čez cel dan malo, zjutraj pa občasno že obiski wcja in zraven komentarji hčerke: mami pa ti pluvaš v WC, ti kar pluvaš, še dobro da ni nikoli slišala besede bruhanje, drugače bi zdaj že vsi vedeli. Jp punce tako je, ko imaš že enega doma.

Neposredna povezava do sporočila: 137
12.11.2014 21:06:18   
jara*
Vidim, da imate nekatere punce preglede precej kmalu. Jaz sem trenutno v 6 tednu...prvi pregled pa imam komaj 11. decembra in se mi zdi kar malo pozno. A ima se katera pregled okoli 10 tedna?
Drzim pesti za vse nas :-*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 138
13.11.2014 8:56:29   
popikuku
Pozdravljene,

še ena julijka se vam pridružuje :)
Rok naj bi imela okoli 3.7. Imam pa tudi jaz prvi pregled kar pozno, šele 27.11.2014. Pa mi je še bolje tako. Se bo vsaj že kaj videlo ;) Drugače pa so slabosti na dnevnem redu, pa vrtoglavice in utrujenost. Imamo pa doma že dva škratka, tako da je kar pestro :) Mi pa dnevi tako hitro bežijo. Se mi zdi, da sem komaj zvedela, da sem noseča, pa sem sedaj kar naenkrat že v osmem tednu :)
Srečno vsem do konca :)

(odgovor članu jara*)
Neposredna povezava do sporočila: 139
13.11.2014 10:21:51   
Multiipraktik
Hihi, men se pa zdi da mam full hitr pregled, izracunan pdp 13.7 pregled pa 21.11... Mal me je strah k je tolk hitr, da se kej ne bo vidlo pa te finte...eh, evo jst pa uzivam doma z malim, ko je bolancek in se mava prov lustno, glede na to da je vreme en drek. Joj komi cakam drug petek, pa upam da ta vikend uspesno skrijem pred mojimi, ko gremo na obisk.......ajjjdi

(odgovor članu popikuku)
Neposredna povezava do sporočila: 140
13.11.2014 12:17:54   
ely85
Ojla punce user posted image dobrodosle vse nove user posted image user posted image punce mene pa zanima ce je normalno da me zize ne bolijo vec kot prej ?? Pa tud slabo mi ni vec kot mi je bilo na zacetku??? Me skrbi da ni kej narobeuser posted image a ma se katera tko kot jst,zmesane znake???

Neposredna povezava do sporočila: 141
13.11.2014 12:52:38   
lola79
tudi jaz nimam prav nobenih znakov da sem noseca. Me je ful strah pregleda v torek, ker mam slabe izkusnje ze odprej in upam da se zgodba ne bo ponovila. Suprincess kako si kaj ti a so se krvavitve ustavile? Drzim pesti zate da se bo dobro izteklo :-)

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 142
13.11.2014 13:00:07   
jara*
Hej, tudi jaz nimam posebnih znakov in mi je kar čudno. Malce me bolijo prsa in ščipa me v spodnjem delu trebuha ...drugega ni pa nič(hm)
Upam, da je kljub temu vse v redu in me vse te nosečniške vragolije še čakajo :)
lp

(odgovor članu lola79)
Neposredna povezava do sporočila: 143
13.11.2014 13:01:00   
Petrarca91
Jst mam tudi v torek prvi pregled in me je tudi zelo strah, ker sem poleti imela SS... Ampak imam pa kar nekaj znakov, ki so še vedno prisotni - utrujenost, boleče in povečane prsi, izrazit voh, zaprtost... Jaz sem pozitivna in verjamem da bo tokrat vse v redu, tako da sem si včeraj že kar kupila nosečniške hlače, ker so me moje že vse tiščale...

Sj pomoje to, da ni več znakov še nič ne pomeni, ker mene so takrat pri SS bolele prsi še nekaj dni potem ko je bilo že konec...

(odgovor članu lola79)
Neposredna povezava do sporočila: 144
13.11.2014 13:02:01   
ely85
Lola79 drzim pesti zate in za vse ostale...jst mam prvi uz sele 24.11 user posted image pa sem tok nervozna da zdej sam se opazujem gledam kaksne spremembe se mi dogajajo kar mi se vecjo skrb daje user posted image sunprincess upam da si ok,in da se ti je krvavitev cist ustavila...mini me sej bo vse ok drzim prstke...

(odgovor članu lola79)
Neposredna povezava do sporočila: 145
13.11.2014 14:38:40   
Mini me
Hvala punce, tud js navijam za vse naše pikiceuser posted image
Drugače pa tud js nimam nekih pretiranih znakov, razen ful napihnjenega trebuha zvečer, pa prsi me bolijo. Prebava se mi je celo izboljšala. Sem pa zadnje tri dni ful utrujena/zaspana, sam ne vem a je to posledica nosečnosti al vremena user posted image sem pa na pregled naročena spet naslednji četrtek in probam mislit na najboljše..

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 146
13.11.2014 14:47:56   
ely85
Bomo vsi drzal prstkeuser posted image ja mene najbolj skrbi zarad ziz k me ne bolijo vec user posted image bi bla bolj mirna ce bi me bolele,sej polne so se skoz sam bolijo me ne vec user posted image upam da je to normalno in da me sele bojo zacele bolet...ufff vedno ene skrbi,najprej ce bo user posted image pol zakaj me zize ne bolijo,zakaj mi ni slabo vec ,jojjoojj....

(odgovor članu Mini me)
Neposredna povezava do sporočila: 147
13.11.2014 15:05:24   
Mini me
Ja saj to... najprej neizmerna sreča ob user posted image , pol se pa takoj začnejo skrbi user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 148
13.11.2014 15:10:31   
sunprincess
Kakšne skrbi bodo šele, ko se rodijo...sprijaznite se punce..nikoli več ne boste brez user posted image user posted image

Ely, mene prsi niso nikoli bolele, pa je še vedno srček. Krvavitev naj bi bila hematom, bomo pa videli.

(odgovor članu Mini me)
Neposredna povezava do sporočila: 149
13.11.2014 15:53:03   
Mini me
Samo naj se zdravi rodijo, bomo že shendlaleuser posted image
Js sem pa danes čist zanič user posted image v službi moram bit še 6 ur, pa mi ni do ničesar.. kr nekaj jočem za brezveze, brezvezni hormoniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?